Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az All seeing eye-t leszedtem a faq-ban található linkrõl,de hamarosan lejár a próbaidõ.
Hogy lehet ezt kijátszani?
Bocs hogy itt kérdem.
felvettelek msn-re!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Honda - The Power of Dreams
Nem tom, te biztos vmi szar MODot letöltöttél!
Nekem nem változtak meg :S
Thx.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Így már értem 😉
Aki 5000 rate-tel játszik+többszöri felszólításra sem reagál, nyugodtan lehet csalónak titulálni.
Ha megjön a PB, akkor ez nagyon hatásosan le lesz kezelve, be se engedi a server...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
a 25000 rate az alap, a többinek, konzolba: /rate 25000
vasilij zajcev félék, sorba bannt kapnak!!!!!!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
és ezt mé nekem címezed?😄
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Utánna indítsd el, és írd be a parancsot😄
"De nem úgy ahogy sokan eddig csinálták, a Fraps-et és a hozzá hasonló programokt el lehet felejteni."