Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

?

trident
Vágos itt a dolgokat, azt látom itt nap mint nap!😄

(volt hasonló jellegû gpu problémám, sokszor körbejártam már a dolgot, ha egzakt hibaelhírítást szeretnél, akkor ne itt kérdezõsködj, hanem a ph! fórumán)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

doubleW
na, ez van most fennt.

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

doubleW
-------------------------------------------------------------------------------------------------
bocs, ez volt káromkodás helye, a "sípszó".

DJ Skyline
hülye vagyok...ram nem kell<#idiota>

doubleW
az a fura, h eddig nem volt..
hónapok óta minden ment faszán.semmi változás se hardveresen, se szoftveresen.
egyszercsak játék közben jelentkezik...nemértem...
és persze csak emiatt felteszek mindent újra, elinditom a gammát..fél perc se, és tessék, megint..lehet vmi ártó szellem, vagy nemtom.....

zico87
Mondom 5.10-es catalystal nekem sincs gond mondjuk én csak CODozok,más játékoknál nemtudom van-e hiba

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Amikor fent vagy, akkor akarsz mapot váltani és utána írja ki ezt a hibát? Vagy más esetben. Vmikor a map váltást mp_ nélkül kell megtenni, hátha. A másik, hogy figyelj, hogy a cfg fájlban hány mapot tettél, max 34!!!!! egy sorban.

Trident: ^.^, tapasztalat beszéltbelõled? mert belõlem igen!

DJ Skyline
nekem ATI 9550 128MB ramos kártyám van,5.9-es driverrel és semmi baj nincsen!

doubleW
jaa, ezzel már próbálkoztam, restart során a bejelentkezés után azzonal bejön az a kék képernyõ, hogy "a szgép súlyos hibát észlelt, ezért leállt" vagy vmi ilyesmi...

doubleW
mondom, most volt, tiszta win, tiszta minden, most van az elsõ használat..áá

ok zico, megpróbálom

zico87
Hát ha tényleg nem hardwer hiba akkor már csak valamiféle szoftveres hiba lehet,próbáld ki az %.10-es Catalystot nekem mükszik 9600 Pro-m van !!!!!

DJ Skyline
format C,jobbat nem tudok<#idiota>

doubleW
nem hiszem el!!!!!!!
és megint...2 perc után ismét összeesett a kép...micsináljak??
most raktam ujra mindent...mi a tököm lehet?uristen, megõrülök, h többet nem codozhatok!!!!váááá

zico87
Pedig carentan2-re igazán kiváncsi vagyok de annál is ezt adja ki,csak ami mükszik az a 😛ort,Kalsingrad,Strasbourg,Hill24,Vokbeta a többinél mindig ezt a hibát írja ki !!! a szerverünkön a TMT modok vanak fönt TMT PAM,AdminMOD,Thompson30+skinek azt enyi lehet ezektõl ????

zico87
Nekem meg a legtöbb custom mapnál amit ölakarok rakni a szerverünkre szerverrestart után ezt a hibát adja ki de mindenkinek,ez leht valam modtól ???

doubleW
igen, jól értelmezted.
már nagyon közel állok a kalapácshoz.most volt egy rendszerreinst, fenntvan directx9, egy régebbi driver(5.10), és ha most is szaraxik, kidobom a csába😄

zico87
De ahogy leírta más játékoknál nem jellentkezik ez a hiba,csak a COD 2-nél az 1.2-es patch óta ha jól értelmeztem amit írt,szóval szerintem driverhiba vagy ha az se segít még mindig marad a kalapács !!!!😄

laslandes
A jelentkezési határidõ május 23.

doubleW
😄
sztem se táp...

trident
Biztos táphiba, a 12V-os ágon a feszültség fluktuál, a rézvezetés során meg a dedukció miatt a termikus kapcsolatban történik a hiba. Lál.^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Megmondom neked a frankót, nem a kártya, nem a hûtés, nem a memória. Ezek mind csak vminek a következményei max. Milyen tápod van?

zico87
Akkor marad a Driver hiba próbáld meg régebbi Driverrel én az 5.10-es Drivert használom és nincs vele gond !!!

doubleW
értem, köszi, de akkor vajon eddig miért nem volt?
megnéztem, kipucoltam,(nemmintha olyan koszos lett volna😊, talán a késõbbiekben jó lesz.
Na és azok a fagyások?Feltettem az 1.2 patchet, és azóta rendszeresen csinálja, biztos h attól.Az elején directx hibára hivatkozott, a directx helpben is ez egy létezõ és feltüntetett hiba, megoldás is ott le van irva.Namost feltettem a directx9.c -t, és a directx hiba ugyan megszünt, de ekkor jelentkeztek a fagyások.
Innentõl kezdve, mint említettem, maga a vidkari jelzett hibát, vmi vpu meghibásodást.Erre vmi help?mert nagyon zavaró...

hûtési hiba..

UnknownAsshole
Nálam is hûtési gondoknál jelentkezett ez, mert nem forgott rendesen a venti. Megolajoztam és azóta megy.
ranGer2
eze hájperszpész!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

CheAteR88
énis csak a hûtést tom mondani me ez nem gamehiba

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Eisenhower
nézd meg a vga-n a hûtést rendesen megy-e nekem volt ASUS 9600xt-m ott ugyanez volt mindíg és rájöttem hogy a venti akadozott és nem tudott rendesen hûteni. el is adtam a csába

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

nyami
szinte biztos, h túlmelegedett a videókártya, nekem már többször is volt ilyen

(leesett a hûtõ -.-)

doubleW
már faszkivan...
és ezelött, a fagyásoknál vmi vpu meghibásodásról irt, hogy küldjön e jelentést(maga a kártya).az mi, vagy mitõl lehet?

doubleW
9600xt 256mb

DJ Skyline
milyen kártyád van?

doubleW
másik gém, videók, minden megy faszán...

doubleW
nem használtam többet, mint eddig, szal a túlmelegedés valszeg kilõve, ugyanis akkor eddig is lett volna..
ram ok.
nincs túlhúzva semmi...
vgpu azt nemtom, minek következtében hibásodhat meg?
volt driverfrissités, nem is egyszer..

DJ Skyline
kaleidoszkóp-e?😄 lövésem sincs amúgy,azok az ötleteim lettek volna,amiket már megcsináltál! :\

trident
Túlmelegedett videókártya / hibás ram / túlhúzás / a vgpu sérülése / durva driverhiba.

ivjoe
Heccsát!
doubleW
srácok segitsetek már légyszi.mi a tökömtõl lehet ez a kép?csak ugy átvált erre game közben.elöször tapasztalok ilyet.eddig azt csinálta, h lefagyott kb 10-20 másodpercre, fekete képernyõ, majd visszajött, és minden ment tovább.ez egyre gyakrabban történt, fõleg, amikor legkevésbé kellett volna, pl war közepén..
olykor vissza se jött a játék, mármint tudtam mozogni, hangok rendben, csak épp kép nem volt..többnyire vmi videókártyahibára hivatkozott.ez is csak az 1.2 patch felrakása óta.természetesen próbálkoztam game reinstallal, directx 9.0c ill. vidkari driver frissitéssel is, de hiába.KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!!!

UnknownAsshole
akkor nyissatok egy ASE\XFIRE topigt azt csá 😄
ne offoljatok annyit
CheAteR88
AKKORISASE

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

uuuh, az szép klán lehetett...
TS/Ventri?

igen..
Mikor régebbi klánomba voltam még ASe-t használtunk,
Vagy 1 óráig keleltt összehozni a csapatot megekresni emik szerveren van mert msn-en nincs ase friendly list nem müxik...
az xfireben meg mki ott van azt ha war van 5 perc se 😊

Pontosan...

igen, a klánoknak ajánlom hogy azt használják van rajta friendly list és tudjuk követni õket hogy hol játszanak és csatlakozhatunk is hozzá..fájlt küldeni is lehet ..etc..

Zsoltika 007
Szerintem az xfire inkább közösségre van kihegyezve az ase meg server browsing-ra.<#nemtudom>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

figyi sztem ezen ne veszekedjünk mki azt használ amit akr kinek mi tetszik kinek az ASE kinek az X Fire no problémó<#vigyor>

nem láma csak tetszik az a számjli 😊

Nem értem, miért láma az, akinek megfelel az ASE...
Szten az Xfire inkább való kommunikációs programnak, mint serverkeresõnek.

+ik?<#idiota><#fejvakaras><#conf>