Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Megint van anyni wh-s..falon ekresztül huzza a fegyot az egyik...
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ert alig van 1.3-as szerver
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
nem pontos a rajz,de a lényeg látszik...kihajoltam a házból,kilógott a tarisznya,doozoknál csücsült egy sniper,belelõtt a tarisznyába,és meghaltam
hihetetlen,én hurkalévé lõhetem a fejét,de megy tovább,nekem meg elszakad a ruhám,és belehalok
Remélem kihaltak!
Hogy lehet az fgc-t megkérni h rakják át 1.3-ra??
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Ma waroztunk és kikaptunk 😞 de volt egy érdekes mondat amit az ellen fél egyik tagja mondta: milyen a cfg beállitásotok fogalmam sin cs mi az a cfg, de állitolag azzal lehet a codba finomitani. Na szal az lenne a kérdésem hogy hogy smint lehet olyat szerkezteni ?????
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha meg megint elkezd újra mindent letöltögetni, akkor meg reinstall kell úgyis. Szóval megyek! 😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Köszi!"
mondjuk ha mindenki az opcióknál internet kapcsolatnak az adsl/lant beállítaná akkor nem kéne ezzel szenvedni..de ha ez nem segít akkor amit Skyline írt az tuti fog.
A Patchrõl meg anyit hogy a hát azt elég elb.......-ták hogy amikor meghalsz pont oda rak vissza ahol a többiek és ez nagy csatában nem a legjobb
amúgy hány hertzen fut a monitorod?
valszeg azé nem engedi mert a függõleges szinkronizáció be van lapcsolva (vertycal sycne vagy valami lyesmi)
sztem tök felesleges 125 fps-re állítani, hacsak nincsen egy 125 hetzes monitorod<#vigyor4>#vigyor4>
125 fps-re szeretném állítani a maxot cod2ben, de nem engei... eddig lazán mûködött, de most vmiért nem jó:S 85-t nem engedi átírni eme paranccsal: /com_maxfps 125
plz help
"DirectX Error DirectX has encountered an unrecoverable error. Please check DirectX Help document for possible details."
v1.3 Patch
!! T H X