26388
-
#14470 nem csak kupán! waron is! legalábbis mikor én klánoztam,akkor még kellett!:D -
donoki #14469 hja télleg :P -
starweb88 #14468 hát kupán demo kötelező!!! wtf??!! :DD -
donoki #14467 mi van? -
#14466 Hát én egyből küldöm a szégyenfalra ha wh-zik azt ott büszkélkedhet a nevével kis ratyi de demot csinálni kötelező ha valakinek nincs demoja bukta nyertünk !!!!
Volt már ilyenre példa hogy egy klán ellen a végén mondta a srác elfelejtett demot venni és hát persze hogy az a srác amelyik az első volt náluk !!! -
donoki #14465 jaja:S -
donoki #14464 már páran vettek róla demot, de nem merik elküldeni a szígyenfalra :S -
starweb88 #14463 akkora balfax az h wh zik ugy is, war után asszondja nekem nah most vesztettünk de köv. waron csit nélkül nyerünk.... OMG (KZ-s volt akkor még...) -
#14462 a pbsv.cfg-ben: guidrelax 5
-
#14461 sry: set sv_pb_guidrelax 4-7 -
#14460 Hi all! Serverunkon a guid nulla mindenkinek. A pb mindenkit kirak: set sv_pb_guid 4-7-ig allitva volt, megis kiba... minket. Es raadasul eddig nem csinalta, de most mar nem erdekli ez a parancs: valaki ha tudja mirol beszelek, es tudja is mi a megoldas, plz help. -
#14459 de most direkt nem fog wh-zni,mert Danee visszamondja neki majd az itt,meg a fórumotokon "elhangzottakat"...vagy lesz akkora tuskó,és whzik,majd jön a pb shot,vagy berezel és nem fog...de kell demot venni ugye? mert ha vesz demot,és elküldi,akkor csak nem fogja a wh-s demoját elküldeni,viszont ha meg whzik,akkor jön a kifogás,hogy jaj elfelejtettem venni demot,vagy véletlen letörlődött mert újraraktam a CoDot...szóval sok lehetőség lesz,de kíváncsi leszek a végére!:D -
#14458 na akkor odafigyelünk majd rá és küldjük a szégyenfalra ha lebukik !!! -
#14457 nézem az oldalatokat,minek nektek 6 leader?:DD -
starweb88 #14456 a kupás forumunkban mivel ők is jelentkeztek... -
#14455 hol írták ezt? forrást pliz!:D -
starweb88 #14454 //OFF
1 valaki! tegnap 16:53 | Válasz | #2
HI all! Annyit szeretnék hozzászólni, hogy az EHA clan 1-ik tagja WH-s a neve Wolf régen Marko néven tolta a/az _FP_<KZ> clanban ahol több demot is készítettek róla... Nem bemártani szeretné csak jó lenne rá odafigyelni!
Üdv 1 valaki!
---------------
Nincs kép, de én is tudom bizonyitani marko egy akkor wh-s mint a fos mindegyik waron a falat lötte...
//ON :D
-
donoki #14453 hát ez yo kérdés :S -
starweb88 #14452 hát nem tudom ha elehet akkor is a pam fájlában kell vmit álitani de mivel cfg és amugy én is probáltam de nem sikerült.. -
#14451 A CB mod beállításait ellehet menteni valahogy hogy ne keljen mindig ujraálltgatni,minden map után ??? -
donoki #14450 Még vmikor még 1et?
esetleg pcw-t? -
hitman55 #14449 Heló!az a problémám hogy mikor a multiplayerbe vmeik szerverre csatlakozok akor a betöltőképernyő kb 1 percig tölt és csak uténa jön be(addigra meg már megtelik a szerver)!Please help!!Ja és máskor semmi baja nem volt!! -
#14448 Megjelenik a csilag és azt kell elfoglalni v.melyik teamnek utána meg megvédeni szeretem a HQ-t jó kis mod !!! -
#14447 Ja a Sniperal nem bírtunk de jót waroztunk sztem nekünk gyaknak jó volt !!!! -
bekecs #14446 Ugy érted, hogy a játék kezdésétől számitva eltelik 45mp, ezután megjelenik valamelyiken a csillag, majd ha elfollaltam akkor megjelenik a zászlóm és ezután lehet védeni?
-
donoki #14445 45 mp alatt jelenik meg a csillag!
És akkor ott kell állni h bevegyed!
Ha bevetted akkor bekell védened! -
#14444 pb shotot!!! -
bekecs #14443 Hello Skacok
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Headquarters tipusú játéknál ha oda megyek A vagy B területre és akkor meg kell nyomni valamit vagy csak ott kell várni és magátol kijelöli a parancsnokságot(vagy mit)? És a csillag mikor jelenik meg A és B helyén és mit jelent az? -
DJ Danee #14442 Nem csiter csak nagy a pofálya.Ösze-vissza beszél mindent!...
-
DJ Danee #14441 Milyen Wolf?
Az |EHA clanban??
-
donoki #14440 aham...
Wolf egy csíter..Előre szólok! -
starweb88 #14439 -
donoki #14438 nyertünk -
starweb88 #14437 mi most waroztunk eredmény secret -
DJ Danee #14436 (MGV) ZICO majd WAR-ozunk!!!EZEN A HÉTEN OKÉ????
-
#14435 #14402 -
DJ Danee #14434 pfff. Bocs de én nem tudom hol lehet letölteni.BOCS -
Savmacska #14433 valaki plz hol találok 1.2 öhöz cracket ?? a single player miatt -
DJ Danee #14432 (MGV) ZICO én az |EHA*-ban vagyok!!! -
#14431 Erre valaki Helpet pls !!!!!!!!!