Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
Lenne egy olyan gondom, hogy csak ennyi az internet sebessége

Ez nemis lenne gond mert 333 fps-em van de a pingem 999. Ezt nemlehetne lejjebvinni? Mert pb simcs a szerveren, de kidob magas ping miatt... Help<#csodalk><#guluszem1>

Esetleg valami internetgyorsito progi kell, hogy nelegyen ennyi ping-em?
hungary27
ird consolba: /cl_maxpackets 60 és ezt: /fx_sort 1
Nem a megfelelõ DirectX van a gépeden! Valahonnan szerváld be a 8.1, 9.0 vagy 10.0 verziót! Legalábbis szerintem ez a probléma!

Nekem is lenne egy kérdésem! Miért van az, hogy x-en fellépek egy szeróra, és a szerverek 60%-a 5 perc játék után kidob, és az írja, hogy a PB kidobott 0 percre! Eddig értem! De hibakódnak vagy ezt írja ki: Cvar cl_maxpackets=30 vagy ezt: Cvar fx_sort=0 Máskor is dobott ki a PB, de ha letelt az idõ, visszamentem és semmi baja nem volt! Viszont most akár hányszor belépek egy bizonyos szeróra, ezt csinálja! Mit tudok vele csinálni, hogy felengedjen normálisan? Köszi a gyors választ!
Laptop konfigja?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

csipa94
nemtudjátok h ez miért van?<#rinya>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

hungary27
plz irjál pm et mert én nem tudok küldeni nem tom
PFF asszem azt láttam.... MP klán és orosz mapon és dull volt rajta rosszul írva...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

hát pedig valahogy be kell kapcsolni mert magától nem megy....
RNadal1203
az dirva...😄D nagy pro lehet a képszerkesztésben 😄DD

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Nekünk volt olyan h hamis pbshotot csináltak rólunk... csak az idióta rossz betûtípust használt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jah és csinál egy képet ahol a guid számom van és oda írja hogy fogadjam el hogy õ nyert van confliktol.... de nemértem mire mivel a guid om jo csak annyi hogy legelõszõr félre írtam egy számot...

Mit honnan ? Mert logika. Bár elvileg lehet pakolni main-be is, pb szokott kidobni olyan üzivel is h main/rifle.cfg. De legalább nem kell végigtolni wart és mehet 1 másik ^^ Instant win powa.

RNadal1203
és te ezt honnan tudod...xD jah mert van alap cfg is ^^ 😊

Cfg magától megy te szerencsétlen.

Akkor win neked ^^

Istenem... mondom kipróbálom CBn 1v1 et, jelentkezek meg minden jo bent vok... hun ba meg eu ba... aztán felmek mirc re találok egy magyart oké felmegyünk annyit veszek észre minden körben hátba lõ vagy oldalba... és csak fejes... akármivel akárhonnan kb... jólvan addig nem volt furcsa amig kinem nade elt egy helyrõl ugy hogy majdnem pontosan alám esett a nade és elég érdekes helyen voltam... utána köv map írja F én meg wc n voltam aztán lelépet... kértem demot nem töltött fel... és még engem akar bannoltatni...

heló.letöltöttem cfg-ket és bemásoltam ide C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players\(nevem)
már csak azt nem tudom hogy a játékon bellûl hogyan kell bekapcsolni.át is neveztem a cfg-t erre: config_mp.cfg és és a consolba beírtam hogy /exec config_mp.cfg de nem mûködik.lehet hogy nem is így kéne az egészet?ha valaki tudja a megoldást az légyszi segítsen nekem!elõre is kösz.és ez csak config beállítás nem cheat!
Legend Killer
<#idiota><#hehe>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

hungary27
pm.
Ad õ neked origit, csak mindet insant kivágja pb origi szeróról ^^

Nincs olyan amit ne lehetne letölteni -.-''' OMG nemis értesz hozzá és még üzletet akarsz belõle csinálni... hallod ha adsz nekem 10db cod2 origit akkor én adok neked mombotot jdk t aim ot wh t dullt sharpot mindent.... na alku?

hungary27
mer ezt le lehet tölteni? am én nem adok el semmit csak cserebelélek
Ezta publikus szutykot akartad volna eladni? omg....

hungary27
nem ám nem adom el mert én sem birom ha this... aim ozik és tönkreteszi más játékát.
hungary27
csak h eladom ne legyen panasz
RNadal1203
jah énis ezen gondolkodtam 😊

norbi56
na és akkor mit ugrálsz hogy kidob a pb?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

RNadal1203
elhisszük nyugi csak ne találkozzak vele 😄

RNadal1203
youtubeon néztem videót 😊

És te ilyet honnan tudsz ? 😊

hungary27
csak proba volt eskü<#zavart2>
RNadal1203
a JDK bot ott befigyel a bal felsõ sarokban ^^

bujcsik555
mappákat a fenét, mapokat 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
vagy töröld a szar modokat meg mappákat, vagy szervalj egy másik multi.exe-t.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

hungary27
ez mi?
Legend Killer
nemtom.
viszont jó a cod2m.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

bujcsik555
start modnak mi is a consol parancsa? pedig tudom,de sehogy se jut az eszembe<#idiota>

Legend Killer
töröltem a játékot, újra tettem és pb update után ezt írta ki. most lett windows helyre rakva, sok vírus miatt, hát nemtom, majd kiderül, kösz a választ.

bujcsik555
Rakd újra a winfost. Persze csak ha próbáltad a pb-t újrarakni

Legend Killer
erre vki pls help

devmap... pfff voltam olyan waron énis.... tuján mek A ra... A tetõ alol nézem a fenti részt meg az alsót karral egyszer csak hátba basholnak de az a durva hogyí közepet figyelték mellete ahogy odaértem majdnem egybõl bash... hmmm mondom én poénból beírtam hogy /god aztán kp val lelõttem az összeset azt leléptünk 😄

bujcsik555
Ismerõs a dolog, de én inkább lengyel és német pajtásoknál tapasztaltam. Magyarok köztis elõfordult már, de õk le is buktak. Egyik srác kiment specbe, gyerek nem vette észre,és ugyanúgy nézett tovább falon át. Aztán persze jött a duma hogy csak véletlen nézett pont oda.<#boxer>
Olyan is akadt már hogy bureszon amcsiba 10-0ra hoztuk.Félidõbemind nyomtak egy reconnectet, és utána mindent belõttek. Elég érdekes volt pl. mikor az mp40-el 10 golyóval 3 fejest adott ugrás közbe.
Kedvencem pedig mikor nem ami szeronkon játszottunk,és furcsálltuk hogy mindig tudják merre vagyunk, olyan helyekre kerülnek, ahova lehetetlenség annyi idõ alatt. hirtelen ötletbõl beírtam hogy /noclip. Bejött, /devmapot nyomtak a szánalmasak.<#violent>

Hát ha nem tudod, akkor valszeg nem is zavar 😉
Ám videót lehet felvenni.

Hello! Mi az a "fraps"?
Rifle szervert tud valaki, ahol nincs gránát?

Nálunk fordítva... eddig kb 3szor találkoztunk olyan magyarral aki nem csalt 😄 mármint MIRC en mielõtt felháborodás lenne 😄

Igazából rosszul van leírva, arra céloztam :p Mi általában nyerünk magyarok ellen, bár ez változó, volt olyan, hogy olyan csodás ellenfeleket sikerült szerezni h 1 óra alatt lement 3 war 😄

Nem a magyarokat akarom leszidni de több mint minden 5. szerintem... én Mirc en keresem a warokat és magyarok ellen néha néha nyerünk a külföldieket meg általában mindig elverjük, pedig nem low skillen keresünk hanem med high... de magyarok általában mindig olyanok hogy elején lowok és egyre jobban lõnek ki és egy idõ után szín tisztán látni hogy tudják merre vagyunk 😄

Cod2 server: http://shootingstar.mydns.hu
Hello!Egyik haveromnak játék közbe kidobja a pb ezzel a szöveggel: Server Disconnect - punkbuster kicked player ( for 0 minutes ) ... RESTRICTION: Service Communication Failure : PnkBstrB.exe initialization failed

Azt mondta már újra is rakta de úgy se jó neki 😞 pls ha vki tudja a megoldást az válaszoljon