Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most fogom elkezdeni ezt a játékot!
Nehezebb mint a CoD1?<#buck>#buck>
http://www.panoramio.com/user/518310
de télleg nagyon zavaró, akár 2, akár 10 mp..
szal nem tudja vki a megoldást?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
direkt siettem föl mert bond mondta hogy fegyo korlátozás van de ugylátszik lemaradtam rola 😞
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"Andrey\"
(hx) 05:45 PM EST - Feb,24 2006 - Post a comment
Infinity Ward sends along the latest bulletin of what's coming for Call of Duty 2:
As you recall, back in December, we announced plans to incorporate Punkbuster, as well as offer some MP maps to the PC version for Call of Duty 2. We're happy to report that this PC update is currently in testing and all is going well. In fact, we are testing these now and will be releasing them soon, so stay tuned. With regards to the update, here are a few things to look forward to:
- Punkbuster functionality
- Two new multiplayer maps,
- HTTP redirect in multiplayer, which adds an option for modders to send players to an external website to download their maps and mods
- Repair of multiplayer exploits and minor bug fixes
We're also putting finishing touches on the map editing tools for the game and will have those out very soon as well.
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Saját szerveren meg te álílthatod be.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Az a gondom, hogy az Ase-ban amikor megjelenik a szerverem amit csináltam, amerikaiként tünteti fel, vagy üres az a mezõ!
A cfg fájlban be van álítva ez : sets .Location "Hungary"
Mi lehet a gond?
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya