Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(volt hasonló jellegû gpu problémám, sokszor körbejártam már a dolgot, ha egzakt hibaelhírítást szeretnél, akkor ne itt kérdezõsködj, hanem a ph! fórumán)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
bocs, ez volt káromkodás helye, a "sípszó".
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
hónapok óta minden ment faszán.semmi változás se hardveresen, se szoftveresen.
egyszercsak játék közben jelentkezik...nemértem...
és persze csak emiatt felteszek mindent újra, elinditom a gammát..fél perc se, és tessék, megint..lehet vmi ártó szellem, vagy nemtom.....
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Trident: ^.^, tapasztalat beszéltbelõled? mert belõlem igen!
ok zico, megpróbálom
és megint...2 perc után ismét összeesett a kép...micsináljak??
most raktam ujra mindent...mi a tököm lehet?uristen, megõrülök, h többet nem codozhatok!!!!váááá
már nagyon közel állok a kalapácshoz.most volt egy rendszerreinst, fenntvan directx9, egy régebbi driver(5.10), és ha most is szaraxik, kidobom a csába😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
megnéztem, kipucoltam,(nemmintha olyan koszos lett volna😊, talán a késõbbiekben jó lesz.
Na és azok a fagyások?Feltettem az 1.2 patchet, és azóta rendszeresen csinálja, biztos h attól.Az elején directx hibára hivatkozott, a directx helpben is ez egy létezõ és feltüntetett hiba, megoldás is ott le van irva.Namost feltettem a directx9.c -t, és a directx hiba ugyan megszünt, de ekkor jelentkeztek a fagyások.
Innentõl kezdve, mint említettem, maga a vidkari jelzett hibát, vmi vpu meghibásodást.Erre vmi help?mert nagyon zavaró...
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
(leesett a hûtõ -.-)
és ezelött, a fagyásoknál vmi vpu meghibásodásról irt, hogy küldjön e jelentést(maga a kártya).az mi, vagy mitõl lehet?
ram ok.
nincs túlhúzva semmi...
vgpu azt nemtom, minek következtében hibásodhat meg?
volt driverfrissités, nem is egyszer..
olykor vissza se jött a játék, mármint tudtam mozogni, hangok rendben, csak épp kép nem volt..többnyire vmi videókártyahibára hivatkozott.ez is csak az 1.2 patch felrakása óta.természetesen próbálkoztam game reinstallal, directx 9.0c ill. vidkari driver frissitéssel is, de hiába.KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!!!
TS/Ventri?
Mikor régebbi klánomba voltam még ASe-t használtunk,
Vagy 1 óráig keleltt összehozni a csapatot megekresni emik szerveren van mert msn-en nincs ase friendly list nem müxik...
az xfireben meg mki ott van azt ha war van 5 perc se 😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Szten az Xfire inkább való kommunikációs programnak, mint serverkeresõnek.