26388
-
átvegyem a szerepedet?:D D -
#18471 Pls emberek WH ügy miatt ne vegyetek föl MSN-re mert már 6 hülyegyerek vett föl hogy küldjek neki wh-t..most jól megszívták komolyan rejtett fájlként beleraktamnekik egy kis vírust:D -
oliver2 #18470 -
#18469 írj neki privátot:) -
#18468 nálam is uygane za helyzet,bár iratott a játék,mikor elindítom a multit,tudom: van időm behozni a rekesz sört:D:D -
oliver2 #18467 Rúterünk nincs tűzfal: Kaspersky, de kipróbáltam enélkül és úgyis lassú! -
oliver2 #18466 A helyzet az, hogy kikapcsolt modemmel gyorsan megy bekapcsolt modemmel meg lassan, de a battlefield és a medal of honor tökéletesen működik. -
emikrisztian #18465 Zico pls vegyél fel [email protected] -
#18464 tűzfal,rúter?
-
#18463 -vírus, trójai, féreg?
-olyan programok mennek amik lefogják a gépedet? (nem csak a netet lefoglaló progik érdekelnek)
-ram/proci túlmelegedés? -
oliver2 #18462 Eredeti a játék, de a nem eredetivel is ezt csinálta, régen jó volt de közben újra lett telepítve a gép! -
#18461 jaja -
oliver2 #18460 Nekem írtad??? -
#18459 mert iratott? -
oliver2 #18458 Sziasztok! Tud-e valaki abban segíteni, hogy multiplayer indításánál (cod2) nagyon sokat kell várni, de hogyha elindul semmi baja. Tudtok segíteni, hogy ez miért van??? -
#18457 zico mi a klánod? második felvonás -
#18456 demo-t azér jó ha vesz mindenki, mert így a legkönnyebb lebuktatni a csíter klánokat =) -
#18455 ja,az bizony igaz,hogy ha egy erős csapatnak még jó csíje is van,akkor cheat-ereknek tartják őket.Minket is anno a régi klánnal :D:D -
#18454 Hát sima PCW Waron nemkötelező a demo anticheat proginak meg marad a PB de ez a WH-s dolog csak sztem anyi hogy ők lámák és kiáltak egy erősebb team elen.. -
#18453 + nálam az volt,hogy nagyon lassan (pár perc) után indult el a multi. -
#18452 "Hi all!!! faxom kivan h warokon szopatnak a whval" warokon wh? lehet hogy már rozsdás vagyok,de szerény emlékeim szerint warokon teljes pb aktivitás+valami anticheat program szokott futni,mert ha ezek nincsenek és waron vmi állat tálleg csal,akkor a meccset screenshottal vagy videóval meg lehet óvni. nem? -
#18451 !:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
emikrisztian #18450 Zico msn-en felvettelek pls jelezd vissza sok kérdésem\kérésem van
Előre is THX -
#18449 az Zico-é :D:D:D -
#18447 JA biztos szopatni kéne a wh.Szted ezt kiveszi be???? Hülye láma vagy tanulj meg játszani. -
#18446 írd be googleba hogy:
1 kis hülye p*cs vagyok, aki csalni akar, és adjámá valami falonátlátó hülyeséget...lécci, tom h hülye kis p*cs maradok azzal is de nekem jó az is -
#18444 A #18427 számú üzenetet olvasd el, szerencsére ennél több nem kell.
Esetleg még egy dolog: a tűzfalon engedélyezd a programot (kilépését) -
Zed11 #18443 hali
nekem az a bajom hogy sehogyan sem tudok multiban játszani,
elolvastama faqot de azzal a progival sem megy,
mit csináljak??
kösszi a segítséget -
#18442 Cod esetén nem fodul elő ilyen hiba, itt valami más lesz. Nézd meg a konkrét hibaüzenetet, elsőnek a cod.hu-n nézd meg a pb hinaüzenetek leírását, és ha az ottani segítség illetve a pb frissítés nem elég, a konkrét hiabüzenetet a cod-os topikba írd (vagy a cod.hu-n) -
#18441 ez COD 2-es topik, menj át a cod 1-esbe -.- -
Wild Black Bone #18440 megtaláltam a pb on cimü hirt de nekem cod 1 be kellene ilyen progi vagy valami amivel meglehet oldani
-
Bacsa Szabolcs #18439 megcsináltam hogy feltelepitetem a játékot és utána a másikat és kiirta hogy probléma van és kélép és nem csinált semmi
-
Wild Black Bone #18438 a configot már probáltam de akkor is elmentettem de 10 percig ment és játék közben akadtam ki és utána ujra fel se birtam connectelni -
#18437 callofduty.hu archivum: 2007/1 pb on című hír.
Vagy a config_mp.cfg-ben rákeresel a punkbuster szóra, ha "0" szerepel, akkor átírod 1-re és elmented.
(talán sv_punkbuster a pontos dvar neve) -
Wild Black Bone #18436 Helló! Lenne egy olyan kérdésem hogy mér fagy ki a Cod I em azért mert kipipálom hogy a pb igen legyen rákattintok hogy igen és szo szerint megáll a Cod: "Nem Vállaszol" már ujraraktam többször de nem jo nem tudom mi lehet a probléma ha tudtok légyszi segitsetek -
#18435 -
#18434 Hát ja én is néha túl rendes vok..azt ki is használják pl:weboldal szerkesztésnél,szervernél,némelyik pofátlanul kérdezősködik hogy készvan már ??akkor jön az MSN BAN :D
De tényleg alap dolog ott van az a rohadt Google -
#18433 Nem, nem vagyok gonosz, gondolj bele:
ha mindenkinek kinyalod a fenekét, megcsinálod helyette, direktlinket adsz, akkor azt szokják meg az emberek, így is elfajzott a netes kultúra.
Evidens módon a cod.hu-n a letöltések/cod2/official-ban található, de van keresés funkció is és ott a google is.
Szivesen segítek, de miért gondolkodjak más helyett?
Nem bántás, nem támadás, egyszerűen elvárható, nem cikizek senkit, de ne legyünk már lusták. :)
-
#18432 A gonosz Trident..:D de tényleg ott van call of Duty 2 letöltések-official vagy Google a barátod mindig... -
#18431 tess