Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel nincs semmi gond, látszólag normál console ablak.

#15858:
Valszeg maradt olyan mod az fs_game által meghatározott könyvtárban vagy a main könyvtárban, amik összeakadnak, esetleg módosítva lettek, esetleg nem kompatibilisek az uo-val.
A hiba után lõdd le a szervert és keress egy console.log vagy ehez hasonló nevû fájlt. A vége fele kellene találnod feltûnõen sok csillaggal ellátott sorokat, ahol a konkrét hiba okát írja le. Azt ha bekopizod, többet lehet mondani róla.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Bocy
hömmm
nekem nem volt ilyen problemetikám soha😄

Hassan B
Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne ho felraktam az 1.3-as patch-et, és ha pl legyomom a c-t és leguggol akkor a guggolás ikon helyett csak egy fekete négyzet lesz ott...

Nem tudjátok mi lehet a gond?

Elõre is köszi!

][ ВАЗ ][

ffxi
Bocsánat a méret miatt!!!

Fákjúal!

ffxi
Ez is! Ez Hamachinál jön elõ<#rinya>

Fákjúal!

ffxi
HELP!!
Multinál jönnek elõ

Fákjúal!

Én tudnék tippeket adni kínzásokból és kivégzésekbõl!!!😄 Küldjetek egy csítert ide és ha kell fel is veszem nektek ahogy könyörög.😄

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Geroy
Attól nagyobb kínzás nem kellene!!! Persze kaját nem kapnának hozzá!

zico87
ja de a csítereknek ez túl kegyes halál lenne egy tankal lelõni õket valami kegyetlenebb kéne !!!!pl:Középkori Kinzások,végignézetni az összes Argentin szapanóperát stb..... Kinek melyik a kegyetlenebb azt döntse el !!!!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Ez nagyon LOL!!!<#taps><#nevetes2><#nyes><#vigyor>

Geroy
Ez nagyon fasza!!! Grat annak aki kitalálta!!! <#worship><#taps>

"Régi mániám! Tankkal végigmenni Románián! Egy szép nagy Tigrisen!" én is inkább a csítereken mennék keresztül. Meg az Activision vezetõin amikor nem adják ki PC-re a CoD3-at.<#boxer><#violent><#gun><#eplus2>

http://gportal.hu/portal/anberlin/
Geroy
A sok köcsög csitert már kilõhetnéa cod2-bõl!!!
igy:<#gun><#violent>
utána meg igy menne nekik:<#falbav>

kas123
vajon lõni is tud?^^

zico87

zico87
ja ez így van sajna dehát jót kell rajtuk röhögni azt olyan szerverre kell járni ahol jó a társaság (Elég kevés Ilyen szerver van )

jah ez igy van vissza térve multkor a csiter szerverén toltam 30:7 es statom volt és persze aimos és wh s köcsög voltam meg is kaptam a kicket ^^ van ez igy én ezen csak röhögök h a magyar cod2 es társaság elég szánalom....

Botokra nem érdemes idõt pazarolni, csak elõre mennek, lõnek egyet és töltenek, sík hülyék. Modok próbájához szokták hasznáni tesztelés céljából.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

zico87
Kreáltok egy lanszervert azt anyi a többi gép meg Ip cím szerint csatlakozik !!!

^.^

kas123
öreg elõtted kérdezték meg... a lan=háló ha nemtudtad

Bocs kifelejtettem a bot szót<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Hello!
Hálóba szeretnék játszani a haverommal.
Lágyszi írjátok meg hogy lehet-e berakni és ha igen, hogyan?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
tudomáson szerint nem lehet botokat berakni mint a cs-ben...
még nem láttam hozzá ilyesfajta kieget

soma62
Azt szeretném kérdezni hogy lanba szeretnék ugy játszani a haverokkal hogy botok ellen ez megoldhato??

www.flickr.com/photos/soma62sco

Este nagy buli volt!!

zico87
na ez tényleg Így van Trident én szinte csak sd-zek és amikor fölmentem egy sd szerverre 16:3-as statnál dawnvillen én is megkaptam a csíter jelzõt de mondtam a srácnak neked sokat kell még gyakorolnod és okosodnod aki ismeri a mapot az nagy elõny föleg sd-be van ez így sztem !!!!

ja ezért a legjobb csít amit én használok az a sok-sok gyakorlás !!! Ezt javaslom neked is cheater,mert tényleg nemmindenki csíter akinek van valami gyanús mozdulata az lehet makker vagy gamebug !!!

sry a nagyságért!

opsz
nem jol linkeltem 😄
újra:

most találtam ezt a képet:

ez az egyik haverom, de már látom õ is csítel =(

trident
Elolvastam.😉

Az igazán jó játékosok, a megfelelõ helyzetben, megfelelõ felszereléssel, megfelelõ rutinnak könnyen tudnak így játszani.
pl. jó fülhallgató, pályaismeret és rutin, egy kevés skill.

Én nem sd-zek, felmentem Ficsek és tudatLAN féle reload realizm szerverre. Gyakran utolsó helyeken tanyáztam. Aztán felmentem hq-zni, German Front módban. Gyakran zsinórban csinálok 2-3-as k/d arányt, elsõ helyezéseket, fedezék mögüli felugrásból halálos találatokat, noha egy fél órával elõtte a TL szerveren azt sem tudtam merrõl lõttek le.
Ugyanez volt egy hozzánk járó sráccal. SD és alap cod2-ben jól tud villantani, de nálunk még nem veterán (de szeret hozzánk járni, jól érzi magát és ez a lényeg).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

CheAteR88
"de amikor már láccatát agya hogy csiter"

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
pls olvasd el amit irtam!!

thx

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

trident
zico: elvileg hibás/elévült/router megszakítás miatt, a kliens oldali pb okozza a hibát.
DE.
Elvileg lehet, benne van a pakliban, de mivel ilyenkor shot sem sikerül és hamar repül ezzel a hibával a játékos, ezért nem egyértelmû.
Saját tapasztalat szerint én nem tartom ezt bizonyítéknak.
(általában egy pb mappa tartalom törlése&pbsetup vagy a router rendbetétele megoldja a dolgot)

cheater: ha tényleg ilyen tudatlan* vagy még mindig, akkor ez tényleg nem a te játékod!
*=szinte minden nap van errõl szó itt, a cod.hu-n rendszeresen vannak hírek, tutorialok a pb-rõl, foglalkozik ezzel több topik.
A pb vagy fel sem engedi(!) vagy a csalás bekapcsolásakor azonnal(!) vagy általában a cvar ellenörzési ciklus (általában 90 másodperc) során dobja ki a csalókat.
Aki meg jobban játszik? Mióta játszol? Ez vicces lenne, csak az a baj, hogy nagyon sokan úgy gondolkodnak mint te és az orrukig sem látnak el. Szerencsére az ilyen játékosok hamar lekopnak a valóban jó szerverekrõl.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

CheAteR88
az a gáz ezzel mire a pb kibassza adigra én abbahagytam a gamet mert hamarabb észrevettem és felbaszta az agyam:S

zico87
<08.21.2006 16:50:05> VIOLATION (PB INTEGRITY) #10006: Taki (slot #4) Technical Violation: Failed PunkBuster Integrity Check <(VALID) 82.150.57.63:28960>

és ha ilyett találok a cheat logban az 50-50 % hogy csalt ???? Mert sok ilyet találok !!!

zico87
ja csak sajna a magyar gamerek sírnánk ha + 1 progit kéne fölrakni+ez a DMW jobban ellenõrízz állítólag mint a PB !!!

Cheater:Én is Így Gondolom a Killcam-bõl vagy spectatorból ki lehet deríteni hogy az illetõ csal-e vagy van

CheAteR88
olgyátok meg és eskü visszaszokok a codra is!

Magnum PI
Hi!

Nem tudom volt-e róla szó hogy ingyenes lett a cod2-höz a DMW. Próbáltuk felrakni a serverünkre, de rá kellett jönnünk hogy magyarokkal egy darab wart nem tudunk rendezni, mert senki nem fogja felrakni a kliens. Külföldi servereken használják.Ha sikerülne elterjeszteni annyi lenne a csítereknek, mert ezt naponta frissítik

CheAteR88
figy
lehet nem nekem szol de hozzászolnék
nembiztos hogy csiter az aki nállam jobb!
de amikor már láccatát agya hogy csiter akkor már az enbernek a fasza kivan vele
te nem így gondolod?

zico87
De attól hogy ide beírsz minden szépet a csíterek ugyanugy csalni fognak ez van ez !

COD2 Scene=Szánalmas szar csíterek+szarlámák akik a jobbakat lecsíterezik !!!

zico87
Hát Tényleg csak azt tudom mondani PB-s szerverekre járjatok ahol régi gamerek vanak !! Én is utálom a csítereket de hát nemtudom õket nyakonvágni !!

Kisvarga: a mi szerverünkön állandón updatelem a PB-t az ujabb csíteket beleírom a configba próbálok tenni a kis 12-15 éves csíterlámák ellen de nemmindig sikerül mert ugye csak utólag tudok tenni ellene amikor kijött az uj csalás,de ezért csiáljuk Idonknowal a PB konfigot !!!

CheAteR88
tök mindegy hogy pb nem pb akkor is teli van fasszívo csiter gecikkel!

CheAteR88
#15799 eggyetértek!

Mitõl van az, hogy tegnap még semmi gond nem volt a játékkal ma meg 48-as ping-nél elkezd laggolni?

Lacee86
Nem tudom pontosan, mirõl beszélsz, de az ilyeneket, mint te vagy letiltanám a fórumról!

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ZICO a ti szerveretek védve van a csíterektõl ugye? Mert kezdek odaszokni a gob_rats miatt.😄<#gun><#bee1>

én tudom ^.^

trident
Aki nem szereti a csalókat, az járjon PB-s szerverre, oda ahol visszajáró korrekt, érett közösség/közönség van.
Ott viszont érdemes az anyázást csalózást hanyagolni.

A publik hent tdm pistiHUN adminolású szerverektõl meg mást ne várjatok...