Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én billentyûzet és egérnélkül adok heccsátot de képzeld multkor be se kapcsoltam a gépet 😛

😊
hja én is ezt mondanám xD

zico87
Én Játszani is Monitor nélkül játszok mert úgy gazdaságosabb monitor nélkül is adom a Headshotokat !!!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

én látom 😄

trident
hmmm...Csak én látom a saját üzenetemet, vagy más kikapcsolt monitorral fórumozik? Netán az a baj hogy nem adok direkt linket?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

én ezt nem értem vazze sokaknak miért csinálja ezt van routerem , tûzfalam..a tûzfal elõs inditásnál megkérdezte h a codot átengedje azt kész router bele se szolt , szal nem értem másoknak miért szaraxik :S

games4ever
Jah most olvastam itt h a tûzfallal van vmi problémája, nálam engedélyezve van a tûzfalban, szal akkó nem tom. Mindenesetre ha valakinek van vmi konkrét 5lete vagy tudja h mitõl van az ne legyen rest elmondani. Thx.

trident
visszaolvasol egy oldalt és engedélyezed a megelelõ portokat, magyarán engeded kilépni a játékkal együtt a pbt is, így nem fogsz kapni olyan hibaüzenetet, miszerint nem tudsz adatot küldeni/fogadni.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

games4ever
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. A PB mostmár a harmadik szerverrõl dob ki, és azt írja h No Packet Flow.(most frissítettem a PB-t a codhuról). Pls mondja meg aki tudja h ez mitõl van, vagy h mit kell átállítanom. Thx elõre is.

tetehtehteh.S
vagyis oks 😄

DJ Skyline
jó,csak most itthon áll a bál,és ingerlékeny vagyok kicsit,sry

viccötem loler man 😛

heh
csak vicceltünk gec xD

DJ Skyline
??? most mit baszogattok,normálisan berakom a képet,erre nekem estek,hogy
"ki nem ismeri" meg "jo hogy rájössz"...lol,így tegyen be az ember bármit is

😄

jo hogy rájössz -.-"

DJ Skyline
a válasz egyszerû...akik nem ismerik!😊

pl én nem ismertem... de szerintem sokan mások sem ismerik

ki nem ismeri.. 😊

xotyi
ez igy van sajnos.. tegnapis. ellõtték a cipõfûöm azt meghaltam,de ha a másikat gyomronlõvöd akkor még röhögve elrohan.

Trance&Friends nothing more..

DJ Skyline
én nem szoktam leugatni õket,de ideges vagyok akkor mikor már 20x-ra lõnek le shotgunnal,én meg lõhetem beléjük a tárat,de nem halnak meg! ma is sniperrel voltam beleugrott a lövésbe,pont a mellkasa volt a célkeresztbe,de nem halt meg! valami nagyon nem jó a sebzés terén a CoD2-ben!túl "árkád" lett az egész a CoD-hoz képest

Kössz a választ! Tegnap este akartam játszani egy kicsit, de 10-bõl 10 szerveren volt ilyen szar célkereszt:S. Az egyetlen normális szerver, amit addig találtam az a Hunting Area.
zico87
Ja az is fegyver mégha sokaknak nemtetszik Thompsonal azért simán leszoktam kaszálni a Shotislámákat 😄 a legjobb fegyverek : Thompson,Mp44,Shotgun,M1A1 Carbine(pötyögös)

csuszi
Visszaolvastam, és dühös kis levélnek néz ki <#buck> Pedig nem az <#vigyor2><#papakacsint>

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
Shotgun 8 golyót nyom ki. És azok az igazi lámák akik a shotisokat lámázzák (mielõtt azt hinnétek nem vagyok shotis). El is mondom miért. 1. Te is lehetsz vele, ki tiltja meg. 2. Lassan tölt, szal lehet könnyen eltrafál, de ha hibázik kp-val is lenyomom mire újratölt szerencsétlen. 3. Használd ki a gyengeségét, távolabbról simán leszeded. 4. A játék része nem kell rinyálni, mint valami sza... tini.

MJ rulz Pink Team The Only One

kas123
Ez szerverfüggõ, nekem is szokott lenni de csak néhány szerveren.
#14834 ja fasza kis bug

loool mekkora bug!!! 😄😄😄
ki is próbáltam és tényleg át lehet rajta menni 😄😄

DJ Skyline
nem tudom ismeritek-e,de Carentanon van egy érdekes bug! ezen a zárt ablakon ki/be lehet ugrálni,de nem lehet átlõni rajta!😄

quack
de a ppsh tényleg über fegyver vot 2. vh-ban, a sotgán meg nem :]

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

nevezün 😊

Üdv!
Azt ki lehet vhogy kapcsolni, hogyha ráviszem a célkeresztet az ellenre akkor ne jelenjen meg még egy másik nagyobb célkereszt is? (Elég zavaró és nagy hülyeség szerintem.) vagy ez szerverfüggõ? Ha utóbbi, akkor a szerver leírásában, hogy jelzik, ha egyáltalán jelzik?
DJ Skyline
PPSH a "legjobb" több mint 70 töltény,az mp44-et 2x tárazom újra,mire elérem a 70 töltényt!<#zavart2>...ppsh is egy jó kis tunker fegyver!:|

quack
a sotisokat azért lámázzák le mert nem kell tudni célozni, meglátod az ellenfelet ha nincs olyan messze akkor balklikk, frag...
szvsz a thompson is túl jó mondjuk

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

kas123
nemtom nekem olyan is volt már nem egyszer h fél méterrõl 2szer telibelõttem az ellent és nem halt meg, megfordult és leütött, vmikor meg messzirõl simán lelõnek vele

igen ezt tapasztalom sok szerveren sotis láma huzzon az annyába amikor ennyinõl mondhatnám azt is h tomigunos láma..

DJ Skyline
shotgunok tudod hogyan mûködnek? egy thompson nagyjából egy irányba lövi a golyókat,de a shotgun egy tölténnyel több felé lõ!tehát amíg a thomsponnal kilövök 5 golyót nagyjából egy felé,addig te tegy töltényt kilõsz a shotgunnal,ami "szétrobban" és megy "100" felé...tehát én elkezdem lõni a combodat,ami a CoD2-ben szart se ér,addig te akárhova célozhatsz közelrõl a testemre,tuti halál

a leírtak persze lehet nem így vannak,ez csak az én gondolat menetem volt 😊

zico87
Pedig szerintem jó fegyver igaz minden fegyveren azt kapom vissza ha ledarálok vele v.kit hogy shotisláma de ha lelõvõm õ meg Thomival van akkor nem õ a láma ? 😄

DJ Skyline
shotgun shotgun ellen jó,de mikor pubon elkezdenek shotgunnal rohangálni,én meg puskával vagy gépfegyverrel vagyok,akkor mérges leszek! nem kell nagy tudomány shotgunnal végigmenni a pályán,és mindenkit lehentelni,igaz csak közelre jó,messzire használhatatlan! nem is tudom miért kellett beletenni a játékba,szerencsére egyre több szerveren kivan kapcsolva 😊

és ehhez kell valami admiral mod vagy Pam hogy normálisan fusson?

oksa nevezünk is rá 😄

zico87
PB Update

+ Csinálni akarok egy Only Shotgun Cupát szerintem nem hülyeség csak még alszok rá !!

linK?

DJ Skyline
sõt leformáztam a meghajtót,amin a CoD2 volt,biztosra megyek,hogy semmi ne legyen fent,ami CoD2😄
<állat>

DJ Skyline
elegem lett,letöröltem cakkumpakk' az egészet mindenestõl,leghostoltam a gépet,hogy semmi ne legyen fent ami cod2...reinstall

zico87
Megjelent a PB update szerverrekhez is minden Adminnak updatera föl

Bocsi, elnéztem, innen letöltheted a mapokat.
custom_mapok

DJ Skyline
nem nyert

Nem tettük fel külön öket külön. De letöltheted mert semmi különleges mod nincs fennt.

a custom mapokat honnan lehet letölteni?
mert a honlapotokon nem találtam meg
és én nem nagyon szeretném a modokat is letölteni a pályákkal együtt amikor az auto download be van kapcsolva