26388
-
donoki #16439 /pb_security vagy mi h nem irjon ilyen szar hiba üziket ki? -
donoki #16438 hogy leeht botokat berakni?
-
#16437 Köszi, meg van. -
#16436 Olvass vissza SP crack leszedd azt go single hülye botok gyilkolása -
#16435 Hali!
Felraktam 1.3pecset és nem megy a szingli mód, miért? -
donoki #16434 tudja valaki? -
#16433 kérdezett én meg válaszoltam :) felelőséget már nem vállalok érte :)) -
#16432 Aztán a PB meg kibassza... cfg-et buzerálni nem egészséges dolog;) -
#16431 Itt mindent + találsz ami CoD2-höz kell : http://profbako.uw.hu/ -
Tom01 #16430 vakai tud segiteni call oof duty 2 vel nem tudok interneten játszani de a patch is megvan -
donoki #16429 Single Playerben hogy leeht azt megcsinálni h a sniper ne olyan hülye nagy legyen hanem amilyen a normális?(gondolok a mp-as szervereken) -
donoki #16428 ja meg van :)
keresés powa -
donoki #16427 pls link 1.3 crackhez xD -
busman1 #16426 Persze, http://www.callofduty.hu/ , CoD2, és cosol parancsok. -
Cat 02 #16425 ;) -
#16424 PB -
#16423 A skinnes dolog nem egy bonyolult vmi, csak letöltöd és kész, azonban nem árt ha tudod, hogy csak akkor tudod ezt használni, ha fent van azon a szerveren is amelyikre mész, máskülönben marad a sima célkereszt.
A fegyverek tiltásáról meg a callofduty.hu-n fogsz találni leírást. -
donoki #16422 tud valaki olyan oldalt ahol minden console parancot megtalálok? ilyeneket pl: /com_maxfps meg tudjátok.. amit igy átleeht állítani..
ja meg az hogy a /pb_ vel kezdődő parancsokat tudja vki?
-
#16421 És bonyolult naon? Hogy kell? -
#16420 a crosshair-t sztem nem tudod ilyen szinten megváltoztatni... Hacsaknem töltesz le crosshair skinneket. a fegyvereket meg ha jól tudom akkor a cfg-ben kell átírni az értékét. -
#16419 Hali!
Hogy tudom beállítani multiba a szervert, hogy futás közben is megmaradjon a crosshair? Illetve egyes fegyvereket kitiltani?
THX!!!!
-
#16418 A Punkbuster=Anticheat Progi
Echo:Spyware meg hasonlókat ellenőrízz sztem az csinálja -
#16417 Halofilter, Echo control: www.callofduty.hu ; leírások/pb hibaüzenetek illetvew GYIK.
-
Echo Control #16416 Hy.
Légyszi segítsetek, mindig ledob a pb. Ezt írja ki:
Server Disconnected - <[F]ALCUR[M]>Tomi has
beem kicked via PunkBuster (for 0 minutes)...
RESTRICTION: Inadequate O/S Privileges
Eddig sose volt ilyen problémám -
#16415 Hali!
Hogy tudom beállítani multiba, hogy futás közben is megmaradjon a crosshair? Illetve egyes fegyvereket kitiltani?
THX!!!! -
halofilter #16414 Hello lehet, hogy hülye kérdés, de mi az a PunkBuster?? És a F.A.Q-ban megadottak alapján felszeretnék lépni multizni de mindig azt írja ki hogy Rossz Cd kulcs!!!
Segítségeteket előre is THX! -
#16413 Úgy hogy gondolkodsz.
1-2 evidens.
3 szintén, hiszen látod.
Most jut eszembe, neked kár választ írni, lásd előző tapasztalatok. -
#16412 Na és azt honnan tudjam?
-
#16411 [B.F.G -
#16410 A következő dolgoktól függ: 1; csapat (saját vagy ellenség), 2; Nemzettől függően (német, britt, amerikai) 3; Névszinezéstől. -
#16409 Igen!
Amikor vki megölt vkit akkor egyik szürke másik piros, mért? -
donoki #16408 hol?
pirosak?
a csávóknak a nevük? -
#16407 Hali!
Balalsó sarok jelzi balról jobbra, hogy ki kit ölt+. De egy vmi még nyomot hagy. Az hogy pirosak és szürkék a bötük,mitől? -
#16406 Az Admiral 3.000 Mod magyarosításán Dolgozok(unk) aki tudd Angolul és szeretne segíteni az Privizen
BMW M5-őst persze ne várjon az illető -
#16405 Valaki megmondaná nekem, hogy mi lett a cod2online.hu-val???Amikor rá megyek itthon, az iskolában haveroknál akkor a gemepress.hu jön be.Ha megszűnt akkor nagyon szomorú lennék.De a kérdés az, hogy mi lett a honlappal??? -
Cat 02 #16404 nekem még a headhit is nehéz :S :D -
#16403 jaja rálövök kb úgy hogy pirisodjon :D,aztán nekimegyek és letolom/lelököm a falról és nyekk :D -
Cat 02 #16402 lelök ? :P -
#16401 érdekes,mert én meg úgy vagyok az iylen emberkékkel,hogy bf1942-őt játszva ott már elfogadtam azt,hogy érdekes módon lő le,itt meg ha ugyanolyan "érdekes" módon lelő,akkor próbálom megalázni(leütöm vagy vmi,lelököm a falról és meghal :D )
ha meg túl csít szagú,akkor legfeljebb szólok,azt vagy kirúgják vagy nem,örüljön a pöcs feje,ha nem tud normálisan,emberien jáccani. -
#16400 Egy jó tanács ne sülyedj le a WH-s buzik szintjére ők egy szánalmas szarok wh-val is van 1 szerver amin csak tdm-be megy a cari és nuku PB hemsegg a csíterektől és Killcamen láttam az okoságukat falonkövetés stb... de mégis én voltam az első és röhögtem hogy a sok buzi még wh-val is LÁMA persze szokásos Public feeling engem is lecsítereztek !!