Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
multiban dx9 en kb 15-20 fps el van esélyem ?
vagy ne erõltessem
és váltsak dx7 re kb 50-60 fps el ?
válaszoljatok.
Tűz Csucsu !
Vki adna egy linket vagy küldene esetleg egy e-mailt, h hogyan kell demoból avit csinálnái????? PLS!!!! [email protected]
Szal, akkor az a progi nem dobhat ki semmiféleképp.Amúgy nem nekem van felrakva csak hallotam az 1ik klántagtól(oszt társ) h az a progi dobott ki m,ert felismert vmi cheat cuccot.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Az is elképzelhetõ, hogy egy alulképzett admin parázott be látván a cheat és active szavak súlyos összekapcsolódását, sajátkezûleg vetett véget a pályafutásodnak, s büszke volt magára, hogy eliminált egy potenciális cheatert <#nyes>#nyes>
Az is lehet, hogy csak megunta a 'not active' spamet és azért lettél kirugva.
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Van 1 kis problémám.Van 1 progi:cheat-eíye és mindig kidob a szerverrõl merthogy szerinte cslaok,pedig semmi progi nincs elindítva se a konzolba nincs semmi cheat beírva mégis kidob.Mi az ami kódnak számít?
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Magyarázat: eizen és én fent leszünk😄
Lenne 1 problémám.Van 1 szerver ahova minidg járok, és amikor Waroztam az ottani klántagokkal(klántagok vs nem klántagok) és nagyon atom voltam és azt hitték csalok.2 pálya volt El alamein(tdm):itt még nem is volt gond.
Aztán jött a Burgundy(search&destroy):Na itt jöttewk a problémák.A klántagok mind 15-21 közt voltak a gyilokszámai és nagy fölényben voltak, ahol én voltam mindenkinek 1-7 közt volt nekem pedig 18.Na itt kezdõttek a Te büdös WH-skodások.
Aztán késõbb volt 1 Waron kívüli toujane dm ahol 150/70 es stattal végeztem azt El alamein tdm ott az utánam következõ ember 39-et lõtt le én meg 81-et a másik csapt legjobbja is 66-ot és azt hiszik csalok, ezért mindig kidobnak arról a szerverrõl ami az 1ik kedvencem és nem took játszani. Nem tudnátok segíteni h bizonyíthatnám be h nem csalok?
alehet egyre több klán lesz, de ök leszarják ennek a topic lényegét és értelmét
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mert ez a HQ nem tetszett meg!
Azt írtátok egy hétig!
És már pénteken letelt :S
Csak ha van szerver : )
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
(***.dm_1)