Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez is belefér az isten se tudja dolgok közé😄

h3nry
Nem nem <#ejnye1>, mint szenvedõ alany.

\"Andrey\"

Vagy csomagszûrõt használsz és szarul lett beállítva vagy az asszony a másik gépedrõl képeket küld a barátainak és Te meg laggolsz mit ......

Azért van itt eme fórum, hogy megkérdezze...
Tehát ha nagy a pinged kedves kezdõ fórumozó társam:
1. Talán letöltesz vmit? Ha igen, kapcs ki. Ha nem, lsd 2.
2. Talán modemrõl nyomod? Ha igen, sry te nem fogsz sg cod2 serverén játszani. Ha nem, akkor lsd 3.
3. Talán a nettel van vmi, reseteld min 1 percre a modemed és/vagy routered... Ha ez is megvolt és mégis lsd. 4.
4. Futtasd le az összes létezõ spy keresõd és a vírusírtód, persze frissítések után (cod2 mellett ajánlatos 😄 prg-mok😄 : nod32, msantispy stb.😄). Ha ez is megvolt és mégis lsd 5.
5. Ha mégis laggolsz mint állat a pinged miatt, akkor tuti nem az alap beállításokkal játszol... Biztos vki adott egy ötletet, hogy lehet prg nélkül is csalni a gémben... Viszont azt azért hozzá kell tenni, hogy ping emelkedés nélkül is lehet laggolva nyomni...az meg több mint valszeg fpsed vagy egyéb isteni dolog miatt lehet...

laslandes
Viszont sok kezdõ játékos azt se tudja, mi az a ping.😊 És akkor persze, hogy nem állítja le a letöltést a játék idejére.

CheAteR88
teljes mértékig igaz<#nyes>
akinek sok a pingje az nem is baj hogy távozik mert ojan szinten lagol az ember, hogy beleeresztek egy tárat a fejébe és nem hal meg...😞
LE A CHEATEREKKEL

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Na most akkor elmondom aki még nem tudta volna. Cod2 ben is, mint a cod1 ben lehet olyan csíteket használni amihez nem kell külön progi. Egyszerûen buzerálod egy kicsit a laggal kapcsolatos parancsokat, pl maxpacket stb... beállításokkal. Na ezért lett a server max 90 pinges.
90 felett egyébként se tudsz nagyon mit csinálni. És én amondó vagyok, 90 feletti pingel rendelkezõk 50-50%, hogy direkte van nekik annyi...

Eisenhower
f5 ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Col Andrew
Túl sok ebben a játékban a gránát.. az összes lámer egyfolytában dobálja õket vakon bele a nagy semmibe. Ezért szedték ki még régen az Americas armyból is õket. de mindegy.

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

urbijoe
ASE-ban hogy lehet azt beállitani hogy mikor elinditom egyböl frissitse a szervereket?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Col Andrew
Sajna egy darabig most együtt kell élnünk ezekkel a szenny csíterekkel, de legalább néha ha bénázik az ember, akkor azt is rájuk lehet fogni😊

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Guer
ja nemártana...<#vigyor1>
te nem tudszz eggyet?<#hehe>

Brabus7.35
Problemam(k) a kovetkezo jatszottunk par srac ellen eleg jol nyomtak de a vege fele kezdtunk rajonni ,hogy valami hiba van amikor 3an rontottunk ra a csavora es siman kinyirt mindenkit ,utanna volt meg hasonlo szitu akkor a mesterlovesz puskaval lottuk a gyereket es csak fejlovesnel pusztult meg, nadjabol ennyi es nagyon idegesit minket meg szerintem jopar embert meg.
KOszi
Gyocsika
Szerintem kapcsold be a játékba a punk buster

Gyocsika
csá

Brabus7.35
Hali !

Nem tudnatok segiteni , kellen valami antichet program cod2-hoz.

Koszi
Csopi007
csá

Guer
akkor gyere az SG-re 😊

CheAteR88
hallod már egy hete kész van😞

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
kellenek
hogy tudjak jáccani normális emberekkel akik nem csítelnek😄

Eisenhower
nem tudom milyen kapcsolatod van de lehet be kellene azonosítani a játékban is hogy jóra van-e állítva, ha az jó akkor esetleg kikapcsolni a letöltést/feltöltést. ^^

Gyocsika
Légyszíves mondjátok meg hogy mért nem enged del a szerverekre mert azt irja ki CSAK ALACSONY PINGGEL RENDELKEZÕ JÁTÉKOSOK SZÁMÁRA Segítsetek please!!!!!

Eisenhower
<#ticking><#conf>

de basszus CoD2 szervert nem csinálnak????????????????????<#boxer>mer az lenne a jó...........<#nyes>

Eisenhower
én is vicceltem ^.^

Nem kellett volna, de ha kell vkinek továbbíthatom, ugye?

Ui.: Azt hittem veled lehet viccelõdni😞

dr Kotász
Túl sok barátod van?
Guer
minek azt regelni?

Eisenhower
nesze <#mf2><#bee1><#vigyor><#nyes><#taps>

plz Nekem isz.😞😞:😊😊

Eisenhower
privi üzenet ment. <#vigyor><#bee1>

CheAteR88
valaki nem tudja véletlenül hogy hogy a fa**omba lehet regelni az ASE-t?
fizrtni nem nagyon szeretnék érte😊

Akkor nem szóltam😄

Yossarian
én úgy vettem ki, hogy képeket fûz össze aviba.

Nieleen

Most gondoljátok, hogy vki majd szenved azzal, hogy netán ezt a kis recordot elküldje e-mailen? Cod1 ben se jött be igazán ez a fajta elkapás... Valszeg több lesz az a 2-3 mb is, hiszen vki nem 800*600 ban gémel, hanem ennél jóval nagyobb felbontásban... Meghalt elképzelés...Max a nagyobb, komolyabb, pénzes cupáknál lehetséges, de ez is bizonytalan. Egy meccs 1-1,5 óra közötti, inkább 1,5. 1024ben ez a fájl 20 mb is lehet, kb. Pl a Fraps -nak is ez lenne a funkciója, avi csinálás nélkül.

De egyébként nem igazán derül ki, hogy most képet vagy mozgót készít!! Innentõl kezdve felejtõs amit írtam fentebb.

Yossarian
meg az is gond, hogy csak kliens oldali a cucc. ezt max warokon követelhetuk meg egymástól a klánok. 😞

Nieleen

Viszont én már kitaláltam<#eplus2>:
nyitunk egy fórumot:<#eplus2> Az SG server csíterei címmel
szkrínsot egy ip és egy nick felkerül m<#nyes>indig...<#mf3>

Kár hogy publikra az életben nem fogja tudni senki ráerõltetni ezt.
CheAteR88
ThX<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

1 óra kb. 2-3 mega

Yossarian
Én se 😄
Elkerülte a figyelmem az idézõjel, azt hittem, te próbáltad ki.

Nieleen

Nem tudok sajna, nem CoD2-zök😞

Yossarian
nem tudsz mutatni egy ilyen avit?

Nieleen

Zsoltika 007
Ez ok. De mekkora file-t csinál ez? Gondolom minél tovább tolod annál nagyobb. Mondanál egy tapasztalt értéket? Pl fél óra alatt mekkora lett az avi?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Nem csak az van! (Igaz jo servereket csinálnak) de rajtuk kivül több gamehosting cég van!
--> ITT <--

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Clanbase CoD2 S&D Hungarian Cup I. 2006:
"Mivel a PB nagyon várat magára és eléggé türhetetlen hogy nincs anti cheat software eme remek játékhoz, így egy pár programozó gamer vette a fáradtságot és megírta a CoD2 scene-nek ezt a "fapados" Anti Cheat softwaret.
A dolog kliens oldalú, elmagyarázom röviden a program müködési elvét. Miután feltelepítetted, a sereverre indulás elõtt elindítod ezt a kis jószágot az Options -> Resolution menüben beállítod a felbontásodnak megfelelõ értéket (ezt sajnos a program nem jegyzi meg, ezért minden használatkor újra be kell állítani) majd elindítod a felvételt és felmész a serverre. A program a képernyõf központi részérõl screenshotok csinál és ezt egy avi fileba fûzi össze amit az aktuális dátummal bélyegezve beletesz a mappájába. Tehát amit te látsz a képernyõn azt veszi fel.
Nem nem kell aggódni nem fogsz tõle laggolni, nem rontja a játékélményt, el van a háttérben mintha ott sem lenne. Ezt tapasztalatból mondom, mert kipróbáltam hivatalos meccsen is. Számos kupában bevezzették már ezt így nekünk sem szabad lemaradni. Telepítési utmutató ajánlatos elolvasni."

www.obinet.hu

Eisenhower
mint csíter? ^^

Yossarian
sztem a quake motort már ismerik annyira, hogy számítani kellett volna rá, hogy hemzsegni fognak a csiterek és alapból rakhattak volna bele anticsít progit.

Nieleen

h3nry
Most néztem végig a http://profbako.uw.hu/ csíter demóit. Hát elég bosszantó. Fõleg, hogy az egyik felvételen én is ott rohangálok.

\"Andrey\"