Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudja, hogy win7 64 nél miért áll le állandóan a mpexe?
A sp nek semmi baja, az tökéletessen megy. A kompatibilitást xp-re tettem, futtattam rendszergazdaként de semmi.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Nekem is volt ilyen, utána felvettem a képfrissítést a normális értékre és jó lett! 60 hz-en volt, és feldobtam 85hz-re! Nézd mg abban a játékban amlyikben olvasható az értéket, és azt használd!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
TÖbb éve játszom már a Cod2-vel, és most egy érdekes problémám adódott!
Olyan a játék képernyõm (menü is, single+multi is) mintha le lenne véve a felbontás, teljesen életlen, alig lehet elolvasni az írást is!
Már frissítettem a directX-et is, és a beállításokat is átnéztem ezerszer, felbontás maxon van és mégis rossz!
Cod United offensive-nél nem jelentkezik aprobléma, viszont a COD6 multy részében már igen, single-ben nem! Egyébként más program minden jó, csak a COD nem!
SEGÍTSETEK légyszives!
Köszi
Peti
Jó pár éve játszok már Cod2-t de mostanában van 1 kis problémám:
Évek óta GTS Datanet az adsl szolgáltatóm és sose volt vele problémám, eddig........pár hete kaptam egy levelet hogy változnik a felhasználónevem ,bejelentkezéskor datanet helyett datanethd lesz az új.......semmi gond,át állitottam(biztos fejlesztettek valamit gondoltam én).......
Utánna kezdödtek a problémák:magas ping érték(130-180 magyar szervereken)elsõnek azt gondoltam nálam van a probléma próbálkoztam virusirtással ,kémprogram eltávolitókkal tüzfal beállitásokkal ,modem resettel ,modem cserével de semmi nem oldotta meg a problémát.......
Aztán rájöttem hogy nem mindig magas a pingem, éjszaka vagy hétköznap délelõtt kifogástalan :30ms körül mozog, csúcsidöben(délutáni és az esti órákban meg hétvégén) sajnos felmegy 130-180 ra is :S(persze én is akkor tudnák leginkább játszani online)ilyen ping értékekkel nem lehet normálisan játszani mert minden adat késve éri el a szervereket és élvezhetetlené teszi az egészet........
Felhivtam az ügyfélszolgálatot de mikor meghalloták hogy ping probléma van rögtön közölték hogy arra nincs garancia sajnálják de nemtudnak segiteni......hiába mondtam hogy éveken keresztül jó volt(3-4 éve van datanet adsl-em)és sose volt ilyen problémám, csak azt hajtogatták hogy:sajnálják de nemtudnak segiteni.....akkor adjanak valami tanácsot ,de csak azt tudták mondani: sajnáljuk nemtudunk segiteni.....
Ez egy kisváros ahol lakom és sajnos nincs digikábel meg ilyesmi csak adsl vagy wlan ami nem lenne jobb...
Ugylátom hogy a GTS Datanetnél is az évek óta tartó minõséget kezdi felváltani a minél nagyobb bevétel utáni vágy......és akinek változott a felhasználóneve datanet-röl datanethd-re azok szerintem mind igy jártak mint én,persze internetezni(böngészni meg msn stb.) lehet igy is mondaná a szolgáltató de van akinek ez nemelég annak javaslom hogy ne GTS Datanetet válassza adsl szolgáltatónak
ui:és akkor még nem is emlitettem hogy rendszeresek a net szakadások is
3-4 év alatt nem volt ennyi mint az elmúlt 2-3 hétben...(((
Akinek esetleg datanet az internet szolgáltatója le irhatná a tapasztalatait,vagy pedig ha van valami ötlete a pingproblémámra ,thx
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Azt mér csinálja a játékom hogy a singleplayer elindul de a multy nem.
Rákattintok a multi ikonjára bejön a logó utánna egy fekete képernyõ és kilép.
Mi lehet a baj?
Win 7 használok.
Steam: zboard25
ToM1113, nekem is ez volt a baj anno, én routert cseréltem! Ajánlani tudom az SMC SMCWBR14-G2 routert, nekem olyan van, 10e-ért vettem, és hibátlan!
Még valaki esetleg valami ötlet/megoldás?
PS3 Slim 250 PC
a segítségeteket szeretném kérni.
Az internetem online játék során, meg amúgy is szakadozott az elmúlt idõben.
volt olyan hogy napokig 1x se szakadt meg de volt olyan hogy percenként szakadozott, az idõ elteltével egyre gyakrabban.
Úgy gondoltam hogy hátha a routerem a ludas, esetleg rossz, vagy valami rosszul van beállítva. Ezért próbáltam az utasításoknak megfelelõen még1x beállítani és leszedtem a legújabb firmware-t hozzá. Ezekután mûködik a net.
Igen ám de mióta frissitettem, mikor be akarok lépni a Cod 2 vagy cod4 multiplayer részébe, kijön az a kis ablak amin van egy kép és kiírja hogy call of duty 2 (vagy 4) aztán nem történik semmi, befagy. Ha várok 3-4 percet elindul, de ameddig nem indul el a feladatkezelõben nem válaszolt ír. A játék Singleplayer része elsõre rögtön indul.Csak a mp csinálja ezt ( gondolom a net miatt). A játék ujratelepitése nem segít.
És ha kihúzom a routert, és csak a modem van bekötve akkor se fagy be, és simán indul.
Mi lehet a gond?
Elõre is kösz a segítséget!
Router Dlink dir-100
Modem dlink 360-r
PS3 Slim 250 PC
Valamit nem lehet kezdeni azzal, hogy PB kitesz "Losing Key Packets" címszó alatt? Tudom, hogy azonnal visszamehetek stb. de idegesítõ, amikor jó statnál kitesz!
CoD2-ben hogy lehet Hardware bannot kapni?
kérlek írjatok E-Mailt, vagy vegyetek fel x-re (:
e-mail:[email protected]
xfire: sleve95
-újra raktam játékot már 3szor
-pb frissítés 8szor min. -.-
-pb reinstall 8szor min. 😞
-registry cleanerrel is próbálkoztam(hátha :S)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯