26388
-
donoki #14510 ^^
Én egyszer, volt olyan h 1v4 azt csipával voltam, német..
Lelőttem őket :Ð
Mert ott futnak kinnt a prérin ^^ -
starweb88 #14509 nah zicoooo neee amikor bent hasaltál párszor leosztottam a hecsátot :D :P -
donoki #14508 hja!!
Majdnem szájba rugtam!
De egész végig pofázott! -
donoki #14507 Igen!
350ft/demo -
#14506 Na megint jót waroztunk igaz a beugrónk kicsit beketyült... :D,de az én shotimal nembírtak a társaid :D
De a Refus Kupáig full Prok leszünk :D -
DJ Danee #14505 A demókészités pézbe kerül?? -
donoki #14504 hja :P -
#14503 csinálj egy SG-s mapot:) SG logok a falakon, meg ilyesmi -
DJviolin #14502 Sziasztok!
Említettem hogy csinálok egy mapot a mapper pályázatra. Sajna elment az egésztől a kedvem. De nem beszüntettem, csak elnapolom. Max annyi lesz a hátrány, hogy nem indul a pályázaton és később jelenik meg. Én csak kedv szerint csináltam a mapot, de most, hogy volt egy fix dátum, amire készen kellett volna lennie, így elment az egésztől a kedvem. -
DJ Danee #14501 Azt nem tudom konkrétan másodpercenként váltakozik! -
#14500 akkor annyi az FPS-ed amennyit épp kiír! :)
és ték -
donoki #14499 Only for fun! -
DJ Danee #14498 Beirtam és kihozott valamit a bal felső saroka.40-100 között váltakozott.egyszer ennyi volt egyszer annyi.
-
DJ Danee #14497 |EHA*Danee de miért kérdezed? -
donoki #14496 Ja és Danne te milyen néven vagy a EHA-ba? -
donoki #14495 Igen. -
hitman55 #14494 nem 1 szerveren jáccok egész nap!!!!Mindegyik szerveren ugyan ien
-
DJ Danee #14493 ok,kösszi,kipróbálom.:)
-
#14492 így tudod előhívni a játék FPS mutatóját!
mit nem értesz? játék konzol előhív,oda beírod,hogy /cg_drawfps 1 ,és kész,mutatni fogja,hogy mekkora az FPS-ed! -
DJ Danee #14491 hogy lehet megnézni hogy mekkor erre ez a válaszod?Egyszerűen csak írd be a konzolba, hogy /cg_drawfps 1 ekkor megjelenik az FPS-ed a jobb felső
sarokban. Kikapcsolása: írd be a konzolba, hogy /cg_drawfps 0"?
-
DJ Danee #14490 "hogy lehet megnézi"? erre ez a válszod?Egyszerűen csak írd be a konzolba, hogy /cg_drawfps 1 ekkor megjelenik az FPS-ed a jobb felső
sarokban. Kikapcsolása: írd be a konzolba, hogy /cg_drawfps 0"?
-
#14489 FAQ
"Hogyan tudom kiíratni az FPS-em?
Egyszerűen csak írd be a konzolba, hogy /cg_drawfps 1 ekkor megjelenik az FPS-ed a jobb felső
sarokban. Kikapcsolása: írd be a konzolba, hogy /cg_drawfps 0"
hogy hogyan lehet nagyobb? jó gép kell hozzá,ami bírja a magasabb beállításokat,de ha nincsen atomerőműved,akkor vedd lejjebb a beállításokat! minnél több beállítást kapcsolsz ki,veszel lejjebb,annál több FPS-ed lesz a játékban! és a multiban inkább az FPS számít,mint hogy most Dx9-ben fut-e a játék,max beállítások mellett...próbálgatni kell mit bír a gép,meg mi számodra az ami tűrhető! -
DJ Danee #14488 13 éves vagyok.Elég régóta klánozok,és azt az FPS-t hol lehet megnézni mekkor?És hogy lehet növelni? -
#14487 LOL..hány éves vagy,ha megkérdezhetem,és mióta klánozol?
amúgy Frames per second (képkockák másodpercenként)...minél nagyobb az FPS értéke,annál gyorsabb a játék...és ez minden játékban így van! értelemszerűen minél alacsonyabb,annál szarabb
csak azért kérdezem,hogy hány éves vagy,meg mióta klánozol,mert aki klánozik az általában (nem mindíg) sokat játszik,és egy ilyet azért nem árt tudni,pláne a mai világban! ez nem lebaszás akart lenni,hogy nem tudod,csak érdekes,hogy klánozol,és nem tudod!:D -
DJ Danee #14486 mi az az FPS?Mert az ilyan dolgokhoz nem nagyon értek.
-
#14485 ok köcce -
donoki #14484 hát ha 1 szerveren játszik egész nap, hát akkor megérdemli ^^ -
#14483 Akkor vagy a szolgáltatód gané vagy a szerver amin játszol !!!! -
hitman55 #14482 Amúgy 512kb/s a netem sebessége de az amit be kell írni a konzolba az semmit se ér!!!!:(:(:(:(:( -
starweb88 #14481 /com max_fps 333 asszem -
#14480 Milyen beállításokkal tudom az fps-em növelni? Mer mostanában 30-50 között mozog és zavar h iylen kicsi -
#14479 ezt is kitárgyaltuk egy párszor!
-pillanatnyilag szar a neted (netszolgáltatónál érdeklődj mi van náluk)
-alapból lassú a neted
-túl nagy beállításokkal játszol,és nem bírja a géped
-szar a szerver amin játszol
-írd be a konzolba,hogy /rate 25000 ,hátha
így ennyi jutott eszembe
-
donoki #14478 tudjuk -.-'
Megint nyertünk egy wart! :D -
hitman55 #14477 Nem tudjátok mitől lehet nagy a pingem mert mindig kurvára zavar hogy nagy a pingem,és nem szoktam tolteni semmit!!!!kösz
-
#14476 ja már tudom !!!!:D -
#14475 tudjuk, ezt már írtad! -
DJ Danee #14474 ZICO én az |EHA* klánba vagyok!!! -
#14473 A Clanbase szabályai érvényesek ezek az éles warok amikor kötelező mindenkinek Demot csinálni !!! -
#14472 annyira nem vagyok szakértő,szal mi az cb? -
donoki #14471 gyakon, nem
élesen meg cb-n kell