26388
-
BIZ0906 #25548 "recursive error after: Can't create dvar 'crashing_496': 1280 dvars already exist"
Ilyen hibával dobott ki. Ez mit jelent? -
#25547 atesz....első lépésben keresd meg hova ven telepítve a cod2 második lépésben nyomj shift+deletet a mappára harmadik lépésben öntsd le a gépet vízzel hogy gyorsabb legyen -
Gibor #25546 Hmmmm...
DX9-be égrenézve ki akad az 1000... mi a tököm aza videó? über csalások? tejóég, ezek lövések nagyrésze régi és szar, ha már ezek alapján über csaló vagyok akkor jobb ha nem kerülsz fel ClanBase-re... -
#25545 nekem is fullon 1024x768 on dx9 be 333fps -
xenonn #25544 333fps dx9 alatt hogy? nekem gts250-es vidkarim van x2 550-es 4magosított procival ami 3600mhz-en fut és marhára nem lesz 333fps, directx7 alatt igen, de 9 alatt...
amúgy mi a tököm az a video amit feltoltál? gondolom nem saját, csak mert űbercsalások halmaza van benne. ( itt pár komentel lejjebb van) -
#25543 /Cg_thirdperson 1 -
andris003 #25542 Sziasztok
Nekem kéne a minimoviehoz egy kis segitség.Hogyna lehet felölröl nézni az embert cod2 be mert nem tudom pls help előre is kössz -
#25541 -
Gibor #25540 töröld a configod... létre hoz egy újjat main/players/neved/config_mp.cfg -
#25539 egyszer megváltoztattam az irányítást, és most nem tudom visszaállítani :S
mit csináljak? már próbálkoztam annyiféle képpen, alap beállításramentem majd átváltottam sp-re, ott jó volt, de miután kiléptem és vissza mentem, megint szar volt :c -
BIZ0906 #25538 Dogj be a mikrofont vagy tiltsd le a hang kezelőbe. -
#25537 csá..
itt is problémám van WIn7 64 biten 1.3 patchem van és inditom hogy csatlakozzon a szerverhez vagy ha simán is inditom kiirja h a program müködése leállt :S:S:S -
#25536 deszarvagy:D -
Cat 02 #25535 /connect ip pw ?
Így logikus, de ha csítel száradjon le a feje. -
Gibor #25534 xD elég kamu szöveg barátom, mond ki nyugodtan hogy vettél egy privátot, nem szégyenli sok ember ma már, amúgy egy apró logikád lenne azonfelül hogy egy hozzá nemértő idióta láma vagy ki megveszi a szarját hogy más játékát bassza el... -
#25533 Vicces egy kamu szöveg hallod:)
-
#25532 Szerintem meg csak eredetit kellene venni ! -
#25531 van 1 haverom aki... nem te mi?...
am én tudom hogy kell úgy csatlakozni hogy a cod2 inditom el. de neked nem mondom el. -
#25530 akkor se segítenék, ha fizetnél érte. -
#25529 Cső!!!
Haverom 1 köcsög!!! Csittel tolja a cod2-t és engem kért meg hogy kéredezzem meg hogy PW zett szeróra(lezárt szeró) hogykell /connect el felmenni ??Mondott valami /connect ip és pw ???? (azért segítek neki mert haverom és általába azok segítenek egymásnak)Válaszotokat köszönöm!!! -
#25528 amúgy is szarnak már bele rég. se patch, se normális pb. nem hót mindegy? -
#25527 a multijához nem kell semmilyen gyári support baszkikáim. csak szerverek, azt meg a játékos dönti el, csinálja-e. ehhez se az iw-nek, se az activision-nak semmi köze. -
Gibor #25526 Ma már nem hiszem hogy találsz olyan szervert, én speciel csakis cb-zek körülbelül 1hónapja, szóval velem pcw-n meg pubon nem fogsz találkozni :) -
#25525 Hmm tényleg erre az FPS dologra nem is gondoltam!Most hogy így mondod...
Köszönöm az információt!
Esetleg valami jó szerver ahová ti is jártok SG-sek?Régebben jártam egy jó szerverre (talán garand master volt a neve) ott nagyon jó közösség alakult ki, sok volt a visszajáró és játszottunk nem élet halál harcot vívtunk és nem anyáztuk egymást orrba szájba! -
Gibor #25524 Üdv
Én nem használok, bár dx9be is 250 333fps em megvan, de inkább dx7be játszom, nem a grafika a lényeg ha szeretnél kicsit komolyabban játszani.
Tudsz indítani persze, simán start new server asszem, csak lehet hogy tűzfal, router lefogja.
Nem tudom meddig fog még menni a multi, eredetit szerintem csak akkor érdemes megvenni ha CB-n szeretnél játszani, illetve inkább német szervereken pubolni, magyar szerverek tele vannak csalókkal. -
#25523 Sziasztok!
Úgy néz ki visszatérek multizni(2 éve kb nem toltam a játékot)
Érdekelne pár dolog:
- használtok e valami grafika szépítő cuccot a játékhoz?(multiban is működőt)
- hogyan tudok saját gépről szervert indítani és módosítgatni azt?(lehet egyáltalán?)
Lehet valamit tudni arról hogy meddig fog még menni a játék múltija?(hülyeséget kérdeztem?)Most még csak kalóz verzióval szoktatnám magam vissza a többjátékos mókához, de tervezem a megvételt.Érdemes még most is megvenni? -
Gibor #25522 Lol, HD minőségben töltöttem fel és tök kockás rossz a kép :S Hmmm... Remélem ki javítják. -
Gibor #25521 normális minőségben -
#25520 én nem nagyon tok olyan grafot:s
-
Gibor #25519 Majd adok linket a normálisról, azaz wipidos-ról
-
Gibor #25518 Klánt nem reklámozunk itt, am szerintem már bukott a klán ha nincs egy összeszokott társaság és úgynevezett TGF van a klánba... -
#25517 Router volt a bünös .
Reset és ujra configolva portot nyitva müködik köszi a segitséget. -
#25516 ennyi erőővel :P -
#25515 mindennapos ..:/ -
#25514 -
dnieel #25513 Hello!Új Cod2 es Clan indul útjára!Szerverünk laggmentes,stabil 0-24 h ban üzemel.Saját Ventrink is van.Jelentkezni xfiren:starkmester-nél tudtok.A WerWolf Hungarian Resistance Cod2 Clan csak rád vár! -
#25512 nyitottam portokat de igy is ugyan az a helyzet ..
ami fura más játékok simán mennek pl Medal of Honor.Spearhead.... -
#25511 köszi megnézem -
Gibor #25510 Akkor a Router tiltja le... www.portforward.com ott keresd meg a routered tipusát és utána a cod2-t és nyisd ki a portokat. -
#25509 Igen van