Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
thx

zico87
A szerverjelszót meg így lehet megszüntetni:/g_password "

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

zico87
A Bindet ide menti: Pl:d:/Call Of Duty 2/main/players/játékosneve/config_mp.cfg

Donoki : azt simán csak a main könyvtárba másold azt utana játék közben /exec ....

Prince of Máté
nekem az a kérdésem hogy most készülök letöltölni a COD-ot de a bindjeim megmaradjanak. Azokat hova menti?THX

ez a kérdés még mindig nem oldódott meg:
hova kell azt a fájlt helyezni .cfg-set amibe egy név van pl: /name ^1Donoki
és akkor a consolba belehet írni: /exec donoki.cfg például????

doubleW
ez is egy megoldás...talán a legjobb.sõt, lehet az egyetlen.kösz mindent.
jolvan, téma lezárva...sry az offért.

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

laslandes
Ha garis a kártya, vidd vissza. Ha nem, akkor vegyél újat. Probléma megoldva -.-

doubleW
bíztató😊
venti nélkül frankón jobb volt😊

Zsoltika 007
Memória hibás a vga vagy pedig bebaszott neki a túlhevülés a kipurcant venti miatt (magyarul kifittyent). <#nemtudom>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

doubleW
jovan, gúnyolódjatok csak....
csak lehet mégsem vagytok olyan okosak😊
ugyanis lecseréltem a ventit,(sokkal gyorsabb, és jobban is hût), bekapcsoltam a gépet, elindítottam a codot, és már alapból olyan kaki képernyõvel jelentkezett.nyomtam egy restartot, a win bootscreen totál csíkos, a win kb nézhetetlen, képek felejtõk, az ikonok csíkosak, egérmutató körül fekete négyzetek.nem lehet túlmelegedés sem, most kapcsoltam be a gépet, hideg a kártya....szal ezt fejtsétek meg😊

/g_password *
asszem 😄

beírtam hogy g_password... és utána jelszót rakott a szerverre...
ezt hogy lehet megszûntetni anélkül hogy belemennék a config fájlba??? (asen keresztül)

Prince of Máté
Nem, sajnos a régi exe sem jó 😞

a jelszót hogyan kell kiszedni az asen keresztül?? ez saját szerver

nekem is ugyanezt írja :S

Minden nap új custom mapok a http://team.sg.hu oldalán. A mapok letöltésével egyetembe nézzétek meg a legújabb mapteszteket és értékeléseiket is. GG and GL

CheAteR88
igen mi okosakl vagyunk:p de lehet hogy Õ nem taretozik ebbe a csoportba😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

UnknownAsshole
ÉJJJJJEN !!! <#worship>
mindenki megmondta hogy ez a hiba 😄 hogy mi milyen okosak vagyunk 😊
bár télleg egy kicsit késön esett le!
Zsoltika 007
Jobb késõbb mint...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

nyami
grat, 23 óra alatt sikerült megnézni a videokártyát, miután 20szor le lett írva h valószínûleg azzal van a probléma :|

...

trident
Gondolom ezek közzül tudsz választani.

link

link.

link.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

iwd sum name missmatch

ezt írja ki,mikor sg.hu szerverére akarok csatlakozni...miért van ez?:S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

doubleW
fasza.
ok kösz

Zsoltika 007
Csapágyas vagy csak bevégeztetett neki. Nekem is ez volt a 9000 pro-m esetében. Vegyél rá újat!

doubleW
hey, hát nem forog a vidkari ventije, és mindjárt szétolvad itt nekem...
ezt sem értem.vajon miért?eddig forgott.magátol megállt vagy mi a lótúró történik itt..micsináljak vele, h elinduljon?.mondjuk jó lenne tudni, miért állt meg..

doubleW
ja, nem mondtad😄
kezdek szétrobbani..sehogysem akar menni ez a trágya fos...
már felraktam minden létezõ régi és új drivert, ma kb 5ször raktam fel újra a wint, mert néhány driver azonnal hazavágta a rendszert....
ja, új vidkarin töröm a fejem, csak nem tudom megérteni, miért lett problémás "csak úgy", egyik napról a másikra....
és ha nemtok (márpedig nemtok) codozni, idegbajt kapok, és széttöröm ezt a redvás ******************** t.

nah megvan már 😊))

Prince of Máté
1000 THX4😊

nem tudom mi a te bajod vmi a videókártyáddal lehet... Vagy új driver, vagy új videókártya... VÁLASZZ! <#wow1>

õõõ köszi de ez a kliens de nekem TS Szerver kliens kell ! <#dumcsi> (amivel tudok ts szervert kreálni)

doubleW

hmm nem cod2 es téma de valaki nem tudná oda adni a team speak szerver progit a hivatalos oldalnak az ftpje nem megy és nem tudom leszedni pls valaki mentsen meg <#nezze><#help><#help><#help><#integet2>

doubleW
2 másodperces késés tapasztalható a game közben.durvul a helyzet.
ilyenkor kezdem megutálni a pct.csak a baj van vele.fákkkkkfákkkkfákkkkk

doubleW
gondolom nem eredeti.ha felteszed a peccset, az ad egy új sp.exe és mp.exe fájlt.
valszeg ki kéne cserélni az sp.exe-t a crackre.(ami a tört játékhoz van).

Prince of Máté
<#banplz>

Prince of Máté
nekem is fennt áll a problémám<#zavart1>VÁLASZOLJATOK légyszives 😊<#fejvakaras><#nevetes1><#banplz>

doubleW
a problémám továbbra is fenntáll, sõt, már akadozik is.vááá

matyi08
Miért nem jó az a rohadt All Seeing Eye? Egyszerûen nem talál szervert. Pedig eddíg mûködött. Mit állítsak be?

biztosan 😊

Prince of Máté
Még régebben felraktam a peccset és nem indul a single!Miért?

zico87
THX a segítséget Mostmár mükszik az összes Customap + mod<#worship><#eljen>

pl én 😊

CheAteR88
las volt má jelentkezõ?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

doubleW
köszke

Eisenhower
ngohq.com ott bal oldalt files majd kiválasztod a neked megfelelõ rész ( ATI CATALYST például) ott irja hogy ccc vagy cp ^>^ mellesleg itt mindíg megtalálható minden catalyst ccc és cp változata is

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

doubleW
nem találok sehol sima catalystet, csak ccc-t.(nem is tok róla h van ilyen..😄)melyik az vagy hol van?😊

Hellósztok!Olyan problémám lenne hogy mikor beállítom a grefikát akkor minden jó, csak amikor kilépek és utána belépek akkor mindig minimumra állít mindent.Ha valaki tud vmit akkor írjon.Elõre is kössz.

http://csuknorisz.mybrute.com

A szerverrõl vedd le a pure ellenõrzést.
Az iwd-ket pedig a pb md5tool-lal ellenõrizzed.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

berlinboy6329
Nekem az a bajom,kicsit zavar is h néha rendszertelenül úgy beszaggat h menni alig tok,aztán minden helyreáll,de minden gémnél van.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

áh kár 😊

zico87
De ez nem a sima catalyst rakd azt föl szerintem ez a control centeres verziója azthiszem,azzal nekem is volt gond csak nekem az UO-val !!!!