26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• hungary27
    tudtok adni linkt ahonnan meg tudom rendelni?
  • zkas
    ő tud
  • szabii98
    Ki tud segíteni animált nevet írni?PLS valaki:S
  • argaba
    Jaa, a lenyeg kimaradt....szoval leteszi talcara es hiaba kattintok ra, felvillan, aztan visszateszi es kesz.

Hat ez lenne a problem.

Thx
  • argaba
    Szassztok,

A kovetkezo problemara keresek megoldast: Valamiert leteszi a talcara a cod2-t a gep, mikor csatlakoznek a jatekhoz. Xfire-n keresztul, 9600M GT vidkaris geppel.

Remelem van ra valami megoldas, 1x mar ujratelepitettem a cod-ot, akkor jo volt egy napig kb, de masnap mar nem mukodott. Ja, vista home van a gepen. (Csak azet, mert ezzel adtak, par napon belul megjon hozza a gyari win7, ezert van meg fenn ez a retek)

Elore is koszi, szasztok.
  • Dobronski
    Csak azt ne... olyan kibaszott csúnyák szoktak lenni... hányinger.
  • hungary27
    vki tud vmi jó cfgt grafhoz?moveihoz vagy vmi effect tutorialt vegashoz?plz
  • NHLFAN
    eredeti collectors kiadás,de azóta mindkettő problémám megjavult.
  • donoki
    hát ha tört verziód van és 1.2-es crackel crackelted akkor normális :D
  • NHLFAN
    a másik:feltelepítem az 1.3-as patch-et de a menüképernyőnél a jobb alsó sarokban csak 1.2-t ír ki.ez normális?
  • NHLFAN
    singleplayert próbáltam
  • donoki
    szerintem olyan szerverre akarsz felmenni ahol valamilyen MOD van, és nem töltötted le, vagy a singleplayer olyan, akkor valami gáz van, a géped hozzá tökéletes..
  • NHLFAN
    Mi lehet a probléma!
    játék feltelepítve-amerikai collectors kiadás,menü minden faszán bejön,játékot elindítom és egy nagy fehérség!A hud infok ott vannak a képernyőn amúgy egy nagy tejfehér képernyő fogad!Gépigény rendben van.szerintetek?
    A gép:E8500,2 GB 1333 ram, 8800GT
  • kopaczi
    Sziasztok!
    Cod2 multihoz kellene segítség,xfire-vel való indításánál nem indul,ha megnézem a windows intézővel akkor,azt írja ki,hogy ,,nem válaszol".Ugyanezekkel a beállításokkal egy haveromnak tökéletesen működik,patchek fönt vannak.Előre is köszönök minden segítséget.
  • Bambbu
    sziasztok!
    Multizni szeretnék de nem enged azt irja ki hogy co2mp.exe hiba de már játszottam vele csak most volt bios frissítés meg elem csere és azóta nem tudok játszani segítsetek vmit már újra is raktam a játékot kétszer de semmi ugyan úgy nem működik de a singleplayer mód az megy
    SEGÍTSETEK KÉRLEK
  • ladics
    írd meg privátban.
  • ladics
    valakinek van egy 05/06/07-es cd accountja?
    vagy kupás klánja?:]
  • hungary27
    mit nem értesz?
  • Dobronski
    Hányingert kapok ettől a grafikától...
  • bujcsik555
    Van valaki aki jól beszél angolul és ért CB-hez? Helpdesk-hez kéne fordítási segítség.
  • Benny04
    valaki ismerte a hunter or hunted szerót??
    régebben kedvencem volt, de már régóta nem jön be :/
    tud valaki róla valamit?
  • zoo35lee
    HI! van 1 problémám mióta lecseréltem a gépem 4+Mhz AMD re 8600gt PCIE re azóta hibásan fut a játék(a régi gépen hibátlanul futott)
    jelenségek: pl az SP elején a krumpli dobálásnál nem érzékeli hova dobom és nem tudok tovább menni, ha mégis sikerül,nem regenerálódik az életerő hiába bújok el és várok,nem tudok állítani erősségi szintet, ha easy re teszem akkor is 1 lővésből leszednek. és az MP n sem jobb én kilövök 2 tárral mire találok az ellenfél pedig 1 re kilő
    ha valaki tud segítsen köszy előre is
  • Gibor
    lelkes.
  • hungary27
  • hungary27
    honnan lehet szerezni?
    mert én ha pl ts en akarok beszélni nem hallanak:SSS:
  • gyikk
    lgjc!
    microfon helyére dugj egy jack dugot!
    ugy menni fog...nekem legalábbis igy megy!
    windows 7
  • lgjc
    sziasztok
    nekem is realtek hangkártyám van és nekem sem indult a multi, letiltottam az előlapi csatlakozókat, meg engedélyeztem a keverőt is, így el is indul rendesen, de pár másodperc múlva lefagy búgó-zúgó hanggal párosulva, vki tudja mi lehet a gond?
  • hungary27
    épp azaz h nem csaltam:D
  • Rundstedt17
    legközelebb nem cheatelsz :D
  • gyikk
    vagy dugj egy jack dudot a mikrofonba!!!!!!
  • Jaffa 2843
    gondolom realtek integrált hangkártya.
    tiltsd le az előlapi kimenetek érzékelését
  • hungary27
    vki ismeri a Hit @ Run szervernek az adminját?
    mert ok nélkül bannolt a hülyegyerekje-.-
  • LayerSlayer
    Sziasztok egy gondom van az ,hogy amikor elinditom a cod2_mp -t start logó bejön utána fekete képernyő rá kb 3 mp-re meg kikapcsol a játék ezt párszor megismételtem utána beállítottam a kompabilitást Windows XP SP3 így se volt jó. Utána megnéztem a hangbeállitásoknál igen ám de nem olyan mint Vistánál mert itt nincs Stereo Mix.
    Windows 7 32 bites rendszer
    Ati HD4870 videókártya
    Driverek fenntvannak friss rendszer.
    Kérlek titeket aki tudja mi a megoldás segitsen előre is köszi
  • koandras
    YH lanban akarnánk nyomni de nem tudunk
    kidob egy konzolt és nem tudunk szervert csinánli...mi lehet gond???
  • SeanJRRussel
    OFF:
    Sziasztok!!!!
    Ma inditanám a multit az xfirével és appcrash üzivel el se indül a game.win7 em van és ha kompatibilitásba nézem akkor ezt írja ki h couldn't load default_localize_mp.cfg. Ez micsoda vagy van rá orvosság?

Azért ide írtam mert nem tom h az off tápigot mennyire látogatjátok,válaszotokat előre is köszönöm.
  • TrashLáda
    Főleg 109 évesen
  • bigapó
    Fel, de egyszerre csak egyik gépen fog működni, ha a msáik belép akkor gondolom azt irja ki, hogy használtaban van a cd-kulcs.
    ami tuti, hogy két különböző helyről/gépről működik, már irtak ilyet a mw2 topikban.
  • Gibor
    Ennyit lehetetlen játszani... de azt énsem értem hogy 1héten hogyan ment tovább...
  • hungary27
    durva
  • Cat 02 #25429
    2 gépről játszik xD Vagy bugos xfire és 8 napot számol (mondjuk úgy is sok).

ám gondolom 0/24-ben online.