Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
Nem, én inkább azt mondom hogy legóval játsz multiplayer helyett hülyegyerek. Az való neked.

delbanplz.

No és persze tanulj meg helyesen írni.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Szasztok lehet aztfogjátok mondani hogy csiter vagyok de nincs valakinek aimbotja az újj 1.3 as serverekhez ha van akkor pliz kûldjétek el erre a cimre:
E-Mail:[email protected]
google rúlz<#hehe>. Gamekapocson megleltem<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

már 1.3 patch is van?<#wow1> Valaki pls majd adjon egy linket, ahol elérhetõ a patch. Picit lemaradtam Call of Duty 2 terén. Elõre is thanks<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

no kérem. Feltettem ismét Call of Duty 2-t<#eljen><#worship>. Sokáig hanyagoltam, de most...most ismét vagyok. Reszkessetek majd<#vigyor2>. Ugyanis kell egy kis idõ, míg bele jövök a régi formámba. Végig toltam a tréning részt oroszéknál, az ment, most megyek multizni. Leginkább CRC klán szerverén leszek található Dexantreal néven.

szar helyrõl töltöd

de az nagyon lassú 😞((((( már 10 % felet tvagok de még 44 óra
jobb esetben !
sztem jobban jársz ha letöltöd torrentrõl a full cod2 t

feltennéma dvd-t a gépre és a main ba bemásolnám a letötlöttet
ha le is töltenéd valahonnan hogyan csinálnád meg hogy beolvassa?

PLS nagyon kéne a telepító dvd rõl a main mappából a lacal englis idw -k mert az enyémen megsérültemk és nemtom telepíteni 😞(((( PLS nagyon sûrgõs lenne honnan tudnám letölteni
trident
<#vigyor2>

Fura módon, amikor a webdownloadról töltöttem le mindent már nem irt ki figyelemztetést, egy kört specteltem és másfél pályát játszottam, ütõs volt nagyon, ráadásul jó volt a közeg!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

armyzgatunk, armyzgatunk, a pb-t meg nem tudjuk beállítani, hogy ne vágjon ki? 😄

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

trident
és töröld le a felesleges módokat, fájlokat, ami bezavar. Ha valamilyen módot próbálsz futtatni, olvasd el a readme-t.

miilann
nezdd meg a konzolt ;>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

2 gépet kötöttünk össze ahaverommal de mikor szervert szeretnénk csinálni mindig kiírja hogy:script compile error
(see console for details)

mi lehet a probléma???? HELP PLS
1.3 patch legalábbis nekem csak ez van 😊

Srácok miket érdemes felrakni az alap játékra?
trident
Mindkét dolognak örülök.😊

A kezdeményezésrõl írtam egy hírt a cod.hu-ra, eddig pozitívak voltak a visszajelzések és máris kaptunk egy új fájlnevet+md5hash-t.

jelenleg most minden ilyen infót két felé küldök, késõbb pedig megbeszéljük ki legyen az, aki gyüjti és frissíti az ellenõrzési listát.
A friss ellenõrzési listát pedig minden két-három hétben lehetne publikálni (cod.hu hír + letöltés)

zico87
Ja már elküldte egyik klántag a PB mappát már jó hála istenek na elküldtem egy ujjab program csomagot az Evenbalancera amit nm jelezz be a PB !!!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

:S
frissítsd a kliens oldali pb-det vagy konzolba: /pb_security 0
sztem így jó lesz..
próbáld ki 😊

trident
Futtasd a pbsetupot.

Ha nem segítene kérj meg valakit, hogy küldje el a pb mappáját. Csak annyiról van szó, hogy az egyik fájl hibás.
Lehet, hogy elég csak azt az egy fájlt felülírni.😊

Másold a játékot egy másik meghajtóra, aztán szedjél le minden modot, csak az eredeti fileok maradjanak, és onnan inditsd a játékot, aztán menni fog.

zico87

Ezt Miatt mindig kidobb és már idegbeteg vok 😄

Törölt felhasználó
Nem engedi a multi playerem, hogy csakúgy jáccak.Serveren engedi de ha egyedül szeretnék tesztelgetni akkor kilép mikor tölt és kiír valamit.Pls segítsetek mit csináljak???
np

ok. mar megy. köszi mindent
azt mondja rosz a key kodom :/
igen

le

pbsetup.exe ez le kell tölteni ???<#bdead>
hali.hogy tudok játcani mert mikor rákapcsolodok egy serverre akor valami evenbalance.com ra küldene. csak azt nem tom hogy ott mit kell letölteni.
no

és itt olyan seria számokat találok h ha multiban jáccok akkor nem mindig azt írja ki ha szerverre akarok menni h ROssz Cd kulcs?
dehogynem keresõbe írd be h 1.3 No CD

szevasztok, nem rég töltötem le a játékot de rájöttem h eredeti kódal kéne próbálkoznom h multiba is jácchassak, nem kérem azt h vki adja oda mert ugyse tenné inkább olyanra lenne szükségem h hogyan férhetek hozzá egy eredeti seria számhoz olcsóban mint hogy megvegyem a játékot?? - vagy ilyet nem lehet? és ha vmi olyat kérdeztem amit nem kellett volna vagy nem szabad akkor bocsi!
Ez jóóóó 😄😄😄 Ne szopassatok, tényleg van, aki összefirkálja a monitort, vagy matricát ragaszt rá ??? MEGALOL 😄

Malacka 😊
trident
Valószínûleg ma este kihírezem ezt a kezdeményezést, egyelõre letöltés nélkül. valószínûleg fog kapcsolódni és kooperálni fognak a kiképzõ zászlóalj csoport is.😊
( www.kikepzo.uw.hu )

megfogod a monitort és másik irányba dobod =)

sehogy 😄

Hülye kérdés de hogy lehet visza dobni a gránátot?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

miilann
/me erõsen cless

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

zico87
Kerüld ki az Aknákat !!!!

Ficsek:Elküldtem a fájlneveket !!!+ sd publicba hogy lehetne azt megcsinálni hogy Publik modba a tankra csövére is lehessen rakni bombát ???

de nem lehet!!!állandóan aknára lépek!<#gun><#gun>

pfff ne csítelj csíter :/
minek ehhez a játékhoz csít??? tök könnyû végigvinni.... ha meg nem bírod csíttel, akkor ne játsz vele

Sziasztok!
Segítség kéne! Le magyarosítottam a játékot. singleplayerben játszom. engedélyeztem e konzolt de nem tudod elõhívni hogy cheateket beírhassak.hogy kell ?köcc

hát nekem is volt..
De már csak 29.ig lesz szerverem 😮

zico87
De tönször benn volt ez a srác az sv_cheats logban init failure miatt ezért kicsit gyanús de mind1

Próbáld meg ezt: #15276

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

ez nem csít!
Nekem is mikor átrakattam 1.3ra a szervert pb off on volt meg minden alap beállítás akkor ilyen :S