26388
-
#14750 annyira szar a CoD2 sebzése...3x fut keresztül a lövésen az ellen,beleugrik meg minden de még nem is sérül,ő meg lábon lő és megöl egyből! :\ -
kalvin_imarow #14749 Kérlek segítsetek és ha tudtok légyszi válaszoljatok kérdéseimre.
Tudom hogy marha jó a multiplayer de kérlek vegyetek észre engem is...... -
#14748 Hali! Lenne 1 kis gondom: most amikor feltettem a gépre a deviance verziót, és crackeltem, el akartam indítani, erre ezt írja ki, mi lehet a gond?
-
gyupee #14747 Köszi!
Sokat segítettél -
#14746 Köszi! -
#14745 ASE Leírás -
#14744 nem tom nekem csak a single nem megyde de ha a multit elindítod és a kis kép jön ki akkor várnikell és elindúl -
#14743 A Faq-ban nem jön be az All seeing eye leírása.Valaki tudna adni linket?
Köszi előre is! -
Crazy Mate #14742 A Cod 2 Multija nem megy az 1.2-es patchel,ez miért van? -
Richard90 #14741 TÖRÖLJÉTEK MÁR KI!!!!! (utána az én hozzászólásomat is) -
donoki #14740 azám! -
#14739 ja téged is törölni kéne !!!!! -
donoki #14738 egy kérdés!
Hogy tudom kikapcsolni a PAMot? -
donoki #14737 akkor te is egy fa*z mod leehtsz... -
djukel #14736 3 fegyver egyszerre. Látszik, hogy rengeteg fasz mod van, ismerek egy olyat is amiben anyádat kell seprűnyéllel segbekurni. De én szivesebben játszom olyanokkal amik közelebb állnak a valósághoz. A csittel kapcsolatban, ugye nem gondoltad hogy majd itt a forumon kérdezősködök letöltési linkről? Az csak vicc volt, tudod sanyika? Érdeklődtem, hogy mi a szar ez és választ is kaptam rá. -
#14735 miért a valóságban nem tudod lecserélni a fegyveredet?:DDD leteszed,felveszed,ennyi -
#14734 [url=http://62.112.194.120/codhu/]Pb Frissítés+1.3 Linux Szerverekhezf/url]
na megérte E-mailt küldenem az Evenbalancenek ,jött is a frissítés !!! -
#14733 Egyből Csalni akarsz Kis Hülye menyél szerintem Nézzd meg a Micimackó valamelyik részét és a COD-ot töröld le !!! van olyan Mod amiben 3 fegyvered is lehet !!! -
donoki #14732 az xD -
#14731 Ne haragudj ha megbántalak de mitoa jáccol evvel a játékkal? Remélem nem régota, mer amugy elég égő már nem azér! -
starweb88 #14730 OFF//
nevetséges törlik a hsz emet nah mind1 de akkor is az a véleményem és a kedves házigazda is szolhatna neki h haggya abba az okoskodást nem más hszt kéne deletezni..
ON//
-
djukel #14729 Azért bug vagy nevezzuk köcsögségnek, mert a KISpisztoly és a NAGYgépfegyver nem ugyanaz a kategória. Normális gamekben ezek nem helyettesithetők egymással. -
#14728 mi bug? leteszed a kispisztolyt (vagy más fegyvert),és felveszel egy másikat...a cipelhető fegyvereid száma nem változik...kivéve ha a szerveren nem 1 van beállítva alapból,mert akkor értelem szerűen nem tudsz egyszerre kettőt vinni -
djukel #14727 ok akkor ez nem csit, hanem bug. -
#14726 jajajajajajajajajajaj.
"Unom már hogy sokszor ugyérzem, én vagyok az egyetlen luzer aki ezt nem használja."
MiértMiértMiértMiértMiértMiértMiértMiért????
Miért kell csalást használni? Pisztolyt tartanak a tarkódnak, hogy " csaljál bazzeg"?! -
#14725 minek ehez csít?
kispisztolyra lecseréled,és egyszerre lehet puskád,meg gépfegyvered,vagy 2 puskád,vagy 2 gépfegyvered -
djukel #14724 Csak ugy tudsz felvenni, ha a kezedben lévőt leteszed nem? -
Richard90 #14723 te most miről beszélsz???? milyen cheat kell neked???
2 fegyver van vagy mi?????
felveszed a földről és két fegyvered lesz -
djukel #14722 hi!
Hol tudom letölteni azt a csitet amiben 2 fegyvert lehet használni?
Unom már hogy sokszor ugyérzem, én vagyok az egyetlen luzer aki ezt nem használja. -
#14721 Nézz Itt Körül -
gyupee #14720 hy!
Tud valaki 1 olyan MODot mondani nekem amibe 2 fegyvert lehet választani?
előre is köszi -
#14719 http://profbako.uw.hu -
donoki #14718 már van olyan xDD -
donoki #14717 mert nicsn bakapcsolva PB vagy cod2 reinstall.. -
#14716 há sztem ha vki tudná a megoldást már mondta volna -
Hejja1234 #14715 Hali. Az miért van, hogy ha felmegyek egy bizonyos szerverre és lelövök vkit, akkor kidob és kiírja ezt a hibát: "Server Disconnected "Nick" has been kicked via Punkbuster (for 0 minutes) PB INIT FAILURE ??? -
donoki #14714 Azon röhögtünk egyik waron h az egyik ellenség tagja vagy 7percen keresztül csatizott a sezrverhez xDD
At hittük Nintendoval játszik ^^ -
donoki #14713 az hát...
Múltkor is ezt csinálta...
Szegény... -
#14712 Jólvan Nadi szerintem meny Mariozni Mert 1 héten egyszer belököd a nagy okoságaidat te nagy tapasztalt öreg !!! -
Spirit #14711 Válaszoljon már valaki please