26388
-
Kiswarga #16120 De ezt nem értem. Nekem ha a codnál valaki azt mondja csít akkor a wh-ra meg az aim-ra "gondolok". Milyen cheat lehet még a sz*rosok kezében????
A másik dolog, hogy (ezt már sztem mondtam) van egy annyira jó szerver. De nincs rajta PB. Múltkor rajtakaptam valakit, hogy wh-zik, mondtam is az admin-nak. Ő is azt mondta, hogy észrevette (spec-ben nézte) de mégsem dobta ki. Persze amikor hetente egyszer tényleg jó formában vok és írtom a népet akkor rögtön lecsítereznek és kidobnak. Mondtam már nekik, hogy ha ők is ennyire utálják a wh-s meg hasonló lámákat akkor miért nem tesznek PB-t a szerverre. Mindig azt válaszolják, hogy "azt is ki lehet kerülni". Így meg, hogy semmi sincs nincsen mit kikerülni. -
#16119 Jó ez tény a tört codal nincs is bajom mert hát rohadt drága a szoftverek,csak a PB-t csinálnák meg valahogy ugy hogy 100 % legyen hogy a jobbakat se csíterezék le minket is napjában csítereznek föleg 1-ik klántársamat de mi csak röhögünk mindig mondják dobjam ki mert ő se saját néven nyomul mindenkinek van 1 Publikolos neve :D
A PB-t soha se tudják majd megoldani mert ugye előszőr jön a csít utána az ellenszer !!!! -
Kiswarga #16118 Én is utálom a csítereket de azért ezt nem kívánom. Ezzel nem csak a köszös lámákkal tolnának ki hanem sok tisztességes játékossal is. -
#16117 Átnéztem a cod eredeti iwd-it és az intro zenét nem találtam de egy tipp az iwd-ket egyszerűen egy winraral nyisd meg és hátha megtalálod !!!
Ezzel a modszerel lehet modokat átszerkeszteni csinálni a mi PAM-unkat is így csináltam Winrar+jegyzettömb csodát tesz :D -
#16116 Hát gondolom valamlyik iwd-be van beágyazva !!!! -
#16115 Sziasztok!
Nos azt szeretném megkérdezni,hogy a cod2 intrója alatt szól egy zene,amit nem találok meg a könyvtáraiban sem,tudja esetleg vki merre keressem még?Vagy vki megtalálta már?
köszi -
#16114 nekem megvan eredetibe is de féltem :D Ott is vannak csíterek szóval mind1 de aki codozik régóta ez a csít dolgot+ a lámákat megszokta már szerintem a COD-ba is account rendszerbe kéne csinálni és ugy egyszerübb a bannolás ha valami rosszat csinált !!! -
#16113 #16098 képhez van köze... -
baca01 #16112 Erre van egy kurva egyzserű megoldás, megveszitek szépen eredetibe ha olyan "gazdagok" vagytok (átlag szemmel nézve), és hivatalos, nem tört szerveren játszotok... -
#16111 Nekem nemcsak a csíterekel van a bajom hanem a sok szarlámával is akik csak ugatni tudnak játszani nem !!!! -
Richard90 #16110 én is támogatnám az ötletet :)
igaz a mostani cod2 tört, de ha megoldanák rendesen a védelmet és nem lenne sok köcsög kis csíter akkor tuti megvenném -
#16109 dietrich mit is? -
#16108 De remélem a cod3-nak nem lessz tört verziója és jó drága lessz és a sok buzi 13-15 éves gyerek nem tud játszani és nem leszek idegbeteg mindig a sok publikos ratyi miatt mert inkább megveszem 30 ezerért ha megoldják a PB-t+ a sok publik hülye se lessz !!!
Persze Tisztelet a Kivételnek de kevés kivétel van sajna !!!! -
#16107 remélem már minél hamarabb!!! -
Richard90 #16106 jól tudod...
2007 december mondtak... de nem biztos...
addigra csinálnak cod 4-et is -
Kiswarga #16105 Én úgy tudom, hogy nem jön ki PC-re. -
toza #16104 2007 jan kornyeken jon pc re..
-
szapor #16103 Mikor adják ki a cod3-at? -
#16102 obinetes webdownloadról most nem lehet letölteni..sajna -
Ficsek.hu #16101 Letöltést tudod engedélyezni a Multiplayer menüben, hátha segít. -
#16100 Hát valamiért nemtudja leszedni azt a mapot próbálj másik szervert hátha Jó !!! -
STyLi #16099 most még akkor mit kell csinálnom?? -
STyLi #16098 [IMG]http://[/IMG] -
STyLi #16097 ezt írja ki: -
STyLi #16096 valamilyen hibát ír ki, pedig már nagyon ott vagyok...:S -
STyLi #16095 Jah! nekem a CoD2 1.0 verziója van meg, és akkor a játékhoz szedjek 1.3-asat, ugye?! gondolom igen:) -
STyLi #16094
nah! most meg rákattoltam az egyikre duplán, és a játék menüjébe azt írta ki, hogy eltérő verziójú szerver!
most akkor mi van? -
STyLi #16093 :O
ok már semmi!
egyszer csak bejöTT -
#16092 Az ASE elég sok szervert nem ad ki föleg amelyik szervereket ujjaban indítottak el !!! Hát ez sajnálatos hiba de amedig a mi szerverünket látja én maradok az ASE-nél de sztem próbáld ki az Xfire-t,vagy én Ip alapján is csak ugy találta be ha uj szervert indítottam az ASE-be és annak a szervernek az IP-jét adtam be !!! -
STyLi #16091 nemrég szedtem le a Cod2-t és most először szeretném használni az ASE-t! namármost! a használati alapján kijelöltem a játékot, kipipáltam a "hungary" négyzetet, és elvileg rá kéne kattolni a frissítés gombra, és kiadja a szervereket!
nah én frissítettem, és nem ad ki egyet sem :(
mi lehet a baj??
HELP ME!!! -
STyLi #16090 gyerekek az számít valamit, hogy az All-Seeing Eye demó vagy teljes verziója van meg?! -
#16089 na ezt jól beszívtuk Trident... -
#16088 aki cheat témában ír azt ne is vegyétek fel ne is irjatok a hsz-ére ugyis törlöm... és legalább nem esik szét a topik, sorry mostanában elég sok melom volt de majd igyekszem... -
baca01 #16087 úgy hogy a 0 az a konzol ahol nem fogad el ékezetes betűket, a t pedig a rendes chat ahol elfogad minden karaktert beleértve az ékezetek is... -
forgoszek66 #16085 hali! Nekem ahoz kéne segítség, hogy a multiba mind a COD1-2-nél beírtam a régi nevem , és már az új nevemmel szeretnék játszani, és minden egyes alkalommal amikor belépek egy serverre, akkor be kell írnom a nevem! Mi lehet a gond help -
donoki #16084 jaja...
-
#16083 Ha gondolod írok szépeket neked de nemakarom anyukádat emlegetni :D -
Richard90 #16082 én is gondolkoztam hogy beírom... de inkább nem írtam :D
jaja nagyon hiányzott már :) -
gyupee #16081 T-vel írj ne 0-val -
donoki #16079 mert angolba vana winfosod?
nyomj: altgr+shift