Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Érdemes kipróbálni !!!!<#wave>#wave><#wink>#wink>
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
vissza kéne olvasni...
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
1. codutility
2. modbase
3. communiti clan00
4. shooter-szene
5. maps-n-mods
6. iwforum - elõzetesek és bemutatók a custom mapokról
7. modsonline
8. maps
9. http://www.codtop100.net/
10. callofduty.filefront
11. http://www.opferlamm-clan.de
Hirtelen ami eszembe jutott fejbõl😄
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
én is most rendelem a saját szervert magamnak xD
nem felvágást😄DD
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
És ezt vágja vki melyik?

Publicon meg jön a sok .....
Egy jo bableves sose rossz!!
mind1,ez az én véleményem
Komolyan: vannak olyan adminok akik végzik a munkájukat és veszik a fáradtságot hogy a szerverüket rendben és tisztán is tartsák.
-avaava : szintén. 3: ugyanmár, a pléjerek 80%-a még a rate vagy maxpackets beállításánál elbukik.
-zico: ezt már négyszer mondtad. Nagyon jól tudjuk, hogy nem csak ennyirõl van szó. Nagyon jó, hogy újra megemlíted, de egy pbsv.cfg nem csak ennyi. rengeteg cvar van, amivel kialakíthatod a szerveren az optimális körülményeket.
Kezdve a frissítésektõl a keresés gyakoriságáig.
Én azt imádom a Cod közösségben, hogy olyan a legtöbb tagja mint a kacsa: csak a szája és a segge jár. Ha van PB az a baj. ha nincs akkor az. Ha a DMW anticheat-rõl olvas egy leírást, akkor attól sokal be, de ha nincs alternatív rendszer akkor attól. Személy szerint nem láttam túl sok biztosan csalót. Ha gyanum van, akkor sokszor idõbe telik míg biztosan eljutok oda, hogy beírom hogy miért fogom kirugni / banolni, pedig már három éve játszom, láttam egy pár dolgot.
Nem értem miért kell mindenért felháborodni és verni az asztalt.
Rengeteg nagyon jó publik szerver és rengeteg korrekt magyar csapat van, csak keresni kell õket. Vannak szerverek, ahol figyelnek a játékra és vendégekre.
Talán itt lenne az ideje, hogy más szemszögbõl lehetne tekinteni a CoD-ra.
De lehet nyugodtan fikázni meg fetrengeni a porban, ha attól jobb...😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
PB_SV_GUIDRelax <0-7>0-7> Alapban 0. 1=nem rugja ki a PB az ismeretlen GUID-ú játékosokat (UNKNOWN GUID). 2=nem rúgja ki a PB a nem valid IP címû játékosokat (WRONG IP). 4=nem rúhja ki a duplázott cd keyes játékosokat (DUPLICATED CD KEY/GUID). Ezek az értékek kombinálhatóak. A többi értékrõl nem írt az oldal.
PB_SV_EmptyName <0/1>0/1> Alapban 0. A PB eltávolítja azt, akinél a név mezõ nincs kitöltve, vagy kitörli a nevét-üresen hagyja. (1-re kell rakni)
2.nekem sincs meg eredetibe és cheat nélkül jáccom
3.már egy csomó helyre le vannak írva a pb hibaüzenet megoldásai szal ez már megvan
4.ezt nem vágom
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
-lehetne inkább a PB bekapcsolását propagálni?
-lehetne inkább megvásárolni a játékot?
-lehetne a közösséget azzal erõsíteni, hogy segítséget nyújtotok azoknak akik nem tudnak belépni egy PB-s szerverre?
-lehetne valamit az asztalra letenni e helyett?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
De télleg, olyan szivesen agyonlóném azt aki kitalálta a wht, a aimot... v legalább kezét lábát eltörném