Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cod2 és Cod colour name maker
Kipróbálom 😊
cod2 flashing name maker
Sok sok vééér....
hogy mellette fönt maradt e ezis azt nemtom....
de majd benézek a serverre...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ha a lol annak szól, hogy én vagyok a béna, és azért lövök félre, akkor megnyugtatlak, hogy annyira azért nem vagyok az. 😊 Kb. 2 hónapja játszogatunk, és azért ennyi idõ alatt meglátom, hogy mi "normális", és mi nem. Az nem normális, hogy kb. 2 méterre állok a csávesztõl, megállok, belelövök egy tárat Thompsonnal (közben õ is egyhelyben áll), és nem hal meg, aztán megfordul, és pisztollyal 2lövéssel kinyír...
mondjuk még nem csináltam ilyet csak cssböl kiindlva... 😊
vki help!
van egy messenger generator mod a cod2 höz
Ezt kell tenni, de nem ez a gond:
A) Copy the file 'ZZZ_message_generator.iwd' into your Call of Duty 2\main directory on your server.
😎 1.Add below lines to your server.cfg
2.Edit lines however you like.
3.Adjust scrolling time. Must be greater than 5 seconds.
//RD Msg Center Text Settings
seta sv_linerd1 "test1"
seta sv_linerd2 "test2"
seta sv_linerd3 "test3"
seta sv_linerd4 "test4"
seta sv_linerd5 "test5"
seta sv_linerd6 "test6
seta sv_linerd7 "tets7"
seta sv_linerd8 "test8"
seta sv_rddelay "30" // Time between msg's, must be >5 secs
A cfg melyik részére kell tenni? vagy egyáltalán ennek mûködnie kell bárhová teszem a cfgn belül? Vki csinált már ilyet?
Elsõre meg annyit, hogy valszeg pb lesz a megmentõd, ha tényleg a haverokon múlik, ha meg rajtad, akkor edzél még egy kicsit...😄
Lehet, hogy csak kicsit vissza kellett volna lapozgatni, de a keresõvel nem mentem sokra... Szóval a kérdés: lehet valamit tenni a szemét csíter haverok ellen (private server-es multi)? Vagy csak várni a pb-re? Valami olyat használnak, hogy nem lehet õket eltalálni, egyszerûen félrehord a fegyver.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ugyanolyan mint a Mosin-Nagant vagy a Lee-Einfield!
Csak az összes nemzet által használt puskák... és minden oldalról bármelyiket választhatod, németként nagant is....
se gránát, se pisztoly, a prok fõ fegyvere, se füst, és most én se😄
Én jól meg vok a Mosin-Nagant-ak meg a M1 Garandal 😛
Még a Lee-Enfield...
Amit írtam a puskás eventel?
legyen megint minden fegyver
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Sztem te arra gondoltál h ne csak pukákkal hanem minden fegyverrel lehessen menni!nem?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."