Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sarapetike
Haho van itt valaki?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

reinstall<#vigyor2>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

akármilyen mappot rakok fel ezt irja ki eddig ezeket raktam fel:
mp_battlelines
mp_bridge
mp_fort
mp_buhler

és persze kiirja ha felrakok egy uj mappot..iwd sum /name mismach..tököm kivan már

lol bazz 0 van az és akkor is azt irja ki :S "iwd sum /name mismach" VALAKI PLS MONDJA MÁ MEG MIT LEHET TENNI!!

berlinboy6329
a Farm a legrosszabb.Nem lehet hatástalanítani a bombát,nem robban fel,nem ott vam a térkpen a kel ahol a bomba. 😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

zico87
a hill 1.2 teli van bugal, az 1.0 -az rendesen müködik sd-be is azt próbáltuk

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

trident
Szia Ficsek,

Itt írnak gsc és script hibáról, amit elvileg ctrl+c ctrl+v-vel lehet gyógyítani. Én is szerettem volna felrakni, kipróbálni, de nem volt energiám és idõm megpróbálni. (meg amúgy is ezt a scriptelõs témázást nem vágom)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Az mp_hill24_v1.2 mûködik valakinél sd-ben hibátlanul?
A bomba lerakása után az nem robban fel, hanem az idõ lejárta után ketyeg tovább, és csak akkor van következõ kör, ha valamelyik csapat kihal teljesen <#nemtudom>

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

zico87
az sv_pure-t rakd 0-ra ,mert különben sok modnál+mapnál ezt fogja csinálni !!!!

DJ Skyline
igen azóta már láttam én is!😊

szerveren webdownloads van mivel elég sok kúúúsztom mappp van a szerveren szal maxal gyün a cuccos 😄

DJ Skyline
én mindíg ilyen agyalágyult neveket találok ki! voltam már "A böfögés nagymestere" is,meg Dinnyés lecsó,meg "Miért lõttél le?😞" ,stb...

pfff 😄

😄
ok
de én meg már meek mer holnap fél 5kor kell kelnem xS

DJ Skyline
htx megkukkantom!
asszem benzines fûnyíró néven leszek!😄

ja

jahj ha egyszer kérdezte vazz akkor SORÁJJ! Nah vki pls vmi megoldást mert szét ütöm 😄

ja, saját szerver xD
+elvagyunk .D

ja..
pár custom mapnál ezt írja :'(

nem szabadna saját szervert rekizni
beírom spoiler alá 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
87.229.14.20:28985 ; neve: refusE*Skills clan Public & War server | powered by fgcklan.hu

igen saját szerver 😄 87.229.14.20:28985

Mit a kinja a szervernek ha ezt irja ki: "iwd sum /name mismach" uj pályák esetén ..teendõ?

DJ Skyline
LÁL elvagytok😄A_SAD
amúgy saját szerver? mi az ip,vagy a név?

laslandes
😄DD valaki majdnem kilõtte a rádiót 😊)

DJ Skyline
kösz,találtam egy linket,de onnan 8-al jött<#zavart1>
innen meg fullal,htx

ok pill
itt a link: SORRY, ITT VAN

DJ Skyline
az mp_buhlertet is mellékelhetnétek!😄
na mind1 leszedem sg teamrõl

Itt a saját produkció az én szemszögembõl: I'm 😄D
Elég beteges az összes tag xD

idõ elötti premierjét lelte a Klánom Dance Volume Demoja (2db) <#buck>

Csapatos Dance Ime Én meg 2 klántag (beteg osztag)

Storm alias Donoki Egyéni Produkciója!

<#fogmosas><#nevetes1><#banplz><#taps>

zico87
az Eye reloaded mapot tudja v..ki hogy kell indítani mert nem találj ha simán azt a nevét íom be !!! eye_reloaded.iwd (elég jó map)

snejder hol is van az a nyílvános fórum??

las xfire nevem -> starweb88 <#integet2>

hi! Nem tud valaki segíteni nekem, állandóan lefagy a cod2-öm mióta kiadták hozzá az 1.2-es pachet??? Ha valakinek van valami tippje az írja meg!
THX
laslandes
mercilessmod.com-on sincs infó, sazl bizonytalan

zico87
A merciles Modról nemtud még semmi infot mikor jön ki ???

már megvan,de figy..bemásolnád ide,hogy miket is kéne letölteni?csak a nevüket,vagy mittoménmi..mer1rakat van..powcampot,a final-t lekaptam....elõre is thanks,ha benyomod ide,amik felkerülnek a szerverre<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hogy a rákba töltsem le a powcampot,meg midnent,ha a custom mapoknál csak 4-5van összvissz?<#vigyor2>

UnknownAsshole
Én azt szeretném megtudni, hogy lehet azt megcsinálni, amikor felmész egy jumpba ne öljön meg az aranyos 1.2 ^^ ?!
pass:d

Save position modot hogyan olvastassam be és akkor tudok jumpolni??
És utána megint vissza váltani sima modra???
thx elõre is!

Jössz?

Szerintem bármikor felteheted itt a probléma kérdéseit, konkrét példákkal megbeszéljük.

nah változott a terv
nem megyek el =)
snejder pls válaszolj a privire

laslandes
most jöttem le, fél óra várakozás után :| meg kellene dumálni egy fix idõpontot, amikor a team tagok egyszerre fent vannak (bár az se sok ember)

Nem bírtam ki skacok, feltettem az sg.hu szerverre egy custom mapot, POWCAMP-et... Uzsgyi, eszméletlen a hangulata...

IP: 195.228.155.81:28970

mert<#nemtudom><#puszi><#sir>
de nem biztos, leeht még láttok

Nyugi, a szavazás pénteken lezárul és 2 új map kerül fel a szerverre. Onnantól kezdve hetente lesz a custom mapok lecserélve szavazás útján...
1. péntek 2 custom map upgrade
2. pénteki szavazás: melyik maradjon, melyik ne, hétfõn lezárul a szavazás.
3. hétfõ 1 vagy 2 új custom map upgrade (letöltések számából adódó új mapok)
4. pénteki szavazás: melyik maradjon, melyik ne
.
.
.

Tehát minden hétfõn új custom map(ok).

De elõre azért elárulom, most az egyik esélyes map a powcamp a másik még kérdéses.
Tehát:

team.sg.hu -> cod2 nyílt szavazás -> élvezés!!!!

urbijoe
hiába vannak uj map-ok ,ha a szerveren nem azok pörögnek!

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Szerintem kérdezz, mert napokig lehetne körmölni, és még akkor sem mondanánk el mindent.

A routernek saját tüzfala van, vagy a port nincs engedélyezve.

valaki helpezzen légyszíves. Routeren keresztül jön nekem meg még egy gépre net és a másik gépen megy multiplayerben a cod 2 nekem meg a menü elõtt kidob a windowsba és úgy áll meg m,int ha el se indítottam volna. Az benne a poén hogy amirõl telepítettem a játékot arról már kb 30ember rakta fel nekik megy.Amúgy a singleplayer módot végig nyomtam ezen a gépen.Awast,tûzfal server keresõ mindent próbáltam+1.2-es path+magyarítás. Ha valakinek van valami tippje vagy tud segíteni kérem tegye meg. Nagyon köszönöm szépen elõre is. Az e-mail címemre is küldhet:[email protected] Nagyon szépen köszönöm. Sziasztok. Aláírás:egy elkeseredett Cod 2 imádó.......