Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen 333?
folyamatos 125...

zico87
Ja elvileg 333 FPS-el az összes JUMP kivitelezhetõ !!!!

FPS Leírás

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

/com_maxfps 600...
a legjobb vidikártya is max sztem ennyit tud..
haverom most vett uj gépet neki max annyi van :S vagy nem is tom :|

minek neked 999 fps, mikor egy crt monitor max 100 fps-t tud megjeleníteni (ha 100hz-en megy)??

Azért az nem olyan egyszerü hogy beirod a max fps-hez hogy 999 (minek is irtál annyit? inkább 333-at kellet volna max) de az fps-t még egy csomo dolog befolyásolja, amit a configodban be kell állitani, és akkor valimivel magasabb lessz. De azért ne várj 999-et. <#mf1><#mf1><#mf1>

zico87
Na találtam 2 merciles magyar szervert leteszteltem,szerintem egy ritka gagyi modról van szó nemhiszem hogy túl népszerû lessz gagyi hangok stb....,akkor inkább az Admiral Mod ugyis sokmindent abból loptak, 1 elõnye van a modnak a töménytelen vér néha már szerintem tulzásba is vitték !!!

Hy! Azt szeretném kérdezni hogy miután beirtam a konzolba hogy /com_maxfps999 , mégse megy fel az fps-em 75-80 felé pedig azt mnodják hogy a gépemnek birnia kéne , vidkártáym 7600gs 256 mb , a grafikai beállitásoknál pedig szinte mniden maxon van szal leehet ez a gond de ott meg hiába húzok le mnident és mentem el a beállitásokat ahogy kilépek egybõl elvesznek a beállitások marad mniden a régi ez miért van ?
zico87
Ja Idontknowal mindig egyeztetem az user fájlt !!!

Ok THX megnézem a forómot mert kiváncsivagyok a Modra !!!

trident
Szia, a cod.hu-n a merciless topikba nézz be, úgy emlékszem két vagy három szerver fut most.

Van friss pbuser.cfg?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Te kértél segítséget, segítettem, de ugye nem gondolod, hogy más megcsinálja helyetted?

Azt meg nem fogom kitalálni miért nem mûködik nálad. Azért olvass alaposan mindent el, mert ez nem egy cvar, hogy átjavítod 0-ról egyre és kész. Ha nálad ennyire telik akkor nekem is mindegy.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

má nem azért azért annyira ne nézz hülyének h nem töltöttem fel a szevrerre én csak annyit kérdeztem h miért nem müködik a readme szerinti parancsok pedig fent van..nah mind1.

zico87
+van már magyar merciles Szerver ???

zico87
A PB konfigot szerintem csak be kell másolni azt anyi,vagy használd az én pb konfigomat ami a csítekben megegyezik Idontknow-val csak bemásolod a szerveren a callofduty2/pb mappába azt 1 szerverresi után már mükszik is persze a pb-t bekell kapcsolni !!!

{MGV} config

trident
Ott a readme, ott a punkbuster használata adminoknak topik. Feltöltöd a szerverre a pb szerver oldali fájljait, feltöltöd a konfigot. Beállítod a konfigban a pb bekapcsolását és elindítod a szervert. Minek két pb konfig. Elég csak egy is, pbsv.cfg néven.

Mielõtt bazzézol meg szenvedsz, olvass el alaposan a téma elérhetõ anyagait, például a Robaj féle guidot. A cod.hu keresõjébe írd be a punkbuster szót.
Valamint ahogy írtam ott a topik is.

nem hiszem el bazze

beirom ezt: /rcon pb_sv_load WAR.cfg vagy /rcon pb_sv_load PUB.cfg és nem csinál semmit :S mi a franc baja van?

torrente111
én ma tattem fel tényleg jobb!!!

trident
cod.hu, letöltések.

ja :S

csao pls segitsetek nekem , wines cod2 szerverre kéne nekem pb vmi ütõs 😊 mert nem csináls pb ss t se meg semmit...

Dietrich
én csak azt nem vágom, hogy a yahoo akkor mi a francnak vette meg ha szarik rá?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nekem meg teljesen mind1 mivan az ASE-el addig amíg a kedvenc szervereimet mutatja.😄

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

herczeg
thx, tehát köszönöm
megvolt, tehát leszettem
mûxik, tehát mûxik

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

zico87
remélem föltámad az ASe mert nekem jobban tetszik a szolgáltatásai a dizájnos Xfire nem jönbe lehet hogy jól nézz ki de...........

csuszi
Már nagyon sok helyen le volt írva. Az ASE központi problémákkal küszködik. XFire. Csak azt hiszed, hogy rendbe jött a probléma.<#ravasz1> Nem látsz egy zsák servert. Az ASE végérvényesen bedobta a törölközõt. XFire jobb, jobban müxik, több extra.

MJ rulz Pink Team The Only One

herczeg
thx, megvolt, mûxik

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

sztem használj xfire-t... sokkal jobb, mert több szervert kiad
a www.callofduty.hu -n leírást is találsz hozzá

herczeg
hali, van egy kis problémám. újraraktam a gépet és az ase 2.6-ot raktam fel. azóta kb 40 nem jelszavas magyar szervert lát. egy hete még sokszorosa volt. nem tudja valaki mért nem látom a szerverek nagyrészét?

OK KÖSZIKE SZÉPEN

trident
Érdemes lenne törölni és telepíteni a cod-ot. Ha szenvedni szeretnél vele a /player/teneved/teneved.cfg-ben írd felül a punkbuster 0 beállítást egyre.

De jobban jársz ha telepíted a codot!

Valaki tudnan nekem segíteni az lenne a problémém hogy nekem a COD2 másolva van fönt a gépen és nem telepítve és a Path-eket már fölmésoltam mármint a fájljait és így is 1.3 csak azt a rohadt PunkBustert nem tom bekapcsolni.Na erre fölmentem punk buster és onnan leszedtem a pb setup nevezetû progit és ott fölteszem a PB-t a codra.Azután amiko fölakarok menni PB-s serverre akkor ugyanúgy nem engedi. Nem tud valaki ezzel valamit csinálni?

Na ha letöltötted, akkor csak ennyi a dolgod : Az xfire_lang_hun.dll filet tedd bele az Xfire mappádba, majd indítsd újra az Xfire-t. A Tools-Options-Language menüben megtalálod Magyar(Hungarian) nyelvet.

A mercilles mod nem megy singleben?

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

torrente111
Várom a 3. részt!!!Ti????

zico87
<08.30.2006 22:21:41> VIOLATION (CVAR) #9001: Cameron Micsel (slot #4) Cvar fx_sort = 0 <(VALID) 62.165.247.229:28960>
<08.30.2006 22:27:45> VIOLATION (CVAR) #9001: ^^1SPEDDY^^2--->^^5GONZARES (slot #4) Cvar cg_draw2D = <(VALID) 212.24.188.130:28960>

ez micsoda ????

daf xf
Azt már letöltöttem..

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

nem tudod magyarra állítani...
de ha ellátogatsz a www.callofduty.hu -ra akkro ott letöltheted a magyarítást 😊
(felül van a legfrissebbeknél)

daf xf
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem.
Hol tudom átállítani az X fireben a nyelvet maygarra?
Köszönöm.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

De így se értem...1.3 patchre is jó?:SS

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Serpa
és a "merciless" szót mér hagytad el??

egészben értelmezd.

"Merciless COD2 v1.00 runs stable in TDM ONLY!"

CoD2 v1.00....

...ez nem azt jelenti, hogy még csak az 1.0 version a jó neki?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Serpa
hol van az írva?

sry...de az van írva,h az alap géjmhez, nem a patchelt változathoz..nekem meg jelenleg 1.3 van fent...

lál ez nagy

Serpa

Nem arról van szó, hogy még csak készítik a CoD2-höz és majd jön a merciless mod?...

Serpa
hmmm
úgy emléxem a merciless modot láttam régebben, és akkor úgy gondoltam, h ez az ami miatt újra felraknám a CoD2t.

kiprobálta már vki élesben?

Érdekes képek, kíváncsi leszek a mod-ra<#eljen>. CoD-ba és UO-ba nem volt szerencsém kipróálni, na de majd itt...<#hehe>

trident
Válaszoltál a saját kérdésedre?

Wreck86
köszi,a tûzfal tuti nem,mert negedélyeztem,hogy símán fusson a progi,esélyes lehet a driver,de xfire v. ase-val nem próbáltam.onnan indítja?de akkor hogy csinálok beállításokat,ha a menübe nem lép be?ez driver miatt lehet akkor?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

trident
Hmhhmhm. Hibaüzenet? Konzolba kiír valamit?
-én elsõnek túlmelegedésre / túlhúzásra gondolnék. (ellenõrízd például: mtherboard monitor, sisoft sandra, everest nevû programokkal)
-megfontolandó egy reinstall,vagy csaka felesleges módok, mappák törlése.
-illetve minden esetben jó egy víruskeresés/spywareirtás/registry clean.

Egyetlen és szép anyanyelvünket pedig gyakoroljátok! Mellégépelés és rövidítés még belefér, de ilyen durva helyesírási hibák már minõsítik az embert.