Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Június 1.-tõl lehet nem láttok többet 😞
Ja és senki se tud segíteni szerver kezelésben??PLS
-...
helyesen: donoki05
helyesen: donoki05
ez enyim donoki05..
de én sem olyan régóta használom kb 3-4 hete
de én sem olyan régóta használom kb 3-4 hete
má megint?😄😄😄😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Újabb mapok a team.sg.hu oldalán!!!!
szerintem meg az igényes mapokat tegyétek föl,mert van 1-2 map ami hát eléggé tré!
gob_iced,meg gob_aim asszem ami nem túl jó! mozdulni nem lehet az ilyen mapokon ha sokan vagyunk! vagy bespawnoltat egy kósza gránátra,vagy 2 másodperc múlva lelõnek,mert olyan helyre tett be!
gob_iced,meg gob_aim asszem ami nem túl jó! mozdulni nem lehet az ilyen mapokon ha sokan vagyunk! vagy bespawnoltat egy kósza gránátra,vagy 2 másodperc múlva lelõnek,mert olyan helyre tett be!
És mi lenne ha megnézném a letöltéseknél, hogy melyik két map vezet és azt felbasznám a szerverre. Utána mindig a következõ kettõt, természetesen max 2 custom map mehetne fel a szerverre.
Ezt meg kellene beszélnünk a többiekkel is. De a team fórumban csak buzi chates részletekrõl beszélnek.😄
Nem kell messzire menned, banner...
nyomjatok már egy linket ahonnan le lehet szedni a blood modot
jééé, megjavult az xfire-öm😄D
donoki, ez a neved xfire-ben is? mert akkor téged vettelek fel😊
starweb, a te user neved mi?
donoki, ez a neved xfire-ben is? mert akkor téged vettelek fel😊
starweb, a te user neved mi?
Minden héten 2 új map. Amúgy végleges formában milyen lesz a szerver? Csak custom vagy marad néhány alap map is?
sztem minden hétvégén egy mappackot rakj fel...
Ha vhonnan letöltök ilyen csomagot, abból hogy vegyek ki egy mapot? Mert sehol nem látok iwd kiterjesztésû fájlt...
Mivel hogy megoldódott a letöltési sebesség problémája már nem sok értelme van hogy csináljak. (De ha kell megoldom.)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ez is lehet, sõt. Többiek?
Más: Mappackot készített már vki?
Más: Mappackot készített már vki?
Csak tapasztalatból mondom (a css szerver után), hogy nem jó, ha túl gyakran variálsz a szerveren.
Mi már ráálltunk arra, hogy hetente, de méginkább 2 hetente kerül fel egy packban az újdonság, és akkor ott egybõl maptesztet is tartunk, gyorsan végignézzük õket pár kör erejéig.
Mi már ráálltunk arra, hogy hetente, de méginkább 2 hetente kerül fel egy packban az újdonság, és akkor ott egybõl maptesztet is tartunk, gyorsan végignézzük õket pár kör erejéig.
El ne felejtsétek, szavazni és élvezni... A http://team.sg.hu oldalon a cod2 szekcióban nyílt szavazást indsítottunk, mely mapok kerüljenek fel az sg.hu cod2 team szerverére...
Szerintetek, hogy legyen? Minden nap +1 új map, vagy minden héten +2 új map?
Szerintetek, hogy legyen? Minden nap +1 új map, vagy minden héten +2 új map?
:S
bejelöltem, de ha a frissítésre nyomok, akkor azt az 5400 szervert kezdi el frissíteni ami rohadt sokáig tart:/
bejelölöd my country és kész =)
nem az egész játék nem indul.(a multiolayer) aserver nincs tele mert jelezni szokta.simán kidob az asztalra a menü beadása elõtt pont.semmi hibaüzenet.És az a röhej hogy apám meg az én gépem routerröl mûködik neki megy nekem nem.
nah meg kaptam a szervert!
Tudna vki helpelni szerver beállításokba??
Tudna vki helpelni szerver beállításokba??
Anyira azért jó, hogy most egy gombbal tudom váltogatni. Ha, lenyomom pl. "q" betüt beállítja 5-re a sensitivityt, ha mégegyszer megnyomom akkor visszáll 17-re./bind q "sensitivity 5 17"/ De, ha már ennyire otthon vagy ezekben, ez miért nem mükodik.
alias +lasit "sensitivity 17"
alias -lasit "sensitivity 5"
bind q "+lasit"
Sajnos a quake1-nél még benne voltam ezekben, de az már majd 10 éve volt....
alias +lasit "sensitivity 17"
alias -lasit "sensitivity 5"
bind q "+lasit"
Sajnos a quake1-nél még benne voltam ezekben, de az már majd 10 éve volt....
passz
nekem müxik rendesen 😊
Power User =)
nekem müxik rendesen 😊
Power User =)
Ok, a toggle parancs csak on/off cvar-nál mûködik, szóval sensitivity-nél nem fog..
(\__/) ( X.x) ( } . { )
és ha nyomok egy frissítést, akkor miért az összeset frissíti, és miért nem csak a magyarokat?
Minap letöltöttem vmelyik külhon szerveerrõl egy packot. 32 mb és türhetõ mapok vannak benne. Hogy kell kreálni ilyen packot? Mert sehol nem látok iwd fájlt...
sensitive?
Hát, esetleg próbáld meg, hogy a parancs elé beírod, hogy toggle, de nemhiszem, hogy menni fog...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Sziasztok!
Létezik olyan bindelés, hogy egy gomb lenyomásával a sensitivityt beállítja pl. 5-re, majd ha felengedem a gombot visszaáll az eredeti értékre, mondjuk 17-re. Jelenleg most két külön gombra vannak beállítva az értéket, de elég macerás igy váltogatni.
Létezik olyan bindelés, hogy egy gomb lenyomásával a sensitivityt beállítja pl. 5-re, majd ha felengedem a gombot visszaáll az eredeti értékre, mondjuk 17-re. Jelenleg most két külön gombra vannak beállítva az értéket, de elég macerás igy váltogatni.
akkor elindítani és kiírná h Server is full
ez elég tág fogalom,nem tudnád kicsit szûkíteni a kört? pl van valami hibaüzenet,vagy kilép az asztalra? amúgy lehet,hogy tele van a szerver,és azért nem indítja
Jelenleg a szolgáltató valamit piszkál rajta, szal nem mûködik kora délután óta. Majd egyszercsak beindul újra 😊
persze h belehet 😄
ez minimum követelmény 😄
ez minimum követelmény 😄
miért nem indul nekem a multiplayer???kiválasztok az eye programban egy servert és nem képes elindítani azt a kibaszott ku..a játékot.
mi van a team.sg.hu-val? gondoltam megnézem ezt a winter1944-et,de úgylátom ez most nem fog megtörténni!😄
úgy néz ki
donoki, ha már itt vagy!😊 xfire-ben be lehet állítani valahol, hogy ne az összes szervert listázza ki, hanem csak a magyarokat? Ugyanis letöltöttem kíváncsiságból.😊
Ezek szerint hetente egy új custom map megy fel a szerverre? Egy alap map pedig mindig lekerül?
good job
"A LETÖLTÉS LASSÚSÁGÁNAK PROBLÉMÁJA MEGOLDVA, JÖN LE EZERREL!!!!!"
Na végre! <#taps>#taps>
Na végre! <#taps>#taps>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
<#law>#law>
MÁs: A mai nap felkerült egy megincsak egyedi kinézetû mapelemzés (winter1944) a team.sg.hu oldalra. Egy kis történelemmel egybe fonva...
Ui.: A nyílt szavazást el ne feledjétek. A héten péntekig tart a választás, utána élvezés. Ez után minden hétfõn indítva lesz a következõ map beszavazása a a szerverre és pénteki napokon hozzátéve a listához...
A LETÖLTÉS LASSÚSÁGÁNAK PROBLÉMÁJA MEGOLDVA, JÖN LE EZERREL!!!!!
MÁs: A mai nap felkerült egy megincsak egyedi kinézetû mapelemzés (winter1944) a team.sg.hu oldalra. Egy kis történelemmel egybe fonva...
Ui.: A nyílt szavazást el ne feledjétek. A héten péntekig tart a választás, utána élvezés. Ez után minden hétfõn indítva lesz a következõ map beszavazása a a szerverre és pénteki napokon hozzátéve a listához...
A LETÖLTÉS LASSÚSÁGÁNAK PROBLÉMÁJA MEGOLDVA, JÖN LE EZERREL!!!!!
Nálatok még nem fordult elõ, hogy egyszer leszedett mód (pl nálam most az only rifle) visszatér? Azaz vmelyik nap saját sg.hu szerverre felmentem és a leningrad mapon ha orosznak állok, akkor a fegyver váltásnál az only rifle menü jön le (csak puskák, minden nemzet)...
Meg ez már idegesít: A nem admiral modos szervereket is úgy kezdi betölteni mintha az lenne, de csak a töltõ nyitó oldalon...
Meg ez már idegesít: A nem admiral modos szervereket is úgy kezdi betölteni mintha az lenne, de csak a töltõ nyitó oldalon...