Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és akinek még nincsen clan ja az szojon mert scinálok egy clant 😄
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Eisen: tudtam😄... cod1ben féltünk tõletek😊
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Majd talán találkozok a H betûddel bar Én nem vagyok profi játékos lehet, hogy ezért nem vonatkozik rám a BIND.
Bár már máskor mint Pongyola_Pitypang nyomom a servereteken. Na erre a névre ne használd a Bindet 😄
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Nem is mondtad, hogy ilyen jó vagy?
Ui.: azért hozzáteszem, nem voltam igazán formában, egy hete nem láttam codotm fõleg 2 õt. Az átlag statom ilyen:
... A code az mi? Klán?😄
Megtaláltam a térképeket, köszi szépen! Bemásoltam õket a main-be, de a mindent látó szem nem mutat olyan lehetõséget, hogy ezekkel is lehetne játszani. Valamit még plusszba kell frissíteni, vagy csak egyzerûen ezeken a térképeken még nem ölik egymást arcok?
Búb mindenkinek
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Miér mi bene a az uj ?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Bizony egy alaposabb ráncfelvarrás kellett volna.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mutyba meg nem mindegyik serveren miér régeben müködöt mit csinájak ?
tedd fel a kérdést az SGTEAM topikban
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Régeben jól müködöt lehet hogy valmijen program ?
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
van valakinek annyi ideje, hogy pár sorban leírja, vannak e új térképek a multi módban, honnan lehet letölteni õket, és mit kell velük csinálni, hogy pöpecül mûködjenek?
elõre is köszi!!
vagy nincs olyan?