Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
mp_battlelines
mp_bridge
mp_fort
mp_buhler
és persze kiirja ha felrakok egy uj mappot..iwd sum /name mismach..tököm kivan már
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Itt írnak gsc és script hibáról, amit elvileg ctrl+c ctrl+v-vel lehet gyógyítani. Én is szerettem volna felrakni, kipróbálni, de nem volt energiám és idõm megpróbálni. (meg amúgy is ezt a scriptelõs témázást nem vágom)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A bomba lerakása után az nem robban fel, hanem az idõ lejárta után ketyeg tovább, és csak akkor van következõ kör, ha valamelyik csapat kihal teljesen <#nemtudom>#nemtudom>
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
ok
de én meg már meek mer holnap fél 5kor kell kelnem xS
+elvagyunk .D
pár custom mapnál ezt írja :'(
beírom spoiler alá 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mit a kinja a szervernek ha ezt irja ki: "iwd sum /name mismach" uj pályák esetén ..teendõ?
itt a link: SORRY, ITT VAN
Csapatos Dance Ime Én meg 2 klántag (beteg osztag)
Storm alias Donoki Egyéni Produkciója!
<#fogmosas>#fogmosas><#nevetes1>#nevetes1><#banplz>#banplz><#taps>#taps>
THX
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
És utána megint vissza váltani sima modra???
thx elõre is!
nem megyek el =)
snejder pls válaszolj a privire
IP: 195.228.155.81:28970
de nem biztos, leeht még láttok
1. péntek 2 custom map upgrade
2. pénteki szavazás: melyik maradjon, melyik ne, hétfõn lezárul a szavazás.
3. hétfõ 1 vagy 2 új custom map upgrade (letöltések számából adódó új mapok)
4. pénteki szavazás: melyik maradjon, melyik ne
.
.
.
Tehát minden hétfõn új custom map(ok).
De elõre azért elárulom, most az egyik esélyes map a powcamp a másik még kérdéses.
Tehát:
team.sg.hu -> cod2 nyílt szavazás -> élvezés!!!!
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5