Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cod2 4ever!!

van sg szerver ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Gyocsika
Valaki légyszi adja meg az SG szerver ip címét!

trident
De, ez így jónak kellene, hogy legyen! Menj fel a szerverre, és kiderül.^^

Magát a gfm-et nem lehet indítani, csak parancsikonnal, és ott is még plusz írni kell be parancsot, de ez csak akkor lényeges, ha pl. lanoztok és szervert szeretnél indítani, ha játékos vagy, ne foglalkozz vele, gond estén írj, ha kell, segítek.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Oké, megjegyzem és, ha gáz van, betekintek oda. Mellesleg feltettem, de mintha fent se lenne:S. A mappába így néz ki:S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

trident
Igen. Gond esetén:saját FAQ vagy a cod.hu-n lásd a leírások, faq-ban. Ha ennek ellenére is gondja akad valakinek, az nyugodtan keressen meg engem itt, vagy privátban.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Ezer thanks!<#wave> Már értem. PB-hoz még annyit, hogy nekem nem eredeti, de, ha PB on-ba van, beenged?:S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

trident
Csak az ASE/Xfire-be másold be az IP-t és csatlakozz!😊
Bekapcsolt letöltés esetén (multiplayer opciók a cod2-ne belül) automatikusan letöltõdik a gfm és a pálya!😉

Itt a telepítõ de figyelj arra, hogy add meg telepítésnél a megfelelõ könyvtárat (c:/program files/activision/call of duty2/)

Érdemes délutánfelé figyelned, mert változó a szerver forgalma, nincs úgy tömbe, mint egy pb nélküli hentszerver, de inkább legyen kevesebb játékos, mint egy rakat, aki elrontja a hangulatot, játékot.

Aha, thanks!<#wave> Elõször is leszedem<#hehe>. Aztán majd segíthetsz a filtereknél<#wink>. De mi az FTP cím?<#fejvakaras>? A lentebb lévõ link? Meg mivel szedjem le? Flash fxp? Sry a láma kérdésért, nem vágom<#hehe>. UO GFM az nem érdekel, mivel csak CoD2 van fenn gépen.

trident
FTP, vagyis maximális sebességgel jön le a szerverrõl, csak legyen bekapcsolva a download.
Egyébként: www.callofduty.hu ; www.codmods.de ; codinfobase.de
Cirka 50 mega, amiben finom custom mapok is vannak.

Az UO-s GFM már terjedelmesebb, a codinfobase.de-n vagy a codmods.de-n le tudod tölteni (300 mega)

ASE? A legjobb, ha elteszed kedvencekbe! Úgy fogod látni, szivesen megadom, mit kell a filterbe beírni, de egyszerûbb, ha a HQ játékmódban keresel rá, vagy kedvencekbe rakod.😊

Jah, de nem tudom honnan a csudából szedhetném le a GFM mod-t és hogy mi mindent kel lbirizgálni ASE-ban<#shakehead>. Amúgy thanks!<#wave>

trident
Lásd aláírásomban, de mostanában nagyon ritkán cod-ozom😊

Ficsek szerverét is csak dícsérni tudom, nagyon jól kitalált-összerakott-megvalósított szerver!

Nem ugyanaz a verzió van a szerveren és a webdl-en, hiába ugyanaz a neve. Most játszotta el nálam is ugyanezt 😄. Újra felraktam mind2õre és jó lett.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Aha, okés. Thanks a linket!<#wave> Te hol szoktál játszani, milyen szerbereken? Felmennék oda majd néha.

trident
Például így.
Sokan járnak felénk, visszajárók, ismerõsük, kérdezõk...

Közszemlére teszed?Hogy?:S

Elkezdtem írni a Call of Duty 2-t a játék alapján<#eljen><#hehe>. Kettõ fejezet van kész.

Melyik PB-t akarod frissiteni? A szerveroldalit vagy a kliensoldalit? De itt

Evenbalance

mindkettõt megtalálod. A szerveren ha jó PB configod van, elméletileg autómatikusan frissül. Ha a cliensoldali nem, akkor töldsd le a pbsetup-ot, és futtasd

Dietrich
mert valami bibis a webdownloaddal vagy a szerver konfiggal..

nézd meg honnan akarja leszedni és szedd le onnan direktbe

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zico87
Az mitõl van hogy a webdownloadnál egy modot 99999-szer tölt le ??
Mindig amikor letölti ujrakezdi

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

daf xf
Azlesz tom leis fogom cserélni a jövõhét körül mert már naon televan vele a tököm..

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Prince of Máté
Az egy **** kártya!
Már nagyon régi nem lesz elég a COD2höz sztem! egy geeforce 6al már illik rendelkezni

daf xf
Köszi a segítséget te ugyanúgy szaggat.😞
Esetleg valami más nincs?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Malakai
Rakd át Dx7-es shader modellre, valszeg régebben azon volt, most meg Dx9-en (és nem látod a különbséget 😛)...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

daf xf
Ja és most az Xp extended edition van fent.

daf xf
Sziasztok.
kellene 1 kis segítség mit tegyek.
Felraktam a cod2õt és nagyon akad pedig ameddig az xp professional volt eddig semmi gond nemvolt ful grafon is ment simán most meg alapon is akad mint állat.😞
A videókarim nvidia geforce mx440 64mb-os.

1ébként nyugodj békében xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

respect integrity protection xD

Prince of Máté
R.I.P. = meghalt † 😄

R.I.P. szerverrel mi van ? :S

még 1 kérdés..
Hogy lehet frissíteni a pb-t?

/pb_security vagy mi h nem irjon ilyen szar hiba üziket ki?

hogy leeht botokat berakni?

ffxi
Köszi, meg van.

Fákjúal!

zico87
Olvass vissza SP crack leszedd azt go single hülye botok gyilkolása

ffxi
Hali!
Felraktam 1.3pecset és nem megy a szingli mód, miért?<#rinya>

Fákjúal!

tudja valaki?

HD JOHNNIE
kérdezett én meg válaszoltam 😊 felelõséget már nem vállalok érte 😊)

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

csuszi
Aztán a PB meg kibassza... cfg-et buzerálni nem egészséges dolog😉

MJ rulz Pink Team The Only One

torrente111
Itt mindent + találsz ami CoD2-höz kell : http://profbako.uw.hu/

vakai tud segiteni call oof duty 2 vel nem tudok interneten játszani de a patch is megvan
Single Playerben hogy leeht azt megcsinálni h a sniper ne olyan hülye nagy legyen hanem amilyen a normális?(gondolok a mp-as szervereken)

ja meg van 😊
keresés powa

pls link 1.3 crackhez xD

Persze, http://www.callofduty.hu/ , CoD2, és cosol parancsok.

zico87

HD JOHNNIE
A skinnes dolog nem egy bonyolult vmi, csak letöltöd és kész, azonban nem árt ha tudod, hogy csak akkor tudod ezt használni, ha fent van azon a szerveren is amelyikre mész, máskülönben marad a sima célkereszt.
A fegyverek tiltásáról meg a callofduty.hu-n fogsz találni leírást.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

tud valaki olyan oldalt ahol minden console parancot megtalálok? ilyeneket pl: /com_maxfps meg tudjátok.. amit igy átleeht állítani..
ja meg az hogy a /pb_ vel kezdõdõ parancsokat tudja vki?

ffxi
És bonyolult naon? Hogy kell?

Fákjúal!