Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri777
Hogy kell a cod 2 töbe szines betüket irni le irná valki ???? Köszönöm

Ja és akinek még nincsen clan ja az szojon mert scinálok egy clant 😄

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

De ugye jól sejtem, ti is a cod1 ben elég konkrét klán vagytok/voltatok?

Eisenhower
nem kell félni nem fog fájni ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Te is jó vagy, szépen mozogsz a pályán😄 Néha azért szidom a nagynénéd barátnõjének lányát...😄

Eisen: tudtam😄... cod1ben féltünk tõletek😊

geri777
Hogyan irjam be szines betükel a nevemet ?????

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

De azért köszi, hogy a 10-perces játékidõm alatt elért eredményemet is publikáltad 😊
Majd talán találkozok a H betûddel bar Én nem vagyok profi játékos lehet, hogy ezért nem vonatkozik rám a BIND.
Bár már máskor mint Pongyola_Pitypang nyomom a servereteken. Na erre a névre ne használd a Bindet 😄

Eisenhower
cod2-õt tudod mikor láttam utoljára mikor kijött warezbe utána 2 hetet toltam és most raktam fel ujra. mellesleg a code egy nagy multú klán

Majd játszhatnánk egyet...<#ravasz1>

Akkor elárulom, ha egy profi játékos kerül velem szembe, akkor benyomom a H blindemet és meghekkelem... Ezzel kikapcsolom az ellenfél lélegzetét és azonnal a kórház után ledöntöm megint mint egy vírus...

Nem is mondtad, hogy ilyen jó vagy?

Ui.: azért hozzáteszem, nem voltam igazán formában, egy hete nem láttam codotm fõleg 2 õt. Az átlag statom ilyen:

... A code az mi? Klán?😄

CheAteR88
😄DDDD

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Eisenhower
snejder te nigga ^>^ mivagy te tejminátor? ^>^ hogy téged vagy mögém vagy hozzám a legközelebb rakott le a gép... ennyire szerecc? <#vigyor1><#ravasz1><#idiota><#hehe><#banplz>

Eisenhower
thnx a többiek nevében. most elhuzok fürdeni aztán lehet felnézek ^>^

óhajod parancs, szivárávány füst ki, soti ki

laslandes
Csak akkor tudsz ezeken a pályákon játszani, ha ezek mennek az adott szerveren.😊 Pl. ennek a klánnak a szerverén valszeg fent van egypár ezekbõl, de ezen kívül is van néhány új mapokat használó szerver. Általában az ASE-ban, a nevükben ki van írva, hogy honnan szedhetõk le a custom mapjaik.

Hali,

Megtaláltam a térképeket, köszi szépen! Bemásoltam õket a main-be, de a mindent látó szem nem mutat olyan lehetõséget, hogy ezekkel is lehetne játszani. Valamit még plusszba kell frissíteni, vagy csak egyzerûen ezeken a térképeken még nem ölik egymást arcok?

Búb mindenkinek
geri777
A régi problémámra tutok valmi megoldást hogy kikapcsol a monitorom amikor jácom miér csinája és mit csinájak régeben müködöt !<#help><#help><#help><#help>

geri777
Ja ok Csak azt hitem hogy ogy gondojátok hogy egy szinu a füst !

Punker
de nem egyszerre csináltak vele szivárványt a szétlõtt utcára, mint valami buzeráns tüntetésen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

geri777
A szines füstre céloztok ? Azokat a 2 világháboruba is használták külömbözö szinüket szürkét hoban pl. szerihntem a füst maradjon

Guer
<#nyes><#hehe>

Eisenhower
hippi füst száksz, tisztára olyan feelingje lesz a játéknak mintha egy barbie-s gémmel játszanék jó hogy nem már lövöldözés helyett is majd az ellenség haját kell majd fésülgetni és aki hamarabb kifésüli az nyer.

Guer
nekem nem jönnek be ezek a füstök
szvsz kikéne venni ugy ahogy van...

Punker
a hippi füstök? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

geri777
Meg néztem az sg servert de szerintem semi extra nincs bene !!!!!!!!!!
Miér mi bene a az uj ?

CheAteR88
nézd meg most a szervert😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

trident
Én is ezt hallottam utoljára, de ne feledd mennyi ködösítés volt már eddig is.

Bizony egy alaposabb ráncfelvarrás kellett volna.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Eisenhower
jah meg azt nem tudom miért kellett az iw-nek úgy megcsinálni a sebzést hogy minden pályán más... még jó hogy nem vettem meg, 15000ft-ot ezért.a cod csak 8000 volt megjelenéskor (thnx g.joe ;-) ) de legalább az megérte.

Eisenhower
amugy meg a jó anyját az infinity wardnak! miért nem lehetett csak a grafot feljavítani többit meg hagyni ugy mint a codba meg az uo-ba. most olvastam gémszaron egy callofduty2 cikket, a srác nagyon dícséri a multit hogy milyen jó fõleg a shoti <#zavart2><#levele> mellesleg vmi olyasmit olvastam hogy majd április közepére várható a patch. ha lesz egyáltalán, én nem bízom ebbe a pöcsfej bandába többet.

Mu*][*h4pHu|{4
😄

Guer
volt only rifle hét
az volt a zsír...

laslandes
Az elõzõ szavazásnak mi lett a végeredménye? A füstöt nem szavaztuk le?

Eisenhower
na életemben elõször felmentem az sg-s szerverre. nagy pirospont a szerver üzemeltetõjének nagyon jó szerver viszont azt a szájbab*szott shotit jó lenne kivenni :S

geri777
De nekem a single be mindig a 2 pályán csinája amikor a épületet közelitem !
Mutyba meg nem mindegyik serveren miér régeben müködöt mit csinájak ?

Aradebil2
nekem ilyet akkor csinált amikor meghalt a tápom

CheAteR88
ne engemm kérdezz én ujj ember vok a csapatban
tedd fel a kérdést az SGTEAM topikban

Eisenhower
lehet túlmelegszik a vga-d?

geri777
Nem tugy a véletlenül miér lehet az hogy néha a képernyö kikapcsolt atomatán és ujra is indul a gép ??????????????

Régeben jól müködöt lehet hogy valmijen program ?

Bocsánat elõre is a "gyökér" kérdésemért,de hogy kell létrehozni admin jelszót egy szerveren rcon paranccsal???Nem találtam a callofduty.hu-n az rcon2 leírásban csak az 1-ben,de az nem mûködött!!!(Gondolom az a COD1-hez van!)Lan szervert szeretnék és az adminmod-ot használnám a könnyebb kezelés érdekében,de ahhoz + be kell jelentkezni admin néven!!Elõre is köszi!!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Fent volt testbe egy custom map, max 10-15 volt a fõ rajta mindig. Ennél átlag kevesebb is. Leszedtem, tódul a nép... Váruk ki a pecset, abban úgyis lesz 2 új map!!!

Jó lenne ha ilyen új mappokon is lehetne jáccani!

laslandes
Nem én konfigolom a szervert, hanem Sn3jd3r.

urbijoe
valaki tud olyan szervert ahol ilyen uj map-ok mennek?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
ezeket mért nem rakod fel a szerverre?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Guer
én meg a csacska anygyal 2-t<#hehe>

Blitzkrieg CTF szerverét ajánlom mindenkinek , van futas , granatvisszadobas,legireo,értelmes hangok , és számtalan újdonság , keresd az ASEban

laslandes
Itt találsz pár új mapot. Szervert konfigolni akarsz vagy csak játszani?😊 Mert ha az utóbbi, akkor csak be kell õket másolni a COD2/main mappába.

És lehet vhogy csatizni?

CheAteR88
ez csak egy csapat😊

hali,
van valakinek annyi ideje, hogy pár sorban leírja, vannak e új térképek a multi módban, honnan lehet letölteni õket, és mit kell velük csinálni, hogy pöpecül mûködjenek?

elõre is köszi!!
Van hely az Sg cod2 klánjába?
vagy nincs olyan?