Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A sját videóimat lejátsza!
Csak amit netrõl letöltöttem .dm_1-es cucot beleraktam és nem játszotta le!
azt is nézd mennyien voltak
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
kell egy demos nevû mappa..ha nincs a main könyvtáron belül akkor hozd létre 😊 és oda mensd.
legalábbis a cod és uo-ban ez így müxik.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Könnyen és eccerûen 😉
?
Még egy kérdés: Nekem mér nem jácca le más demoját amit letöltöttem netõl?Azt írja h fájl nem található!
A Fraps-al felveszek tíz percet azt ez több mint 1gb helyet foglal...
Fraps a progi neve..
cod faq16,17. pont
az összes többiben valamit védeni vagy támadni kell (bomba lerakása, zászló, bázis védése stb)
nagyon régen volt a cod1 alatt a mohiklan szerver..ott kickelték azokat akik szartak a team munkára vagy csak kempeltek..és nem érdekelte õket a rádió elfoglalása (HQ mod)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Ezt a dm1 es fájlt mivel tom megnézni?
Ez nem egy videó kiterjesztés?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
GOOD!
SG.HU COD2 Team SERVER is running in HQ...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
értem!
Már várom!
elõre is köszi!
http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)
a tdm-be is egy nagyon kicsit de ott inkább az a lényeg hogy nagyobb legyen a statod mert ott a stat számít...
de ha nincs team munka megette a fene az egészet...
Idézet ent: Holnaptól 1 hét próbaidõre az ^6
Sok szeretettel várunk minden kedves ölni kívánó hentelõ állatot...
Addig is, ha nem akarod a HQ gémtájpot, látogass el a http://team.sg.hu oldalra, ahol a cod2 szekcióban leadhatod szavazatod és befolyásolhatod a holnapi döntést....
Szavazz, élvezz..
mikor lesz már HQ?
Sok szeretettel várunk minden kedves ölni kívánó hentelõ állatot...
Addig is, ha nem akarod a HQ gémtájpot, látogass el a http://team.sg.hu oldalra, ahol a cod2 szekcióban leadhatod szavazatod és befolyásolhatod a holnapi döntést....
Szavazz, élvezz..
Na akkor mikor rakjátok át HQ-ra?
Már várom 😉