26388
-
#14590 Activision---->Call of Duty 2---->main---->demos -
DJ Danee #14589 Valaki segítsen pls!Amikor belépek egy szerverre és beirom hogy /record 1 és 10 perc mulva hogy /stoprecord akkor azt hova menti????plssss -
DJ Danee #14588 ZICO van nálatok tgf??:D -
#14587 Mondom nem tudok már írni rég voltam Általános iskolás :D -
donoki #14586 Hát mert ratyik :D -
donoki #14585 lelépett -
#14584 figy ha nem tetszi knyiss egy külön cod2 warok eredmények topikot. ezentúl törölni fogom. starweb te meg pihentessél. -
#14583 ja ténylg jó a klánod én a helyedben kivégzést tartanák köztük MG-vel !!!
ha ilyen lenne nálunk egyből kirugnám a klánból aki lelépet !!! -
DJ Danee #14582 Ezeke averokakik egyedül hagynak=Ezek haverok akik egyedül hagynak???? -
#14581 jó a klánod,ha nem megy a játék akkor lelépnek :\\ -
DJ Danee #14580 Most WARorztunk...Amikor kikapásra áltunk a haverok leléptek.Az ellenfelek végülis rendessek voltak, mert mondták nyugodtam menjek el nincs annak értelme hogy csak itt ölnek egyfolytába.Ezeke averokakik egyedül hagynak!!!??? -
chooselee #14579 Helló mindenki!!
Én egy modhoz kérnék segítséget...Egy olyan véres modot keresnék,amit a szerverrről automatice letölt a belépő player,mert ami a team.sg.hu -n van az iw_blood.iwd (ez elvileg a demóhoz van) azt sem tölti+ van egy ss_bloodmod.iwd és azt sem..mi lehet a gond???Előre is köszi!! -
donoki #14578 nem küldte el! -
#14577 THX akkor vigyázzunk de demon ugyis lebukik elvileg ha csal !!! -
donoki #14576 az hát hallod dawnville-n az A-tól fejest kaptam egy párszor tőle amikor ki se látszottam max egy kis csücsök a sapimból..
Szánalmassak! -
starweb88 #14575 zico kupán vigyázzatok az E-Teamsel mert csitelnek, az egyik aimozok állandóan rángatja a görcs a gyereket ^^ -
donoki #14574 -
#14573 Írni nem tudok sry !! :D -
#14572 Modokról meg anyit hogy csak 1 uj mod kszül de az szerintem feleslegesen mert nem illik bele a 2-k világháborus játékba de vank ilyen elveteműltk akik ilyeneket csinál, aJövőbeli fegyverekel lehet nyomulni + az embereknek is a ruhájuk stb. jövőbeli.
ITT a LINK Unbound Mod vagy Mi -
donoki #14571 áhh aham! -
starweb88 #14570 haszabad tudni mennyire? de jöhet privibe is ^^ -
#14569 Sajna nekem a Burgundyn Írtó szarul ment de a töbieknek jobban de kikaptunk a Hit and Run ellen (ami szerintem nem egy kimondotan Noname Klán) !!!
De jó volt a hangulat !!!
carentanon még volt esélyünk,Burgundyn nagon kikptunk :( -
donoki #14568 hja... -
donoki #14567 Mást mit leeht itt beszélni?
Milyen új modok vannak?
vagy mit?
Gondolkozzál.. -
starweb88 #14566 te minek foglalkozol ezzel nem is tudtam a hit and run meg solid noname sztem meg semmi közöd nincs hozzá miről beszélünk mivel te néha beirsz vmi nagy okosságot most kivételesen egy nyali dumát .. ennyi. -
Nadi #14565 Nem arról kéne szólnia egy COD2 topiknak sztem, hogy 2-3 noname klán milyen warokat játszik egymással, már bocs...
Ha az EC Playoff-ról beszélnétek, talán:P -
starweb88 #14564 nah a kis kutya rábóllintott ...amugy meg azzal h a warokról beszélünk nem donoki a pro a cél... henem a cod2 es topicba megbeszéljük a warokat ennyi -
donoki #14563
Ki beszélt itt most rólam ? :( -
Nadi #14562 Végre észre vette vki -
#14561 jóestét. milenne ha nem alakulna át a topic mondjuk donokivagyokacod2pro-ra? donoki elhiszem hogy jó móka de a topik nem erről szól. komolyan mondom warn lesz. -
#14560 mindenkivel előfordulhat -
donoki #14559 pfff
Az nem számít!!!
A csapatmunka számít!
Lehet h ő a csali! -
DJ Danee #14558 Rosz hirem van!!!ZICO statja a legrosszaba WARban!!!!:'( -
donoki #14557 hja!
Remélem nyernek :P
Zikóék! -
DJ Danee #14556 Hjrá ZICO!!!!! -
DJ Danee #14555 ezekben a percekben WARozik az (MGV) meg a HIT&RUN klán! -
donoki #14554 ^^ -
#14553 én megy egyedül indulok a kupákon a legjobb csapatok ellen! :D -
donoki #14552 aham ok!
Ellenem 1v99 is jöhet!A szervert ti agyátok, és mehet! -
#14551 Én 1 vs 63-ba kiálok ellenetek szerezetek 63 embert , az a kedvencem aki ugy nyer az már tudd v.mit !!:D