Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente111
köszi.de mit értessz a nem stabil alatt?

Az egéré, általában az infráé, ha nem stabil a padon.

torrente111
sziasztok.tapasztaltatok már olyat,hogy játék közben bepörög az"ember" az az egér hibálya vagy a gépé??kösz

😊
a mi szerverünk nem publik, pont ezért ^^

zico87
Ja a Publik szerverek elég idegesítõek föleg ahol van TK ott tuti nem lehet normálisan játszani,így én általában minden este a saját szerverünkön gyilkolászok ott ugyis az én kzembe van a hatalom ha följön valami kis idióta !!!!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

ja igen. az arc crew 😄

cs 😊
Hát amnapság a publikokat utálom!
manapság egész nap warozok 😊
Vagy taktikolok a csapattal 😄
Mert publikon már megint elfajultak a dolgok...
csiter klán szerverén tk-zzák egymást..
Ezekre szoktam járni: vektor, csiter max 😊

Én mostanában ARC.CREW,V3ktor..no meg a csiter-ék szerverén szoktam tolni sd általában mindig fullon van 😊

torrente111
itt mindent meg találsz: http://profbako.uw.hu/

hát változó
én a dm-et csípem jobban
amit kidob az ase, és jó pálya arra felmegyek
a neved nem tetszik 😛<#ravasz1> 😊

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

CheAteR88
1.3-as peccsrõl pls egy linket!!!
thx

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
az megvan😛
azaz még anno meg is volt😊
amugy ti mostanság meik szerveren szoktátok csapatni?😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

hát... egy punk buster frissítõ, 1.3-as patch
asszem több nem kell hozzá. na meg egy kis ügyesség <#ravasz1>

CheAteR88
HELLA ALL
azaz inkább re😊
mi kell nekem ahoz hogy manapság codozni tuggyak anno kellet tom pb -meg minden de hát nemtom
ujra felszeretném tenni és egyszer 2x kitesztelem asszem
szal mi kell hozzá????????

zico87
Ok majd megdumáljuk

zico vmelyik nap nem hozunk össze egy pcw-t?

torrente111
köszi.de közben rájöttem!!!

Kösz a segítséget.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

kas123
Az FGC az télleg naon jó, "olcsó" és megbízható is. Ha nincs rá pénzed egyedül akkor vmeik haveroddal bérejjetek 2en eggyet úgy olcsóbb^^. De az a havi 1700+áfa=ami kb 2100Ft az nem olyan sok fõleg ha haverral együtt veszed

Az FGCbe az a jó h
-nem kell szerzõdést aláírni(ez kinek elõny, kinek hátrány)
-megbízható, fgc-s szervereken ritkán van lagg... eddig egyszer találkoztam laggal de az is megszünt 10 perc alatt
-jó fejek a szerverkészítõk, ha vmi gondod van szitne rögtön javítják, tõlük is kérhecc segítséget bármivel kapcsolatban(konfigolás+ftp..., nekem anno segítettek)

kas123
írok egy példát, ha ebbõl se érted akkor...^^

/bind k say csá ezt mindenki látja
/bind k teamsay csáttok csak a csapattagok látják
/bind k console /ampsay Cheat Off ez a consolos az /amspayba nemvok biztos de vh így kell, a k hejére bármint írhatsz KIVÉVE amin vmi funkció van, vagyis arra is lehet scak akkor arról a gombról eltûni kaz a funkció...

a névszinezést gondolom tudod de azé azt is leírom egyí bindes példával

/bind k say alt3+3*Csá

az alt+3mat ütni kell, nem írni^^
a * hejére egy számot kell írni 0-9ig

tomee14
csõcsõ😊

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

torrente111
Segítsetek légyszi.Végigcsináltam a F.A.Q-ban leírtakat a bind-rõl.De nekem a játék közben csak alul ott ahol,az jön elõ ki-kit ölt + oda rakja név nélkül.Tehát hogyan kell jól + csinálni?????

szeva némi xD
alias world clesses 😄

tomee14
zico, van tgf?

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Gondolkozok rajta mert tényleg igényes szervert akarok. PB, modok, új mapok stb. Csak anyagilag most nem állok fényesen.

zico87
Hát nem muszály klán bérled azt max lezárod a szervert ha nemakarsz Cheatereket+hasonló embereket a szerverre és annak adod meg a jelszót akinek akarod, az FTP az meg nem egy túl nehéz, konfigolásba meg segítünk !!!!

Visszavonva amit írtam. A saját gülyeségem miatt nem hozott be semmit.😛 Le voltak tiltva a beugró ablakok.<#lama><#lama><#lama>

Komolyan gondolkozok ezen a szerverbérlésen. Csak az a gond, hogy nekem klán nem kell, meg az FTP-hez sem értek. Szal ebbõl mégsem lesz semmi.😞

Na ezaz, hogy pl az fgcklan-ál rányomtam a bérlési szabályzatra és semmi nem jön be.

ka havonta kell fizetni
de ahonnan akarsz szervert rendelni (pl obinet) akkor a honlapján le van írva az összes info a szerverbérlésrõl

79Alba
MERT SZÜGSÉGEM VAN A SZAVAZATRA LOL

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

1., L.O.L.!!!<#wow1><#ticking><#banplz>
2., Miért ide?
3., Tudna vki válaszolni a kérdésemre? (lsd. 15674)

79Alba
Hali mindenki kellene egy kis segítség vagyis szavazat a lányomra.Elõre is köszi mindenkinek. A CÍM: http://www.gyerekoldal.hu/index.php?todo=szepseg_galeria_2&kep_sorszam=374

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

zico87
Csak az a baj most nézztem a Magyar szerverek 80 °%-án kivan kapcsolva a PB mert a Láma adminok nemtudják bekonfigurálni és csodálkoznak ha hemzsegnek a csíterektõl ezen is kéne változtatni hogy minden magyar szerveren legyen PB és persze jól bekonfigolva !!!!

trident
Persze, szerintem így lenne a legjobb😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zico87
ja mostmár Összedumálunk azt 1 config lessz az õvé csak besegítek neki a csít keresésben !!!!

trident
Érdemes összedolgoznod Idontknow-val, felesleges, hogy két külön frissített cvar lista legyen, mindenki jobban jár, ha egy készül el, amiben többen dolgoznak össze.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Sorry. Én sem tom, hogy miért nem kérdeztem rögtön.

Na mindegy. A kérdésem az lenne, hogy a szerverbérlés az miként történik (abszolút kasu vok hozzá szal lehet hülyeséget kérdezek)? Nekem csak egy 10 slot-os 1.3-as szerver kellene. Megnéztem és ez 1700 Ft. Ezt havonta kell fizetni?

_D

zico87
Mi is az Fgc-tõl béreljük én csak Jót tudok mondani rólúk !!!

Itt az Uj PB configpackom

Bene van az Uj cheatek !!!

aham sztem is!
De most fogom kipróbálni a argonet-es szervert is 😊

trident
Korrekt, tisztességes hosterek, gyors, hatékony supporttal.

Egyszerûen: jó szervereket bérelhetsz tõlük. Az obinet is teljesen jó választás és az fgc is.😊
Személy szerint mindkettõt csak ajánlani tudom.
Mostanában az fgc-vel volt több pozitív tapasztalatom, de ezúton is üdvözlöm Pilut az obinettõl, mert szervereink indulásakor korrekt supportot biztosított számunkra!

kas123
hmm nemértem, mé nem kérdezel rögtön? mé várod h vki írja h én bérelek? és ha vki csak bérelt és tudná a választ?

Bérel itt vki fgcklan-os szervert? Mert lenne pár kérdésem.

<#eljen>

Olvasd el a F.A.Q.-t a kép alatt.

Helló!
Én azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet a nevem betûinek a színeit beállítani ha neten játszok?

kas123
jaja így má vágom^^

Én valami Xbox-os cod versenyre tippelek.

ezmiez?