Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ia Pam mod nem szereti a custom mapokat azt elõjön sok ilyen bug !!!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Hát Cheater sajna a Codba mindig is lesznek csíterek+lámák akik lecsítereznek pl:minket is 😄 ez a magyar Public azért kell valami haveral õszeálni azt zárt szerveren nyomulni ahol mindenki ismeri egymást és ha valaki csítel akkor másnap tarkon tudod ba.... !😄
Ezt nekije: <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
méga végén kapsz egy büntetõpontot
felmek gondolom a régi idõk emlékére jáccok eggyet!
de bazdmeg mitlátok?
hogy sok geci szarfaszu segnyalo csiter elbassza fojamatosan a játékhangulatot
megkérdeztem tõlle ezt mértkell
õmeg:nem vok csiter ne gyanusítgass
de amikor látom a kis szarrágot hogy karokkal végigkövet a falon át nemcsak engem hanem mástis akkor egy picit elbvorult az agyam
én asszondom nem szar ez a kibaszott játék hane elvan baszva a sok szarfaszu genyláda csiterrel
és eskü én szeretem a codot de addig szerintem nincs értelme vele jáccani míg nincs vagy nem tlálnak ki hozzá egy kibebaszott védelmet!
lám a css-t megtutták oldanim akkor ezt a szart mértnem?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
látszik hogy egy 10 éves szánalmas noob
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Valaki nem tud egy wall hack elrejtõ progit amivel fent tudok maradni a Pb-s szervereken is? Természetesen a Cod 2-höz.
Kösz.
ugye amikor multizok mindig letölt egy csomó mindent a gépre magától, mikor tölti be a pályákat. Na, ezeket hol lehet kitörölni? mert most elkezdtem elölrõl, de baromi idegesítõ néhány dolog.
köszi
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
csak nem tudtam kifezeni magam ^^
<#help>#help>
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Custom mapok sokaságánál kapom a következõ hibaüzenetet (szerver pure 1):
"iwd sum/name mismatch"
Tudja valaki mi nem stimmel?
Pure 0 esetén nincs hibaüzenet, de láttam már pure 1-el futó szervereken olyan mapot, amire én hibaüzit kapok.
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Itt van a Gob ratsi csata vége 😄
Mi is megtaláltuk azt a bugot ami sztem nem bug hanem direkt mert hát különben nem lennének ott az összes fegyver !!!
1; segítséget kértél.
2; segítettem.
3; több üzeneten keresztül appelálsz és értetlenkedsz valamint nem fogadod el a segítséget.
Nem fogok több oldalas regényt írni, hogy mit állít ez a kapcsoló, miért van szabályozva. Leírtam mit tegyél. Most ezen mit kell ragozni. Még szép hogy neked újdonság. Ha tudtad volna már megcsináltad volna magad.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Lécci mondjátok meg hogyan lehet a bugokat bekapcsolni vagy mien moddal mert van egy admiral mod ahol bevannak kapcsolva a bugok csak nem tudom hogy hogy
1; Most írtam le mi a teendõ.
2; a hibaüzenetben le van írva mi a probléma, nem a fórumban.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
PB Update
Egy beállításod túl alacsony. A hibaüzenetben minden le van írva, csak el kell olvasnod.
[url=http://evenbalance.com/index.php?page=dl-cod2.php[innen lehet Letölteni[/url]