Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lenne egy problémám! Felvettek egy klánba, és meg kéne változtatni a nevemet! De akár hányszor beírok egy új nevet, és le enter-ezem, majd kilépek, újra meg újra elveszik a név, és ha fellépek egy szeróra, a régi nevem látszik! Próbáltam már új profilt is csinálni, de azzal ugyan ez a baj: nem menti el! Vki segítsen pls! Köszönöm!
Raltek hang kártyád van???
ha igen,a microfonba dugj egy jack dugot..és menni fog a multi.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Valaki tudna adni olyan linket ahol ctf demók vannak?Olyanra gondolok ahol komolyabb klánok war demo-i(cb vagy valami kupa).Elõre is thx.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
elöre is köszi
Van több gép a családban ,több oprendszerrel , de csak a Win7-tel csinálja.
Segítségre lenne szükségem.
Windows 7 oprendszerem van , és játék közben nagyon magas a pingem,de a többi alkalmazásban normális .
Mi lehet a problémám oka? ,esetleg ha valaki ját már így.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
I met God. She's black
2. FAQ
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Másodszor meg hova kell írni a színkódot hogy megjelenjen a multin is?
Elõre is köszi.
I met God. She's black
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Köszi a választ! 😊
Ezt úgy érted, hogy bérelt szerver nem jó?
Illetve azt a bizonyos mod-ot honnan lehetne letölteni?
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Akinek raltek hangkarija van az figyeljen.
windows 7 alatt megy a multi csak a microfonba kell bedugni egy jack dugot.
Hogyan lehet megoldani azt, hogy fejlövésnél saját zenét lehessen hallani?
A válaszokat elõre is köszönöm!
Papa01
Van valami grafika turbózó cuccos a játékhoz?Ami kicsit felfrissítené az egészet...Nem mondom hogy csúnya mert még szerintem ma is megállja a helyét de mégis valami plusz esetleg?
Elõvettem már kicsit multizni azt gondoltam végigtolom a single-t is megint.
I met God. She's black
haverom feldobta a win7-et és az a gondja a cod2-vel hogy amikor indulna a játék kiírja ezt:cod2mp.exe mûködése leállt
más játék megy neki de a cod2 nem...
nekem win7 van és amint felraktam a codot kapásból ment szépen
valakinek volt hasonló gondja?
Ennyi erõvel akkor nekem a procim gyárilag 3.0GHz*2=6.0GHz, hogyha meg tuningolok akkor 4.0GHz*2=8.0GHz, ezek meg azért elég hihetetlen számok.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ha van egy autód ami tud 100-zal menni, meg még1, akkor nem tudsz 200-zal menni.
Ilyet senki ne adjon össze, ez így hülyeség! Az a proci órajele ami rá van írva a dobozra és nem kell szorozni a magok számával!!
ezzel mitlehet csinálni hogy ne dobjonki 3 percenként? elõre is kösz