Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ott kiválasztható mapokhoz hogyan tudom berakni az enyémet is?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
töltöttem le cod2-höz map tools-ot , és csináltam egy pályátudjátok , hogy hogyan tudok a páéyán játszani?
üdv:alexa
töltöttem le cod2-höz map tools-ot , és csináltam egy pályátudjátok , hogy hogyan tudok a páéyán játszani?
üdv:alexa
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
3 honap után😄
lehet alkalom attán titeket is elverlek😄😛
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Küld ezeket a szégyenfalra és nekem is küld el és fölrakom a mi szégyenfalunkra is már van jópár ember akit nemszeretett a PB 😄
Mondjuk akik lebukik egyszerûen csinálja átmegy egy PB nélküli szerverre ,Multkor is a Slovak Guntroppers szerveren a srác olyan pofátlanul wh-zot hogy az már nemigaz.... De hát a LÁMA Admin nemtudja bekonfigolni de ittvanak a PB konfigok miért nmhasználják ezeket az ilyen Tudatlan Adminok ???
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Azt írja most ki a cod2, ki vág minden szerberrõl: Service Abnormality! MÉR?? :S
a másik rpoblémám, hogy feltettem az 1.3-as javítást, és a moscow pályán ha kimegyek az épületbõl, ugy elkezd szaggatni a gém hogy áhh... jó, nem egy erõs gépem van, igaz, de régebben mikor fent volt a játék és játszottam vele, sohanem szaggatot.. miért csinálja most ezt?😞
akyyy: a www.magyarositasok.hu címen tuti fenn van
de mostani mx518-as egeremnél semmi gond nincsen (lekopogva)