Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+1 cool.
Vackor1024
Hali.

Valaki tudja, hogy win7 64 nél miért áll le állandóan a mpexe?
A sp nek semmi baja, az tökéletessen megy. A kompatibilitást xp-re tettem, futtattam rendszergazdaként de semmi.

jah és van még videom... igaz ez nem rólam de én csináltam ,csak nem xifrére van feltéve, van egy sajátomis de azt még nem töltöm fel mert 800mb...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

omg... ez nekem nem megy...
mind1 ez lenne az.

Hmm nekem leguccso videom amit xfirere feltettem asszem ez

hungary27
aha vegassal😊
Az 1. nagyon jó, hogy ilyen szép? Utólag egy kis kontraszt?
hungary27
a második az elsö szerkesztésem elég ratyi
hungary27
enyém:

+1
Második:

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

+1

Nekem is volt ilyen, utána felvettem a képfrissítést a normális értékre és jó lett! 60 hz-en volt, és feldobtam 85hz-re! Nézd mg abban a játékban amlyikben olvasható az értéket, és azt használd!
Nemtom nekemis ez volt... ha felbontást állítottam jó volt... de inkább újra tettem a drivert.... mostmár semmi gáz....

Ati HD4570-es! De ha driver miért csak a COD-nál jelenkezik?
Ati kártya? mert nekemis volt ilyen... ujra vágtam a drivert azt csõ...

Win7 van rajta, tegnap még jó volt, ma meg már nem! Ha driver baja lenne akkor a többi játéknál + netnél, filmnél is jelentkezne a probléma nem?
Driver talán. Bár ha eddig se volt gáz, most se kéne.

Sziasztok!
TÖbb éve játszom már a Cod2-vel, és most egy érdekes problémám adódott!
Olyan a játék képernyõm (menü is, single+multi is) mintha le lenne véve a felbontás, teljesen életlen, alig lehet elolvasni az írást is!
Már frissítettem a directX-et is, és a beállításokat is átnéztem ezerszer, felbontás maxon van és mégis rossz!
Cod United offensive-nél nem jelentkezik aprobléma, viszont a COD6 multy részében már igen, single-ben nem! Egyébként más program minden jó, csak a COD nem!
SEGÍTSETEK légyszives!
Köszi
Peti
Nyomjatok rá egy cool-t köszcsi :p

Sziasztok !

Jó pár éve játszok már Cod2-t de mostanában van 1 kis problémám:

Évek óta GTS Datanet az adsl szolgáltatóm és sose volt vele problémám, eddig........pár hete kaptam egy levelet hogy változnik a felhasználónevem ,bejelentkezéskor datanet helyett datanethd lesz az új.......semmi gond,át állitottam(biztos fejlesztettek valamit gondoltam én).......
Utánna kezdödtek a problémák:magas ping érték(130-180 magyar szervereken)elsõnek azt gondoltam nálam van a probléma próbálkoztam virusirtással ,kémprogram eltávolitókkal tüzfal beállitásokkal ,modem resettel ,modem cserével de semmi nem oldotta meg a problémát.......

Aztán rájöttem hogy nem mindig magas a pingem, éjszaka vagy hétköznap délelõtt kifogástalan :30ms körül mozog, csúcsidöben(délutáni és az esti órákban meg hétvégén) sajnos felmegy 130-180 ra is :S(persze én is akkor tudnák leginkább játszani online)ilyen ping értékekkel nem lehet normálisan játszani mert minden adat késve éri el a szervereket és élvezhetetlené teszi az egészet........

Felhivtam az ügyfélszolgálatot de mikor meghalloták hogy ping probléma van rögtön közölték hogy arra nincs garancia sajnálják de nemtudnak segiteni......hiába mondtam hogy éveken keresztül jó volt(3-4 éve van datanet adsl-em)és sose volt ilyen problémám, csak azt hajtogatták hogy:sajnálják de nemtudnak segiteni.....akkor adjanak valami tanácsot ,de csak azt tudták mondani: sajnáljuk nemtudunk segiteni.....

Ez egy kisváros ahol lakom és sajnos nincs digikábel meg ilyesmi csak adsl vagy wlan ami nem lenne jobb...

Ugylátom hogy a GTS Datanetnél is az évek óta tartó minõséget kezdi felváltani a minél nagyobb bevétel utáni vágy......és akinek változott a felhasználóneve datanet-röl datanethd-re azok szerintem mind igy jártak mint én,persze internetezni(böngészni meg msn stb.) lehet igy is mondaná a szolgáltató de van akinek ez nemelég annak javaslom hogy ne GTS Datanetet válassza adsl szolgáltatónak

ui:és akkor még nem is emlitettem hogy rendszeresek a net szakadások is
3-4 év alatt nem volt ennyi mint az elmúlt 2-3 hétben...(((

Akinek esetleg datanet az internet szolgáltatója le irhatná a tapasztalatait,vagy pedig ha van valami ötlete a pingproblémámra ,thx
Szerinted visszadobjak egy régebbi driver-t a 2. részhez?
zico87
alap esetben nem de maximális fps-ben azért lehet több mert más enginere épül a 2 játék és uj hardwareken elképzelhetõ hogy jobban fut +uj drivereken

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Nem.

Az normális, hogy CoD 6-ban több FPS-em van mint CoD 2-ben? <#hehe>
Akinek multiplayerben segítségre lenne szüksége nyugodtan fordulhat hozzám<#ravasz1><#idiota>

danyi2
nem Sundmax.
Alaplapom : Asus P5B Premium

Steam: zboard25

gyikk
danyi2
raltek hangkártyád van????

Sziasztok! Kb. 5 napja jelentkezett egy problémám! Multi közben kidob, és azt írja ki, hogy: Kicked Player - Game session no longer available! Ez mi? Kösz a segítséget!
danyi2
Hellosztok
Azt mér csinálja a játékom hogy a singleplayer elindul de a multy nem.
Rákattintok a multi ikonjára bejön a logó utánna egy fekete képernyõ és kilép.
Mi lehet a baj?
Win 7 használok.

Steam: zboard25

nézétek meg ezt az oldalt http://www.fpsbanana.com<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>
zoci87, értem! Ez szívás! :/ És azt nem tudja valaki, hogy hogyan lehet azt megcsinálni, hogy mondjuk én amcsi vagyok, amcsi ruhával, és amcsi fegyóval, de német zászló van a fejem felett?

ToM1113, nekem is ez volt a baj anno, én routert cseréltem! Ajánlani tudom az SMC SMCWBR14-G2 routert, nekem olyan van, 10e-ért vettem, és hibátlan!
zico87
losing keyy elvileg nem a pb hibája vagyis öszetet hiba a windows is beleszól amire sajna a pb fejlesztõik már vagy 1 éve szarnak..

Értem, már ugyis azon vagyok hogy veszek egy új routert.... vagy szar, vagy bonyolult beállítani.... de ennyire? már mindent próbáltam és mégis befagy codnál.

Még valaki esetleg valami ötlet/megoldás?

PS3 Slim 250 PC

Üdv. U.E van haveromnak is... neki nincsen rutere csak modeme.... másik ismerõsömnek is volt õ modemet cserélt és jó lett (neki sincs router), szóval annyit tudok ajánlani hogy router csere.

Üdv!
a segítségeteket szeretném kérni.
Az internetem online játék során, meg amúgy is szakadozott az elmúlt idõben.
volt olyan hogy napokig 1x se szakadt meg de volt olyan hogy percenként szakadozott, az idõ elteltével egyre gyakrabban.
Úgy gondoltam hogy hátha a routerem a ludas, esetleg rossz, vagy valami rosszul van beállítva. Ezért próbáltam az utasításoknak megfelelõen még1x beállítani és leszedtem a legújabb firmware-t hozzá. Ezekután mûködik a net.

Igen ám de mióta frissitettem, mikor be akarok lépni a Cod 2 vagy cod4 multiplayer részébe, kijön az a kis ablak amin van egy kép és kiírja hogy call of duty 2 (vagy 4) aztán nem történik semmi, befagy. Ha várok 3-4 percet elindul, de ameddig nem indul el a feladatkezelõben nem válaszolt ír. A játék Singleplayer része elsõre rögtön indul.Csak a mp csinálja ezt ( gondolom a net miatt). A játék ujratelepitése nem segít.
És ha kihúzom a routert, és csak a modem van bekötve akkor se fagy be, és simán indul.

Mi lehet a gond?
Elõre is kösz a segítséget!

Router Dlink dir-100
Modem dlink 360-r

PS3 Slim 250 PC

Hello!

Valamit nem lehet kezdeni azzal, hogy PB kitesz "Losing Key Packets" címszó alatt? Tudom, hogy azonnal visszamehetek stb. de idegesítõ, amikor jó statnál kitesz!
zico87
hardware bann rég nincs nemis hiszem lesz cod1-el már nagyonrég nemfoglalkoznak ahogy igazán a cod2 de még a cod4 supportálásával se...

értem.. és CoD1-ben hogy lehet?😮 mit kell végrehajtani ahhoz hogy ezt megcsinállják? vagy már nem is foglalkoznak vele?

zico87
hardware bannt sehogy se kaphatsz mivel cod1 után eltörölték ezt a dolgot pedig nehezebben volt kijátszható..

rexHUNter
kérdezd meg attól aki adta

Hali.. 😊

CoD2-ben hogy lehet Hardware bannot kapni?
kérlek írjatok E-Mailt, vagy vegyetek fel x-re (:

e-mail:[email protected]

xfire: sleve95

Idehaza leginkább csalnak akik nagynak nevezhetõk...

zico87
h2k csak a neve nagy max de a csapat 0 esuba stb ezek szarnak a cod2-re ami érthetõ is...de idehaza teljesen haldoklik 1 nagy team nincs

byzhouse
"RESTRICTION: Service Abnormality" nem tudja valaki a megoldást erre? :S
-újra raktam játékot már 3szor
-pb frissítés 8szor min. -.-
-pb reinstall 8szor min. 😞
-registry cleanerrel is próbálkoztam(hátha :S)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Cod4...

hungary27
tek9
h2k... bõven van elég jó neve... eSube is néha cod2zik.... lehetne még sorolni ilyeneket, tudom ezek olyanok hogy mindenki ismeri õket pont ezért híresek.... de mind1 lehetne még mondani bõven...

gyikk
laca no1! milyen hangkártyád van?????

zico87
mondj 1 nagy teamet akkor pls csak 1-t..cod4-ben több a név tény de itt cod2-rõl van szó 1 név nincs már se europában se idehaza...

CB nagyrésze csaló =\ esl viszont szerintem viszonylag tiszta.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;