Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
195.228.74.91:28983
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
ez egy olyan mo h only m1 garand és 99/999 lõszere van és lézert lõ ki és van gav..
de nem ez a hibája...nem tom
itt ki lehet próbálni (nem saját klán): 217.113.53.111:28963
Tegnap érdekes dolog történt velem, a rifearénában mikor multiztam. Volt 2 srác, akiket nekem a progi 'spectator'-ként mutatott, miközben õk jáccottak rendesen. Nos az volt a szörnyû, hogy én nem láttam õket, nem látszódtak, sõt ha löttek egyet a radaron se jelent meg a lövésük helye. Szörnyû érzés volt, láthatatlanok ellen jáccanom. Én többször kérdeztem a játékosokat, hogy õk mit tapasztalnak, de le se sz*rtak. Szóval nem tudom, hogy vmi csít volt-e, vagy csak vmi hülyén jött át nekem. Amúgy a végén már néztem õket spectatorként, és volt olyan, amikor egy másik játékos szemszögébõl kellett volna látnom õket, csapattársuk volt, de ott sem látszódtak, csak az üresség felett a baráti jel. Még korábban nem tapasztaltam ilyet, nem tudom bizots van vki tõlem okosabb, aki látott már hasonlót. Volt egy másik érdekes esetem, szintén tegnap ugyanazon a pályán. Volt egy ellenfél, aki velem szemben állt, és mindkettõnknek karabiner volt a kezében, és kb. 3m-rõl egymásba eresztettük az egész tárat, és egyikünk sem sebzödõtt!! Nekem sikerült hamarabb újratáraznom, és le tudtam lõni õt. A fura, hogy egyikünk se mozgott, és mindketten egymásra céloztunk, tehát biztos, hogy nem mellé löttünk! Mintha a kilõtt golyókat löttük volna el. Régóta cod-ozom a neten, de ilyeneket korábban sohase tapasztaltam. Vmi 5let, vélemény ? Kiváncsi vagyok, hogy bugok voltak, vagy vmi új csít?
el is mondom h mért...
Mert ha bemegy egy szerverre gyorsan átvált vmire nehogy felismerjék mikor már jó a statja akkor vált vissza, így szoktak lebukni a mocskos csíterek...
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Ez jó!!!Kipróbáltam!!!!<#mf2>#mf2>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
én is keresem..
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Én csupa zölddel láttam de volt egy párszor feketével meg összevissza láttam vagy 5-6 zsolti a békát.