26388
-
#18026 így -
#18025 otthoni sávszéllel sehogy -
rcsabi12 #18024 Hogy lehet szervert csinálni COD2-ben?
Lécci segítsetek, már régóta próbálkozok de nem megy! -
#18023 jáccik tört szerón ;) azt csőő -
#18022 Azt a pb_sv_guidrelax parancsal ellehet végezni ne krekeld...csúnya dolog...:D
pb_sv_guidrelax 5 nincs Cd key ellenőrzés -
peti94 #18021 azé hogy ne kérje az eredeti cd kulcsot -
#18020 ez nagyon nagyon furcsa :D ilyenről még nem hallottam :D -
#18019 minek kell krekkelni a multit?? -
#18018 Igazi magyar codos srác az aláírásból és a korból következtetve... n1 ;)
serveren tuti anyáz és makker vagy ha lenyomod... -
#18017 Xfire -
peti94 #18016 hy
tört szervert akarok indítani
megcsinálom amit kell
krekkelem a cod 2 multyplayert
elindítom
bejön a console
tölti és kiírja ezt:Error during intialzation
script runtime erreor
(see console for details)
exceeded maximum number of script variables
na itt mit kéne csinálni ?? -
#18015 Azt hogy mért kell nyitva hagynom a torrentkliens, annak érdekében hogy ne laggoljak? Mert ha bezárom, akkor világ vége. -
#18014 Mi a kérdés? :D -
#18013 Tudományos magyarázatot kérek. Mert tök véletlenül jöttem rá. Nyitva kell hagynom a kliensemet, hogy ne lagoljak. És már 1hete próbálok rájönni és véletlenül ezt vettem észre. Már majdnem felzaklattam a szolgáltatómat. -
#18012 Az az Admiral Mod 3.0-tól... lehet választani..kémt aki késttud dobni stb... -
#18011 Mi lehet a gond?
-
#18010 meik az a mód amikor valasztani lehet h Spy, Infracty, vagy ijen vagy?:) me az a kedvencem:) -
#18009 én is mind a kettőt
-
Dexantreal #18008 Oké, engem nem érdekel, hogy ki XFire párti, ki ASE, csak úgy mondtam. Na és minek nekem 500 magyar szerver? Így is járok összesen vagy 5-re, ebből naponta egyre, a többi az csak így hébe-hóba.
Zicoval meg egyetértek. Hozzáadom és kész. -
#18007 Az ASE az már egy régóta halott project de én jobban szeretem hozzáadom a kedvenc szervereimet azt anyi.. ASE 4ever:D -
#18006 Félreértés ne essék, én is az ASE-t szeretném. De a hangsúly a feltételes módon van. Sokan azt hiszik, hogy az ASE még mindig jó. Régóta szar, észre se veszitek. Megnéztem X-el: 500 magyar server van!!!!! Szólj ha ennyit találsz ase-val ;) -
Dexantreal #18005 SOkat. Call of Duty 2-ben rakás van. UO-ben is találni párat, de ott már kevesebbet, mert ugye régi játék és nem annyira használják.
ASE rulz! -
#18004 Minden Adminak üzenem hogy rakja föl a 2.04-es PAMOT aki még nem tette meg,mert elég jó dolgokat javítottak benne csak a füstgranyó kicsit hülyén lett megcsinálva.de viszont ebbe a Pamba már nemlehet használni a fegyverbindeket hála mert elég sokan kihasználták..:D
PAM 2.04 -
#18003 Aham...:) és hány magyar servert is látsz? 20-at? 40-et? -
#18002 thx mindenkinek -
#18001 de tékeltél -
#18000 nagy a kísértés de nem tékelek -
#17999 -
#17998 fú mennyi eszed van -
#17997 és nincs finnre állítva az ország? -
#17996 xfire sem bonyolult
megnyitod, felcsatlakozol
megkapod az IP-t, játékban konzolba beírod: connect "IP helye"
játszol a szerveren vagy nem, a lényeg, hogy a szerver bekerült a recently visited-be ahonnan könnyen a kedvencekbe teheted-.-
utóirat: nem, nem vagyok finn és arra sincs beállítva -
#17995 Olyan bonyolult az ASE. Én Xfire-t komálom. -
#17994 vki ad neked server ip-t az allseeban a nagy ures terbe:D:D:DDD jobbklikk new server ip bemasolod mealitod h cod 2 hoz es ha vannnak akkor jatszhacc stb igy kell servereket berakni es akor ma latni fog de csak az allseeben!:) -
#17993 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy régen sokat COD-oztam multiba jól is ment csak azt abba hagytam, most fel tettem a cod2-öt és szeretnék multizni nah mármost fenn van ugye az All seeing eye, és az 1.3 pach mégse lát egy szervert sem miért lehet ez? Be kell még valamit állítani? -
#17992 Pinglek? az mi? -
Cat 02 #17991 hm finn vagy ? :D -
#17990 pingelsz is? mert akkor lehet h toom mi van -
#17989 PLS HELP!!!
Nagyon lagolok. Mindig előjön a "kapcsolat megszakadt" felirat. Természetesen semi torrent, letöltés stb... Viszont van rúter, netem 1,5megás. -
Dexantreal #17988 Aha, hát eddig nem nagyon kellett így külön kéregetnem szerverekre ip-ket. A listában szépen kikerestem. Xfire meg nekem nem is tudom... szokatlan és nincs kedvem használni, de majd talán egyszer a messzi jövőben. -
#17987 nekem se finnen van mégis finn szerverekre keres