Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
elõtte frissítem a pb-t,nagyon szerkeszt valamit,mert a 7-bõl 10 mega lett és még nincs kész!

DJ Skyline
igen!😊
most találtam a cod.hu-n egy ilyet:
PunkBuster kliens oldali frissítés
feltettem,az 5 megás pb mappából lett 7 és fél! megnézem lehet segített, lehet nem

Szivesen látunk. Senkit nem csiterezünk le, amig a PB meg nem fogja, de utánna nem tûrom meg a szerveren. Ez a klán elve.

Hmm Hawaii néven? Valamiért nem kommunikál a PB-d a szerveren levõvel.

Király a honlapotok... a hun palikas dolog meg kemény... én is találkoztam azzak a kö....gel ott pofázott nekem... pfff jól megkapta..,
lehet hogy mostantól gyakrabban felnézek a szerveretekre... mert szereten ha van pb + nem csítereznek le állandóan

DJ Skyline
No Packet Flow! :|

195.228.155.152:28969

DJ Skyline
ip?😊

Gyere hozzánk játszani, szinte oránként dob ki wh miatt kis genyókat.

DJ Skyline
srácok félreértettétek-e a dolgot? azt mondtam,hogy ÉÉN(!!!) nem láttam még olyat,hogy játszom a szerveren,és a szemem láttára dobott volna ki valakit! és nem PB Init Failure,No Packet flow,Cd key,stb miatt,hanem csít miatt! nem azt mondtam,hogy a PB soha az életbe nem dobott még ki senkit!

Nem-e??????
Akkor ezt nézd meg.
http://mmvc.uw.hu/forum/viewtopic.php?t=26

Annyi kidobást, meg pbshotot látsz, csak gyõzd megnézni.

jaja
most waron is a szerverünkön dobálja ki az Interrupted file-s embereet 😉

loool
na ezt mér szeretem... amikor jól dolgozik a pb <#eljen><#boxer>

trident
07.03.2006 16:46:50 VIOLATION (VIDEO DRIVER HACK) #90001: Lolka (slot #18) Violation (VIDEO DRIVER HACK) #90001 <(VALID) 81.183.139.94:28960>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

DJ Skyline
igen,én egyet sem!😊 vagyis de 1x,de az war közben volt,nem pubon
bár szerintem égõbb dolog az ha valakit war közben dob ki a pb😊

DJ Skyline
aha,csak ma is találkoztam egy wéhással' !😊 bár nem tudom volt-e a szerveren PB

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

akkor szerencséd volt... nem volt csaló a szerveren
ha nagyon akarsz játszani akkor menj olyan szerverre ahol nincs a pb bekapcsolva, vagy kérdezz meg egy hozzáértõ pb-s admint mit kellene beállítani ahhoz hogy jó legyen ez a packetflow vagy mi

trident
Sky: légyszives olvass vissza!😉

Mindkét topikba ez többször le lett írva, linkelve, rajzolva, zenélve.

DJ Skyline
PB-t nem piszkáltam,konzolba sem írtam semmit! különben amióta aktívan CoDozok (2 éve kb),azalatt egyszer sem láttam hogy a PB valakit kidobott volna cheat miatt!

khmmm a csítereket tuti kidobja, mert láttam egy két szerveren ahogy kidobálta õket 😄😄
nekem semmi baj nincs vele... nem állítottál el valamit a pb fájlban, vagy a konzolban írtál át valamit...
más ötletem nem nagyon van
meg már mondtad is hogy újraraktad párszor

DJ Skyline
hát ez qrvajó! mind3 magyar GFM-es szerver ledobott valamiért...1 No Packet Flow, 1 PB Init Failure,1 cd kulcs mittudomén mi miatt...komolyan ez a PB több bajt csinál,mint jót! csítereket nem dobja ki,de aki meg nem csíter azt meg egybõl levágja valami miatt

videokártyát vagy a driver tul régi vagyis nem támogatja de nem tudom milyen kártya lehet az anno cod2 t gf2 vel toltam -.-

Dietrich
Tõlem kérdezik ez milyen hiba cod2-nél:

"Error during initialization:
Video card or driver doesn't support vertex stream offsets."

mondjuk nem tudom, ha csak nem elég neki egy driver frissités 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ez is egy csít része..
BAS-ban telepíti a bombát az illetõ kap 1 tatyót, 2 gránátot és még csak nem is sebzõdik 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
BAS-ban nincs tigris..
PZIV van

Directx hibát ír ki pedig felraktam a directx 9-et!!!NEm tudja valaki hogy mi lehet a baj??Videókarim ati radeon x800gto és 1gb ram van benne!!!Valaki segítsen!!!Please
nem tom :S

DJ Skyline
kell idézõjel?<#idiota>

zico87
a szerver cfgjébe ha a portot akarod modósítani !!!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

DJ Skyline
melyik cfg-ben?

zico87
ja vagy a cfg-be modosítsd !!,nem olyan ördöngöség tényleg ilyen egyszerü nem hazudok 😄

scorpeeon
VKI PLS! Mi lehet a gond?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

DJ Skyline
ezt a konzolba írjam be,és kész is? túl egyszerûnek tûnik

zico87
set net_port "28972"

+ Én 1 szer voltam a GFM szerveren de nekem nem tetszik az egész de lehet csk én vagyok így 😄

Köszi hogy legalább válaszoltál 😄 de ezt már megtettem (ja és egy mod sem volt fenn csak az alap játék)

<#vigyor2>
DJ Skyline
hogy tudom különben ezt a port kiengedõsdit megcsinálni? mert pl zicoék szervere a 28972-es porton van! nem csináltam még ilyet,szal ne tessék leoltalni!😊

tudom!
trident-ték szerverén is GFM van!

DJ Skyline
a mod hivatalos oldala

trident
A CoD2-s GFM-ben sem jellemzõ, az ami az alap cod2-ben van. Én nem tapasztaltam a mellélövök, eltalálom effektust. Más a fegyverek szórása is, nincsenek meg azok a jellemzõk mint az alapjátékban, kell célozni, kell figyelni, más a sebzés is. De nem is sorolom.😊

DJ Skyline
CoD2-höz is van GFM! íme

zico87
Én is ma nyomtam UO-ba egy Jó kis base Assault tankcsatát tök Jó végre vezetem Tigristankot 😄

ja télleg meg van az UO 😄
Csak a sima nincs 😞

😊
ha meglenne az Uo akkor lehet kipróbálnám!

DJ Skyline
ezért jó a GFM mod,abban nincs ilyen,hogy atomot dobok mellé,és nem hal meg! pl CoD UO alá készített GFM mod nagyon frankó! sok "pro" CoD2-es elvérezne ott szerintem!

trident
1; töröld le az összes felesleges módot, custom fájlt a cod2 és main mappából.

2; uninstall, töröld a megmaradt fájlokat, majd telepítsd újra a codot.

ma tapasztaltam hogy én nem láttam semmit (full grafon van a game) de õ persze lelõtt =)

Köszi a segítséget! <#zavart2><#szomoru2><#falbav>
zico87
Hát füstön keresztül be kell kapcsolni az infrát azt késsz 😄

hja..füsrön keresztül is .. 😛