Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is 15 vagyok -.-
A másik dolog, hogy (ezt már sztem mondtam) van egy annyira jó szerver. De nincs rajta PB. Múltkor rajtakaptam valakit, hogy wh-zik, mondtam is az admin-nak. Õ is azt mondta, hogy észrevette (spec-ben nézte) de mégsem dobta ki. Persze amikor hetente egyszer tényleg jó formában vok és írtom a népet akkor rögtön lecsítereznek és kidobnak. Mondtam már nekik, hogy ha õk is ennyire utálják a wh-s meg hasonló lámákat akkor miért nem tesznek PB-t a szerverre. Mindig azt válaszolják, hogy "azt is ki lehet kerülni". Így meg, hogy semmi sincs nincsen mit kikerülni.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
A PB-t soha se tudják majd megoldani mert ugye elõszõr jön a csít utána az ellenszer !!!!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Ezzel a modszerel lehet modokat átszerkeszteni csinálni a mi PAM-unkat is így csináltam Winrar+jegyzettömb csodát tesz 😄
Nos azt szeretném megkérdezni,hogy a cod2 intrója alatt szól egy zene,amit nem találok meg a könyvtáraiban sem,tudja esetleg vki merre keressem még?Vagy vki megtalálta már?
köszi
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
igaz a mostani cod2 tört, de ha megoldanák rendesen a védelmet és nem lenne sok köcsög kis csíter akkor tuti megvenném
Persze Tisztelet a Kivételnek de kevés kivétel van sajna !!!!
2007 december mondtak... de nem biztos...
addigra csinálnak cod 4-et is <#idiota>#idiota>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
nah! most meg rákattoltam az egyikre duplán, és a játék menüjébe azt írta ki, hogy eltérõ verziójú szerver!
most akkor mi van?
ok már semmi!
egyszer csak bejöTT
nah én frissítettem, és nem ad ki egyet sem 😞
mi lehet a baj??
HELP ME!!!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
jaja nagyon hiányzott már 😊
nyomj: altgr+shift
+valaki tudja a pam modba mit kell modosítani a jumpok engedélyezéséhez ????
Ha csinálok demot azt hogy lehet visszanézni?
Plz <#help>#help>
kipróbáltam, én mindent megtok csinálni 125-el..
125+strafe=333 fps ^^
62.112.194.111:28972
Itt van 2 merciles szerver !!!Persze magyar !!!
De szerintem elég gagyi ez a Merciles Mod !!!De ez magánvélemény
Nem tud vki véletlen Merciles modos szervert???Ami el is megy!
Ha én elindítok egy uk multis páylát,akkor ott a modnak mennie kellene?mert semmmi
változást nem látok!Ha vki tud segítsen THX
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Olvass fórumokat.
Enny1