Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Abban kéne segíteni, hogy be akarok jutni a Darkside room-ba ami az a50-es mapon van de nem tudom hogy lehet bemenni.
Aki tudja segítsen itt az e-mail-om erre küldjétek a megfejtést.
[email protected]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
One Love, One United!
Arra lennék kíváncsi hogy ez miért van?
Gondolom azért, mert a directx nincs feltelepítve, de ha fel akarom telepíteni akkor se telepíti fel, gyorsan végigfut és befejezés, de nincs feltelepítve! Kis segítséget kérnék!<#worship>#worship>
elõre köszönöm mindenkinek
(ha vkinek megvan vegyen fel msn-re és küldje el...borsos_bala{hotmail.com) THX
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
I met God. She's black
"Error 1335.The cabinet file 'Data1.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used.This colud indicate a network error, an error reading from the CD-ROM,or a problem with this package."
tovább?
I met God. She's black
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
mit csináljak ha a szerver amire menni akarok 1,3-as az én játékom pedig nem?
I met God. She's black
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Lehet h, már kaptál ilyen választ nem olvastam vissza nagyon, rakd fel a legújabb PB-t és frissítsd le hátha az segít.
Azon kívül még a konzolba is be kell írni egy két dolgot , de abban nem vagyok biztos hogy a te problémádhoz közvetlenül kapcsolódik.
Én vagy két hete játszok a COD2-vel, engem meg sok szerverre a magas ping miatt nem enged be 95-115 szokott lenni. Ha esetleg erre tud v-ki segíthet.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
már mondtam