Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
delbanplz.
No és persze tanulj meg helyesen írni.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
E-Mail:[email protected]
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
jobb esetben !
Fura módon, amikor a webdownloadról töltöttem le mindent már nem irt ki figyelemztetést, egy kört specteltem és másfél pályát játszottam, ütõs volt nagyon, ráadásul jó volt a közeg!😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
(see console for details)
mi lehet a probléma???? HELP PLS
A kezdeményezésrõl írtam egy hírt a cod.hu-ra, eddig pozitívak voltak a visszajelzések és máris kaptunk egy új fájlnevet+md5hash-t.
jelenleg most minden ilyen infót két felé küldök, késõbb pedig megbeszéljük ki legyen az, aki gyüjti és frissíti az ellenõrzési listát.
A friss ellenõrzési listát pedig minden két-három hétben lehetne publikálni (cod.hu hír + letöltés)
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
frissítsd a kliens oldali pb-det vagy konzolba: /pb_security 0
sztem így jó lesz..
próbáld ki 😊
Ha nem segítene kérj meg valakit, hogy küldje el a pb mappáját. Csak annyiról van szó, hogy az egyik fájl hibás.
Lehet, hogy elég csak azt az egy fájlt felülírni.😊
Ezt Miatt mindig kidobb és már idegbeteg vok 😄
Malacka 😊
( www.kikepzo.uw.hu )
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Ficsek:Elküldtem a fájlneveket !!!+ sd publicba hogy lehetne azt megcsinálni hogy Publik modba a tankra csövére is lehessen rakni bombát ???
minek ehhez a játékhoz csít??? tök könnyû végigvinni.... ha meg nem bírod csíttel, akkor ne játsz vele
Segítség kéne! Le magyarosítottam a játékot. singleplayerben játszom. engedélyeztem e konzolt de nem tudod elõhívni hogy cheateket beírhassak.hogy kell ?köcc
De már csak 29.ig lesz szerverem 😮
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Nekem is mikor átrakattam 1.3ra a szervert pb off on volt meg minden alap beállítás akkor ilyen :S