Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem space ^_^

Eisenhower
nemtom asszem alapbol a space az ugrás ^^ nekem jobbshift ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
simán, te kis bughalmaz ^^ én csak azért megyek fel hogy ingyenfrag legyek neked meg hogy jó legyen a statod <#vigyor1><#banplz>

HOGY LEHET JUMP OLNI!!!!<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Na, szerinted akkor is bugolok mikor belelõvök a pixeledbe?😄<#beka3>

Eisenhower
jaj maradj már. ha kijön a peccs akkor neked 2x annyi idõbe fog telni ^>^<#mf2><#vigyor1><#mf2><#idiota><#taps>

LoL...
A sját videóimat lejátsza!
Csak amit netrõl letöltöttem .dm_1-es cucot beleraktam és nem játszotta le!

Nem azt kell nézni <#shakehead>
azt is nézd mennyien voltak

Elég sok idõ alatt csináltál ennyit... 😊

csak azt nem értettem hogy 300 pontig ment a meccs és mégis jóval több ponttal átlépte azt

Dietrich
red bullal

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
jó helyre mented?
kell egy demos nevû mappa..ha nincs a main könyvtáron belül akkor hozd létre 😊 és oda mensd.
legalábbis a cod és uo-ban ez így müxik.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Punker
attól nem laggolsz, csak felezi az FPS-t 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CheAteR88
a FRAPS-al nekem az a bajom hogy fotozásra ok de filmfelvételre egy nagy rakás SZAR mert ojan szinten lagolok tõle hogy ihajjj meg persze a méretek is számítanak

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

...
Könnyen és eccerûen 😉

Jump olni csak az elõbb rosszul irtam
Hogyan lehet jum olni hogy felmászni a ház falán meg a levegõbe
?
.dm_1-es fájlokat nem leeht átkonvertálni???
Még egy kérdés: Nekem mér nem jácca le más demoját amit letöltöttem netõl?Azt írja h fájl nem található!

ÁÁÁÁ...
A Fraps-al felveszek tíz percet azt ez több mint 1gb helyet foglal...

Dietrich
van itt is FAQ a topic fejlécében és abban benne van a megoldás is 😉
Fraps a progi neve..

Dietrich
ez még használható a cod2 alatt is <#ravasz1>
cod faq16,17. pont

Dietrich
csapatmunka mindegyikbe számít kivéve a TDM, DM és uo esetében a BEL mod.
az összes többiben valamit védeni vagy támadni kell (bomba lerakása, zászló, bázis védése stb)
nagyon régen volt a cod1 alatt a mohiklan szerver..ott kickelték azokat akik szartak a team munkára vagy csak kempeltek..és nem érdekelte õket a rádió elfoglalása (HQ mod)

CheAteR88
ha pl war van akkor hogy tudok vagy lehet e olyan demot csinálni amibe nem csak az én képem látható hanem megbírom nézni a többi embert is hogy mit tett?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
és ha felveszek eggyet az menyibe rontja az FPS-em és mekkora méretû egy fail?

geri777
Nem baj nekem az internetm t1 és abol is 2 tö van be vezetve szoval müködni fog csak mongyátok hogyan

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Naxos
indítása: konzolban beírod \record
leállítása: ------||------ \stoprecord

CheAteR88
mivel tudok felvenni demot?

CheAteR88
na jeeeeeeee

Eisenhower
öö ha jól emlékszem fõmenübe megnyitod a console-t ott beirod hogy /demo demoneve

Hogyan tudom azt a demot visszanézni amit felvettem?(demo0000.dm_1)
Ezt a dm1 es fájlt mivel tom megnézni?
Ez nem egy videó kiterjesztés?

Eisenhower
az egész gép lefagy vagy csak a játék?

urbijoe
mivan, az elöbb még fullon volt a szerver?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

OK!
GOOD!

ACHTUNG!

SG.HU COD2 Team SERVER is running in HQ...

matyi08
ebbõl jó sokat megtudtam. valami ötlet, hogy mit csináljak vele?

Hát baj

matyi08
mi van akkor ha felteszem, crackelem, a single player megy is, de mikor elindítom a multiplayert, akkor egybõl lefagy. mit csináltam rosszul?

Punker
csinálni nem nehéz, csak kell neki sávszél rendesen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

geri777
Nem tugya valki le irni hogy csinájak ts server sajátot ingyen ????

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Aham!
értem!
Már várom!

Nandq
vki nem tudja, h a dinamikus celkeresztet ki lehet-e kapcsolni?
elõre is köszi!

http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)

CheAteR88
ebbe a HQ-ba legalább számít a csapatmounka nem ugy mint a többibe
a tdm-be is egy nagyon kicsit de ott inkább az a lényeg hogy nagyobb legyen a statod mert ott a stat számít...

Dietrich
kicsit komolyabb mod mint a TDM...az s&d-hez áll a legközelebb de jóval pörgõsebb.
de ha nincs team munka megette a fene az egészet...

Holnap fogják átállítani: #12112
Idézet ent: Holnaptól 1 hét próbaidõre az ^6 ^3Cod2 Team Servere HQ üzemmódba vált át...

Sok szeretettel várunk minden kedves ölni kívánó hentelõ állatot...

Addig is, ha nem akarod a HQ gémtájpot, látogass el a http://team.sg.hu oldalra, ahol a cod2 szekcióban leadhatod szavazatod és befolyásolhatod a holnapi döntést....

Szavazz, élvezz..

CheAteR88
de mátol csak a ma 24 órábol tart
mikor lesz már HQ?

ANem azt mondtad hog mától lesz HQ? :S

Nemlátom, bibibi, csak a békát, bibibi...

Holnaptól 1 hét próbaidõre az ^6 ^3Cod2 Team Servere HQ üzemmódba vált át...

Sok szeretettel várunk minden kedves ölni kívánó hentelõ állatot...

Addig is, ha nem akarod a HQ gémtájpot, látogass el a http://team.sg.hu oldalra, ahol a cod2 szekcióban leadhatod szavazatod és befolyásolhatod a holnapi döntést....

Szavazz, élvezz..

Hi all!
Na akkor mikor rakjátok át HQ-ra?
Már várom 😉