Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
PFFFFf
mi volt 1.2-nél😄😄😄😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Letöltöttem az 1.3-as patchot és feltelepítettem de mivel még nincs 1.3-as szerver ezért nem tudtam játszani😞Nem tudom se leszedni a patchot se felrakni az 1.2-est😞Mit tudok tenni?
VALAKI EGY 3 VS 3 WART?
sry Eisenhower hogy ezt itt és igy
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
a mai nap folyamán játszottam a szervereteken... és kétszer is kidobtatok!!!!!! DE MIÉRT???? Mert gondolom jobban játszottam mint ti... a tököm tele van már az ilyenekkel, hogy azt hiszik hogy csítelek... rakjatok fel PB-t azért van!!
LAN-ozni szeretnénk 3-an a Cod2 1.2 verziójával de amikor elindítok 1 új szervert akkor a cod2 consolt adja fel. Mit csináljak, hogy játszhassunk?
sokan asszondják a PAM
de nem tom..
zzz_all_rifles_v1.45.iwd ?
-Raised the gamestate from 16k to 128k
-Added loading bars to maps mp_harbor and mp_rhine
-Addressed the PB GUID issue where players were not being assigned PB GUID's of exactly 32 characters.
mp_rhine map changes:
-Fixed player getting on top of broken wall and seeing through second story of bombed out building.
mp_harbor map changes:
-Reduced overall fog density
-Fixed missing water texture
-Fixed player not being able to shoot through lower portion of the first gap in a railing found on east side of map.
-Fixed player not being able to shoot through lower portion of railing found on east edge of map.
-Fixed a partially floating crate and a couple holes in sandbags.
link
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
már kijött?
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Nem lessz.
1.3-mas pecs királyy
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
nem tom
kérdezd meg berlinboy-t
õ a csít szakértõ+használja, gyártja xD
De végül is nem ez a lényeg. Lehet h másnak máshol fordul elõ ilyen, nem bizots hogy a szerver miatt van, más is okozhatja, ezért kérdem.
Esetleg új cheat v. mittomén.
Korábban már írtam ide, van egy fura problémám, és nem tudom, hogy egyedül vagyok-e vele, vagy másnak is volt már ilyen?
A bug csak a riflearénában fordult elõ eddig velem, más szerveren nem, az 1.2 patch óta, de ott már 3x is. Nem tudom számít-e 3-ból 2x Matmatán, 1x Carentanban.
Szóval van egy ellenfél, aki az én gépemen 'spectator', de a gyerek jáccik rendesen. Ja amúgy nem tudom hogy hogy kéne lenni, de ha jól emléxem akkor nem -1 pingje van, hanem 'rendes' pingje van neki is.
Ezzel gyerekkel az a gáz, hogy én nem látom õt. Kipróbáltam, olyat is h. vele vagyok, olyankor meg csak a 'csapat' jelét látom a feje felett a játékost nem.
Azt is kipróbáltam, hogy spectatorban megkerestem egy másik csapattársát, akinek a képernyõjén ö láccott (szerencsére?! kempelt ), szóval ha én néztem a másik játékos szemszögébõl, én akkor se láttam a gyereket, csak a jelet a 'feje' felett. Döbbenet volt.
Csináltam pár screenshotot is róla. Szóval arra lennék kiváncsi, hogy ez a probléma csak az enyém? Akkor lehetne h. rólam nevezzék el?
engem is érdekelne hogy lehet modokat készíteni!