Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Dani: fent faq és petíció között zöld betûvel írva...
Legközelebb olvass figyelmesebben.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

köszönöm
Truck Driver001
lényegtelen,addig szórakoztam amig rá nem jöttem,már yó,köszönöm a sok segitö kész embert<#idiota>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

CheAteR88
ezt hol tudom megcsinálni
ha lehetne akkor részletesen
THX

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

urbijoe
D23W-32UT-KK4K-TXD3-67E8

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Csá!!
Hol taláok magyar szervert multiplayer höz??
Sürgöss lenne!!
Truck Driver001
a hiba után kidob 1 faq-ba,de szart se értek belöle...ez lenne a lényeg belöle gondolom,de nem értem,ha walaki elmondaná röviden tömören mit tegyek,1000 hálám neki😛

Q. What do I do if the "DirectX Error DirectX has encountered an unrecoverable error. Please check DirectX Help document for possible details." error appears when I attempt to run Call of Duty 2?

A. Make sure you have DirectX 9.0c installed and properly functioning on your machine.

A. Please make sure that hardware acceleration is set to Full in your display properties as follows:
1. Right click the desktop
2. Select Properties
3. Click the settings tab
4. Click Advanced
5. Click the Troubleshooting tab
6. Verify that the Hardware Acceleration slider is set to Full.

A. Make sure that all DirectX features under the Display Tab in the DirectX Diagnostic Tool are set to Enabled as follows:
1. Click START
2. Click RUN
3. Type "dxdiag" and click OK
4. Click the Display tab of the DirectX Diagnostic tool.
5. Verify that all DirectX features are set to "Enabled".

A. Make sure you have the latest drivers installed from your video card's manufacturer.

Truck Driver001
walaki help plz,mert már kibaszottul ideges wagyok,mindent megprobáltam és semmi...szétkurom ezt a xart az lesz a wége.

CoD1 hez kellene telepítõ kód valaki küldjön kösz
Gebe7636
vki modja meg hogy tk szervert csinálni az all seeing eyenál?

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Truck Driver001
fasza,tönkre ment a gém,újra raktam,de még mindig ugyanazt a hibát írja ki,a directx-el wan walami baja,pedig tegnap még simán ment minden...ezt írja ki-e:
"Directx encountered an unrecovererable error."...mi a xar ez?Directx frissitését is fölraktam már,de az se segitett..

Guer
hmmm lehet esetleg azt jelenti hogy csak alacsony pingel tudsz fölmenni a serverre? 😊
ha töltesz le vmit állitsd le stb... tüzfalon gondolom átengedted a játékot...
ha igysem jo akkor passz... bár nemhinném hogy ennyire gyengen neted van szal vmi ott szivja a sávszélt...

Gyocsika
Na az van rálépek erre a szerverre ami itt fennt fel van tüntetve és rálépek z all seeing eye programmal és azt irja ki a játék fõmenüjébe hogy csak alacsony pinggel rendelkezõknek És ilyenkor mi van

Guer
sztem elöbb probáld meg értelmesen megfogalmazni a kérdésed...

Gyocsika
Amikor fel akarok lépni a sg.hu public serverre azt irja hogy csak alacsony pinggel rendelkezõknek mit csináljak?

FIGYELEM ÚJ SGTEAM JELENTKEZÕK!

A jelentkezések elbírálása érdekében mindenki, aki szeretne SG TEAM tag lenni (CSS, BF2, COD2), a következõ tartalmú hozzászólással csekkoljon be az SGTEAM topikba (saját fórumok).

1. Életkor, játékbeli nick(ek).
2. Mely játékokban van/lesz jelen aktívan.
3. Ömagáról pár sort, hogy mik az elképzelései a team tagsággal, és a játékokkal kapcsolatban.
4. Milyen munkát vállalna szívesen a team dolgaival kapcsolatban. *

*: A munka vállalása nem kötelezõ, de természetesen jobb bírálati eséllyel indul, aki kreatívan hozzá fog járulni az ügyekhez. Ilyen feladat lehet bármi egyéni új dolog, vagy a TEAM HQ-n jelenleg is megtalálható szekciók valamelyikének gondozása (hírek, PoTD, map témák, stb).
Ezenkívül célzottan keresünk a következõ feladatokra embereket:
- Grafikus (PS, vagy bármi hasonló programban jártasság): Feladata az új weboldalunk (koncepció már készen van) grafikai hátterének készítése lenne a csapatban. 1, max 2 fõ. - NEM WEBOLDAL KÉSZíTÕT KERESÜNK, HANEM CSAK GRAFIKUST!
- Flash/Grafikus: Feladata a team számára topik és reklámbannerek készítése, valamint a HQ grafikai elkészítésében való esetleges részvétel. 1, max 2 fõ.
- Map elemzõ: Új custom mapok részletes elemzése, havi 2x rendszerességgel. Játékonként max 2-2 ember.

Az SGTEAM topikba való (meghatározott formátumú) bejelentkezés határideje 06.02.20. Hétfõ, 19:00. Aki lemarad, az most kimarad. A tag beszavazás ugyanis ekkor elindul, és akit nem ismer a csapat, arra nem fog szavazni.

GL!
CheAteR88
😄😄😄😄😄😄😄DDDDDDDDDDdd
ez a megoldás a finom😊 "TOPIK CSUK"

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Zsoltika 007
Borg gyorsan lezárta az ügyet. <#hehe>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Lol, cod3 topikot nyitottak... persze, Hitlerként fogunk játszani meg német kampány... soha nem fogunk egyetlen egy (amerikai) játékban a nácikkal lenni, az még nagyobb felháborodást keltene mint a GTA.
CheAteR88
észleltem😄

nick?

bigfoot
na kipróbáltam a neten a gamet!
nagyon jó!elsõ meccs két meccsen 3. majd 2 lettem
aztán az utolsó kettõt megnyertem

Egy banner frissítés azért elkelne az ip cím felírásával legalább. Szzép nagyp iros betûkkel...

Egyébként aláírásomban az ip...

Gyocsika
Ja és mi az a ping mert valahol kiirja hogy csak alacsony pingel lehet belépni!

Truck Driver001
beírtam😛

Gyocsika
Sziastok tudok veletek játszani hol vagytok melyik szerveren és még egy kérdés miért ugrál magátol a palim mozog valamikor magátol amikor nem is nyulok hozá!

tomee14
Vannak! Itt: www.cod2online.hu

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

billblues
Sziasztok!Nem tud valaki,valamit arról,hogy vannak-e új páják a cod2-höz?
<#nemtudom>

Dietrich
Dietrich volt bõ 1 évig a nickem multin, de már nem...most meg csupa nevûvel futok össze...😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

urbijoe
most mindenki az -n

sziasztok!
meik szerveren szoktátok nyomatni mer van egy rakás szerver és fogalmam sincs?

Valaki tudja hogy hogy kell ezt használni?
cod2 rcon commander
Zsoltika 007
Fent a piros FAQ-ra klikk aztán elolvas és jön jáccani. <#vigyor2>

Serpa
fakú

Gyocsika
sziasztok lenne egy kérdésem hogyan tudok veletek intereneten játszani még uj vagyok és fogalmam nincs hogy hogyan tudnék veletek játszani pontosan le tudná nekem irni valaki légyszives segítsetek

Zsoltika 007
Hát igen.. Ezt sokan nem teszik meg. Aztán meg lesnek hogy miért kickelik õket állandóan kifelé. <#rolleyes>

Én pl ezeket mind kikapcsolom mikor játékohoz nyúlok:
Super.Natural.43.XXX.XviD.torrent letöltése
Who.do.you.love.xxx.torrent letöltése
Micimackó.torrent -||-
😄

urbijoe
kapcsold ki a a letöltéseket

miért írja ki multi-ba hogy csak alacsony pinggel rendelkezõ......?????????????
Gyovai
Császtok szeretném megkérdezni hogy amikor elindítom All Senning Eyes-t a mikor belépek kiirja hogy ERROR és hogy a széria szám használatban van,ez mit jelent?

profbako.uw.hu

UnknownAsshole
www.callofduty.hu <#awink>
Hi! Ha van valakinek egy jó configja pls küldje el!
Vagy adjon egy linket, h milyen parancs mire jó! thx
hi!!! másolt játékkal miért nem lehet játékot kezdeni????? :please:
CheAteR88
ChEaTeR már ütköztünk párszor😄
irjátok már ki a nevetek elé hogy ojan szépen néz ki😊

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Truck Driver001
egypk kit hogy hívnak gémbe?,ott Magnum a nikkem:p

megtaláltam, nem kell, jövök én is játszani :-)

\\__/) (O.o) ( } { )

hi
ezt szeretném leszedni: The All Seeing Eye Tutorial. müködõ linket pls.

\\__/) (O.o) ( } { )