Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
lûûni az ellent😊

Ezt nem értem.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Hogy kell szerveren játszani????? nekem az ASE van meg!!!megy minden.....de a játékba mit kell csinálni???????<#help>
Egyértelmû, válts át!

stingray
Hi
multiban dx9 en kb 15-20 fps el van esélyem ?
vagy ne erõltessem
és váltsak dx7 re kb 50-60 fps el ?
válaszoljatok.

Tűz Csucsu !

Hi all!
Vki adna egy linket vagy küldene esetleg egy e-mailt, h hogyan kell demoból avit csinálnái????? PLS!!!! [email protected]
berlinboy6329
Szal akkor csak emberek rúghatnak ki?Akkor vmelyik kis ............... lehetet hogy ...... meg.<#mf3><#mf3><#violent><#boxer><#violent><#gun>

Szal, akkor az a progi nem dobhat ki semmiféleképp.Amúgy nem nekem van felrakva csak hallotam az 1ik klántagtól(oszt társ) h az a progi dobott ki m,ert felismert vmi cheat cuccot.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

A cheat eye az senkit nem dob ki a szerverrõl, csak irogatja pirossal, hogy CheatEye Not Active, vagy ha már aktiválva van, akkor zölddel, hogy Cheat Eye Active és készítit a screenshotokat rólad.
Az is elképzelhetõ, hogy egy alulképzett admin parázott be látván a cheat és active szavak súlyos összekapcsolódását, sajátkezûleg vetett véget a pályafutásodnak, s büszke volt magára, hogy eliminált egy potenciális cheatert <#nyes>
Az is lehet, hogy csak megunta a 'not active' spamet és azért lettél kirugva.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

berlinboy6329
server disconnetcted-player kicked

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

CheAteR88
Ne itt reklámoZZZZZZZZZZZZZZZZZ

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

<#banplz><#hehe>..a zöld capslockkal oda vésett felirat nem szúrja ki a szemed?<#banplz><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Neeeeee<#violent><#violent><#violent>

Mit ír ki pontosan amikor kivág a szerver?

ezt majd a modiknak mond miután megkaptad<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

CheAteR88
sn3jd3r<#banplz>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
probáld meg a RATE beállítást (ha nem tod mi az akkor kérdezd meg sn3jd3rt õ szívesen válaszol neked mert engem e miatt 3x is kiBASZOTT a szerverrõl)

laslandes
Ebben talán CheAteR88 kollega az illetékes. <#ravasz1><#hehe>

berlinboy6329
Hi all!
Van 1 kis problémám.Van 1 progi:cheat-eíye és mindig kidob a szerverrõl merthogy szerinte cslaok,pedig semmi progi nincs elindítva se a konzolba nincs semmi cheat beírva mégis kidob.Mi az ami kódnak számít?

<#mf1><#worship>

CheAteR88
Be*****-od 😊

Guer
me csiter vagy 😄D

CheAteR88
engem mé hagysz ki a sorbol te kis kikkelõs😊

magus
egy szint utan nem hasznalhatod a nevedet...

na, majd egy ev mulva beirok ide megint

holnap megyek ííírtaaaniiiii<#hehe><#violent><#hehe>

kösz<#wave>

Eisenhower
195.228.155.81:28970

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
hehe <#ravasz1><#nyes><#eljen><#violent><#worship><#taps>

pls vki írja be rendesen az sg.hu ípéjét mer nekem sehogyse sikerül ráakadnom...stor host dynamic ip vagy ilyesmit írt ki amikor beírtam....

Gyere sg.hu serverre (tdm mostmá!), és nem lesz gond, mivel mindig te leszel a második, harmadik legjobb csak...
Magyarázat: eizen és én fent leszünk😄

Eisenhower
hát márciusban ígérték. de már április van. ahogy ujabban elõadja magát az IW lehet nem is lesz vagy majd csak õsszel ^^

berlinboy6329
Az kb mikorra várható?

berlinboy6329
De ha mindehol ennyire jó vagyok akkor elõbb-utóbb ott is gyanakodni fognak és megint meg megint máshova kell mennem.Amúgy meg az a kedvencem szal nem nagyon aakrok máshova menni.Talán még a névváltás.

Eisenhower
megvárod míg kijön a pb a cod2-höz és ugy nagyobb eséllyel tudod bizonyítani hogy nem vagy az ^^ már ha a statod ugyanolyan jó lesz pb után is ^>^

Másik serverre kell menni, ennyi<#wave>

berlinboy6329
Hi all!

Lenne 1 problémám.Van 1 szerver ahova minidg járok, és amikor Waroztam az ottani klántagokkal(klántagok vs nem klántagok) és nagyon atom voltam és azt hitték csalok.2 pálya volt El alamein(tdm):itt még nem is volt gond.
Aztán jött a Burgundy(search&destroy):Na itt jöttewk a problémák.A klántagok mind 15-21 közt voltak a gyilokszámai és nagy fölényben voltak, ahol én voltam mindenkinek 1-7 közt volt nekem pedig 18.Na itt kezdõttek a Te büdös WH-skodások.

Aztán késõbb volt 1 Waron kívüli toujane dm ahol 150/70 es stattal végeztem azt El alamein tdm ott az utánam következõ ember 39-et lõtt le én meg 81-et a másik csapt legjobbja is 66-ot és azt hiszik csalok, ezért mindig kidobnak arról a szerverrõl ami az 1ik kedvencem és nem took játszani. Nem tudnátok segíteni h bizonyíthatnám be h nem csalok?

CheAteR88
eggyetértek
alehet egyre több klán lesz, de ök leszarják ennek a topic lényegét és értelmét

Hi, hát jah én is azt mondom inkább itt mind fent agame ben nyomatják a rekizést...<#buck><#guluszem1>

Szerintem inkább itt mint játék közben írogassák be.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Egy fórumot nem reklámozásra kéne használni szvsz...

esetleg mert ez egy CoD2 topic?
Miért itt kell mindenkinek reklámoznia a klánját?<#szomoru1>

ujfal
ERROR: Attempted to overrun string in call to va() ezt irja amikor új szervert akarok indítani hogy gyakoroljak...Vagy tudtok olyan mócert amivel multis pályákat indíthatok el hogy jumpot gyakoroljak? azon kívül hogy menynek fel üres szerverre....(mindig feljön valaki más is és akkor nemhagynak békén)

bigfoot
2.cupa mikor indul kb?

hmmm...fasza oldal<#hehe>...de nem jelentkezek, mivel én AirBorne-os vok.

Zsoltika 007
Apám te miért nem webdesignerenek mentél?? 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

LoL....

Kösz, nem, bye<#integet2>

Mikor lesz az Sg szervere újra TDM vagy más?
Mert ez a HQ nem tetszett meg!
Azt írtátok egy hétig!
És már pénteken letelt :S

Valaki 1on1?????

Csak ha van szerver : )

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

+) zárójel bezárva 😊
(***.dm_1)