26388
-
hitman55 #14189 OK, de már közben megcsináltam!!!köszi az eddigi segítséget!!! -
hitman55 #14188 Neem!
-
Monoton #14187 felraktad az 1.3as peccccccset? -
hitman55 #14186 Valaki nem tud segíteni!!!!!!14132 hozzászólás!!! -
#14185 Hali!Lenne egy olyan kérdésem hogy nincsen véletlenül egy olyan csalás vagy mod amivel lehet a Multiba botoka rakni?
A válaszokat előre is köszönöm! -
#14184 Ez igaz engem is sokszor lecsítereztek,de hát inkább megköszönöm a bokót,mert akkor jól játszok ezek szerint ha csíternek hisznek pedig nekem tiszta a lelkiismeretem !!! Ja elég sok a bug a játékban de ehez már hozzászoktunk szerintem ! -
#14183 mondjuk sztem sok ember nem csiter csak a sok kezdő vagyéppen nem formában levő játékosok arra fogják az egészet. én is nem egyszer megkaptam hogy csiter vok pedig nem.amugy ha fülhallgatóval vagy 5.1-be játszol lehet hallani hogy melyik fal mögül jön valaki.a rögtön fejlövés meg lehet egy sima bug is nem biztos hogy csal. pl csipával ha mellé lősz sokszor behúzza -
#14182 Csíterek mindennaposan a COD2-ben de az a jó vannak igazi szarláma csíterek akik még wh-val is vagy hasonló okoságal is bénák csak utána tudom meg hogy mgnézztem az sv_cheat logot !!!! -
#14181 Én meg a Counterben nem látok egyet sem. -
#14180 játszanál a Counter Strike Source-al ,akkor megszoknád a csitereket
én a CoD2-ben szinte észre sem veszem öket -
starweb88 #14179 nem mindig ha vannak rajta akkor nem üres :DDDDDDDDDDDDDD -
bekecs #14178 Most voltam, mert olvastam az oldalukon a szabályokat, tök szimpi, de sajnos csont üres, nincs senki.
Mindig üres?
-
starweb88 #14177 figyi hát csiterek mindehol vannak általában de harcolj ellenük gyere az sg szerverre!! :D -
bekecs #14176 Nem tudja valaki hogy lehetne kiszűrni a COD2 multiban a csaló csitereket?
Amator vagyok még, igy is elég égő stat-om szokott lenni, de amikor a rohadék már eleve tudja melyik fal mögűl jövök ki, meg amikor bele lövök egy fél tárat, erre megfordul aztán kapásból fejbe lő, szóval elég idegesítő. Mikor rajta vagyok a fickón nézelődő modban akkor is kiderül, hogy csal. Mostanában mielött elkezdek játszani elötte figyelem a játékot egy darabig, mindig más játékos szemszögéből, és szinte minden szerveren vannak csalók.
Hogy lehetne kiszűrni őket?
Eleve olyan szerverre fel sem mennék.
Vagy tud valaki olyan szervert ahol tuti nincsenek csalók?
Esetleg jelszó? -
donoki #14175 devmap -
#14174 Bocska valaki nem tudna segíteni Cheat ügyben? Az a tényállás miszerint a játékkal egy netcaféban játszok. Csak van kis gixer, hogy az ottani gépek 24 óra után eldobják a mentéseket. Ja meg hol az egyik szabad, hol pedig a másik. Kéne egy olyan kód mivel szabaddá tehetem a továbbjáccást. Ne legyen Lockon. Mer folyton előről kezdeni a játékot egy idő után uncsi.... -
donoki #14173 sztem arra
hogy jumpolnak
vagy arra h mind1ikhez mp-t csinálnak...nem tom -
#14172 ez alatt mit értesz? -
#14171 egyébként nemtom de kezd olyan fílingem lenni hogy sportot csinálnak a multiból! szerintetek? -
donoki #14170 itt van e' -
Hedic #14169 koszia a tiipet -
Kiswarga #14168 Sztem úgyis kiadják. Elég sok pénz bejönne nekik belőle. -
#14167 PC verzió nem lessz elvileg szóval várhatunk !! :D -
starweb88 #14166 ha egyáltalán lessz ^^ -
#14165 A CoD 3 Nak megtudja valaki szerezni a Trailerét? Ha valaki megtudná szerezni az nagyon jó lenne !Én már nagyon várom az érkezését a PC verziónak! KÖszi! -
donoki #14164 heh -
starweb88 #14163 de nekem olyan betű típus kell lol -
starweb88 #14162 bazzeg ennyi lámát faxom 100 as betümérettel kivan irva hogy: "http://team.sg.hu <-Klikk (töménytelen custom maps, mods, patch, kiegészítők)" de nem számit! -
donoki #14161
alatt van egy link a teamsg :) -
Neoncsoves #14160 a Call of Duty feliratot vágd ki :D Nyilvan olyan képet tölts le -
Neoncsoves #14159 Nem, tolts le egy codos képet és vágd ki vmilyen képszereksztő progival és vágd be oda ahova akarod -
Hedic #14158 hol lehet letolteni uj palyakat???
-
starweb88 #14157 vki nem tud adni cod os betű tipust? -
starweb88 #14156 jah! nem :D mit kell szarakodni napokat ilyen szarságokon mindennel eggyütt kevesebb mint 1 óra alatt új wined lehet+még müködik is a cod2... -
#14155 nem:D -
hitman55 #14154 hát azt nem szeretném!!!(majd találok vmi megoldást!!!! -
starweb88 #14153 hát akkor win reinstall -
donoki #14152 lol -
hitman55 #14151 Haszálok ien programot a magyar szerverekre 1 hete fel tudtam menni ost má minden szerveren ugyanaz a hiba!!!! -
starweb88 #14150 ez megint olyan lessz mint anno 1.2esnél 2 hónap mig lessz 1.3 as linuxra meg stb...