26388
-
#17127 Unom én is az ilyen frusztrált figurákat, gondolom biztos niemand ahhoz, hogy tisztességesen tudjon játszani, szórakozni, kidobta valahol a pb és most ilyen jelleggel tud csak "visszavágni" (hogy magát égesse), a másik tipp az, hogy nem talál a korának megfelelő elfoglaltságot...:D
Ez van...:D
Korábban már írtam a moderátor topikba, szerencsére töröltés is.
Szerintem írjatok ti is, ha nem csak egy ember jelzi, remélhetőleg banolják is.:) -
#17126 a faszomat már valaki bannolja már ezt a barmot pls !! -
Dexantreal #17124 Nem fáradozok vele... egyet kiszúrtam, nekem egy is elég egyenlőre. Amúgy se szoktam hülyékkel foglalkozni, ez kivétel. -
#17123 ja itt nemcsak egy hülye van...visszább kell olvassak -
Dexantreal #17122 De nem? :P Oda írja, hogy legyünk szívesek tájékoztatni a játékról. Tudja, hogy második világháborús.... de bővebben kéri. Elég, ha a bannera pillnt, ám a google, mint tudjuk, jó haverunk, mindent megtalál. Legalább 10 olyan oldalt dob ki, ahol részletesen leírja, milyen játék a CoD2.... legalább, aztán még többet is persze. Szal vagy hülye, vagy csak megjátsza, mert unatkozik, vagy mit tudom én mi. -
#17121 LOL..."filét","kérék","emaílcímre" -
#17120 Ezen a csávón betegre röhögtem magam. -
Dexantreal #17119 Google és szerintem ne játszd itt a hülyét :P. -
#17118 Mikor jelent meg a játék?
2005. november
Nem hiszem el, hogy ez gyakran ismételt kérdés. -
#17117 SP Crack 1.3-hoz
Tessék túl rendes vok:D Elkéne indítanom egy emeltdíjas segítségnyujtást cod2-höz tuti karácsonyra egy M6-osal járnék :D -
#17116 jah:D -
#17115 4. egyszer nyomd meg a Mehet-t:) -
#17114 1. olvass FAQ-t
2. ne add meg nyilvánosan az email címed
3. használd a google-t -
Aldwy #17113 Kérék egykis segítségetvalaki elkűldené a CAll of duty 2 crack filét? küldjétek erre az emaílcímre: [email protected] -
Aldwy #17112 Kérék egykis segítségetvalaki elkűldené a CAll of duty 2 crack filét? küldjétek erre az emaílcímre: [email protected] -
donoki #17111 legálisan tudnád! -
starweb88 #17110 max az 1.3 at :) -
codgamer #17109 egy hülye kérdés: innen ingyen és legálisan tom letölteni a cod2 v1.5 patch-et?
-
#17108 hi
skacok, melyik az a proggi ( most rakom fel duty2 ) amivel látom a privát szervereket?
thx. -
#17107 :S nem vágom:S -
#17106 De a te gépeden volt ami miatt bebukott/bebuktál? -
#17105 valaki tud adni 1 CD key-t hülye őcsém jácottlécci adtok 1et Priviben! -
Jarmo Myllis #17104 IP címet néz az admin... -
#17103 wallhack=átlátás a falon
AIM:Fejlővés
MultiHack=WH+AIM+egyébb okosságok összesége
Nagyjából ezek az érdekes dolgok persze van még 1-2 dolog pl:ami csak a füstöt nem jellenítímeg de a falon nem látsz át. -
#17102 ezt csak viccből irtam:)
fogalmam sincs, valahogy kitalálták:S -
#17101 Hogyan? Szóval nem lehetek sosem fantom? -
#17100 TÉK -
#17099 nincs mit...
de aztán csak semmi csalás:) -
#17098 thx -
#17097 wallhack (átlátás a falakon)
ffxi üzenetére: átlátás a servereken:) -
#17096 És az mit jelent? (mert már annyiaszor halottam de soha senki nem válaszolt arra a kérdésre hogy az mi?) -
#17095 wh-znak:D -
#17094 Hali!
"A" néven vok fennt az "X" szerveren, onnan kilépek és "Y" szerveren megváltoztatom nevemet "B"-re. Utána visszamegyek az "X" szervere "B" névvel akkor azt honnan tudják hogy én "A" voltam? Pedig megtörtént, megnézik az IP címemet vagy mi? -
#17093 ne reklámozz csít oldalt te ratyi geci mert megbaszom a narkós anyádat is !!:d És még finom voltam -
#17092 "WAREZ és CHEAT témát mellőzni " -
#17091 banplsdelhtx -
#17089 Írd le a konkrét hibát amiért kidob és egyből segít a PB Doki:d -
#17088 frissítsd...
@vasko22: lentebb asszem le volt irva, hogy mit kell tenni, ha nem akkor meg jön Trident és elmondja:)
@Prince of Máté: ezért jobb az Xfire, mert azon még állítani se kell, hogy lássa az összeset:P -
Savmacska #17087 jah és van directX 9em -
Savmacska #17086 és visszalépek ikonnal akkor kérdez valami hülyeséget valami safe moddal kapcsolatba és akár a nemre akár az igenre nyomok nem tölti be azt az állást ahogy én állitottam az opciókat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mért van ez PLZ HEEEEELP ME!!