Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szentem senki ne tegye fel azt az új patchet amit az intel és az x2 es proci tulajoknak ajánlanak. Nagy hévvel felteszem, és állandóan (5 percenként, olyan pontossággal mint a havi vérzésem) egy pillanatra leesik az fpsem 10-15 közé! Elõtte mindig 30-40 között volt állandóan!
Tapasztalat másnál?
Minek a végigjátszás? Annyira nem bonyolult. 😊
[email protected] Skype: login: prolog1586 Név: Hajós Gergely
Koszi elõre is .
Toshiba L300-2C5
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
(hx) 12:28 PM EST - Jan,28 2006 - Post a comment
The Team Sportscast Network informed us they have posted an interview (part #1 / part #2) with Tony Ray from Punkbuster as he talks about their involvement in implenting an Anti-Cheat for Call of Duty 2. Here's a taster:
Danny "bullet-worm" Mitchell, PAM Mod Coder: Backgroud: PunkBuster coding has been deemed antiquated in regards to anti-cheat strategies and tactics (even the "black-screenshot" bug that plagued CoD1 has been blamed on antiquated coding). Meanwhile, several new-comers to the anti-cheat arena have come out with some great ideas for new anti-cheat technologies. What new technologies has PB developed to fight cheating recently? And what plans do they have for upgrading their "antiquated" anti-cheat beyond simply adding new "publicly released" memory patterns to the hack database/scan?
Tony Ray: Yeah ... deemed by who? Police forces all over the country have also been deemed antiquated (by some people) in their crime fighting methods, do you think we should do away with Police? PunkBuster has been on the cutting edge of anti-cheat technology since it was developed as the first client/server Anti-Cheat tool for online gaming. If it were possible to go back and mark the milestones in the anti-cheat niche industry, you would find that PunkBuster was first at successfully introducing virtually every important feature found in modern anti-cheat systems. But you are right about one thing, the PB screenshot code is old (as compared to game technology) and has been due for a complete overhaul for some time. It is important to us and we expect to have this overhaul done, tested and released in future auto-updates across all games we support. However, it is still useful "as is" and detecting new hacks/cheats is a higher priority to us than a rewrite of something that works in a satisfactory manner already.
We have made large strides recently in detecting hacks that attempt to bypass our existing screenshot code. Now about these new-comers to the anti-cheat arena, I haven't read anything really earth shattering or new from any of them. Perhaps they are keeping their best ideas secret, who knows? But the one supposedly big new idea of whitelisting drivers and modules etc. to lock down the client is not new at all. In fact, that was tried multiple times by some very smart game coders before I came up with the idea for PunkBuster. All attempts that I am aware of failed miserably. I considered this and some other methods now being called "new" over five years ago when PunkBuster was originally conceived and rejected them for various reasons. In some cases, we tested some of these methods over the years and found them to be unreliable across the wide spectrum of hardware, drivers and services in use by gamers all over the world. It is common for certain people to say that all we do is keep a database of patterns and update that when new cheats come out, but PunkBuster is so much more than that (even though that old method still catches most of the cheats released these days). We are proud of PunkBuster's successes but we haven't stopped improving just because our original methods worked so well several years ago. We just don't publicize the vast majority of the improvements. You don't have to scan cheat forums very long to see that we have in fact caught punks using private cheats who never released them - the original PB couldn't do that very well, but we do that all the time now. Look at the sites that charge money for hacks, virtually none of them have open forums any more - that is because we embarrassed them by catching their punk 'customers' so many times they made the real forums private to avoid scaring off would-be buyers of their baloney. Plus most punks caught with a private hack never admit it on a public forum anyway.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Az egyikel szeretnék felvenni FragMoviet cod, vagy cod2-bõl (NE FRAPS MERT AZ 1 PERC ALATT **MB-ot csinál)
És még 1 köll, amivel megszeretném majd vágni ! Tudjátok zenét rakni alá, meg efektek, stb.... Nemmlényeg honnan lehet letölteni, de legalább nevet. <#help>#help>
Toshiba L300-2C5
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
multiban..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ebben meg akkor nem látsz vért ha az szerverileg ki van iktatva vagy legalábbis kerülnöd kell a merciless modokat...egyszóval kellene már az a patch.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Lehet hogy hülye kérdés ,de: Hogyan lehet kikapcsolni vagy kevesebbé tenni a Vérzést ha valakit lelõnek..??
Kossz a választ
Toshiba L300-2C5
nekem csak az lenne a kérdésem hogy hogy lehetne szuervert csinálni?
nem naon szeretnék érte fizetni
vagy csak pénzért lehet?
ha vki tudja hogy hogy lehet csinálni akkor szoljón és írja meg e-mailban: [email protected]
vagy vegyen fel partnernak az msn-be
ugyan az a cimem mint az freemail
lécci segitsetek
elöre is kösz
by:ger
Az ObiNetes jó mert elérhetõ áron, LAG mentes szerver. Nekünk is olyan van és faszányos ! <#zavart1>#zavart1>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Tegnap voltam egy GFM szerveren és olyan dolgok történtek hogy a csávónak nem volt feje, ráadásul a német csapatba tartozott és amcsi ruhája volt, RÁADÁSUL halhatatlan volt. Akkor egy másik csávesz meg LÁTHATATLAN volt. Ez komoly. Hallottam hogy valaki lõ utánam, hátranéztem és látszott hogy lõ mer fény az volt de csávó sehol 😄 Énis lõttem rá a levegõbe, néhányszor eltaláltam, de leütött. Természetesen már 6-0 statja volt de kiszavaztuk 😊 Aztán leléptem, mert nagyon szar volt halhatatlan emberekre lövöldözni 😊 (nem olyan szerver volt ahol a GOD modot is engedélyezni lehet !)
néhány haverral azt beszéltük meg, hogy lehet alakítunk egy kis klánt, csak igy hülyeségbõl, de mégis hogy legyen anevünk elõtt is vmi meg stb, szal a lényeg, hogy szervert is szretnénk, és kérdezném tõletek, hoyg hol érdemes szervert venni ahol megéri? és mennyiért? hány férõhelyes?
A bunker tetején van egy zöld füstgránát amit ha kibiztosítasz, a gépek látni fogják hol vagytok és nem bombáznak szarrá.
Az AMD legyen veletek!
Igen, újra kellett kezdenem és megjavult!
Most egy tetves tank szivat: körbe-körbe megy egy téren, én meg nem jutok a közelébe.
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
2 kérdésem/kérésem lenne!
-Az egyik az, hogy tud valaki nekem egy végigjátszott save-t küldeni a [email protected]? (a F.A.Q.-ban szereplõ link nem mûködik)
-A másik meg mitõl lehet ez:
Eddig megvolt a COD2, ment multiban is, meg minden. Aztán jött egy formázás, újratelepítés, amikor csatlakozok bármelyik szerverhez, csak megy az awaiting connectiont 1-tõl akármeddig. Régen 3-4 után ment is a gém. Szal mi lehet?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
All seeing eye letölt a callofduty.hu-ról,felteszed,beállítod,és magyar szervereket keresel...azok álltalában tört szerverek,és fel tudsz rájuk menni
Most kezdeneék multiba játszani, és amikor joinolni akarok vmi serverhez azt írja ki, hogy key code in use mit csináljak, hogy menjen?
help pls.