Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello!
Lenne egy olyan gondom, hogy csak ennyi az internet sebessége
Ez nemis lenne gond mert 333 fps-em van de a pingem 999. Ezt nemlehetne lejjebvinni? Mert pb simcs a szerveren, de kidob magas ping miatt... Help<#csodalk>#csodalk><#guluszem1>#guluszem1>
Esetleg valami internetgyorsito progi kell, hogy nelegyen ennyi ping-em?
Nekem is lenne egy kérdésem! Miért van az, hogy x-en fellépek egy szeróra, és a szerverek 60%-a 5 perc játék után kidob, és az írja, hogy a PB kidobott 0 percre! Eddig értem! De hibakódnak vagy ezt írja ki: Cvar cl_maxpackets=30 vagy ezt: Cvar fx_sort=0 Máskor is dobott ki a PB, de ha letelt az idõ, visszamentem és semmi baja nem volt! Viszont most akár hányszor belépek egy bizonyos szeróra, ezt csinálja! Mit tudok vele csinálni, hogy felengedjen normálisan? Köszi a gyors választ!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
már csak azt nem tudom hogy a játékon bellûl hogyan kell bekapcsolni.át is neveztem a cfg-t erre: config_mp.cfg és és a consolba beírtam hogy /exec config_mp.cfg de nem mûködik.lehet hogy nem is így kéne az egészet?ha valaki tudja a megoldást az légyszi segítsen nekem!elõre is kösz.és ez csak config beállítás nem cheat!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
viszont jó a cod2m.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Olyan is akadt már hogy bureszon amcsiba 10-0ra hoztuk.Félidõbemind nyomtak egy reconnectet, és utána mindent belõttek. Elég érdekes volt pl. mikor az mp40-el 10 golyóval 3 fejest adott ugrás közbe.
Kedvencem pedig mikor nem ami szeronkon játszottunk,és furcsálltuk hogy mindig tudják merre vagyunk, olyan helyekre kerülnek, ahova lehetetlenség annyi idõ alatt. hirtelen ötletbõl beírtam hogy /noclip. Bejött, /devmapot nyomtak a szánalmasak.<#violent>#violent>
Ám videót lehet felvenni.
Azt mondta már újra is rakta de úgy se jó neki 😞 pls ha vki tudja a megoldást az válaszoljon