26388
-
busman1 #16160 Csak ha single playerben akarsz játszani. Az online-hoz a megfelelő patch-ek kellenek, és az más. Például itt van az 1.3-as, ami a legujabb.
Cod2 1.3 Path -
MrW #16159 de igaz, csak sp-hez kell.szal felrakhatod az xfiret és tolhatod crack nélkül is -
MrW #16158 hát ha online-hoz nem kell, akkor szted mihez??:D:D:D:D -
busman1 #16157 Mihez kellene crack, mert online játékhoz nem kell. SP-hez? -
Beni521 #16156 én is ha jó lesz a gama -
Beni521 #16155 Deviance Crack van rajta -
Beni521 #16154 most tettem fel de cracken vírus van, csináltam rendszervisszaállítást, de kell egy jó Crack -
MrW #16153 köszönöm, kipróbálom -
MrW #16152 ja most esik le, mire mondtad azt hogy passz. gondolom még nem patchelted. Ha most raktad fel akkor 1.0, ahhoz van nekem, de nézted amugy a dvd-n, hogy van e crack könyvtár?:) -
busman1 #16151 Tedd fel az XFIRE-t az mindet látja.
letöltés
Magyar nyelvi csomag -
MrW #16150 hanyas verziód van? most raktad fel?
amugy fél7-7körül msnen akár, most meloban vok =) -
Beni521 #16149 passz... mikor, hogyan tudod átküldeni? MSN? E-Mail? -
MrW #16148 nekem van, ha kell.(attól függ, hanyas verzió.??)
De segítsetek nekem is légyszi!Az eye-vel van némi gondom. Alig talál magyar szervereket, összesen 71-et, pl hq-ból csak 2t, ctf-ből meg összvissz 5-öt. Pedig van mindegyikből egy csomó..Mi a tö*öm lehet? -
Beni521 #16147 please segítsetek -
#16146 igen tényleg sry elírtam késő volt már :D -
Beni521 #16145 Kéne Crack amin NINCS VÍRUS, és olyan oldalról lehet letölteni amin szintzén nincs vírus. -
busman1 #16144 Bocs Zico, de a demo felvételhez azt kell beirni: /record [filenév], a leállitás az a : /stoprecord, és megnézni a demót: /demo -
Beni521 #16143 visszavonom meg van -
Beni521 #16142 please kéne egy telepítőkód -
#16141 www.callofduty.hu leírások/xfire
-
#16140 consolba /demo a felvételhet a leállításhoz meg / stoprecord utána a demot a frapsel eltudod menteni avi-ba mondjuk nagy lessz a mérete de ezt egy videóvágóval tudod szerkeszteni effektezni stb.....
A magyar Pub színvonalról meg anyít hogy én már Publikon nem is használom a klánnevet hogy ne a klánt szídják a szarlámák :D ma is kaptam este Burgundyn saját szerveren állnéven egy wh-s geci dicséretet :D !!!
Magyar COD2 színvonal= valahol a béka segge alatt !!! -
csodabogár #16139 Hi már elég régóta cod2-zöm a neten gondolom sokan vagytok így vele itt szóval azt szeretném megkérdezni ,hogy olyan kisfilmeket ,hogy lehet csinálni a játékról. -
Richard90 #16138 lol nem is tudtam hogy zenél a fórum :D:D:D frissítettem, de már nem zenél :D
on -
#16137 még a régebbi hszedhez(amiben aszontad, hogy inkább ne legyenek tört szerverek, mert sok a publik lami 12-15 éves)annyit tennék hozzá, hogy nem kötelező magyar szervereken jáccani! énis föl szoktam baxódni néha mikó belépek magyarra, dehát ezvan és ez mindigis így lesz sajna a magyarok nem fognak megváltozni! :( -
adammmmmmm #16136 TÉLLEG KÉNE A SEGÍTSÉG MERT MÁR HIÁNYZIK A NETES JÁTÉK!!! -
#16135 Na látom végre jött még1 wh-s hülyegyerek ugy hiányzott remélem anyukája csuklik aki wh-t keress mert gyakran emlegetik !!! -
John McLane #16134 Sziasztok!
Nem nagyon játszottam COD2 single-t, de szar a netem és akartam, de nem indul el 1.3 peccs után.
Nem tudja valaki véletlenül,. hogy mitől, és hogy mi az orvosság?
Köcc -
#16133 Hello ismét!
köszi a helpet,de sajnos nem találtam meg az intro zenéjét:( ellentétben sok más jó zenével :)
köv kérdés: tudja-e vki,hogy sp-ben amikor a botokkal mész,ugye neveik vannak.Na,valyon azokat hol találhatom meg?? Orosz nevek,angol nevek,amcsi nevek.
köszi -
Kiswarga #16132 FIgyelj kedves "barátom" ha nem lennél vak vagy esetleg FOGYATÉKOS!! Akkor látnád mivan fönt a FAQ alá írva. Ha a hülyeségednél fogva netán nem tudod értelmezni azt a rendkívül "bonyulult" mondatot akkor én elmagyarazom.
Khm... ELMEHETSZ A JÓ ÉDES ANYÁDBA CHEATET KERESNI TE LÁMA!!! ÉS EZT MOND MEG A TÖBBI LÁMER WH KERESŐ ÉS HAsZNÁLÓ MAJOM HAVERODNAK!!!
Remélem érthető voltam. -
#16131 Szia!
Érdemes megtanulnod e nélkül játszani, hidd el neked is nagyobb sikerélmény, és mások is jobban értékelik!
Járj PB-s szerverekre, itt többünk aláírásában találhatsz ilyet,
Sok sikert! -
feca8 #16130 Cod 2 wh progi kellenne!!!!!!!!!!! -
Richard90 #16129 minek állandóan az a három felkiáltójel !!!
ideges vagy? -
#16128 Attól még megverheted :D Hát modok jönnek ki Pl: a merciles mod ami uj lehet arra gondolt !!! -
Richard90 #16127 nem jelent meg semmi kiegészítő... a call of duty 3 leszs majd, de csak konzolra (egyelőre)
-
#16126 Valami haverom azt ugatja hogy megjelent valami kiegészitő a cod 2 höz, igaz?? Vagy verjem meg a gyereket mert hazudik??? -
adammmmmmm #16125 Hellosztok.Az all-seeing eyeal van valami baj.ragebben játszottam vele pár hónapja.Akkor utánna nem és mostmár a külföldieknél ki írja a játékban hogy bad key code és a magyar szervereknél meg ezt írja ki servers flitered out by modifier.Mi lehet a gon? -
#16124 Nem kell feladni! A map pontos nevét beírod gugliba és letöltöd. Beteszed a main könyvtárba és mehetsz a szerverre vissza! Esetleg megkeresheted a szerverhez tartozó honlapot, hátha ott is fent van... -
donoki #16123 tudom =)
beszéltünk már ^^ -
Kiswarga #16122 LOL!:D Szerintem inkább a lámer fajta 13-15 évesekre gondolt. -
donoki #16121
én is 15 vagyok -.-