Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOLlolLOL...<#hehe><#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hunvista
Hi, CoD scene! A www.hunvista.hu oldalon nyitottam kategóriát a CoD klán és fan oldalaknak. Szórakozás>>PC játékok. Regisztráljatok. Ezen oldalak többsége ingyenes szolgáltatónál van, de nem probléma, engedélyezni fogom a webkatalógusban a megjelenést. Nem akarom offolni a topikot, kérlek adjátok át a szerkesztõknek.

www.HunVista.hu WebKatalógus/ApróHirdetés

gameplusz

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

a pb automatán fel se enged ha beállítom végre, a rate stb miatt, de addig is kb 2 percig engedi hogy frag legyél😄

Én nem kikkelek senkit mostmá, VAN PECS...

rosemberg és többi: Akinek hibát ír a pb re hivatkozva az gyorsan F12 a gém alatt, ha után akkor megjegyezni és beírni ide!!!! vagy berakni!!!!

Guer
elõször tanulj meg írni

és ide sem kell a reklám
köszi csá

CheAteR88
😄 remélemD:

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

laslandes
szerintem a PB elõbb fog kikkelni, mint sn3jd2r <#hehe>

szevasztok, tudna valaki seggiteni, hogy miként lehet a szerveren mûködõ PB-rõl screeshotot lekérni. Köszi

CheAteR88
sn3jd3r lécci engem ne kikkelj ki me nemtom mennyi a rate-m és majd be fogom ÁLLÍTANI

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
össze vissza kikkelget asse tugya kit😊

az...

llacee
Srácok ,hogyan lehet megoldani ,hogy multiplay alatt a célkereszt ne tûnjön el futás közben ?

Egy file-t már leszedtem ,ami állítólag MOHAA-s célkeresztet csinál ,de egy szerveren sem mûködött..

Van valami megoldás erre ?

Kellemes ünnepeket !

llacee

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010

rosemberg
Ez tök jó bent voltam 1 percig sehol senki és kidobott a server punkbuster-re hivatkozva

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

Áhh..
Nekem nem indul :S

seta cg_hudObjectiveMaxHeight "70"
seta cg_hudDamageIconOffset "32"
seta r_flares "1"
seta r_intensity "1"

Ezeket egymás után, kockával elválasztva, ahogy az elõzõ parancsokat is elválasztja, illeszd be a játék könyvtár/main/players/neved/config_mp.cfg fájl megnyitása után a végére...
Csak így lehet most sg.hu szerveren játszani, mivel fennt a pecs

Patch letöltése: team.sg.hu, itt a od2 részleg, letöltésekben van!!! 34 mb

Nem hekkelt, vmi beállítása volt rossz!!!!😄

amúgy van1honlapom. Második világháborús,bár most az elmúlt két-három napban nem került fel semmi,azért,ha jó napom van,akkor mindennap feldobok1új anyagot. Hírek,cikkek a háborúról, képek, meg hasonlók. Szerintem skubizzátok meg, mert jó. Ja és remélem ez nem olyan hû de nagy reklámozás<#wink>. Úgyis második világháborúról szól<#wink>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

heló all elõre is bocs ha olyat kérdeznék ami már volt, plees ne bantsatok erte, csak nincs kedvem keresgélni.
szal: mindig kidob a szerver, és azt irja hogy.....no packet flow... mi lehet a baj? a maxpacketse mar beirtam meg a rate-t is, a cd kulcs is oké. ja és az 1.2-es patchrol van szó! pleees vki helpingejjen me ma nagyon megneznem harboert😄😄
elõre is kössz csocsi
Csak azt ne tudom:
Hogy tudok az ASE-ben 2 cod2-t csinálni? :S

laslandes
Ebbõl a beírogatósdiból csak kavarodás lesz...

De most akkor honnan is frissítsem 1.2-re?
Vki pls egy linket 😛

Ezt most próbálom én is ki 😛

Meg van a megoldás 😊
Igaz nem én találtam ki hanem Trems!De itt a megoldás kulcsa: "Na szoval bemész az activison-ba és abban van a call of duty2 mappa! azt jobb klikk másolás és a program files-ben jobb klikk beillesztés! ez kb 10 perc lesz aztán 1.2 patch install pl az alap cod2-re ami az activionsban van! Ha ez kész akkor az all seein eye-ben 2 db cod2-t kell csinálni melynél az egyik .exe az 1.0 a másik az 1.2! És innentöl ha 1.2-re mennél az a cod2 ha 1.0 akkor meg az. ennyi"

Mér dobta ki a csávót?
Hekkelt?

urbijoe
légyszi ird már le ezeket a parancsokat egymás alá hogy csak be kelljen másolni,mert az utolso kettöt mindig valahogy rosszul irom be és a játékban mindig hibát ir
köszi!!

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
nekem megy

CheAteR88
sry kimaradtam egy kicsit
ha felteszem a pecset akko az sg szerver nekem fog futni mert az jo lenne?

lol...sry<#hehe>

UnknownAsshole
Te sztem félreértettél valamit !
Épp elmagyaráztam a többieknek hogy mi a helyzet!<#circling>
urbijoe
ténleg beenged 😊))

de nem halok bele😛<#hehe>

berlinboy6329
Én fel tudtam menni tört gémmel épp most néztem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Az elsõ ténykedése a pb nek az sg.hu serveren, ami most, csak most a 2 új pályával pörök tdmben!!!!!

Gyengébbek kedvéért!!!
játék könyvtár/main/players/neved/config_mp.cfg
megnyitod pl notepad-dal!
Bárhova beillesztet ezen sorokat, pl legutolsó sor végén van egy kocka, utána copyzd ezeket:
seta r_intensity "1"(kocka)seta r_flares "1"(kocka)seta cg_hudDamage... "32"(kocka)seta cg_hudObject.... "70"

A pontok helyére a #12552 üziben lévõ szöveget írd😄

Egy kis ízelítõõõõõ:

urbijoe
SG re már nem mész fel törtel!

urbijoe
ezeket minek beirni?

ja,ok....majd megcsinálom,ha télleg ilyen lesz...1ébként sg szerverére ritkán jártam...eddig..de még változhat a dolog

mert eddig le volt álítva, majd vissza szoknak
De ezt mindenki csinálja meg a config_mp.cfg jében!!!!

játék könyvtár/main/players/neved/config_mp.cfg

A képen pár sor van amit be kell írni a configba!

Hali!!

lenne egy problémám, és erre keresek megoldást, talán valaki tud segíteni. szóval az a gondom, hogy irtózatos nagy a pingem a játékban. 1Megabites (1024) netem van, és a játékban 200 körüli a pingem. szóltam már szolgáltatónak (T-online) is, de õk ezzel nem törõdnek mert letöltési sebességem az jó, és pingre nem vállalnak garanciát. a vicc az az egészben, hogy ha megnézem a pingemet a 192.168.9.1 pingeltetésével, 25-30 között van, egészen addig, amíg egyszer el nem indítom multiban a CoD2-t. ezután ha futtatáshoz beirom, hogy ping 192... akkor már ott is ugyanazt a magas értéket kapom, mint játékon belül!! pls Help me!!!
Xp oprendszer van fent, sp2, avast antivírus, router, tûzfal kikapcs. nem is tudom mit kellene még...
ötlete valakinek????

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

csak1apró kis hiba van ebben...full üres a szerver<#hehe>

GOGOGOGOGOGO!!!!!!!!!!!!!!!444

SG.HU SERVER WITH ONLY 2 NEW MAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1.2V PECS FENN, PB ON!!!

Szerintetek mi lehet a probléma ha "állítólag"rámlõnek és nem halok meg???Laggolnék,vagy mi??Mert a f***m ki van hogy cheater-eznek,pedig nem ismerek olyan cheatet, ami válogat,hogy ki szedjen le!!!!??????Pedig nem töltök,csak annyi hogy ts szervert csinálok 2 embernek a 2500/512 netrõl(chello classic)!!!Az lenne a gond???

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

nyugi má<#hehe>...keress olyat,ami tört...vagy má én se tom mit akarsz<#hehe>

UnknownAsshole
De azért enged fel az 1.2-es szerverekre mert nem kapcsolták be rajta a PB-t !
Oda fel tudsz menni ha nincs meg az eredeti gém.
De ha 1.2-es és be van kapcsolva a PB na hát akkor szívás és az nem fog felengedni.
:-ÉRCSÉTEKMÁ@
<#rolleyes>..képzeld el nekem vagy 20 olyan tört szervert behozott,ami 1.2 patch-csel megy...volt CTF,S& meg mittoménmi...

Sziasztok!

1.2 peccset szeretném feltenni. Azonban nem megy. Azt mondja hogy a megadott helyen nem talál COD2 installt. Hát pedig abban a könyvtrában van.
Valami 5let mi a lófütty lehet a baja!

Köcce elõre is !

Üdv.: Sammy
urbijoe
de nem tört szerverröl beszélek.
mert még nemigen van tört 1.2-es

urbijoe
ez csak a single-hez jo.

sztem még idõben a nagy piros betûs felirat alûá oda kéne vésni,h szervereket is reklámozni tilos<#hehe>...még a végén elharapódzik itt a dolog<#hehe>

faraggo
gyertek az urh>BitWorks-ra 195.228.74.71:28980
1.2 patch kell hozzá

Sziasztok. Kijött a NoCD exe az 1.2-es Patch-hez! Itt keressétek....

Link