Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak mire írtam neki egy mod törölte a kérdését 😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
És mennyiért ?
Mert hogy azt irja ki hogy kodhibás a játék és egyik szerverre sem engedi fol.
Mit csináljunk????????
De ha nem ment volna át: http://www.aimbot.com/anyadat/dowloads/te/file/láma.html
Biztos demókat szeretnél vele nézegetni...

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Húzz a büdös p***-ba! <#gunyos1>#gunyos1>
Báj!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Én is letöltöttem de nincs fent senki 😞
na szal ilyet csinalt nekem
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
nekem is ram hibás vot és ilyesmiket csinált, aztán rá 10percre pedig teljesen megadta magát...gariban kicserélték vagy megcsinálták nemtom már ^^
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nekem ati-m van tehát azt írom le. ati szoftver eltávolítóval leszedem régi drivert restart. csökkentett mód, majd a drivercleaner nevû progit elindítom kiválasztom az ATI -t majd clean. ezt megcsinálom még1x biztos ami biztos. restart, normál üzemmódba feláll a win fel az uj driver restart és kész ^^
Nekem annó a wolfenstein-nél volt ilyen!
Aztán egy win reinstall megtette a hatását!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Szóval nézz drivert (az elõzõ uninstalja után manuálisan töröld a mappáját, netán egy reg cleanert is engedj rá)
Új driver fel (akár www.omegadrivers.net).
És jó lenne ellenõrízni a kártya hõfokát is. Lehet hogy túlmelegszik?
Oldallap le, kéz rátesz: pontosabban ezt érintés védelmi okokból nem ajánlom.😄
Sok sikert, jelezz vissza!
Majdnem kihagytam: forszírozd a dx7-es módot, anizó, AA, le!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
én még ezt nem figyeltem
és nagyon gáz belassítás meg minden?
talán a fegyver vagy az hogy vedd fel?
mért vannak ilyen hibák játék közben? van hogy másodpercenként több ilyen is megjelenik, belassítja a játékot, arról nem is beszélve, hogy teljesen tönkreteszi a játékélményt. Próbáltam már más beállításokkal (felbontás, texture), újra is installáltam de megmaradt a hiba. Legújabb driver van fenn, a windows is új, elõzõn nem csinált ilyet.
Nem tudjátok miért van az hogy ATI 5.9-es drivernél miért nem települ fel újjab?Kiír valami hibaüzenetet és nem mûködik az új driver.
vagy akik fragmoviet csinálnak azok kapásból frapsal veszik föl?<#pardon1>#pardon1>
3 óra alatt végig lehet vinni , persze az EASY <#buck>#buck>
nemtom mé csinálja kapja be !