Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyetértek<#eljen>. trident the best<#eljen>. De nem értem mit akarsz ezzel a végével:S...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

tomee14
Amióta figyelem a fórumot észrevettem hogy trident nagyon segítõkész, Õ a példa fórumozó😄 grat! Amikor modokat irtok hogy tudom kiszûrni hogy melyik mappa mod és meik alap cod2-es?

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

thx

trident
konzolba: /rate 25000

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

16509 valaki pls

nekem teccik célkereszt 😊))

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Terssék két kép még, csakhogy elhallgass😛:

amcsi kolléga

utca harc

Nézd meg a karaktereket, a környezetet...szerintem sokkal jobb, mint a sima CoD2, de, ha mégse, akkoris egy szinte élethû kiegészítõ<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Sok hülye mod az az, amikor belevágnak a szerverekbe teszem azt bazi nagy táskát, amibe cipeli az elsõsegély csomagot, gránátot, midnent....meg elugurl a feje, ha lelövik, úgy nyög, mint egy reumás nyanya....satöbbi-satöbbi...de a GFM nem hülye mod, hanem egy élvezhetõ, élethû kiegészítõ<#eljen>. Most voltam megint a Wiharsarok 2-n és voltunk vagy 15-n....komolyan, mintha igazi harcba csöppentem volna<#finom><#eljen>.

trident
Kicsivel több mint 57 mega. Egyszerûen: törlöd a gfm könyvtárat. Ez egy korrekt TC, nem zava be sem az alapba, sem másban.

Gyuriii: hm... Mi is van az alap cod2-ben? Beépített wh? Beépített találatrásegítés? Beépített radar? Elcseszett hitbox? Alapban célkereszt? Elrontott balance?
Én nem mondom meg ki-mit szeressen.^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

gyuriii
Szerintem az összes mod hülyeség. Játszon mindenki alapjátékot. Abban kell gyakorolni nem a sok hülye moddal. Ha azokkal játszol, csak szarabb leszel!

õõ germant front mód 100 mega sro update kb 1 szal ^^
1ébként törlésre gondolotam 😊))

hi,segitsen már valaki,állandoan kidob a punkbuster valam crv rate 5000 miatt,most raktam fel a játékot.. mit irjak be és hova??? pls help

trident gyere már ma egyet ellenem a Wiharsarok 2-re<#ravasz1><#eljen>.

trident
Ha a legegyszerûbb módját szeretnéd tudni:
-az elõbbit: engedélyezed a letöltést (multi opciókban) és fellépsz a szerverrõl letöltöd (sebesség=a te maximális letöltési sebességeddel).
Kevesebb idõbe tart, mint egy SRO update^^
-az utóbbit szintén, de nem vágom, ott mi fut, de a futó mód fájlja fenn az õ szerverükön és az is letöltõdik, ha van http redirect, akkor max sebességgel, ha nincs 10k/sec.-el.

beamkiller
hello!lecci vki help. van 5.1es hangfalrendszerem de csak a Miles 2D hangzas megy a hangkartya miatt goindolom, nincs vmi mod hogy igy is 5.1be nyomassa a hangokat ne pedig mindenhonnan ugyanaz jojjon?😄

Wreck86
nagyon tetszenek a rangok,eddig is voltak,emrt én még ezzel a moddal nem jáccottam?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

GFM modhoz van egy Út Sztálingrádba, vagy Sztálingrádig mittomén....sima CoD2-ben nincs....de ugyanolyan havas, van1-2 ház, sok magányos vonat szerelvény....szal hangulatos kis map.

út sztálingrád? azmilyen??

Na, ezt produkáltam ma GFM-ba eddig(3 kép is a játékról staton kívûl):

német

orosz társ ranggal

német társam

Sztálingrád, Oroszország stat

Carentan, Franciaország stat

Út Sztálingrádba stat

kb 1 hónapja van meg 😄 és kb 5 szerberen votlam eddig csak szal sztem nincs túl sok feles cucc
ui.: germant fron mod és szigeti cod clan modot hogy kell leszedni ? 😊a

trident
Elvileg csökkenhet, mert például más a textúrák részletessége.

A CoD2 egy érdekesen kreált program, ami pozitív irányba mozdítja az fps-t, az a szokásos registry clean, defrag, a felesleges módok, mappák, fájlok írtása, és ha nem volt még ilyen problémád, akkor újratelepítés (uninstall után töröld a mappákat is, de csinálhatsz a játékosnév.cfg-rõl egy biztonsági mentést, amit csak vissza kell másolnod reinstall után, így már nem kell semmit sem állítgatni.

A te konfigodnak megfelelõen pedig próbáld optimalizálni a felbontást/textúrákat/részletességet/effekteket.

Hálózati beállításoknak javasolt a rate 25000, snaps 30 (bár sok helyen csak 20) és maxpackets 100 (néhol 60).

Konfigbuherába is bepróbálkozhatsz. Lásd profilom/weboldalunk/hírek/konfigbuhera.

az lenne a kérdésem hogy ha sniperbe bnézek alapból csökken az FPS vagy csak rossz a gépem ? 😊

Szerintem hülye ötlet, hogy rakat szerveren hiányzik a füst. Jó, laggol, de inkább a pici lagg, minthogy halálra lõjjenek úgy, hogy csak három lépést tudsz tenni....lásd: Brecaurt (vagy, hogy írják), France map...mindig úgy beszorítanak amcsiként a németek...de sokszor õk is megkapják a magukét....szóval ez a füst kivevés rossz ötlet volt.

<#hehe>...nem én szerverem amúgy😛.

A szerveren futó modba berakod, vagy ha bennevan módosítod a következõ fájlt, ami a mod 'maps/mp' könyvtárában van/kell lennie:

mp_matmata_fx.gsc

A main részét így módosítsd:

main()
{
precacheFX();
//ambientFX();
level.scr_sound["flak88_explode"] = "flak88_explode";
}
...

Ennek a mintájára minden mapból ki lehet venni a füstöt, kavargó homok-por effekteket.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Geroy
ja adj föl hirdetést!!! 😄😄
"Játszótársakat keresünk!" címmel 😄😄

Trident az a bizonyos szerver eléggé kihalt.....szoktam lenni, de mindig full üres, ha bemegyek, akkor meg legalább 10 perc mire betéved 1 ember....

Reklámoztatni kéne jobban<#hehe>.

Lesz CoD2-be is? Vagy csak "a'la UO"?<#hehe>

zico87
Voltam egy olyan szerveren ahol matmatán nemvolt akkora homokvihar vagy mi full tisztán lehetett látni ezt hogyan kel megcsinálni ??

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

trident
A GFM^2 minimódot igen (cod.hu/letöltések/cod2/módok vagy pedig GFM szerverrõl), az általam belinkelt infók, képek, a készülõ, teljes verzióról szólnak.

Megjelenési idõpont még nem ismert, de már a debug zajlik = végsõ fázisban tartanak a kiadása elõtt.

Wreck86
le lehet valahonnan tölteni ezt az új modot/újítást? (gfm)

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

én toltam vele de nagyon nem teccet 😊)))

trident
German Front Mod^2 infók

A tesztelés és debug még javában zajlik, egy német cod community oldalon (cod-infobase.de) jelentek meg hivatalosan képek, infók.

A számos javítás és játékegyensúly csiszolása mellett helyet kap három játékmód (Domination a'la United Offensive; Air Assault-demolition, ami kicsit a reinforced S&D-re hajaz, de kibõvítve)

Ezen kívül új pályákat és lehetõségeket is kapunk, mint például a holtestek átkutatása. Ahpgy korábban is, most is fõ szempont a realizmus, a játékélmény és CSAPATMUNKA, ez jellemzi a GFM-et.

HD JOHNNIE

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

azt a xfire-t honnan tudom leszed ni és azt hogy kell hazsnálni?

Na nem baj, még maradok ASE-nál.

zico87
Pedig sajna az Xfire jobb az ASE egy halott program Én is az ASE-t jobban szeretem de hát alíg lát már szervert ahol nincs zászló a szerver elõtt az nuku ezért vannak kevesen az AM-es szerverünkön mert még mindig sokan használnak ASE-t és az meg nem látja

Ááááá<#falbav><#rolleyes>. Csak annyi volt a hiba trident, hogy véletlen az UO-s Wiharsaok szervert tettem be és persze, hogy nem tudok vele játszani, ha a CoD1+UO nincs fenn....a CoD2 Wiharsarokra egybõl felelngedett<#eljen>. Pont még éjjel 1 elõtt sikerült. Bementem gyorsan és szét néztem, nagyon jó<#eljen>. Majd ma tolom, ha van kedved, gyere fel és akkor együtt<#eljen>. Csak már rég nyomtam GFM-t. Utoljára CoD-1-be pár évvel ezelõtt, vagy nemtom:S.

XFire-t meg nem szedem le, nekem ASE rulz<#eljen><#hawaii>

trident
Érdemes végleg átváltanod az Xfire-re. Sajnos.

Csak a cod2-s szerverek közt keress rá a hq-ra, vagy tedd be kedvencekbe, csak csatlakozz és kész is.^^

Bent van ASE-ban a WihARsarok | és rámentem, mondjuk csak egy ilyen kis mappácska jelezte, nem CoD2 ikon, hogy fenn van....és azt írta ki, hogy menjek a option - games részbe, hogy megszerkesszem...(configure, ezt írta)...na ja, de mit csináljak ott?:S

Okés ezer thanks!<#wave> Akkor még okoskodom az elindítással<#hehe>.

... ott én nem naon találtam
ase.com ?

Sziasztok!
Nem tudtok valahonnan patch-eket a The All-Seeing Eye-hoz???
Elõre is köszi!
Szia Zico !

PM ment, bocs csak most tudtam válaszolni.

cs^^

nincs!

csá valaki legyen szíves megmondani hogyan lehet multizni

Csá
zico87
Én megadnám csak tudtomal nincs sg-s cod2 szerver !