26388
-
#14348 "A Call of Duty3 2006 végére jelenik meg Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii-re. Nem megerősített hírforrásból: 2008 január február környékén PC-re is kikerül." -
DJ Danee #14347 A Call Of Duty 3 PC-n 2008-ban fog megjelenni?Valaki válaszoljon!Please
-
#14346 megy az csak nem ártana letölteni hozzá 1.2-es cracket, de továbbmegyek. már az 1.3-hoz is van single crack ^.^ -
Savmacska #14345 ujra kell telepitenem az egészet és nem peccselem hanem hagyom 10.án és ugy megy a single ?? de viszont akkor nem megy a multi :(((((((((((( -
Savmacska #14344 akkor most mit csináljak vele ?? -
Richard90 #14343 ez már komolyan mondom az üzletről szól... jól kibasznaak az emberekkel...
a call of duty vérbeli pc-s játék volt és most amikor jönne ki az új rész, először konzolja adják ki
hát a jó ............ -
DJ Danee #14342 Thát a cod 3 a PC-re csak 2008-ban fog megjelleni??Ne má!!! -
starweb88 #14341 zico, de hogyan aktivizáljam ezta modot a szerveren? -
DJ Danee #14340 Savmacska! Neked az 1.2-es varzio van a cod 2 lultiba???Mert nekem is.És az 1.2-es verzió-val a cod 2 singupaliba nem lehet játszani.Nem tudom mé. De tük hüölység. -
DJ Danee #14339 a Call Of Duty 3 PC megjelen????Mert ugy hallotam nem.Most akkor hogy van???? -
#14338 na jó,nem a fele,csak a negyede kb,de a lényegen nem változtat! :) -
Savmacska #14337 igen fentvan -
#14336 ennek a fele benne volt az UO-ban,sőt a GFM-ben is,szal nem újdonság túlzottan
amúgy nem hangzik rosszul,ha alapból olyasmi lesz mint a GFM -
#14335 Hmmm ez nagyon jól hangzik, én már csak a gépigénytől félek, de kurvára... -
#14334 Call Of Duty 3
# Ingame System átdolgozva
# Karakteranimációk jelentősen valósághűbbek
# A játékos karakterek szélei több textúrával "felpolírozták", azaz nem látni az éles elvágólagos különbségeket.
# A gránátok mélyedést hagynak a földben
# A különböző anyagok már nem védnek meg a golyóktól. Pl: egy aluminiumlemez mögé rejtőzve az MG elől, simán meghalunk.
# Több mint 24 karakter problémamentesen megjeleníthető
# Fedezék rombolható
# A szél iránya befolyásolja a füstgránátot
# Valósághűbb füsteloszlás, amikor egy tank a füstön keresztül áthajt
# Fák és a fű mozog a szélben
# A fűben lehet látni az emberek nyomait, tehát ellapított lesz, és így lehet az ellenséget követni
Általános különbségek
# Nehezebb lesz bombát elhelyezni, ezentúl nem elég hozzá egy gomb lenyomása. (hogy hogyan azt még nem lehet tudni)
# Egyszerre lehet majd hajót vezetni, és lőni
# A közelharc hasonló lesz ahogy a "Condemned" játékban
# A küldetések az "Operation Cobra"-át idézik, amelynél az amerikai, kanadai, britt, és lengyel ellenállők bőrébe bújhatunk. A britt küldetésnél a Résistance által leszünk támogatva.
# Két pálya közötti töltési idő megszűnt.
Multiplayerben a következők lettek megváltoztatva:
# Max. 24 játékos
# külünböző osztályok/rangok mint Doktor, vagy mesterlövész
# Az elért pontokkal különböző tulajdonságokat lehet szerezni. Pl: Mint felvilágosítóként az elején csak egy kis Artillerie-t hívhatunk. Ahogy lépünk feljebb a pontlétrán, egy "Broken Arrow" is hívhatunk. (egy Artillerie saját helyzetünkre.)
# Lista a legjobbakról, Statisztika hasonló mint Battlefield 2-nél
# Új Multiplayermod "War"
# Közlekedési eszközök
# Olyan pályák, ahol stratégiai pontokért küzdhetünk.
A Call of Duty3 2006 végére jelenik meg Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii-re. Nem megerősített hírforrásból: 2008 január február környékén PC-re is kikerül. -
donoki #14333 aham
aimbot :P -
DJ Danee #14332 neked a cod 2 multiba 1.2 patch-d van?????Savmacska!!! -
Savmacska #14331 NEM INDUL ELA COD2Ö SIMA SINGLE PLAYER VALAKI HELP EZT IRJA KI :
Error during initialization:
Failed to initialize renderer: version mismatch. -
DJ Danee #14330 tudja valaki mi az az aim??????? -
#14329 A mi szerverünkön föntvan a super headshotmod !!!
ITT a Müködőképes MOD
-
#14328 Persze én a kalapácsott ajánlom az a legjobb Progi vagy a Kard ,aki egyszer kipróbálja viszaesik a wh-s vonzásnak !!! komolyan enyi hülyegyereket ki látot még toborozzák az ilyen ratyi hülyegyerekeket ?? Akkor én is megkérdem valaki adjon egy wh linket ,én csak Publikus szerveren használnám :D
+ az United Offensive jővőre jön ki !!! -
Savmacska #14327 jah illetve még azt h server-t hogy lehet csinálni ? elöre is kösz a válaszokat -
Savmacska #14326 mert ugye Killcam-on ugyis láccik -
Savmacska #14325 annyit kérdeznék hogy a multi playerben hogy lehet csalni ? nem akarok servereken csak ugyha 1edül vagyok bent meg nézném h ugy mijen a játék plz ne ugassatok le csak érdekelne. publikus szervereken nem használnám!Valaki valamien progitvagy valamit tud ?? -
#14324 Hi all call of duty:united offensive kijött már -
#14323 when its done!
:) -
#14322 Nem jelenik meg soha beszünteték mert túl jó játék és a mario készítői beperelték ezentúl marioznija kell minden COD fanak !!!! -
#14321 sziasztok, azt szeretném kérdezni,hogy mikor jelenik meg a játék?
-
#14320 van 1.2-es Patch már ? :D -
donoki #14319 Látod a fejlécet?
Alatta látsz egy pár sort!
Na szóval az utolsóra rákattintasz és akkor bejön egy oldal...
CoD2/Letöltsek alatt megtalálod
Furcsa h néhányan még csak most jutnak el az 1.2höz aztán már kijött az 1.3 :c -
mocsaar #14318 Honnan tudom letölteni az 1.2 verziót a cod2-höz ? Köszi -
Gili #14317 valaki segítsen már légyszíves a #14306 - re Nagyon fontos lenne! -
DJviolin #14316 Ajánlott eszközök:
1. Call Of Duty 2 Mod Tools
(Ajánlott leszedni a Maya plugin miatt, és többek között ebben a csomagban található a pályaszerkesztő is.)
2. Valamilyen modellező program (Pl.: Maya, 3Ds Max)
(Ezekkel a programokkal tudsz új modelleket készíteni Pl.: fegyver, játékos, tereptárgy. Megjegyzés.: Piszkosul kell tudni modellezni)
(Megjegyzés 2: Maya jogtisztán kb. 600ezer, 3Ds Max meg kb. 1 milkó, de torrentről ingyé van :))
3. Notepad (alias: Jegyzettömb)
(Nem mindig, de néha ez is kellhet)
Asszem ennyi. -
donoki #14315 MODot -
DJviolin #14314 A pályázat követelménye, hogy a map támogassa a S&D, TDM, DM játékmódokat. próbálom így összehozni. -
#14313 csak ne legyen túl nagy a map,mert ugye a CoD2-ben nincsenek vezethető járművek!:) pl a CoD UO-s Rhinevalley ilyen,ha elviszik az összes járművet,akkor lehet menni kirándulni,ami mondjuk TDM-ben elég uncsi...vagy a mapot csak S&D-re optimalizálod majd,vagy lehet futtatni TDM-ben is pl? -
DJviolin #14312 Pályát akarsz, vagy valamilyen modifikációt? (fegyver, effekt, total conversion, stb.) -
starweb88 #14311 valaki megtudná mondani milyen progival lehet csinálni mod ot cod2 alá?? -
DJviolin #14310 Ja, és az ajtók kinyitása a Használ gombbal. :) (Alapesetben: F) -
DJviolin #14309 Sziasztok!
Itt van a tanya Cod 1 alá készült változata. Sajna enyhénszólva félkész, mert elvesztek a szerkesztőfájlok. A most készülő map-omon a tanya ilyen lesz, és lesz hozzá még erdő, füves földterület, szomszédtanya, stb., stb. Persze sokkal több tereptárggyal, részletesebb scenery, stb., stb.
http://users.atw.hu/jakabszallas/temp/TRV.zip