26388
-
#18521 Hát még konkrét INFO nincs a megjelenésről ?? -
Empark #18520 cod4 mikor lesz? meg ebben az evben vagy jovore???????
-
peti94 #18519 köszi ZICO én azt nem tettem oda hogy .iwd de megnézem -
#18518 a modokat ugy kell indítani hogy pl: rcon exec zzz_admin.iwd
így müködnie kell.
ffxi:hát fps optimalizálni ? hát.. /com_maxfps 0 ilyenkor nincs fps korlát kihozza a max fps amit tud a vasad
de fps korlátal sztem jobban beadja a dolgokat....így én a 250-es fps limitet ajánlom,ha persze megvan.. -
peti94 #18517 sziasztok volna megint egy problémám
feltölttem a mapokat meg módokat a szerónkra úgy ahogy ZICO mondta csakhát a mapokat be tom rakni a módokat meg nem pl.:beírom a console ba hogy /rcon exec zzz_solo_rifles_v1.5 (ugyan ez a file neve is a feltöltésnél)
és nem reagáll semmit
megoldás ??? -
#18516 Hali!
Tudtok mondani konzol parancsot amely segít nem lagolni ill. fps-t optimalizálni? Azaz igazság, hogy újra raktam a gémet és nem mentettem el a cfg-t :( És volt benne egy csomó ilyen "tuning" parancs.
THX előre!!! -
#18515 www.obinet.hu itt olvasd el.rendeld meg és lessz egy szervered!!! -
#18514 na oigen inkább bérelek és akor ha leirjátok hogyan akor meg is köszönöm:D -
#18513 ahha:D és azt hogy kell? -
#18512 Bérelj szervert :) -
#18511 és ti melyik programot használjátok szerver kreáláshoz? -
#18510 de ott van 5 db ip és ehgyikhez sincs az irva hogy külső:S
Wáá tényleg hülye vok:( de megcsinálnád a kedvemért te is és megmodnanád melyik ip az vagyis mond meg mi van oda irva mellé... -
#18509 okés köszike:) -
#18508 az az IP címedet add meg amit a netszolgáltatotól kapsz..de megtudod nézni
startmenü-futtatás-cmd-és a parancssorba ipconfig és ott lessz a külső IP-d -
#18507 tudom hülye vok de a külső Ip cim az MI? nem a rendes Ip amit pl a torrent oldalak is kijeleznek? -
#18506 de lehet gyártottak egy key-t és azt pakolták hozzá
ha én cracker lennék tuti nem a saját kulcsom adnám oda:D -
#18505 Igen a külső Ip címedet kell megadnod mert ugy látják majd a szervered..de nekem v.miért nemjött össze a szerverindítás,megkreáltam látta minden de nemtudot más csatlakozni mert csak számolt.... -
#18504 őő még annyit hogy az ip-nél az én ipmet kell megadni nem? -
#18503 Oké köszike:) -
#18502 a törtő.exe az fent van az oldalon? mert letőltéseknél nem látom:( -
#18499 kas123: Csibusznak linkeltem
Csibusz: a help menüben sokminden más közt, megtalálsz egy szerverinditás leírását is.
Az is jó ha nyomsz egy start szervert a multi menüben, de talán így, egy tutoriallal könyebben fogsz boldogulni. -
#18498 De otthoni netsebbeségel nemnaogyon lehet szervert kreálni így az ADSL emelés után már talán 10 megás netel lehet egy max 8 slotosat -
#18497 Hogy ezen belül hol? mert nem nagyon látom:S bocsi de nem találom:( -
#18496 [Nemérti miért kapta ezt a linket] :D. Am ismerem az oldalt, faja, a csíteres videókat mindig lesem =). -
#18495 profbako.uw.hu -
#18494 http://profbsko.uw.hu -
#18493 Szted a deviance honna szedi a key-t? :D
1 eredeti játék hátuljáról =). És sokszor ütköznek a jelszavak (ugynaaz a jelszó több példányra is felkerült) -
#18492 Hello! Lenne egy kérdésem, remélem segitetek.All-Seeing Eye-t használot,és megszeretném kérdezni hogy ezen zárt szervert vagy akár csak egy szervert hogy készithetek?? Nagyon jólenne ha segitenétek:(
Előre köszi:) -
#18490 Ha van tűzfal, akkor valóban jobb klikkel (a tűzfal ikonján) tudod megnézni, hogy a program kilépése engedélyezve van e.
Ha mindneképen kell a router használata, tedd fel a szükséges segédprogramot, hátha úgy csinálták meg, hogy automatikusan rákérdez, mit engedélyezzen. ha nem:
Router: nézz át a routeres tpikba, írd le milyen routered van, mit szeretnél.
Tudtommal az UDP 24300-24399 portok kellenek a cod/pb-nek.
Routerem nincs, nem volt, de fogsz boldogulni, vagy itt vagy a routeres topikban.
-
gabessz15 #18487 mert én a routert fel se telepítettem mert nem kellett neki! -
gabessz15 #18486 uhhh,köszi de léccc,én gecire béna vok!!!nem tudnád leirni h mit merrre?mert addig vok meg h net és jobb klikk és tulajdonságok!!lécc le tudnád irni nekem???
-
#18484 Engedélyezd a tűzfalon/routeren a játék kilépését. -
gabessz15 #18483 hy!!nekem az a gondom h a multiplayer nagyon lassan jön be!!!eddig simán ment de a gép ujra lett telepítve!!+lett 1 ruter!!!mi lehet a gond???nem értem!!már 3szor tettem fel ujra az xp-t!segítsetek lécci -
#18482 És mivel töröd fel, a tejfogaddal? -
#18481 :D :D:D ha bunyó lesz besegítek =) -
#18480 hű feltöri,azta főleg az msn-t:) lehet próbálkozni... -
#18479 De tényleg enyi hülye faxlámát..azthiszik majd adok nekik müködő wh-t..:D
Jöjön el Érdre személyesen adok nekik olyan WH-t hogy egy életre elmegy a kedvük a csíteléstől..:D -
#18478 1 újabb elégedett vásárló :D:D:D -
#18474 Bocs :DD -
#18473 :D