Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Mégsem számûzik a csalókat a Call of Duty 2-bõl?
December elején a Call of Duty 2 rajongók egy része egynapos multi-bojkottot helyezett kilátásba, amennyiben a fejlesztõk nem tesznek közzé hivatalos közleményt az elburjánzott csalók megregulázásával kapcsolatban. Néhány nappal késõbb az Infinity Ward bevállalta, hogy intergálja a szoftverbe a Punkbastert - azóta nagy a csend. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, közlemény hiányában a hivatalos fórumon szólja el magát valaki elõbb-utóbb, meg is történt. A cégnek állítólag nagyon komoly problémái vannak a Punkbuster implementálásával, mivel gyakorlatilg nem erre tervezték a rendszerüket, így erõszakolják jobbról, szaggatják balról, de egyelõre nem megy. Sebaj, azért próbálkoznak továbbra is.
Forrás: HCGAMER
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Mien árba van mostanság egy szerver és hol tudok csinálni vagy hogy?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Valaki segtsen már: a csiter demókat hogyan lehet megnézni ?
http://profbako.uw.hu/ olalán le van írva, de nem sikerül lejátszani.
Valaki tudna segíteni, elõre is Köszi !
Néha ojan szinten felba**** magam hogy nembírom és ki kell lépnem (Féltem a gépem)😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
énmá összefutottam veled párszor😄<#gun>#gun><#violent>#violent>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
amugy ki a szponzor? :d
Csak felidegesített.. Néha olyan helyekre rakott ahova épp dobtak gránátot és meg is haltam :///
It looks like the promised Call of Duty 2 punkbuster patch is indefinitely postponed because apparently the punkbuster doesn't work!
www.guru3d.com
vagy gúgle
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A mult heti cs:s unbdoromban felmentem, de 5 perc nem értem után inkább lejöttem.
Célozva lövök semmi, elémlép pisztolyal halok. Mindenki rohangál össze vissza, minden spawn után máshova mennek a társak, látszólag cél nélkül. Hogyan lehet -kivel- csapatban játszani?
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
sry a duplikátumért, de kéne válasz már mer naon tolnám 😊<#rinya>#rinya><#help>#help>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."