Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltelepítettem a játékot (cod 1), cd kódót beírtam minden, crack-eltem is, a tréninget szépen leviszi minden, és a következõ azaz az elsõ bevetésnél játék közben egyszer csak lefagy a játék, kilépek nagy nehezen a wn-be, és ujra el akarom indítani, és akkor irja ki hogy valami bla bla bla, és hogy csökkentett módban indítsam újra, elindítom azzal is de ugyan az, megyek megyek és egyszer csak lefagy! magyarítás nincs fent, patch-ek se mert akkor nem jó a crack! esetleg valami segítség? win 7 home premium angol van fent! köszi
http://www.headhunterz.nl/
TDU nick: HUN_Matt_92
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
köszi szépen
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a teendõ akkor, ha be akarok lépni egy pályára multiplayerben (a többi pályára belép ugyanazon a szerveren) és a következõt irja ki:
Elõre is köszi a segítséget
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
elöre is köszi
TDU nick: HUN_Matt_92
CPU:Intel E5200
M:2GB RAM
HDD:500GB
VGA:Nvidia 9600GT 512 MB
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
CoD 2-ben kilehet listázni az utolsó pár chat üzenetet? Sima CoD-ban szimplán a console elõhívásával kilistázott mindent, de CoD 2-ben még nem találtam meg ezt, ha egyáltalán van ilyen lehetõség.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
ez volt a neve pontosan :D torrenten tuti meg találod.... ha Nvidiád van akkor nemis fog elindulni a cod2 win7 en met nincs hozzá crack...