26388
-
#15030 ja minden program más portot használ attól függ milyen programal csatlakoznak legegyszerübb ha ftp szervert csinálsz és az a 21-es portot használja alapból persze átlehet állítani !!
(De mondjuk ez COD2 topic ) -
starweb88 #15029 hát azon a porton csatiznak hozzád amit megnyitsz vagy a programban megadod neki amit használsz nem tom mihez akarnak csatizni.. -
#15028 Valaki meg tudná mondani hogy hogyan tudom a gépem portját megtudni? Vagyis hogy mi a gépem portja mert csak porttal tudnak hozzám csatlakozni:( és nem tudom csak az IP-met:( -
Ficsek.hu #15027 Ezaz, látod tudsz te fogalmazni, ha akarsz. Ebben a formában teljesen igazad van.
Kifejezetten vinyón történő csítkeresés tudtommal nincs a pb-ben, max a cod2 könyvtáron belül, ott is csak azokat keresi, ami md5tool-lal meg lett adva.
-
#15026 Van fájlellenőrzés, nézd meg amit belinkeltem. Máris a legelső bejegyzés az. -
#15025 A fájlellenőrzés valóban jó lenne mert már ha a gépén van valamelyik mappába dobja is ki !! De az 1.3-as PB tényleg jónak bizonyul+ a pbshotokat mindig nézznie kell sztem az adminak -
#15024 A F.E.A.R. is PunkBuster védelemmel van ellátva. Szóval ugyanaz a védelem mindkét játéknál.:)
Fájlellenőrzés valóban van: #15022 -
#15023 Én is hallottam ezt a meghajtósátvizsgálatot, de nem cod2ben, hanem FEARban. De ha ijen lenne codban is az tök kira lenne, drasztikusan lecsökkenne a csterek száma. -
#15022 Ha nagyon röviden szeretném, akkor azt mondanám, három dolgot végez a PB:
1; figyeli a kapcsolókat (cvar), ilyen például a rate, picmip, nézheti a neved, de figyeli azokat a cvarokat is, ami már haxnak minősül (például a levelek és bokrok nélküli brecourt).
2; fájlokat ellenőríz. Például felismeri ha mondjuk a cod2.exe birizgálva van, vagy netán egy grafikai fájl, vagy mondjuk egy wallhack fájl figyel a mappában.
3; screenshotokat készít. Így a;ami átcsúszott, b;amit nem vett észre, c;ami nincs beállítva de mégsem korrekt azt te, az admin ki tudod szúrni és manuálisan ellenőrízni.
Való igaz: van amit nem szúr ki magától, de te már észreveszed, hiszen ott a pbshot.
Nézzünk egy konkrét példát:
LINK.
Ahol szöveg van, az a logból származik vagyis a PB szúrta ki és dobta ki a játékosokat = végezte a dolgát.
Ahol kép van, azt én szúrtam ki, a pb nem vette észre, de én igen = nem a legjobb megoldás, de mivel én észrevettem, tudok róla, banolhatom, tilthatom.
Az utolsó három kép az UO-s szerverünkre vonatkozik, vagyis, ha összeszámolod a logban lévőket, rájössz, hogy a legtöbb csalóval a PB boldogult és csak néháyn csúszott át....
Ez szvsz egy publik szervert tekintve több mint jó védelem!
Ha pedig war lenne, akkor is tudom hogy megy a PB.
A hátrány: a Pb miatt nincs állandóan tömve mindenféle ismeretlen arccal a szerver, de kialakult egy korrekt, kultúrált, visszajáró közösség, akit érdekel ez a mód, ez a játéktipus és ez a szerver, most a TL mintájára elindítottam a Publik TS-t is, remélem, hogy egyszer eljutunk oda, mint például a TL féle UO-s szerver anno. -
starweb88 #15021 figy de ezt te is tod miért mondják h szar a pb , a maganevében nem szar csak az a gond h kijön a pb és már rá pár nap mulva ott a csit :( ezért mondják h szar..de sztem hasznos a pb ha normális konfiggal van ellátva ahogy ti is mondtátok, de ugy hallottam van olyan pb ami a meghajtót is átvizsgálja h van e csit rajta? -
#15020 Ha már egy "vitát"* szeretnétek lezárni, akkor ne kezdjetek el újra személyeskedni.
* nem vita, tény.
Nagyon unalmas felváltva olvasni:
1;mikor jön a pb.
2;kijött a pb és szar.
Tiszta hiszti...Többen vannak itt, akik 2003 ősze óta itt vannak és képesek nap mint nap utánnanézni a dolgoknak, fejlődni. Ne mondja már senki, hogy az ért hozzá aki kamuszövegeket írt és a legkonkrétabb tudása az, hogy "mondta egy haverom hogy letöltötte de nem jó". Ugyanmár.
Ez csak vergődés. Azért lett semmirevaló ez a topik, mert vagy a hiszti/nyenyenye téma megy, vagy beesik valaki segítséget kérni (ami általában kimerül az adjatok crack-nél).
Bárki, aki visszaolvas nagyjából ezt látja. Az meg elég ciki, ha olyanok oltják le azokat akik munkát fektettek bele, hogy valamilyen szinten megértsék a "játékot" és tegyenek valamit spontán a scene-ért, akik még az általános iskolai bizonyítványról álmodtak, mikor az előbb nevezettek már publik szervereket finomhangoltak. -
starweb88 #15019 -
donoki #15018 igaz
na de már téma lazárva..plS -
#15017 Ficsek -nek abban igaza van hogy a PB-hez kell egy jó admin mert nemelég bekapcsolni a PB-t konfigurálni is kell de vannak leírások azokat ha elolvassa egy kezdő admin akkor szerintem megérti !!!
és tényleg kár itt a forumot ezzel megteliteni hogy ki a nagy mindentudó Yoda Ficsekse tudhat mindent !!! -
donoki #15016 érdekes...
haverom 1 hónapja szervesdizik..Letöltötte a cod.hu-ról egy pb configot és mindent kib@x -
starweb88 #15015 hallod amit linkeltem pb setupot tutira segit :P engem is állandoan kivágott a pb no packet flow al má kezdtem megilyedni :D azt ezt felraktam és megjavult :) -
starweb88 #15014 má nem azért de a pb configgal semmi gond...nah mind1 én nem az igazát vontam kétségbe hanem ahogy közölte..de már téma off -
Spirit #15013 Valaki kérem segítsen a pályaszerkesztőben.Magát a radiant-ot tudom használni,de egy .map kiterjesztésű fájlt kapok. Hogy tudok ebből iwd-t csinálni, és mik azok a fájlok, amik az iwd-kben vannak a map-ek mellett??? -
busman1 #15012 Hát tudod , a "szerveresdihez" itt azért páran értenek, akik nem mostanában akarnak szervert inditani, hanem már évek óta benne vannak. Ha Ficsek azt mondja hogy "sz@r admin=sz@r PB" sajnos igaza van. Mert mostanában sokan vettek szervert, de fogalmuk sincs, mi hogyan müködik. Jó esetben be van kapcsolva a PB, de config az nincs hozzá. És erre mondta hogy sz@r, és hidd el ért hozzá, ergo nem kéne fikázni. Ha annyira értenél hozzá, akkor tudnád hogy igaza van. Sok sikert a szerverinditáshoz. -
donoki #15011 a Pb setup-ot tőlem kapta mer nekem ez minden hibára bejött ^^
Sztem neked is bejönne -
#15010 lehet nekem is segítene az 1.3-as patch,meg a PB setup? nem hiszem,de majd holnap megnézem azért -
starweb88 #15009 PB Setup
Tess -
starweb88 #15008 nah megvan amegoldás nekem már jó :) minjá adok linket :D -
#15007 náh,csak nem utol ért téged is?:DD
-
donoki #15006 no packet flow..
már volt pár emebrnek ilyen.. -
starweb88 #15005 pff hát ez nagyon fasza frissitettem a pb t a codomon eddig ment rendesen most meg állandoan no packet... ezt most mi lelte? -
starweb88 #15004 jo nem kell elhinni nem érdekelsz perszézzél csak -
donoki #15003 az biztos de vagy a Führer -
donoki #15002 ezt kinek szántad? -
#15001 (nem lenézés, de ha most nem értesz hozzá, akkor ne írj hülyeséget. Ha meg hülyeséget írsz, akkor ne csodálkozz, ha kijavítanak) -
#15000 Hát perszeeeee! :D
-
#14999 a single crack után kérdőjel:) -
#14998 érdemes már letölteni az 1.3-as patchet? (nem eredeti game) és nincs hozzá már single crack -
#14997 Ugyis Tudom hogy Én vagyok a nagy BOss én vok a mindentudó Führer kár ezen veszekedni sztem ki menyire vágja a PB-s dolgokat !!! -
donoki #14996 hja..
azt hiszik ők a mindentudó mátyások..nah mind1..
leszarom -
starweb88 #14995 jovan nem érdekel a sok okostojás aki azt hiszi h a ő a best
téma lezárva részemről.. -
Nadi #14994 Hozzád sem szólt...
Egyébként amit írt mondatot, teljesen egyetértek vele -
starweb88 #14993 de akkorse nézze le a másikat ha ő lehet h jobban ért hozzá.. -
Nadi #14992 Nem nandi...
Amúgy meg lehet, hogy jobban ért hozzá
Nem kell egyből balfaszozni, csicskázni a másikat, főleg, hogy hozzád sem szólt... -
starweb88 #14991 és te honnan veszed nem értek hozzá? igen is h elég jól értek a szerveresdihez mivel mostanába tervezek egy saját szervert amin game szervereket futattok lehet jobban értek hozzá mint te és tudom h miről volt szó...
jah igen és kurva inteligens a ficsek a beszolásaival eggyütt csatizhat nandihoz ..