Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Donoki : azt simán csak a main könyvtárba másold azt utana játék közben /exec ....
hova kell azt a fájlt helyezni .cfg-set amibe egy név van pl: /name ^1Donoki
és akkor a consolba belehet írni: /exec donoki.cfg például????
jolvan, téma lezárva...sry az offért.
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
venti nélkül frankón jobb volt😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
csak lehet mégsem vagytok olyan okosak😊
ugyanis lecseréltem a ventit,(sokkal gyorsabb, és jobban is hût), bekapcsoltam a gépet, elindítottam a codot, és már alapból olyan kaki képernyõvel jelentkezett.nyomtam egy restartot, a win bootscreen totál csíkos, a win kb nézhetetlen, képek felejtõk, az ikonok csíkosak, egérmutató körül fekete négyzetek.nem lehet túlmelegedés sem, most kapcsoltam be a gépet, hideg a kártya....szal ezt fejtsétek meg😊
asszem 😄
ezt hogy lehet megszûntetni anélkül hogy belemennék a config fájlba??? (asen keresztül)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
mindenki megmondta hogy ez a hiba 😄 hogy mi milyen okosak vagyunk 😊
bár télleg egy kicsit késön esett le!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
...
ezt írja ki,mikor sg.hu szerverére akarok csatlakozni...miért van ez?:S
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
ezt sem értem.vajon miért?eddig forgott.magátol megállt vagy mi a lótúró történik itt..micsináljak vele, h elinduljon?.mondjuk jó lenne tudni, miért állt meg..
kezdek szétrobbani..sehogysem akar menni ez a trágya fos...
már felraktam minden létezõ régi és új drivert, ma kb 5ször raktam fel újra a wint, mert néhány driver azonnal hazavágta a rendszert....
ja, új vidkarin töröm a fejem, csak nem tudom megérteni, miért lett problémás "csak úgy", egyik napról a másikra....
és ha nemtok (márpedig nemtok) codozni, idegbajt kapok, és széttöröm ezt a redvás ******************** t.
nem tudom mi a te bajod vmi a videókártyáddal lehet... Vagy új driver, vagy új videókártya... VÁLASZZ! <#wow1>#wow1>
ilyenkor kezdem megutálni a pct.csak a baj van vele.fákkkkkfákkkkfákkkkk
valszeg ki kéne cserélni az sp.exe-t a crackre.(ami a tört játékhoz van).
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
http://csuknorisz.mybrute.com
Az iwd-ket pedig a pb md5tool-lal ellenõrizzed.
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/