Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheAteR88
én vagy 10x raktam akkor ujra a codot😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
😄
PFFFFf
mi volt 1.2-nél😄😄😄😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

laslandes
😄DDD kezdj hozzászokni a gondolathoz, hogy most két hétig megint a patch körüli sírás-rívás lesz mûsoron 😊

DJ Skyline
lol nincsenek ilyenek,hogy vészpatch,patch 1.3 to 1.2,meg hasonlók...CoD2 reinstall

DJ Skyline
"hát ez nem is te lennél"😄DDDDD
sry

Prince of Máté
nincs vmi backpatch hogy visszaállítsa 1.2-re?

hát ez nem is te lennél....minek rakod fel a patchot ha nincs még olyan szerver...<#wilting>rakd fel ujra a játékot...

Prince of Máté
Van egy nagyon nagy problémám!

Letöltöttem az 1.3-as patchot és feltelepítettem de mivel még nincs 1.3-as szerver ezért nem tudtam játszani😞Nem tudom se leszedni a patchot se felrakni az 1.2-est😞Mit tudok tenni?

CheAteR88
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
VALAKI EGY 3 VS 3 WART?

sry Eisenhower hogy ezt itt és igy

DJ Skyline
szerintem nincs,de frissíthetnék már az ase-t,mert csak 1.0,és other van a versionnál!:\

urbijoe
van már 1.3-as szerver?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

sehogy, kell új peccs hozzá

nálam ez a hüjyegeci csitter gyerek mindennapos <#idiota>

hogy lehet az ase ban beallitani hogy csak 1.3 as servereket keressen

urbijoe
én tegnap két map-ot is megnyertem mégsem dobtak ki

LOOOOL
a mai nap folyamán játszottam a szervereteken... és kétszer is kidobtatok!!!!!! DE MIÉRT???? Mert gondolom jobban játszottam mint ti... a tököm tele van már az ilyenekkel, hogy azt hiszik hogy csítelek... rakjatok fel PB-t azért van!!

Nem, az az érdekesség, h ez eddig csak a riflearénában jött elö eddig, máshol nem.
DJ Skyline
melyik szerver ez? vagy több szerveren is elõfordult?

Nem tudom pontosan, mert mindig más játékos volt, akit nem láttam, igaz 1x se magyar, ez gyanús volt. Lengyelek vagy szlovének, nem tudom vmi szláv nyelvüek. Viszont csak velem történt ez, mások látták õket. Abban viszont meg igazad van, h véletlenek nincsenek. 3x fordult eddig ez elõ velem, ez már több mint gyanús. Azért köszi mindenkinek, tartástok nyitva a szemteket, lehet h én csak az elsõ 'fecske' vagyok, majd lesznek még hasonló esetek.
DJ Skyline
valami cheat lesz,vagy hack,vagy egy iszonyatos bug,amit kihasznál...csak úgy véletlenül nem fordul elõ ilyen!

Köszi. Megnéztem. Tényleg hasonló eset. Közben gondolkodtam rajta, hogy esetleg 1 skinnel lehet gond, de rájöttem, h az se lehet, mert 1x némettel volt 2x meg angollal. Szóval még az se, h esetleg egy skin sérült lenne vagy vmi hasonló.
ja..

urbijoe
jo de még nem érdemes felrakni,mert akkor megint 2 hétig nincs játék mig át nem állnak a szerverek

DJ Skyline

urbijoe
de ez csak a single-hez jo nem?

lally42
Hali!
LAN-ozni szeretnénk 3-an a Cod2 1.2 verziójával de amikor elindítok 1 új szervert akkor a cod2 consolt adja fel. Mit csináljak, hogy játszhassunk?

ezt kinek írtad??

DJ Skyline
meklód szerver...hmm nem ismerem,majd felnézek rá

DJ Skyline
ez nekem is így van...van az a szerver,ahol csak a gob_rats megy,majd átmegyek sg szerverre,akkor nem tudok csak puskákat választani...kikell törölnöm,hogy megint jó legyen!

mert bezavar a mod,
sokan asszondják a PAM
de nem tom..

nah még 1 hónap amíg pár szerveren ez lesz...

urbijoe
mért van az hogyha felmegyek egy szerverre ahol rifle mod van utána az SG-n is csak azok a fegyverek vannak ,és csak ugy lesz jo ha mindig kitörlöm ezt a file-t
zzz_all_rifles_v1.45.iwd ?

DJ Skyline
szar harbor!<#gonosz1>

bizony

Eisenhower
MULTIPLAYER FIXES
-Raised the gamestate from 16k to 128k
-Added loading bars to maps mp_harbor and mp_rhine
-Addressed the PB GUID issue where players were not being assigned PB GUID's of exactly 32 characters.

mp_rhine map changes:
-Fixed player getting on top of broken wall and seeing through second story of bombed out building.

mp_harbor map changes:
-Reduced overall fog density
-Fixed missing water texture
-Fixed player not being able to shoot through lower portion of the first gap in a railing found on east side of map.
-Fixed player not being able to shoot through lower portion of railing found on east edge of map.
-Fixed a partially floating crate and a couple holes in sandbags.

link

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

lol
már kijött?

http://www.4gclan.com/CallofDuty2Patchv1_3.zip

BSZ cheater 😊

zico87
Hát tényleg nembiztos jó-e lessz a patch mgint vagy 2 havi galiba !!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

lesz.
Nem lessz.

<#confused><#unalmas>

UnknownAsshole
hát én nemtom, király lessz-e... <#gonosz3>
juhhééé
1.3-mas pecs királyy

Eisenhower
Az Infinity Ward már jó ideje dolgozik egy új javításon a Call of Duty 2-höz. Ígéretük szerint az 1.3-as ragtapasz néhány nagyobb Punkbuster frissítéssel holnap este hétkor érkezik. Várjuk hát szeretettel!

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

DJ Skyline
õõ találkoztam ezzel én is...CoD UO-ban,mégpedig az volt,hogy elõszõr nem folt feje a srácnak,majd pár kör múlva úgy ahogy van eltûnt...itt van leírva az eset képekkel illusztrálva...alul a keresõbe írjátok be,hogy #33065 és azt a kommentet keresi meg

hát leeht h cheat..
nem tom
kérdezd meg berlinboy-t
õ a csít szakértõ+használja, gyártja xD

Köszi. Valóban jól hangzik, csak nehéz 'máshová' beszokni, ott van már egy csomó ismerös. Már tudom, h ki a kemper ki erõs, stb. 😊)
De végül is nem ez a lényeg. Lehet h másnak máshol fordul elõ ilyen, nem bizots hogy a szerver miatt van, más is okozhatja, ezért kérdem.
Esetleg új cheat v. mittomén.
egyszerû: ne jácc a riflearenába..van még más 500 szerver 😊

Sziasztok !
Korábban már írtam ide, van egy fura problémám, és nem tudom, hogy egyedül vagyok-e vele, vagy másnak is volt már ilyen?
A bug csak a riflearénában fordult elõ eddig velem, más szerveren nem, az 1.2 patch óta, de ott már 3x is. Nem tudom számít-e 3-ból 2x Matmatán, 1x Carentanban.
Szóval van egy ellenfél, aki az én gépemen 'spectator', de a gyerek jáccik rendesen. Ja amúgy nem tudom hogy hogy kéne lenni, de ha jól emléxem akkor nem -1 pingje van, hanem 'rendes' pingje van neki is.
Ezzel gyerekkel az a gáz, hogy én nem látom õt. Kipróbáltam, olyat is h. vele vagyok, olyankor meg csak a 'csapat' jelét látom a feje felett a játékost nem.
Azt is kipróbáltam, hogy spectatorban megkerestem egy másik csapattársát, akinek a képernyõjén ö láccott (szerencsére?! kempelt ), szóval ha én néztem a másik játékos szemszögébõl, én akkor se láttam a gyereket, csak a jelet a 'feje' felett. Döbbenet volt.
Csináltam pár screenshotot is róla. Szóval arra lennék kiváncsi, hogy ez a probléma csak az enyém? Akkor lehetne h. rólam nevezzék el?
pff
engem is érdekelne hogy lehet modokat készíteni!