Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég durván, majdnem 50% ban... a nagy teamek nem tûntek el, csak kevesebbet játszanak, meg átálltak cod4re, cod2még nem halott, de max 1év és azlesz, mivel már minden hülye gyerek megveszi az drága segítségeket.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Helló. Segítségeteket kérném. Nem akar indulni a multiplayerem. Mp.exe hibával kidob. Újra raktam a rendszert de nem változott semmi sem (rendszerem: windows 7 64-bit).Eddig semmi baja nem volt ezzel játszottam már egy ideje. Mi lehet a probléma? szegény KARmester nem tud játszani😄
zico87
cb stb nemtudom mit kell csodálkozni amikor cod2 egy halott játék amiben eltüntek a top nagy teamek még idehaza is de cod4-ben se jobb a helyzet...cb-n magyarok vezetjük elég rég a bannlistát..:S

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Engedélyezd a letöltést.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

hungary27
töltsed le a modot és a map ot
Valaki tud segíteni?
Abban kéne segíteni, hogy be akarok jutni a Darkside room-ba ami az a50-es mapon van de nem tudom hogy lehet bemenni.
Aki tudja segítsen itt az e-mail-om erre küldjétek a megfejtést.
[email protected]
hungary27
Hy!
Comment & Rate plz:
Ez olyan mint CB na gyerek time olt de ríttig állította hogy nem WH zik.... statja 3v3 ba 45-1 volt (nem a war végén) a többinek meg 1-6 meg 2-8 meg ilyenek.... és kikaptunk... de 1v3 akat lehozta, ha rárohantunk akkoris... nem tudtuk lelõni, pedig elmondhatom hogy CB n nem egy rossz helyezésünk van 3v3ban.

Félek ettõl a héttõl. Õszi szünet, sok pöts otthon. Most volt war, ahol ellent kidobta no-predicttel, gránát scriptjük volt és wh-ztak. És õk ugattak h kickeljük õket mert akkor win. Mikor mondtuk h ti meg aim-eztek, mondták h "és". De volt már olyan is ahol olyannal játszottunk, akit banoltak cb-rõl wh miatt, megemlítettük (40es statja volt, többi társa kb nem is lõtt), közölte, hogy õ nem senki, neki van hírneve...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

NEOreg3
250 fix szerintem megvan dx7-ben

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

penészthozópára
Sziasztok! Barátom akar gépet össze rakni én meg ezzel kapcsolatban kérdezni tõletek. Egy amd x2 4200+ és egy 7900gt mennyi fps-t produkálna szerintetek 1024x768-as felbontásban, normál textúrával és semmi más extra grafikai lehetõség bekapcsolás nélkül? Elõre is köszi, üdv.

One Love, One United!

de 125 fps-re kéne és ojan nem találok :S
Google és van 6millió...

hi all valaki nem tudna nekem csinálni egy + fps növelõ cfg-t 123-fpsem van pls valaki x-em andris003
Tedd újra a codot.... ha tényleg letöröltél minden módot akkor nem töltötted le a szerveren lévõ módokat.

ez az url.je : http://screenshot.xfire.com/screenshot/large/3ca2a712089c762f3247edc3ea45669cfb8782df.jpg
hi all amint el inditom a cod2- t elkezdi tölteni a mapot és egyszer csak eel dob ki :http://screenshot.xfire.com/screenshot/large/3ca2a712089c762f3247edc3ea45669cfb8782df.jpg valaki help mert nem jo. A modokat is le töröltem de akkor is ezt irja ki és akkor irja a a szerver át van rakva strat modra pls help <#worship><#worship>
Tölsd le Microsoft oldaláról az augusztusi direkt x et.... sztem az megoldja.

Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi hogy ez miért van?
Gondolom azért, mert a directx nincs feltelepítve, de ha fel akarom telepíteni akkor se telepíti fel, gyorsan végigfut és befejezés, de nincs feltelepítve! Kis segítséget kérnék!<#worship>

Google jó barátod, am 3500ft a játék.

hali. vki meg tudná mondani h honnan tom leszedni az 1.3-mas cracket?...mart a patch-el nem megy a single.

elõre köszönöm mindenkinek

(ha vkinek megvan vegyen fel msn-re és küldje el...borsos_bala{hotmail.com) THX
rexHUNter
sony vegas-ra gondoltál?

hy all azt szeretném kérdezni hogy mijen progival lehet szerkezteni a videokat amiket csináltam x-firével mert nem tudom mi a progi neve :Spls help elöre is kössz
http://cracked22hook.atw.hu/ aSDASD_as_asd aSDASD_asD_asD_askjasdklasjdklsajdkasjdklasdjklasaskld
bujcsik555
ha pam moddal indítod jó

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

TaRka0107
De ezt csak akkor ha saját szeróm van, ugye? Ha Start New Server-ben csinálok szerót az jó?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

zico87
rcon g_gametype strat

TaRka0107
Szevasztok! Valaki meg tudná mondani hogy hogy tudok gyakorolni nadeket! Van egy olyan játék tipus rá hogy strat! Mit kell beírni a consolba?😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

szabii98
már nem kell.

I met God. She's black

Nem lenne egyszerûbb egy másik helyrõl letölteni? beírod gugliba call of duty 2 patch 1.3 és elsõ találat.

szabii98
valaki egy Data1.cab fájlt át tudna küldeni a [email protected] emailra?

I met God. She's black

szabii98
azt írja ki hogy
"Error 1335.The cabinet file 'Data1.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used.This colud indicate a network error, an error reading from the CD-ROM,or a problem with this package."

tovább?

I met God. She's black

szabii98
oksa 1 próba

I met God. She's black

NEOreg3
akkor peccselsz 1.3-ra?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

szabii98
pls swgítsetek!

mit csináljak ha a szerver amire menni akarok 1,3-as az én játékom pedig nem?

I met God. She's black

zico87
pb update is egy megoldás plusz a szolgáltatásokban automatikusra rakni a pnkbstra és b exet magas ping sztem netsolgáltató de persze lehet trojan,vírus nemárt megnézni.

Heló

Lehet h, már kaptál ilyen választ nem olvastam vissza nagyon, rakd fel a legújabb PB-t és frissítsd le hátha az segít.
Azon kívül még a konzolba is be kell írni egy két dolgot , de abban nem vagyok biztos hogy a te problémádhoz közvetlenül kapcsolódik.

Én vagy két hete játszok a COD2-vel, engem meg sok szerverre a magas ping miatt nem enged be 95-115 szokott lenni. Ha esetleg erre tud v-ki segíthet.

ha cheat-elnék akkor nem kérdezném h miért dob ki mert akkor tudnám h azért.de ezaz h nem tudom.még mindig áll a kérdés: #25233.

hungary27
mert wh zol:C
kas123
a legtöbb ilyen sz@r vírusos, ez köztudott, le se kell tölteni hozzá h tudja az ember

bujcsik555
<#fejvakaras>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Látom értesz magyarul, azt írta hogy "ide a rozsdás bökõt, hogy a linkelt szarjaid vírusosak" ezzel azt akarta fogalmazni hogy tuti vírusos... Új magyarosan.

bujcsik555
szvsz ha tudod hogy vírusos, akkor letöltötted, ami azt jelenti hogy te is használni akartad...

NEOreg3 hagyjál már a hülyeségeiddel 😄😄 nem tudtok semmit a #25233-ra? már egy csomó mindent kipróbáltam de semmi 😞 pedig mindig tökéletesen mûködött. ha vki segít annak elõre is kösz

Terensz
Mellesleg ide a rozsdás bökõt, hogy a linkelt szarjaid vírusosak.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Úgy õszintén, szerinted jó a játékélményt cheat-ekkel szétcseszni? Az ilyen emberek minek játszanak egyáltalán? Tudom javasolni helyette a kapálást és a kecskefejést, mint elfoglaltságokat. Ott aztán csalhatsz kedvedre...

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

bujcsik555
büszke lehetsz magadra<#bdead>

http://cracked22hook.atw.hu/ ___
NEOreg3
kérdezd meg újra 22:37-kor

már mondtam

hhhhhhmmmmmmmmmmmmmm???????