Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#15858:
Valszeg maradt olyan mod az fs_game által meghatározott könyvtárban vagy a main könyvtárban, amik összeakadnak, esetleg módosítva lettek, esetleg nem kompatibilisek az uo-val.
A hiba után lõdd le a szervert és keress egy console.log vagy ehez hasonló nevû fájlt. A vége fele kellene találnod feltûnõen sok csillaggal ellátott sorokat, ahol a konkrét hiba okát írja le. Azt ha bekopizod, többet lehet mondani róla.
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Nekem egy olyan problémám lenne ho felraktam az 1.3-as patch-et, és ha pl legyomom a c-t és leguggol akkor a guggolás ikon helyett csak egy fekete négyzet lesz ott...
Nem tudjátok mi lehet a gond?
Elõre is köszi!
][ ВАЗ ][
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
igy:<#gun>#gun><#violent>#violent>
utána meg igy menne nekik:<#falbav>#falbav>
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Hálóba szeretnék játszani a haverommal.
Lágyszi írjátok meg hogy lehet-e berakni és ha igen, hogyan?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
még nem láttam hozzá ilyesfajta kieget
www.flickr.com/photos/soma62sco
ja ezért a legjobb csít amit én használok az a sok-sok gyakorlás !!! Ezt javaslom neked is cheater,mert tényleg nemmindenki csíter akinek van valami gyanús mozdulata az lehet makker vagy gamebug !!!
nem jol linkeltem 😄
újra:

ez az egyik haverom, de már látom õ is csítel =(
Az igazán jó játékosok, a megfelelõ helyzetben, megfelelõ felszereléssel, megfelelõ rutinnak könnyen tudnak így játszani.
pl. jó fülhallgató, pályaismeret és rutin, egy kevés skill.
Én nem sd-zek, felmentem Ficsek és tudatLAN féle reload realizm szerverre. Gyakran utolsó helyeken tanyáztam. Aztán felmentem hq-zni, German Front módban. Gyakran zsinórban csinálok 2-3-as k/d arányt, elsõ helyezéseket, fedezék mögüli felugrásból halálos találatokat, noha egy fél órával elõtte a TL szerveren azt sem tudtam merrõl lõttek le.
Ugyanez volt egy hozzánk járó sráccal. SD és alap cod2-ben jól tud villantani, de nálunk még nem veterán (de szeret hozzánk járni, jól érzi magát és ez a lényeg).
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
thx
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
DE.
Elvileg lehet, benne van a pakliban, de mivel ilyenkor shot sem sikerül és hamar repül ezzel a hibával a játékos, ezért nem egyértelmû.
Saját tapasztalat szerint én nem tartom ezt bizonyítéknak.
(általában egy pb mappa tartalom törlése&pbsetup vagy a router rendbetétele megoldja a dolgot)
cheater: ha tényleg ilyen tudatlan* vagy még mindig, akkor ez tényleg nem a te játékod!
*=szinte minden nap van errõl szó itt, a cod.hu-n rendszeresen vannak hírek, tutorialok a pb-rõl, foglalkozik ezzel több topik.
A pb vagy fel sem engedi(!) vagy a csalás bekapcsolásakor azonnal(!) vagy általában a cvar ellenörzési ciklus (általában 90 másodperc) során dobja ki a csalókat.
Aki meg jobban játszik? Mióta játszol? Ez vicces lenne, csak az a baj, hogy nagyon sokan úgy gondolkodnak mint te és az orrukig sem látnak el. Szerencsére az ilyen játékosok hamar lekopnak a valóban jó szerverekrõl.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
és ha ilyett találok a cheat logban az 50-50 % hogy csalt ???? Mert sok ilyet találok !!!
Cheater:Én is Így Gondolom a Killcam-bõl vagy spectatorból ki lehet deríteni hogy az illetõ csal-e vagy van
Nem tudom volt-e róla szó hogy ingyenes lett a cod2-höz a DMW. Próbáltuk felrakni a serverünkre, de rá kellett jönnünk hogy magyarokkal egy darab wart nem tudunk rendezni, mert senki nem fogja felrakni a kliens. Külföldi servereken használják.Ha sikerülne elterjeszteni annyi lenne a csítereknek, mert ezt naponta frissítik
lehet nem nekem szol de hozzászolnék
nembiztos hogy csiter az aki nállam jobb!
de amikor már láccatát agya hogy csiter akkor már az enbernek a fasza kivan vele
te nem így gondolod?
COD2 Scene=Szánalmas szar csíterek+szarlámák akik a jobbakat lecsíterezik !!!
Kisvarga: a mi szerverünkön állandón updatelem a PB-t az ujabb csíteket beleírom a configba próbálok tenni a kis 12-15 éves csíterlámák ellen de nemmindig sikerül mert ugye csak utólag tudok tenni ellene amikor kijött az uj csalás,de ezért csiáljuk Idonknowal a PB konfigot !!!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ott viszont érdemes az anyázást csalózást hanyagolni.
A publik hent tdm pistiHUN adminolású szerverektõl meg mást ne várjatok...