Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne vicclej..
Én majdnem egész nap az sg szererén lógok ;P
Sztem ezért nem tom mi az a HQ<#lookaround><#rolleyes>

UnknownAsshole
komoly<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>
Eisenhower
<#vigyor1><#violent><#gun><#nyes>^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

cb -clanbase (a világ összes klánjának ranglistája, de legalább is Európai), regelni kell, vezetni, és itt lehet hivatalosan felkérni egy (tetszõleges, Európai) klánt warra...
hq - gyere fel holnap az sg.hu szerverre, ip a banner alatt, és megtudod mi az amikor lehentelnek egy katonai rádió örzése mellett😄

Az a kérdésem: mi az a HQ(Head Quarters?), abba mi a lényeg?!
MI az a CB?

Jaj, a legfontosabb!

ACHTUNG!
Komoly múlttal rendelkezõ klánok figyelem!
Aki szerver gonddal küszköd, netán nincs lé a szerver bérléséhez, tehát szponzort keres, küldjön e-mail a nevemre. Jelentkezés 2006. április 05. 15 óra.
Amit mindenképp kell, hogy tartalmazzon az email:
1. honalpotok címe
2. elért legnagyobb eredmények
3. cb.n hanyadikok vagytok, a cb lista oldal hivatkozásával...
4. Egy rövid bemutatkozó, klánról/tagokról
5. milyen célotok van a cod2 társadalomban!
6. egyéb fontosnak tartott adat, szöveg, stb....
7. a legfontosabb, hogyan tudjátok meghálálni...

A nyertes 12 slotos szervert, ventriloval, ftpvel, webbel csomagot kap használatra 1 évre!!!

E-mail cím: [email protected]

Ma még leadhatod szavazatod az sg.hu cod2 szerverének gémtájp ügyében!!! A HQ vezet 11 szavazással, tehát non úgy néz ki teljesül a vágyam! HQ powaa.

http://team.sg.hu/

Szavazz, drukkolj és élvezz (természetesen)....

Ja... 😞

CheAteR88
de legalább már van egy idõpont😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

júniusba csak? 😞

fentvoltam egy külföldi serveren usa, és kérdem tudja e vki mikor jön pecs, válasz: június,,,

Eisenhower
amit tegnap belinkeltem szervert, visszatért az 1.0-ás verziószámra. igazi lámák ezek az iw-sek mondom én. ha kijön egyszer a patch ( ha kijön) akkor amit eddig kaptak infókat hogy hol vannak bug-ok stb azokat megcsinálják de helyette lesz vagy 1000 uj ....

Eisenhower
230? enyém csak 110000 volt ^^ igaz nagyker ár^^

PESFAN
Ízlésünk teljesen megeggyezik.
Majdnem ugyanezt a configot vettem meg én is 230-ért és a mostani gépemet bevették volna 100-ért.
Gépemet lásd aláírásomban.

Amúgy az UO fut 64 bitesen????

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Eisenhower
hát 1.5-2 év mulva nem biztos hogy blue-ray írók lesznek ^.^
mellesleg gépfejlesztést nem szoktam hanyagolni ^^
augusztusban cseréltem le a régi gépemet ( asus a7n8x-e deluxe lap 2.8 barton amd, asus 9600xt.) a mostanira ( abit an8SLI , a64 3000+ , HIS Excalibur x800xl dual dvi, 2x 512/400 hynix) na elég az offbol ^^ csak dicsekedni akartam ^^ )

PESFAN
Na meg addigra az X800 is bagó lesz.
😄

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

PESFAN
Aki nem issza e!
Igaz Eisenhower Tábornok?!
Szép kis gép lehet.
Én is ilyet szeretnék mindenképp, de csak 1,5-2 év múlva mikor már Blu Ray írót bagóért veszek bele.
Addig meg kibírja ez is.

Prince of Máté
valami nagyon furcsa dolog van a gépemmel... Kb 1 hete már hogy minden játék akadozik... azt a hülyeséget írta ki amit már mutattam(most már megszünt) és ha az egeret mozgatom akkor ilyen recsegõ hangot ad ki a hangfalon vagy a füllhallgatón... vki tudna segíteni?kössz

Eisenhower
na úgy tûnik hogy patch is jóesetben április közepén jelenik meg, de lehet mégkésõbb. hát igen az IW jól megszedte magát a coddal meg az uo-val mostmeg már beleszarnak a levesbe.

Eisenhower
jobban nem fog menni, max a gépnek lesz jobb mert jobban tud hûteni ^^ unalmamban a vga-n is kicseréltem a pasztát is meg a bordát is kitakarítottam, fél kiló por a tüdõmben ^^ mondjuk én gyakran kitakarítom a gépet sztem ha rendben van a gépem, mert mondjuk nem lenne kellemes ha rossz hûtés miatt elszállna mondjuk az a64-es procim vagy az x800xl-es vga-m :S

Hátha jobban megy majd a cod2 is 😄D😄😄😄😄😄😄 Nehogy a végén ráfogd a porra😄😄😄

Ui.: Nehogy vki komolyan vegye a köztünk lévõ húzást. A code a legkitûnõbb klánok közé tartozott, tartozik! Fõleg a tagjai...

Eisenhower
álmodjál. azért kaptál te eleget a szádra ^^ látom kezd elszabadulni a pokol a topikban a felesleges hsz-eket törlöm 😛 😄 na mentem szétszedem a gépet darabokra mert naon poros meg lecserélem a pasztát is ^^

Na mégegyszer.
Eredménye:

De persze nem akarnám a cod2 társadalom szóvivõjét ezzel és más hozzászólásokkal lejáratni😄

De pl ilyen is lehetne a nikkem:
altgr32.eisenaltgr33ölõaltgr36snejder, pl

Eredmény:

CheAteR88
😄DDD

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Eisenhower
<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#vigyor1><#nyes>

Van egy egyszerû színezési lehetõség is:
1. Belépsz bármien serverre, pl SG.HU Cod2 Team Serverre, fent az ip!!!!
2. Választasz oldalt, pl én a nácikkal szeretek lenni, mivel eisent a náci oldalról találom el, de átlag mindig😄
3. utána lehívod a consolt a bal felsõ sarokban lévõ 0/§ billel.
4. Letörlöd a nullát és
5. Beírod a kövt: /bind k name "altgr33snejderalgr34"
(k más is lehet, de vigyázz, a pl w re ne tegyél bindet! Olyan betût használj ahol még nincs semmi kiosztás. Kombinálhatod is: s sárga, e piros, stb.)
Jelentése: a k bill lenyomásával a neved sárga snejder kék
Altgr3 - parancs arra, hogy színes betûvel írj
1-9 - színkód, utána szünet nélkül a szöveg

Adobe vagy Corel Photoshop?😄

Hány mapból 1 szer?😄 Nem hiányzik egy "tejimádor" a csapatodból?

Dietrich
beirod a multioptionsba a neved elöször.
van egy egyszerû kis progi rá, ha telepítve van a cod1 vagy uo akkor müxik ellenkezõ esetben ahogy ajánlották korábban.
ColorName (build 0.93)
letöltöd a progit megnyitod akár az uo részt benne..beírod olyan formában a nicked ahogy akarod. Majd kijelölöd a betüket a megfelelõ színnel "megfested" és megkapod olyan formában amit akartál. Kijelölöd és bemásolod az ASE-ba.
Ezután színesben jelenik meg a neved...

én lustaságból a cod1 óta így szinezem 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

UnknownAsshole
<#wow1>
Eisenhower

Eisenhower
jeee snejdert leelõztem, mára minden vágyam teljesült ^>^

Szoros volt a meccs 😄😄

urbijoe
kicsit játszottam közbe Metallica-t halgattam,pörög töle az ember <#violent><#violent>

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

LOL, http://team.sg.hu ez a jóóóóóó!!!!
SZAVAZZATOK, ÉLVEZZETEM

Eisenhower
team.hq.hu ? biztos vagy benne?

urbijoe
azért irtam igy

laslandes
😄DDD

Eisenhower
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NO WAREZ urbijoe!!! köszi ^.^

urbijoe
ha tud valaki müködö tört FRAPS-ot linkelje már be légyszi

urbijoe
leszedtem torrent-röl a FRAPS 2.7.2-öt de nem indul el csak az ami a hivatalos weboldalon van mér?

Eisenhower
írj be másik cd-key-t ^^

geri777
Nem enged be semelyik servere mert azt irja ki hogy Rossz cd kulcs mit csinájak ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Supersix
Ahonnan letöltöttem csak annyi volt hogy a zipet nevezzem át iwd-re mint ahogy a többi is van de nem mükszik sajna!És benne vannak a többi könyvtárak is.

zico87
Vagy van egyszerübb megoldás ha a Multi Opciókba alt3+szinkód azt ennyi !!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Eisenhower
bemész ide: X:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players\codos accountod\ itt találsz egy olyat hogy config_mp.cfg ezt megnyitod jegyzettömbbel. lemész a sok iromány legvégére hagysz egy szóközt az írás után és odaírod hogy: seta name amit akarsz.

na pl így: seta name ^1geri777 (ez pl pirossal fogja kiírni a nevedet.)

színkódok:
1. piros
2. zöld
3. sárga
4. sötétkék
5. világoskék
6. bordó
7. fehér
8. lila
9. szürke
10. fekete

tehát ha mondjuk te ugy akarod hogy lila legyen a neved akkor seta name ^8geri
ha egyik fele lila másik piros akkor:
seta name ^8ge^^1ri így fele lila fele piros lesz

Eisenhower
nincsenek a mapok becsomagolva zip-be vagy rarba? és a raron belül mappában? mert szokott olyan lenni hogy kicsoamgolod és mappástól csomagolja ki nézd meg hogy a main-be ottvannak-e a mapok.

Eisenhower
jól sejted 😊 voltunk mi már sok gémbe 😊 most aktívan csak cod2-be vagyunk asszem jah meg wolf enemy territory ^^

Supersix
Hey Soldierek!Próbáltam keresgetni a fórumban megoldást de nem találtam mapokkal kapcsolatban!Szóval én ahogy írtátok bemásoltam a main könyvtárba de amikor csatlakozom mégis újra le akarja tölteni az egész mapot!Biztos én cseszek el valamit de mit?!