Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja
hmm hill24 az asszema sp-ben volt!

huuu a bridge map nagyon kafa 😊)

Bann plz, saját és klánoldal reklámozásáért...

Újabb hétfõi custom map áradat a team.sg.hu oldalán!!!!
3 új map, egész érdekesek!!! TDM,DM,HQ ban!!!!

én éppen most probálom ki 😊

trident
A bridge-et nagyon szeretjük, egy MOHAA átirat és jól játszahtó, igényesen, szépen megcsinálva.

Amit még megnéznék, de nem fut HQ-ban: Link1, Link2,

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

laslandes
A Bridge-en egyszer játszottam ctf-et. Szerintem nem rossz.😊 Azt hittem, hogy kicsi lesz, de szerencsére elég nagy a terep.

trident
Sok szép pályát láttam, én csak azt a párat néztem meg, ami megy HQ-ban is (és nem angol vs német pálya).
Egy párat itt megnézhettek.😊

A közönségkedvenc a flakbatterie.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

uuhh
nekem van két map ami naon bejön!!!
Elõször is az mp_buhlert_tl2.iwd = Buhlert, germany nagyon jó ksi pálya!Majd adok screenshotot is!
Meg az M95 Arena!!!az is fasza!
Az Bridge-rõl tudtok vmit?milyen?

zico87

Egy Uj Jó Kis Custom map: Hellskeep

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

zico87
ja és így már nem dobálozik a PB így már jól mükszik csak a csítereket obja ki elvileg !!!!

by Trident😄

Mind szerveroldali, mind kliensoldali PunkBuster frissítés jelent meg Call of Duty 2-höz. Érdemes a szerveradminoknak is frissíteni, a kliensek pedig akár a már frissített szerverekrõl is letölthetik a csomagot.

Amire még fel kell hívnom a figyelmeteket: mostmár Linux alatt is mûködik a PB screenshot kérés!

Rengeteg játékos panaszkodott például hogy a neve miatt dobta ki a PB, ha az adminok beállítják a PB_SV_ExtChar 1 parancsot, ez nem történik meg, ugyanez a helyzet a többi cvar-ral is!

/PB_SV_GUIDRelax <0-7>
Defaults to 0; Controls PunkBuster's kicking behavior related to GUIDS; A Value of 1 means PB will not kick for UNKN (Unknown) GUIDs; A Value of 2 means PB will not kick for WRONGIP GUIDs (these are GUIDS which are valid but not from the IP Address the player is connecting from); A Value of 4 means PB will not kick for DUPLICATE GUIDs.

A frissítés letölthetõ a http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-cod2.php oldalról!

hehe nekem is teccet 😄 sztem odabaxos 😄

ráérek talán msn-en is =)

Ezt én is ismerem. Kb. 6x néztem meg eddig de mindig kifexek tõle.<#crazya><#taps>

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

ez hosszu mese 😛

miért is kéne? 😊

Sziasztok

nekem szükségem lenne egy infora egy bizonyos <<SC>>Kenedyh nevezetû srácról valaki tudna esetleg egy oldal cimet vagy esetleg egy msn cimet fontos lenne nagyon segitségeteket elöre is köszönöm

ez de lúzer...
na fogadjunk h nem hagytad abba..100000000%
aki elkezdi az már oda van..

laslandes
jelentkezési határidõ : május 23.

laslandes
Ja, ez a video marha jó😄D

A team toborzásból még 2 nap van hátra, igen.

Eddigi jelentkezõk: starweb88, Panjabi MC
bizonytalan jelentkezõk: zico87

ez nem ide illõ video lessz de megosztom veletek mert egy közösség vagyunk =)
Evolution Dance
Sztem egész jó nézzézek meg ti is ^^ azért sztem tud a csávó 😛 Amugy asszem 2 nap van hátra az sg team toborzásból nem?

UnknownAsshole
<#wow2>
gratulálok hozzá....aki egyszer kisértésbe esik az rabja marad ennek sztem...<#boxer>

berlinboy6329
Na,kipróbáltam a wh után az aimot is(gratulálhattok).Há,, ez elég ganaj.Azt hittem norrmális lesz de ezzel lehetetlen akárkit is eltalálni.Ráállítom a célkeresztet az enemyre,lövök erre elmzdul a bot és meglövi a falat.Mondom fos.Azóta agépen sincs fönn.Na meg a wh.Az még rosszabb.Rendesen mutatja az embert.Undorító.Reméltem, h pirossal mutatja mikor fal mögött van és renderesen ha láthatom,de ez undorító.Delete mind2.Most már nem csalok többet ez szar.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

trident
http://lampha.blackdog.hu/pb.html

zico87
De rémélem amikor wh-t meg hasonlót használsz egyszer fölrobbansz a gépedel együtt és akkor már szégyenfalra se kerülsz !!!

zico87
PB_SV_GUIDRelax 4-re rakd ugy nemrugja ki az azonos CD keyeseket

zico87
Demo nélkül is megoldom 😄 Elég a nyilatkozatod !! LoooL

trident
A cod.hu-n az archivumban keresd meg a Robaj féle PB guidot.

Nem árt egy pb restart sem: pb_sv_restart
És ha nincs eredetid, cd kulcs csere.

UnknownAsshole
A szerverünkön beállitottam hogy "pb_sv_guidrelax 5"-öt aztán csati és ezt kaptam: "has been permanently banned from this Game Server via PunkBuster ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 96c0e9e8"
WTF ? 😮
nem baj, ha nem is tudjuk h te vagy és vesz rólad vki deót akkor is a szígyenfalon kötsz ki xD

berlinboy6329
Meg h tudd mi a nevem.Mert nem Belinboy,hanem.....Nem mondom meg.😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
És hogy?Elõször kell demo.

igen a szemét bandának a szégyenfalon a helye <#banplz>

zico87
Hát ez az elszólás nem volt túl jó itt de én szivesen fölrakatlak a szégyenfalra 😄

trident
Jó!!!

berlinboy6329
LOL.Most vettem fel 1 kis WH-s demot.Vkit érdekel v menjek a f**ba a bajommal?CSak a #13542 miatt mondom.

zico87
A PB-nél 2 dolgot kell beálítani a Adminak !!!PB_SV_GUIDRelax 4-nél nem rugja ki a PB a duplázott CD keyes játékosokat+amit még nem árt PB_SV_ExtChar 1 így nem dobja ki pl. az ékezetes betû játékosokat a többi PB beállítás meg alapban is jól mükszik nálunk már 2 napja megy a PB és nem dobálozok csak ugy !!!

trident
guidrelax "5" esetén engedi a szerver a köhöm...Duplikált cd kulcsot is, de ez már az admiok dolga...

én is..
de sok helyen nem kedveli..

Zsoltika 007
Hamis kulccsal én is voltam bent amúgy. <#vigyor2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

berlinboy6329
A hamis CD kulccsal.

berlinboy6329
ÉN mégis be tudtam menni sok helyre.Pl.SG-re.Mikor be volt kapcsolva.

hát nem oylanokat dob csak ki a aki csal, aki hamis cd kulcsot használ meg aki ne teccik neki 😊 pl vmi nem jól van beállítva..

DJ Skyline
1. bárkit kidobhat valamilyen üzenettel! pl NO PACKET FLOW,vagy PB INIT FAILURE,ilyenkor PB frissítés és már jó is,de majd az okosabbak ezt elmondják!😊
4. nem,a demo nem veszi fel azt,hogy mit ír a konzolba az illetõ,de a chat részt sem veszi föl,amikor beírsz (asszem)
5. warokon szokás mindenkinek demot felvenni saját magáról,ha netán a másik klánnak nem tetszik valami,akkor eltudd küldeni,hogy tisztázd a félreértéseket,mert warokon kivan kapcsolva a killcam...legalábbis mikor én klánoztam (2 éve),akkor még szokás volt az,hogy demot veszünk fel,és a killcam kikapcsolása war alatt...hogy mennyire meegbízható a PB,ez jó kérdés!

karolyherceg
még egy kérdés, de ez más:
Az SG serveren miért nincs soha senkiii????

karolyherceg
Kösz az eddigi infókat. Nemazért kérdezem ezeket, mert csalni akarok. Mióta kijött a Game azóta játszom vele, méghozzá tisztán. Egyszerüen kiváncsi vagyok, mitöl minõsül valaki csalónak, valamint érdekel a PB müködése. A multkori óta felmerült bennem mág pár kérdés:
1. Mennyire megbízható a PB? Csak olyat dob ki, aki valóban csal?
2. Megtörténhet -e, hogy a PB kidob valakit azzal az üzenettel, hogy aimoziv, vagy wallhachket használ, miközbe nem?
3. A képek, amiket a PB csinál azok mire jók? Hogy lehet rajtuk látni, hogy épp csal -e az illetõ? Miért jó, ha WAR végén mindenki csinál screen -t? Mire jó az?
4. Demobol meglehet -e nézni, hogy milyen consol parancsokat használt menetközbe az illetõ?
5. Mi a megbízhatóbb, a PB, vagy egy Demo?
Elöre is köszi 😊 (Ui.: ha még jutr eszembe kérdés, majd leírom azokat is 😊 )

hát ja ^^

LSL
kb.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD