26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• lee56
    ...és directx-et ugye átraktad dx7-re auto és 9 helyett
  • trident
  • zico87
    "A minap a ClanBase-n CoD2-ben bevezették a 250-es fps korlátot. A klánoknak január 5.-től számítva 1 hetet adtak arra, hogy bekonfigolják a szerverüket az új szabályok szerint. A ClanBase adminok szerint a 250-es fps korlát bevezetésére azért volt szükség CoD2-ben mert a 250 fps-nél többel rendelkező játékosok léptei hangtalanok és ez jogtalan előnyhöz juttatja őket a kevesebb fps-el rendelkező playerekkel szemben. Én személy szerint örülök a döntésnek a kevesebb fps-makker miatt ugyanakkor véleményem szerint a 125-ös fps korlátozás lett volna az igazi, de jelen körülmények között azt hiszem, hogy ennek a döntésnek is örülni kell.
    Kíváncsi voltam, hogy hazánk CB-n játszó CoD2-s játékosainak mi a véleménye a döntéssel kapcsolatban így megkérdeztem néhányukat."

Szerintem ez nagyon jó döntés volt
  • ffxi
    Az már lehetséges.
  • Vviikkttoorr
    A vidikarim NVidia 6600
  • trident
    Ha kilép a játék a netre akkor nem kell portot nyitnod.
    Ha bizonyos pb hibák vannak, akkor ezek kellenek.

A pinged sokmindentől függ.

Próbálkozz még be a szokásos vírus/spyirtással, reg.cleannel, felesleges futó programok kilövésével. Lehet, vannak olyan dolgaid, amik kommunikálnak és ez eszi a sávszélességed.
  • ffxi
    De ez PB-re vonatkozik. És megcsináltam és nem segített.
  • trident
    Bemásolom:

Do I have to re-configure my firewall or proxy to use PunkBuster?

In general, if a connection can play the Game online successfully without PunkBuster, then there will be no need to make any changes to a firewall or proxy that may be in use when PunkBuster is Installed and Enabled. PunkBuster communicates over the Internet (and in LAN environments) using the same network channels created and used by the Game, and therefore requires no changes. Servers running with PunkBuster enabled should have UDP ports 24300-24399 open for PunkBuster to be able to operate to its fullest abilities.
  • ffxi
    Nem, nincs semmi a portokról. Csak PB próblémák vannak ott.
  • trident
    www.evenbalance.com

cod/faq/rákeresel a port szóra. Megtaláltad.

Demó, stb: www.callofduty.hu leírások/faq
    demó: seismovision

Magyar nyelv tisztelete, vannak bizonyos szavak, melynek írása nem azonos kiejtésükkel, dislexia esetén a szótőre figyelj.
  • ffxi
    PLS segícsetek!!!!
    512 a feltöltésem és még is a pingem 60-80 között van. Rúterel rendelkezem. Vmilyen portot kell nyitni a gémnek, nem?
  • Eisenhower
    ha jól emlékszem a konzolba be kell írni /demo demoneve
    felvenni meg asszem konzolba /record ha tévedek vki javítson ki .)
  • ffxi
    Hogy lehet felvenni egyátalán?
  • Sanyeee
    psl vki írja már le hoggy hogy tom lejátszani azta demo-t amit betettem a demos könyvtárba...
  • sweech
    a játék multiplayer beállításainál tudod
  • Japep
    Hogyan tudom színezni a nevemet az XFire-ban???
    Az ASE-ben tudtam, de ebben nem...
  • tobias88
    32/16
  • tobias88
    a ping függ a géped erősségétől is, vedd lejjebb a grafot! a játéknak ennyi sebesség kell: 32kb/8kb
  • ffxi
    HELP!!!
    512Kb/s a feltöltésem és még is 60-80 a pingem. Pedig 512 feltöltés mellett 20-30 kéne produkálnia.
  • tobias88
    videókártya?
  • torrente111
    xfire!!!!!
  • Vviikkttoorr
    Sziasztok!!
    Az miér t lehet hogy multiba akad kicsit a játék?
    Pedig nincs olyan rossz gépem! PLs ha tudtok segíteni mi nem lehet elég a játéknak!
    Íme a gépem: AMD Athlon 64 Processor, 3,2 GHZ, 2x 512 MB RAM, és a netem 2 MB / s-os! ha tudtok vmit pls szóljatok!
  • sweech
  • BIZ0906
    Melyik a legjobb szerver kereső?
  • sweech
    nemtudom miért de a live nem fogadja el a címemet. beírom, tölt és ennyi. próbáltam másnál is fellépni de ott se sikerült :/
  • Peetboy
    Köszi szépen.Már sikerült regisztrálnom.Ezek szerint csak kicsi vagy csak nagy betük szerepelhetnek a névben. De ahogy látom ez nem olyan egyszerű mint az ASE. Itt maguktól nem jelennek meg szerverek,csak ha be írok 1-et.
    Ti tudtok jó szerver oldalakat?
  • V43 1105
    Az Only lower-case letters and number mondtat azt jelent,hogy csak kis és nagy betűk illetve számok szerepelhetnek a nevedben..
  • Peetboy
    Sziasztok!
    Nem tudom ti,hogy tudtatok regisztrálni az Xfire oldalon.Mert nekem semilyen nevet nem fogad el amit beírok.Teljesen mindegy mit írok be.
    Ezt írja : Invalid Username: Usernames must be made of only lower-case letters and numbers.
  • aston91
    1. Nem Finnországból netezek 2.Már megnéztem, de magyarra van állítva, azért kössz a tippet de még mindig nem jó! Sőt msn-en beszéltem az egyik barátommal akinek ugyanez a baja! Vkinek ötlete?
  • laslandes
    mert Finnországból netezel?
  • gyupee
    a profilodban állítsd át a locationt
  • aston91
    xfire(bocs hogy nem írtam!)
  • aston91
    nem tudja vki hogy miért hoz elő mindig finn szervereket amikor a my country-ra kattintok? Régen még jól működött!
  • BIZ0906
    Tudtok egy magyar szervert ahol mindíg sokan vannak? (ha lehet RSK de ha nem akkor jó lesz más is)?
  • starweb88
    helo pls segitsetek nekem :) milyen parancsal tudom beolvastatni a pb s cfg ket? mert az uj cb pb pack tartalmaz egy pub.cfg t meg egy war. cfg fájlt milyen parancsal tudom aktiválni ezeket?
  • Cat 02 #17545
    =) van egy ilyen fílingje a c knek meg b knek :D
  • Prince of Máté
    telepítsd fel a Windows Live Messengert + Plust!
    :D
  • sweech
  • trident
    callofduty.hu leírások.

Amúgy az xfire, jobb oldalt a keresőmezőben válogathatsz.
  • lee56
    ismered a tea filtert, na xfire-nak is van hasonlója :)