Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A COD2 részlegen belül a Nyílt Szavazásoknál.
Szeretnékc csatinzi!
Ja és snejder: Hol kell leadni a voksot?
Milyen gametype =/
SD vagy dm , tdm...
Eredmény - semmi mod!
Next szavazásra mindenki adja le voksát!!! milyen gémtájp legyen 1 hétig
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
mikorra mondták vagy van e hír róla hogy mikorra lesz várható?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
AMD Phenom II X4 965 3.4ghz Black Edition,Asrock 880G Extreme,2X Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHZ,ATI Radeon HD4850 512MB X2,2X500GB Seagate HDD,Windows 7 Ultimate 64bit
ASE is leszedte, de UO alatt ha rámegyek SD-re bedobja a COD2 szervereit is.
Ez miért van?
Mit tegyek?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
aki nem bírja haggy abba!!!!!!!!!!!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Bocsi a zavarásért! 😄
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Patc, új mapok meg ilyenek.
Egyenlõre semmi érdekes.
Ma több mint fél órát voltam sg szerveren, hátha végre meglátom a mapokat.
De végignyomtam ebben a szar TDM-ben brecourt, villager bocage meg burgundy-t.
Egy map sem jött.
Szar ez a COD 2 úgy ahogy van egy hatalmas nagy csalódás, nem véletlen, hogy nem is játszom vele.
SG szerveren meg ez a TDM hát nemtom.
Miért nem SD vagy legalább HQ?
Szerintem eljött az uninstal ideje. Szeretem a játékot, fõleg multiplayerben, de elegem van a sok buzi csíterbõl.
Amúgy én is az 1-4-5 -re szavaztam volna, de így maradt az 1-2.
mert a mostani kicsit szar
ha iggen akkor hol alálom?
Ugyanis ez nálam 1-4-5
Nem játszottam még nálatok, de egy dolog az, ami legfõképpen elüldözött a COD-2 multitól.
PPSH-val fejlövést adok a térkép egyik végétõl a másikon állónak.
Szóval pontosan nem tudom mi az a realisztikus mod, de ha a fegyverek viselkedése megvéltozik, mondjuk egész élethúre akkor úgy gondolom az senkinek sem ártana.
Bár a GFM2 moddal ellátott szervereket elnézve úgy látom a népnek nem erre van szüksége sajnos, mivel egyiken sincsen ember.
Bár igaz nem volt túl nagy változás a GFM2-ben a fegyverek viselkedését illetõen.
Szóval 100 szónak is egy a vége szerintem nem baj az ha nincs célkereszt és nem tudunk egy puttyantással senkit sem lelõni, és ha meghúzom azt a kibaszott ravaszt akkor mondjuk össze - vissza ráz a kezemben az a szar géppityu.
Merthogy nem tudom ki volt közületek katona, de az éleslövészeten egyik fegyver sem úgy viselkedik, mint a COD2-ben.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
de amúgy ez mien path amit felrakott?
Aki szeretne jó szerveren játszani, saját szádíze szerint😄, és netán a szerver neve úgy kezdõdik, hogy ^2
1. Az sg team hq oldala
2. fenti menüben cod2 szekció
3. nyílt szavazás
4. klikk bátran
A szavazás holnap 19 óráig tart, siess, szavazz, élvezz...