Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Vita lezárva!
csak vicc sztem <#buck>#buck><#wilting>#wilting>
Vagy nem? 😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
lenne egy kis problémám! méghozzá az, hogy a sok multi után, most nyomom a single playert is, és egy darabig minden remekül ment, szép grafika, gyors játék, minden oké volt. Viszont elérkeztem Tunéziába a Toujane pályára, és a játék egyszerûen élvezhetetlenül beszaggat!! de ugy, hogy szerintem 1Fps-el megy, vagy még kevesebbel. és ez nem változik akkor sem, ha visszaveszem a grafikából! csak hogyha csontra leszedek mindent és 640x480ba teszem be, akkor hajlandó élvezhetõ módon menni! kérdem én, mi lehet a probléma? esetleg másnál is elõfordult ez? és az a meglepõ, hogy egészen addig a pályáig full beállításokkal még csak be sem akadt!
gépem pedig:
P4 (nem cerka) 3Ghz, 1Gb ram és 6600Gt, 84.12-es driverrel.
pls help!!!
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Most keresek vmi klánt!
Most a C.C.C.P.-be szeretnék menni!
Voltam zárás előtt. _______________
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Re Davinho: total commanderrel például.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
elõre is köszi!
én mennék 1-2 játszmát kedden valamikor aki akar az szóljon
MSN [email protected]
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
faszomat má