Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyet értekmindegyiknek a tüzön a helye.
berlinboy6329
<#eplus2><#eplus2><#eljen> <#violent><#idiota>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

lol
Ki kéne bannolni az életbõl is a buzi csítereket<#vigyor1>

zico87
Szerintem megérti én is minden csítert nyilvánosan kivégeztetnék és a TV élõbe nyomatná 😄 Rohadt csíterek sok 12 éves buzi gyerek egybõl fölrakja a játékot azt már azt kérdezi hogyan kell csalni !!! Ezeket kéne ilyenkor egy UZI-val tarkonlõni !!!! Végre Berlinboy is javuloban van nem dicsekszik a WH élményeivel 😄
<#violent><#gun>

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

CheAteR88
sry a kitörésért
remélem megérted ha nem akkor töröld és büntess!!!

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
ha kell akkor megadom a címemet és házhoz is jöhettek
de azt nem garantálom hogy utána hazaértek vagy a temetõbe

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
még mindig mindenki csíter?
a faszé nem basszátok meg anyátokat má a **** ki van veletek hogy elbasszátok az embernek a játékélményét:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
MINDEN CSÍTER SZOPJON LE

ok beírom :S
ez nem fogja szétb@axni a cod2t? xD

pont te beszélsz

Mardel9
Hellósztok lenne egy olyan kérdésem hogy van egy LAN szerver amire fel szeretnék tölteni modot mert ha csak a sima "/rcon exec fájlnév" parancsot beírom mindig azt mondja h nem találja és azt mondták máshol h töltsem fel a szerverre de nom tom h hogy kell és nem mondták meg már vagy egy hónapja várom ezérd kérdem itt is. PLS segítsetek

A kisbaba olyan, mint a Nescafé. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébrentart

berlinboy6329
Mindjárt Donoki belövi h :"pont te beszélsz?" 😊)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Cheat mi a f@sznak?<#lama>Játszál már normálisan.Meglátlak valahol Felraklak a gépemre MbR.Van pár GB-m szal fér rá demó.<#mf1><#ejnye1><#banplz>

csá
van valamilyen cod -2s oldal?
és a cheatok sem müködnek
urbijoe
a szerveren egy csomo fegyvernél van ,ha kiválasztom nincs semmi a kezemben

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Elõször is vas kell hozzá!!!!
Másodjára meg trident beállításai!!!!:
A legtöbb fps-t szeretnéd kihozni gépedbõl? Az alábbi parancsokat neked találták ki ;>>>

cg_blood 0
cg_brass 0
cg_drawFPS 1
cg_marks 0
com_hunkMegs (a gépedben lévõ memória felét add meg! értelemszerûen 512-nél 256-ot!)
com_maxfps (maximum fps. A bûvös értékek: 43, 76, 125, 333)
r_aaAlpha 0
r_aaSamples 1
r_anisotropy 2
r_displayRefresh (monitorod frissítési idejét add meg. ha 85Hz-n megy, akkor 85)
r_drawSun 0
r_gpuSync 0 (bizonyos embereknél egér lag-ot idéz elõ)
r_lodBias 0
r_lodScale 4
r_mode 0
r_multiGpu 1 (több FPS-t hozhatsz elõ egy vidkártyával is. Van akinek füstben egér lag-ot idéz elõ)
r_picmip 3
r_picmip_manual 1
r_polygonOffsetBias 16 (vannak szerverek ahol nem engedélyezett, default érték: -1)
r_polygonOffsetScale 4 (vannak szerverek ahol nem engedélyezett, default érték: -1)
r_rendererPreference 2
r_swapInterval 0

UnknownAsshole
/com_maxfps 333
he??
neked 254 az fps????
Baze hogyan? nekem max 90 :S

urbijoe
az mért van hogy nekem csak 91-ig méri az FPS-t?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

zico87
Én is onnan szedtem le de ha fölrakom a mi szerverünkre nem mükszik v.miért nem találja a mapot,pedig jó lehet !!!

berlinboy6329
Jaja.Van Carentan 2.Naplementében játszódik,jó kis map.Már mentem rjata többször is.Macleod szerveren megyen.Meg a Hellskepp is van rajta meg sok finomság 😊

JuuuJjj Depot pfujj. CoDban se tudom elviselni de CoD2ben végképp nem<#idiota><#wilting>

laslandes
ezt a mapot én se bírom :CCCcc

DJ Skyline
mert a szerveren fent van egy olyan mód,amitõl színes a füst gránát....tehát letöltötted mielõtt kapcsolódtál a szerverhez...valamelyik .iwd filet kell kitörölni és kész

DJ Skyline
jaj ne...depot! ezt sem szerettem nagyon!😄SAsa
de lehet CoD2-ben más lenne a hangulata,bár nem hiszem<#nemtudom>

Erre ráismer e vki?

Remélem, coming soon

Segítséget szeretnék kérni a játékkal kapcsolatban: Amikor eldobok egy füstgránátot, akkor az általában zöld lesz, néha pedig kéken füstölög, MIÉRT VAN EZ? <#ijedt>

Intel P4 HT 3.06 Ghz, Intel 865GLC, Sapphire Radeon X1300 Pro, 4x512MB Samsung RAM (DC)

DJ Skyline
remélem lesznek ilyen magyar szerverek (nincs meg eredetiben a CoD2,szal!😄 )

Finally it is there, the Back2Uo Reloaded COD 2 Mod v.2.0 final. After 4 long months of intensive work and much stress, we have to make it production from the whole project a Ostergeschenk. We the # GCF#Team thank you us still times quite-cordially the WASD of clan, the CODW clan and Brain Style, which tested 1 week the Mod on heart and kidneys for us. We hope to bring the old flair of COD UO to OF Duty 2 with this modification, somewhat more fun in call and hope again revive to let. COD 2: - Cod of 2 elements adjustable - COD 2 Hud of elements revises - COD 2 MP Ambiente FX adjustable MOD: - Back2uo Mod Config inserted - server information inserted - extended life energy hold back inserted - tank fright inserted - G43Sniper inserted - Medipacks inserted - car Download Message inserted HUD of elements: - Blood Splatter of effects inserted - extended player Score inserted - extended team Score inserted - new compass inserted - players position announcement revises - Hud Ambiente Fx Icons inserted - Healtbar inserted - rank system inserted Message: - clan message inserted - NEXT map message inserted - winner message inserted - welcome message inserted - server texts inserted - Connect & Disconnect message inserted Effects: - Blood of effects inserted - mortars of effects inserted - airplanes with Flak effects inserted - artillery requirement inserted - lightning & thunder effect inserted - Pain & Death sound inserted - winter breath inserted - weather rain effect for DirektX7 inserted - weather snow effect for DirektX7 inserted Systems: - AFK tread inserted - camper tread inserted - Spawn protection inserted - coincidence generator for was inserted to FX - coincidence generator for Ambiente Fx inserted - weapons optimization inserted - Only weapons system inserted - extended Vote map system inserted - extended map rotation system inserted

zico87
back2uo_reloaded_cod2_mod_2.0_final_server_version.zip Ez a Mod milyen hogy csinál UO-t a COD2-bõl ??? Vezethetek a COD2-ben is Tigristankot vagy mi ??

zico87
Elvileg van carentan 2-is csak v.miért nem mükszik pedig arra kiváncsi lennék

DJ Skyline
jaj ne azt a mapot nem szeretem!:\ viszont pavlov jöhet,meg bocage is,ha megy!😊 htx

óhajod parancs!

pavlovot kapard már elõ cod2-höz, léciii 😄

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

smitét neki 😛

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

FIIIIIGGGYEEEEELLLEEEMM!

mp_powcamp_v1 letöltés

Szerintem senkinek nem kell bemutatni!!!!
Este az Sg.Hu szerverén!!!!

Csak nagyon nem szeretem, ha viselkedési bróblémák miatt kiteszek vlk.-t és egy percen belül megin ott van, röhög a képembe, szidja az anyámat, és ezt játszuk egész este. Ezért örültem a PB-nek.
zico87
nyomni kell egy szerverrestartot csak utána frissül !!!

Elméletileg, csak akkor frissül, ha a szolgáltatód admin oldalán (legalább is az obinál) restartolod az egész szervert...

Valaki, megmondaná, hogy most frissült-e a pb a szerveren, vagy nem. Az elsõ sor szerint v1.229, de pb_sv_ver parancs után v1.107-et ir ki.

zico87
Linuxos szervereken ez a hiba én is tapasztaltam PB Update után hát ez van marad a sima kick az mükszik !!

Sziasztok. Van egy elég nagy gondom. Tegnap a szerveren frissített a PB, és azóta nem tudok Guid számokat kicsikarni belõle, ja és nem mûkszik a kick és ban funkció sem, mondván, hogy nincs guid. Több szervert megnéztem már, mindenütt ez van. Gyors megoldás kéne.
Az biztos, hogy az rcon logint bind be meg tudod csinálni, az kilõve. Az ikon az asztalra megoldott. A többi gáz, sõt...

Sziasztok. Tudnatok segiteni abban hogy szeretnek egy Shortcut-ot az asztalra ami elinditja a multit de ugy hogy IP alapjan cstlakozik jelszavas szerverre es ha lehet akkor megcsinalja az rcon logint is. Keresgeltem a Topicban rengeteget de nem talaltam ilyesmit. Probalgattam a + join es az ip utanna de nem sikerult.

Egy jo bableves sose rossz!!

callofduty.hu-n fennt van a pb frissítés meg asszem az fgcklan.hu-n is 😊

Huuu, tud valaki seggiteni, hogy a szerveren hogy kell frissiteni a PB-t? Vagy az Obinet fogja?

<#banplz>

könnyû wh-val?!

CheAteR88
hallode!!😊
olgyíuk má meg vhogy hogy a régieket egy packba beletenni és azt feltölteni/
engem nem zavar ez de lehet hoggy a nép nemnagyon tuggya ezeket követni😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
keressél meg msn-en PLS vmikor me fontos lenne

berlinboy6329
A Buhlert az nagyon poén 😄.Fõleg a liftezés.

berlinboy6329
Ezeket a mapokat mind ismerem,Mentem is rajtuk(még mindig)1ik szerveren csak ezen nyomulnak.