Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helosztok nekem is hasonlo lenne a problemam csak ennekem amikor mar betoltotte a palyat es spectatorba vagyok akkor egy kis idoutan lefagy! Az nvdia driver is a legujabb a tuzfalon is minden jo! Talan az allseeneye a balya? Vagy mi?

Köszke😉
<#worship>
trident
1; frissítsd a drivereket. (fõleg a videókártyáét).
2; Ellenõrízd a tûzfalat (ki van e engedve a program)
3; Használj valamilyen szerverkeresõt (pl. Xfire: letöltés, leírás: www.callofduty.hu)

Esetleg amikor így indítod, nyom egy windows vagy alt+tabot és nézd meg, nem azért állt meg, mert a tûzfal éppen rákérdez, hogy kilpéhet-e a program.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Wreck86
Hello!Nos az lenne a kérdésem,hogy régen feltettem a cod2-õt,játszottam vele single palyert,mert netem nem volt.Most lett végre és feltettem,hogy jáccak neten,olvastam tört server stb,de amikor el akarom indítani a cod2 multiját,akkor annál a képnél,mely oldalról egy amcsi thompson-ost ábrázol,megáll,és annyi,be se tudok lépni a multinak a menüjébe <#szomoru1> Mi lehet a gond?
Kérlek,aki tud segítsen!

köszi

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

rakd fel a legújab videokártyát, és a legújabb dx-et

Hi! A COD2-t nem sikelül elindítani amióta netem van, mert a vidows hibát észlel. Az ASE is észleli, szerver gond sincs csak a windows. Eddig semmi baja nem volt, windowst is újrapakoltam meg a CoD-ot is de semmi változás! Az 1.3-as Patch-ot felraktam de semmi változás. Ha olt már vkinek is ilyen problemja és tudja mi a teendõ, segítsen már. plz.
[email protected]
trident
A www.callofduty.hu csetbõl másolva: "klenota : ezen a szerveren már megy a mercilles mod 195.228.155.223:28975"

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

daf xf
Értem.
Köszönöm segítségedet.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

zico87
magyar merciles Szerver van már ??? aki tudd pls IP-t !!!

És aki itt kérdeget cheatek után az inkább menyen Auschwitchbe kirándulni,kikéne bannolni õket a fórumról !!!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

trident
Kb. 1 hónapja halódik az ASE, valószínûleg központi szerver problémák miatt.

Helyette használhatsz X-fire-t (letöltés+leírás+magyarosítás: www.callofduty.hu)
Vagy www.game-monitor.com

daf xf
Segítsetek már 1 kicsit.
Nemtom miért de az all sein eyeben nincs 1 server sem. ez miért van?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Attila8805
Kipróbáltam három pályán keresztül a merceilles modot Brutálisan jó<#violent><#violent><#gun><#gun><#wow1>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Á az véletlen volt, és nem lehet javitani, de annak a fele már elmultam 😊

Prince of Máté
Hát bizony 80 fölött már nem olyan szép az élet..<#bdead>

Tökéletesen eggyetértek. Nálunk a szerver közönségének 80% az állandó, a maradék 20-al van probléma. A wart mostanában mi is hanyagoljuk, csak az ismerõs klánokkal álunk ki a meglepetések elkerülése végett. Bár nem vagyunk rosszak, ( magamat nem tartom tul jó játékosnak, valószinüleg a korom miatt )de mostanában ért bennünket pár meglepetés. Azt hiszem itt már csak a jó közösség számit, ahova nehéz bekerülni szerencsére, és akkor még lehet élvezetes a játék. Az Adminoknak pedig azt tanácsolom, hogy ne a szerveren játszók létszáma legyen az elsõdleges cél, hanem a minõseg, ami magával hozza majd a korrekt játékosokat. Ha majd megujul a CoD "társadalom" azt hiszem érdemes lessz visszatérnem. Addig is várjuk a korrekt játékosoka a ( jaj ez nem reklám ) Mean Machinel Veterán Clán szerverén.

trident
Szerintem ne tégy egyenlõségjelet a mondjuk itt megjelenõ "hülyegyerekek" és egy korrekt, rendbentartott szerver visszajáró vendégei közt.

Én sem tettem így. Ezek mellett el kell dönteni, mit szeretnél, mi a warozás*** helyett egy jó közösséget próbálunk építeni, két szerverrel, publikus TS csatornával és sok, visszajáró jóarccal! Vannak szép számmal magyarok és külföldiek is (német, észt, francia, olasz, orosz, lengyel).

Van sok fiatal is, de általában tudnak tanulni az idõsebbektõl, és idõt is kell hagyni nekik.😊

trogerzsiger
nembaj

Bocs, Tridentnek címeztem, csak mellényomtam.

Hát igen, én már beleuntam hogy góráljam az embereket a szerverrõl, meg idegesitsem magam. Mostmár csak a szerverrel, a PB-vel bibelõdöm, és egyre kevesebbet játszom. Nesokára eljön az az idõ, amikor végleg abbahagyom a CoD-ozást. Belefáradtam hogy a sok csiterrel veszõdjek, inkább más szórakozást keresek magamnak, és az aqmúgy is kevés szabadidõmet, és pénzemet nem arra használom fel, hoy rohadék csíterek szórakozását elõseggitsem.

OKÉ. KÖSZ.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

trident
Merciless CoD2 mód bemutatóm a www.callofduty.hu -n.

Netán nézd meg a weboldalt, a videót és a bemutatót.

Milyen az a Merciless mód?<#confused><#lookaround><#wow3><#fejvakaras>

trident
megjelent a Merciless mód Call of Duty 2-re!

"Merciless COD2 is finally ready for download! It took a while to fix all the bugs, but now it runs stable! A few things did not make it in this first Merciless version, but we keep updating it until everything is in! Most features should be known, so we don’t even List them now, just download Merciless COD2 and have fun killing each other!

***NOTE***
Merciless COD2 v1.00 runs stable in TDM ONLY! - More Gametypes Soon!

Cheers Team Merciless"

FIRST Merciless Mod 2 IN-GAME Action Footage! ( Higher Quality Trailer! (51 M😎 )

trogerzsiger
ez nekem szolt?

trident
Érdemes lenne több embernek kiosztani a házigazda jogot és egybõl törölni az ilyetn hozzászólást. Csak a morált rombolja, sajnos már így is a béka feneke alatt van a cod2 scene nagy része, építeni kellene, nem rombolni.

Jut eszembe:

trogerzsiger
ez mi?

Prince of Máté
Egy másik mód a cheat aktiválához: Felhozod a pincébõl apád kalapácsát és teljes erõdbõl belebaszod a monitorba!! Miután ezzel végeztél addig fejeled a kalapács fejét míg a nyele el nem törik!

ekkorabuzifaszszopót mint te meg a haverod, gyertek ketten ellnem csíttel a szerveremre!
ha ne dobna ki akkoris szészedlek kp-val te mocsokcigány

mooo
szánalmas...ezért multizok egyre kevesebbet,mert a sok nyomorult faszláma szétcsalja még az eget is..
NE KÉRJ CHEATET A MULTIPLAYERES JÁTÉKHOZ MERT ÚGYSE KAPSZ
JA ÉS NE IS BESZÉLJ RÓLA

MENNYÉ MÁR A JÓ ..... picsába!!!! kérd el tõlük b@zdmeg!!! nem ihaz hogy csít nélkül nem bírtok játszani... szánalmsa noob vagy a haveroddal együtt

zico87
De szerverhez rohadt nagy netkell,gép az anyira nem elmegy egy 3 gigás gépen 1 giga rammal de net az nagy kell hogy necsak 1 5 slotos szervert tudjál csinálni !!!

Prince of Máté
HA újra raktad a WIN-t akkor rögtön csinálj töredezettség mentesítést!!
És nálam ha csata folyik 10fps-re megye le...játszhatatlan

nekem 1.2; 1.3 alatt nem sikerült létrehozni szervert...
vagyis sikerült csak nem bírtal rámcsatlakozni, mert számolt a végtelenségig
amúgy ha szerverz akarsz csinálni, 1.0 alatt csinálj
itt találsz részletes leírást

maffioso
fizetni kell érte hacsak nem eredeti a gamed

\"If in doubt, flat out!\"

Helló. Azt szeretném +kérdezni, hogy hogyan kell létrehozni egy saját szervert??? Elõre is kössz a válaszokért!!!

maffioso
ok thx

frissítsd a dx-et... rakd fel a legújabb drivert stb.
jobbat nem tok

maffioso
15-20fps az még jo mert sok gameban nem szaggat
de ugytûnik 1eseknek nem elég érthetõ a mondanivalom
multiban is meg singleben is mindnen fullon ment
urjaraktam a wint és most nem jo

Nekem akkor sem indul. Ugyanaz van mint eddig. Tölti majd egy kis idõ után lefagy.

zico87
Mostmár mi játszotunk mükszik nekünk már tényleg volt galiba de megérte mert csináltam 1 egyedi pamot,beleépítettem a skineket+hangokat !!!

Prince of Máté
Na és akkor én mit mondjak:vettem 5.1es hangkártyát vettem 5.1es hangszórót erre ha berakom EAX-ra a hangot akkor 15-20 fps...
Engem nem izgat a fejhallgató van azis de így sokkal jobb szerintem

Mégsem oké. Már egy csomó modot letöröltem de még mindig ezt csinálja. Többet már nem akarok törölni mert attól parázok, hogy majd letörlök vmi fontos fájlt és majd az lesz a gond. Semmi kedvem újrarakni az egész mindenséget.

OKé.

zico87
Törölj minden modot a gépedrõl már mükszik rendesen a szerver csak a saját pam mod miatt volt de már kijavítottam !!!!

maffioso
de eddig faszán ment dx9en és nem vágom mi a baj

ZICO meg tudnád mondani miért van az, hogy ma játszottam a szervereteken (gob_rats) és hirtelen átváltott Carentan S&D-re. Ez még oké, Gondolom Vmelyikõtök átrakta kívülrõl. De azóta nemtudok felmászni a szerveretekre. Amikor elkezdené betölteni a mapot akkor hirtelen sötétség és lefagy. De ez csak akkor van ha hozzátok akarok menni.

65LW-WLG7-W6UH-5U5Z-FA0C itt van egy, hogy ne rinyálj , és hogy ne flémeld szét a topikot

mi a telepitési kódja???
Mivan vele? Talán kicsit bõvebben ki kellene fejteni a dolgokat nem?<#gunyos1><#kocsog><#lama>