Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Van 5.1es hangszóróm és hangkártyám de a CODban miért nem szól a Center?

trident
www.callofduty.hu
Leírások, fórum/gyík , pb hibaüzenetes topik.
Bejelentkezel rendszergazdaként.
Lepusztítod a vírusokat, spyware-ket.
Végigolvasol mindent és végig is csinálod.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

circa
Senkinek sincs egy tippje, hogyan todnám orvosolni, az optionsban a PB-on, már töltöttem is le PunkBustert-de így is kidobálnak a serverekrõl, valami:

Server Disconnected - ... has been kicked
via PunkBuster (for 0 minutes) ... RESTRICTION:
Inadaquate O/S Privileges

-hibával, pls segítsetek. <#rinya>

Na ezaz. Én ahhoz képest, hogy kb. 4-5 hónapja játszom elég béna vagyok. De ha hetente egyszer formába vagyok akkor rögtön lecsítereznek. Komolyan kezdem unni. Csak ismételni tudom. Ha ennyira utálják õk is a csítereket akkor rakjanak pb-t a szerverükre.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

zico87
Persze ez így van de a Hurkatona klán például egy ritka szarláma klán a jó kis álnevemel játszotam ott Rommelként és nemtudtam meggyõzni az adminjukat hogy nem csalok hát kickelt azóta kerülöm azt a láma szervert járok oda ahol normális adminok+gamerek járnak !!!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Á, nem kell komolyan venni, engem saját szerveremrõl próbáltak kiszavazni. Ja, és sikerült is nekik. Csak aztán jött egy szerver restart. <#mf1><#ejnye1><#ejnye1>

😛 Na igen. Pedig nálatok egy büdös szavam nem lehet.

De pl ahol most játszottam szinte mindenki azt hitte wh-zok. Már majdnem kibannoltak a szerverrõl mikor jött az admin és megmentett.😄 A végén pont az kapta a lebaszást (és majdnem a bann-t) aki elkezdte az egészet.

laslandes
ez kegyetlen jó! 😄DDDDDDDDDDD

zico87
Ja ez tény engem is kirugtak multkor 1 szerveren !!!!

De nálunk multkor te se bírtad amikor headshotot kaptál tõlem !!😄 De mind1

azta qrv@ ilyat még nem láttam 😮😮
az ilyenekt ki kellen írtani... pfff mekkora egy láma
és kicsit sem feltûnõ hogy aimozik
szánalmas noob... ja ez magyar szerverene volt?

Attila8805
Félreértések elkerülése végett videó.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Nem is aimozik a gyerek:Aim

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Én azt nem értem, hogy nagyon sok szerveren az adminok ha látnak vkit aki jobban játszik náluk akkor még õk is elkezdik a "Köcsög csíter és kick" hadjáratot. Ha ennyire utálják a csítereket akkor vegyék a fáradtságot és rakjanak PB-t arra a rohadt szerverre.

circa
Hi,
Lenne egy kérdésem All-Seeing Eyeal játszok, de nem tudom valamiért a PunkBustert aktivizálni, az multiplayer-optionsban 'yes'-re állítottam, de amikor a consoleban megnézem még mindíg 0-án van, és ezért ki is rugnak minden serverrõl.
Mit lehet ilyenkor tenni?

zico87
Még te vagy felhábóródva te szánalmas hülye !!

WH nem is létezik már fölakasztoták az összes wh-st azt végük lett !!😄

Ekkora pancsert!!😊 😊

hát itt ne várjál semmit
ja és nehogy te lehyél még felháborodva <#ejnye1><#boxer>

mrbaba
Kössz bazdmeg...

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

zico87
[url=http://kurvagecifaszlámaanyádat.hu[innen Le tudja szedni mindenki[/url]

Aki WH-t akarja használni az csak nyomjon alt+f4-et utána format c:-ot azt dobja ki a gépét !!!!

zico87
[url=http:/kurvaanyádbahuzzzvisszateszarlámageci.hu[innen Le tudod szedni a legujjab Müködõ WH-t[/url]

zico87
Hát végülis akkor te is huzz innen te buzi, enyi rohadt szarlámát honnan szalasztanak ???

Létszi Küldjetek wh-t !! meg az anyádat,hát öcsém sok 12 éves buzigyereket hogy anyukájuk baszta volna torkon mikor megszületek !!!!

Nemakartok egyszer találkozni velünk levágjuk a fejeteket azt azal fogunk headshotokat adni !!!!

http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=349563&start=136
Figyelmetekbe ajánlom, a 137 hsz linkjének legalján látható nyitott mappát!
Így buknak le a csíterek !<#vigyor5>
Yossarian
nem kell, hogy kirohadjon. a férgek úgyis megeszik a szemeit is, miután az agya teljesen elfogyott...

Nieleen

Mit vagy úgy oda, úgyis 80 %-ban használják!<#violent>1-több, vagy kevesebb , nem számít<#gun><#mf1>
Hogy Gyõzike tanítson magyar beszédre te utólsó ****. Ha tudnék ilyen oldalt is inkább elárasztanám vírussal (márha lehetséges 😛).
Ez olyan mintha az apácazárdába menne vki óvszert árulni.
Ahogy E.C.-t idézzem: "Húzzál vissza pulcsit kötni mielõtt benyomok egy bazi nagyot a cs*csödbe!

Elnézést az adminoktól.<#banplz>

Attila8805
De neki Wh kéne hogy rohadjon ki a szeme<#hehe><#hehe><#banplz><#banplz>

nyugodvagyok nem írok be csúnyát, nyugodt vagyok
www.callofduty.hu ott letöltheted az 1.3-as patchet

üdv.: Richard90

mrbaba
Hellósztok!! Nem tudna vlaki nekem mondani egy oldalt ahol le lehet tölteni a Cod2-höz(1.3) Wh-t. Naogyon fontos lenne. Ha valaki tudna segiteni azt naon megköszönném.

Üdv.:Mr_BaBa

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

THX. Közben próbáltam keresni a Youtube-n.😄

Találtam egy durva poén videót.😄

POÉN

Azt már próbáltam nemjó de azért THX!
zico87
Futasd le a PBsetupot az elvileg rendberakja vagy kérj egy Pb mappát v.kitõl akinél nincs gond azt cseréld ki a tiédel !!!!

Tûzfalam nincs! A PB-t hogyan lehet újratelepíteni?
zico87
A PB-vel nemtud kommunikálni a géped ellenõrizd a tûzfalad,vagy telepítsd ujra a PB-t !!!!

HD JOHNNIE
www.profbako.uw.hu

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HELP! mindig ezt írja ki:Szerver szétkapcsolt has been kicked via PunkBuster (for 0 minutes)... PB INIT FAILURE
pls helP
Vki válaszolni tudna esetleg??? (lsd.15872)

Multimax
és olyan klánt tudsz ami jó és van tgf?<#finom><#circling>

NOK-I beleive in the future!

zico87
De leírhatjuk a müködési elvét is ha kell ??😄 Azt is vágom 😄

Multimax:Jó Klán meg sok van én is tudok 1-et !!!!!!!!!

kas123
köszi, így már vágom

Multimax
tud vki jó klánt?<#idiota>

NOK-I beleive in the future!

Tudtok olyan helyeket ahonnan lehet leszedno PRO CoD2-s videókat. De ne olyan legyen amit codban kell behozni hanem avi formátum vagy ilyesmi.

Nagyon fontos lenne. ELõre is THX.

Hyper-Threading-techonolgy

kas123
Mi az a HTT gyorsítás? <#circling><#lookaround><#nevetes1>

zico87
ja így egyszerübb volt nekünk is !!😄

Geroy
még jó hogy megválaszoltad magadnak és nem kelletgondolkodni a többieknek 😄
<#taps><#taps>

Sry, idõközben rájöttem 😊

\"Hard to see, the dark side is.\"

Hi! Lenne egy kérdésem, sry ha volt már. Az 1.3-as patch-ben benne van a HTT gyorsítás? (ami az 1.01-ben)

\"Hard to see, the dark side is.\"

Írd be az ablak alsó sorába: map_rotate /a szerverkonfig legutolsó sorába is beírhatod/
Mit szeretnél, hogy még betöltsön?
Ugyanazon a gépen elindítod a sima cod2 multit és a szerverkersõjében bekapcsolod a local szûrõt és látnod kellene a szervert. Esetleg az ASE 'tools/find lan servers' menüvel is megkeresheted és csatlakozhatsz rá.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

ffxi
"Ezzel nincs semmi gond, látszólag normál console ablak."

De itt megáll, nem tölt tovább<#szomoru1>

Fákjúal!

Próbáld a backto1.2 peccset és rakd újra az 1.3-at. Amennyiben 1.2 alatt jó a kép, de 1.3 után nem, szedd le máshonnan az 1.3 peccset, ha 1.2 alatt sem jó, telepítsd újra az egész cod2-õt.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960