Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente111
ilyen nekem is volt és ujra kellett tennem

ffxi
Hali!
LAN-on jácottunk és kikapcsoltam a PB-t, hogy ne legyen macerás. Most hogy hazaértem onlájnon akarok jácani és amikor yes-re kattintok a PB-nél erre kilép a gém és nem nem is kapcsolja vissza a PB-t. Mi tévõ legyek?
THX!!!

Fákjúal!

torrente111
minek +venni amíg ingyen van? <#vigyor2>

Wreck86
jaja én se vettem meg,mégis egyre gyakrabban jáccok vele+neten is<#beka2>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

höhö én nem vettem meg és mégis tök jó 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

zico87
ja tényleg ha ilyen szarláma vagy meg is érdemled :d

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Töci ha nem tetszik ne játsz vele. Amúgy meg minek voltál olyan ökör, hogy próba nélkül megvetted (LÁMA). De tudod mit? MEGÉRDEMELTED!!! Kár, hogy nem adtál érte mégtöbbet!!XD

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Törölt felhasználó
Szevasztok srácok...Nemrég vettem meg a boltban ezt a játékot, kb tegnap, de annyira kegyetlenül ratyi, ohgy majd kiugrottma az ablakon baszki...ezért kértek el tõlem több mint 10ezer forintot, hát én beszork..effektek gagyik, játékmenet tök lapos, és a magyar szerverek....na hát az kész basszus...remélem hamar jön valami javítás, vagy nemtoom, mert ez így nem állapot...a Battlefield 2-höz képest ez egy Márió gecc Nagoyn megbántam, hogy megvettem, nagy kaksi a játék!!!!!!!
zico87
Pl itt is fönt van 62.112.194.109:28972( a mi szerverünk)
87.229.14.20:28990 (Csak Gob rats megy AdmiralModba)

hi all! kedvem támadt 1 kicsit singlezni mer utálom a pubot 😄 , de azt vhogy emglehet csinálni h úgy 'rántson' mozogjon a fegyevr mint multiba? plz help

ja és melyik szerveren van a rats pálya ?<#worship>
szerintetek melyik a legjobb server ja és mi ez a vissza számlálás?
trident
Jelenleg a mini mod verzió a hivatalos, a tesztek futnak (pl. kásd cod.hu keresés vagy archivum).

A korábban ide linkelt képek, infók a full verzióról szólnak, pontos megjelenési idõpont még nincs.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Wreck86
hoj mindenki!

ezt találtam gfm2-rõl : "German Front mod² mini relase", a call of duty.hu-n.
Ez van most gondolom még.Vagy már van teljes verzió is?
(ui:nem a serverrõl akarom letölteni,max ha nincs más lehetõség)

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Jahh....ok.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

de milyen beállításokat?

zico87
Hát mint a nevében is benne van beállításokat tartalmaz

Lehetne egy láma kérdésem? Mi az a config vagy milyen értelembe használják, mert sokszor hallom, csak nem tom mi az.

awak3n
mapváltás.

999 ping mindenkinek lol<#idiota><#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

1. voltam egy szerveren !!!!!! 😄
R.I.P. en 60 29 el

Wreck86
komolyan gyerekek,egy kicsi logika+meg külföldi nyelv tudása következtében minden megoldódik...

xfire

aaasdd
császtok. az lenne a bajom hogy az ASE csak kb. 40 servert hoz ki. mi lehet a baj?
ffxi
Megoldódott!!!!

Fákjúal!

hátigen a sok fa**láma 13éves :@

trident
Cod.hu / leírások / pb hibaüzentek.
Ha vetted volna a fáradtságot és ezt a néhány szót lefordítod, most te is tudnád.
Frissítsd a pb-det. Lásd fenn.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

daf xf
Ez mit jelent??

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

trident
1; cod.hu
2; bármelyik gfm szerverrõl bekapcsolt letöltés esetén.

Valaki adjon már egy olyan linket ahonnan le tudnám tölteni a german front MOD 2-t!!

Ja és nem tud valaki megoldást a 16530-as üzenetemre??

Én ugyanezt csináltam régen.😄 Csak még a Fifa 2006-al. Most már ha felidegesít a cod akkor KOTOR-ozok.

zico87
Én ezért nyomom a Fifa07-et+ a Blitzkrieget amikor fölidegesí valami 13 éves hülyegyerek codba akkor ott nyugi van 😄

zico87
Mi ezért warozunk már csak ha lehet ismerõs klánokal,ismeretlen szarlámáknál elõfordul az ilyen !

mert a cod2 egy szar!érted egy szar!
minden szerveren, netalántán waron van egy nyomorék CSITER, CFG-S köcsög, bugos szarláma..
ilyen szart
tegnap waroztam kértem demot az elején, kikaptunk 19-21re és nem adnak demot..mert elég játszottak

mit tegyek a multiba beakarom kapcsolni a punk buster t és kilép a kátékból mit tegyek???????????????????????

trident
Ugyanaz, amit írtam a másik topikban.

De ez le is van írva a hibaüzenetbe, minimálisnál kevesebb angoltudás is elég, ha abszolút nincs, akkor szótár, bábelhal.

ffxi
törölt hozzászólás

Fákjúal!

Tegnap asszem összefutottam Tridenttel a Wiharsarok 2-n és jól elszórakoztunk<#eljen>. Igaz, épp vagy 14-15 ember tolongott a szerveren, de nem baj, így is leszedtük egymást párszor asszem:S. Jól játszik ám<#eljen>.

Amennyiben túl sok custom map van a main könyvtárban, az általad leírt hiba léphet fel.
Az összes custom mapot helyezd át a main könyvtárból egy bármelyik másikba (vagy nevezd át .txt-re) és ezután próbáld indítani a szervert.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Meg tudnátok mondani mitõl van az, hogy a Multi beállításoknál a PB-t nemtom IGEN-re állítani? Mert próbáltam most belépni ebbe a GFM2 szerverre de kidob. Pedig én eddig abban a tudatban voltam, hogy be van kapcsolva.
Egyébként amikor igenre áálítom akkor folyton kilép az ase meg kidob vmi safe modos akármit amivel már jópárszor megszivatott.

Csak Trident aláírást kellett volna megnéznie.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.obinet.hu| 195.228.155.115:28966
Wiharsarok II. >> German Front Mod 2 >> www.h2qbull.obinet.hu>> 195.228.155.14:28961

hi,valaki megtudná nekekem adi a Wiharsarok 2,vagy más magyar GFM.modos server ip-jét? elöre is kösz!

Nah köszi, szerver beállítás terén már megvagyok, de mikor belépek kivülrõl, tehát consolos modban, ezt irja ki csatlakozáskor: "iwd sum/name mismatch". Ha nem dedicatedbe megyek be, ekkor mást ír ki: "attempted to overrun string in call to va()". Az össze MODot kivettem a mainból. Mi lehet a probléma?
elinditod a gamet belemész start server azt ott kiválasztod h lan vagy dedicated srv t akarsz ha dedicatedet csinálsz akkor consolba lemegy és ugy tudsz csatizni hozzá mint más srvhez ha lan akkor egybõl belép jah és igen figyelj oda milyen modok vannak a main mappába lehet nem fog elindulni a szerver mert sok mod van bennne ..

Hy! Probálkozott már vki szervert csinálni a játékon belûl, vagy a server CFG Creator (3.0) Progival? A progiban eljutottam a konfig fájl elmentésééig, intentõl mi a teendõ???
Amúgy milyen néven nyomulsz CoD2-be és GFM-ba?

Aha, thanks!<#wave> Egyenlõre nincs szükségem rá. Van 3-4 kedvenc szerverem CoD2-bõl, azoknak engedtem, hogy letöltse a géjm a custom mapokat, annyira tele mod-olva nincs és plusz még van a GFM mod...szal én elboldogulok a tisztogató progi nélkül....de majd, ha kell, lekaponm.

trident
A legegyszerûbb ezzel.

Érdemes amúgy telepítéskor is csinálni egy screenshotot a mappáról, késõbb jól jön. Amúgy az eredeti: main, miles, pb, docs, ezek a mappák az alapok, de ne feledd, hogy van egy csomó cucc, ami a mainba települ.