Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most találtam a cod.hu-n egy ilyet:
PunkBuster kliens oldali frissítés
feltettem,az 5 megás pb mappából lett 7 és fél! megnézem lehet segített, lehet nem
lehet hogy mostantól gyakrabban felnézek a szerveretekre... mert szereten ha van pb + nem csítereznek le állandóan
Akkor ezt nézd meg.
http://mmvc.uw.hu/forum/viewtopic.php?t=26
Annyi kidobást, meg pbshotot látsz, csak gyõzd megnézni.
most waron is a szerverünkön dobálja ki az Interrupted file-s embereet 😉
na ezt mér szeretem... amikor jól dolgozik a pb <#eljen>#eljen><#boxer>#boxer>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
bár szerintem égõbb dolog az ha valakit war közben dob ki a pb😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ha nagyon akarsz játszani akkor menj olyan szerverre ahol nincs a pb bekapcsolva, vagy kérdezz meg egy hozzáértõ pb-s admint mit kellene beállítani ahhoz hogy jó legyen ez a packetflow vagy mi
Mindkét topikba ez többször le lett írva, linkelve, rajzolva, zenélve.
nekem semmi baj nincs vele... nem állítottál el valamit a pb fájlban, vagy a konzolban írtál át valamit...
más ötletem nem nagyon van
meg már mondtad is hogy újraraktad párszor
"Error during initialization:
Video card or driver doesn't support vertex stream offsets."
mondjuk nem tudom, ha csak nem elég neki egy driver frissités 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
BAS-ban telepíti a bombát az illetõ kap 1 tatyót, 2 gránátot és még csak nem is sebzõdik 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
PZIV van
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
+ Én 1 szer voltam a GFM szerveren de nekem nem tetszik az egész de lehet csk én vagyok így 😄
<#vigyor2>#vigyor2>
trident-ték szerverén is GFM van!
Csak a sima nincs 😞
ha meglenne az Uo akkor lehet kipróbálnám!
2; uninstall, töröld a megmaradt fájlokat, majd telepítsd újra a codot.