Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát ha nagy a pinged kedves kezdõ fórumozó társam:
1. Talán letöltesz vmit? Ha igen, kapcs ki. Ha nem, lsd 2.
2. Talán modemrõl nyomod? Ha igen, sry te nem fogsz sg cod2 serverén játszani. Ha nem, akkor lsd 3.
3. Talán a nettel van vmi, reseteld min 1 percre a modemed és/vagy routered... Ha ez is megvolt és mégis lsd. 4.
4. Futtasd le az összes létezõ spy keresõd és a vírusírtód, persze frissítések után (cod2 mellett ajánlatos 😄 prg-mok😄 : nod32, msantispy stb.😄). Ha ez is megvolt és mégis lsd 5.
5. Ha mégis laggolsz mint állat a pinged miatt, akkor tuti nem az alap beállításokkal játszol... Biztos vki adott egy ötletet, hogy lehet prg nélkül is csalni a gémben... Viszont azt azért hozzá kell tenni, hogy ping emelkedés nélkül is lehet laggolva nyomni...az meg több mint valszeg fpsed vagy egyéb isteni dolog miatt lehet...
akinek sok a pingje az nem is baj hogy távozik mert ojan szinten lagol az ember, hogy beleeresztek egy tárat a fejébe és nem hal meg...😞
LE A CHEATEREKKEL
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
90 felett egyébként se tudsz nagyon mit csinálni. És én amondó vagyok, 90 feletti pingel rendelkezõk 50-50%, hogy direkte van nekik annyi...
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
KOszi
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
hogy tudjak jáccani normális emberekkel akik nem csítelnek😄
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ui.: Azt hittem veled lehet viccelõdni😞
fizrtni nem nagyon szeretnék érte😊
De egyébként nem igazán derül ki, hogy most képet vagy mozgót készít!! Innentõl kezdve felejtõs amit írtam fentebb.
Nieleen
nyitunk egy fórumot:<#eplus2>#eplus2> Az SG server csíterei címmel
szkrínsot egy ip és egy nick felkerül m<#nyes>#nyes>indig...<#mf3>#mf3>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
--> ITT <--
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
"Mivel a PB nagyon várat magára és eléggé türhetetlen hogy nincs anti cheat software eme remek játékhoz, így egy pár programozó gamer vette a fáradtságot és megírta a CoD2 scene-nek ezt a "fapados" Anti Cheat softwaret.
A dolog kliens oldalú, elmagyarázom röviden a program müködési elvét. Miután feltelepítetted, a sereverre indulás elõtt elindítod ezt a kis jószágot az Options -> Resolution menüben beállítod a felbontásodnak megfelelõ értéket (ezt sajnos a program nem jegyzi meg, ezért minden használatkor újra be kell állítani) majd elindítod a felvételt és felmész a serverre. A program a képernyõf központi részérõl screenshotok csinál és ezt egy avi fileba fûzi össze amit az aktuális dátummal bélyegezve beletesz a mappájába. Tehát amit te látsz a képernyõn azt veszi fel.
Nem nem kell aggódni nem fogsz tõle laggolni, nem rontja a játékélményt, el van a háttérben mintha ott sem lenne. Ezt tapasztalatból mondom, mert kipróbáltam hivatalos meccsen is. Számos kupában bevezzették már ezt így nekünk sem szabad lemaradni. Telepítési utmutató ajánlatos elolvasni."
Nieleen