Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali!
honnan tudok leszedni 1.3-as cracket a singeplayerhez???

inkább segitenél neki .ennyi ész

Hi all, segítség kellene hogy kell a szerverünk elllé kiteni a magyar zászlót? plz seggitsetek!!<#help>
<#banplz><#rolleyes>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hello, lécci írjátok le h The All-Seeing Eye-ben hogyan kell üres szervert keresni mert nem telálom h hol lehet <#help>
Ahhoz képest, hogy nem akarsz reklámozni elég jól megy.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

oldal adminja azt mondha hogy szar a proxy-d vagy mid XD
munkahely /suli ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

zico87
Küld privit és segítek,megcsináltuk a legujjabb AM 3.300 Full lefordítását ha érdekel !!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

valaki segitsen! szerverre FTP-ben (total commander) hogy kell berakni az admiral modot hogy mennyen plz help!
Ez se:
http://www.magyaritasok.hu/downloads/hu/callofduty2/callofduty2hun.exe
meg ez se:
http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=629
A legnagyobb gond hogy az egesz magyaritasok.hu oldal se jonn be csak ez:

ERROR
The requested URL could not be retrieved

While trying to retrieve the URL: http://magyaritasok.hu/index.php?

The following error was encountered:

* Connection Failed

The system returned:

(110) Connection timed out

The remote host or network may be down. Please try the request again.

Your cache administrator is [email protected].
Generated Fri, 13 Oct 2006 18:02:13 GMT by proxy.tippnet.co.yu (squid/2.5.STABLE10)
-------------------------------------------------------------
a bdw-n kertem ott senki sem reagalt eddig ezert ha akarja lecci kuldje el vki ezt a 2,5mb-os kis fajlt,mert eddig nem cod2-tem a grafikusom miatt

http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=629

ez sem ?

Ha valaki akarja kuldje el nekem a cod2 magyarositasat,mert a www.magyaritasok.hu oldal nem jon be se Ie,mozilla,opera alol se.Csak ERRORozik itt nekem.Mail:[email protected]
HELP!!!!!11

valaki megtudná mondani nekem hogy Admiral Modot egy szerverre FTP-ben hogy lehet felrakni? egyszerüen nem sikerül
nekem 2mb-s van vagy 2ésfeles nemtom xD

thx az infot

ne aggodj szerver gépre csinálom haveromnak ^^

zico87
De mondjuk 1 megás netel tudsz 4-5 slotos szerver csinálni,gépnek relatív nem kell olyan nagy csak net rohadt nagy kell hogy normálisan laggmentesen lehessen játszani

Persze, és a tört exe-t letöltheted Innen , a help menüpontnál, ahol le van irva a szerverinditás menete is.

Kösz a segítséget. Sikerült megoldani reinstall nélkül.😊

ffxi
Smooth egérnek mi az elõnye?

Fákjúal!

figyusztok ha én netre ki akarom vinni a srv t otthonrol akkor ugye tört mp.exe kell hozzá?

trident
a cod2/main/sajátnév/sajátnév.cfg megnyitod szerkesztésre, rákeresel a punkbuster szóra, a 0-t átírod 1-re, elmented.

Végsõ esetben uninstall, mappa törlés, reinstall, patch, multi elindít, beállít pb, rate, snaps, maxpackets.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

HD JOHNNIE
lehet hogy alapból csíternek tart a pb-d? 😄 a viccet félretéve, esetleg egy reinstall?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Már egyszer kérdeztem de senki nem válaszolt ezért felteszem a kérdést mégegyszer.

Mitõl van az, hogy ha igenre akarom tenni a pb-t akkor kilép a játékból? Elég idegesítõ és eddig ilyet nem csinált. Mellesleg én végig azt hittem, hogy igen-en van csak amikor nem engedett be egy pb-s szerverre akkor pislogtam, hogy mivan.

trident
Gyere a szerverünkre játszani, a pb neked is ad valamit, de nem 24 órán belül! 😊

Szivesen látunk téged és hasonszõrû barátaidat is.

Ha megkaptad az ajándékod, utánna ide is felkerülhetsz! 😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

szánalom.hu/anyád.html

HD JOHNNIE
Ezt a hsz-t törölni kéne...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

akinek multihack vagy wallhack kell akkor az írjon a [email protected] címre!!!!!!!24 órán belül megkapja
zico87
Úh Most néztem az Árlistába énis enyiért vettem több mint fél éve nem akarlyák olcsóbban adni a COD2-t de hát megértem😄
Azért ugy vigyázok az eredeti cod2-mre,azért játszok a warezzal de végülis mind1 mert amikor még az eredetit raktam+annak a cd keyet is használta v.ki

CoD2 Forever!!!!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

trident
Én itt láttam legolcsóbban, ugyanitt -a máshol efogyott UO is megrendelhetõ- : amextec.hu

nah rávettem magam és megveszem a cod2 t eredetibe ezt igy illik egy fan playertõl 😄

trident
A pb frissítõ nem tudja elrontani.
Szerintem: a; uninstall, b; a megmaradt mappák törlése, c; registry clean, d; telepítés (hagyva úgy, ahogy a telepítõ szeretné), e; patch.

zico87
Az eredeti fájlok az iw_00-tól iw_15 -ig és a localized_english_iw00-tól localized_english_iw11-ig a többi az pálya vagy mod

meiket? 😄
gondolom az egyik a 21 es

Nekem ugyanez volt a gondom.😄 Majdnem lefordultam a székrõl amikor BOMBA feliratú gránátok jelentek meg és terepszínû ruhában nyomták az angolok.

Egyébként a main mappából kell kitörölnöd a szigeti modot és kész.

váááááááááááááááá Szigeti Cod2 clan multijában uj a "minimap" és a fegyverre rávan íerva hogy szigeti cod2 clan
nah elindítom single-t és ott is ez van :SSSS mit kell tennem ?

tomee14
csáó! havernek a pb frissítõ elrontotta a codot, aztán ujra tette, fel akarta rakni az 1.3-at de mindig azt irja ki, hogy fenn van és törölje le.
letörli de utána fel akarja rakni és mindig ezt irja ki:S aztán. áthozta gépet és nálam is ugyanez volt, fel raktam ujra a codot, mindenhonnan kitöröltem (regedit stb.) de még igy is megprobáltam és ugyanaz:S na msot mi? pls help

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Ááá!!! Én vagyok gyökér!! 😊)) Scuuuza!! 😊) Nem is kell kiszálni m ég!!! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Hali! Ááá megõl az ideg!! Van egy rész a tank küldetés után, amikor egy páncél autóból gépágyúval kell írtani a népet! A végén amikor befordul egy utcába van négy páncéltörõs töki meg egy tank! Kinyírom a négy pubit, de utána nem bírok kiugrani abból a köcsög páncélkocsiból!! Én vagyok a gyökér vagy ez valami hiba a Matrixban?? <#falbav><#falbav><#vigyor2>

www.smart-bus.hu

uj dizájn 4ever 😄

Qwerty4
Illetve magamnak is, mert én is nagy tisztelõje vagyok a játéknak.

Qwerty4

Qwerty4
meg tudjátok mondani az összes olyan servert ahol admiral mod van?thx
Prince of Máté
Amikor megjelent a COD2 még aznap megvettem és még mindig játszok vele NEten keresztül!
Szerintem nagyon jó játék
Ha nem tetszik a grafika akkor rakd be DIrect X 9-re és úgy dinamikus fények is lesznek!
De télleg egy akkorá láma vagy azért.

zico87
Itt Nézz Körül

De egyébként van sok ilyen mod

bocs elírtam:hangját

Létezik olyan mod ami megváltoztatja a fegyverek hengját?

Inkább szokatlan szerintem, de engem az zavar, hogy nem mindegyik topik bannerét látom:S...és én CoD2-zök, míg hátha ki nem dobják a CoD3-t PC-re.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

zico87
Én is kipróbáltam a GFM-et nekem is bejön ! De most egy darabig lehet nem CODOZOK mert megijedtem ettõl az uj SG-s külcsintõl és depresziós leszek 😄 (Írtó ronda ez az uj skin)

trident azért remélem, hogy a teljes GFM modban már nem lesznek bugok. Pl mostanába MG-vel vagyok mindig és páran ráharaptak és velem masíroznak. Lepakoltuk egyik sarokba a uccot erre a társam elkezd "remegni" ide-oda és csak pár mp múlva sikerült kiszabadítania magát a bugból.,..szal ilyen...beszorulások, vagy bugok vannak és picit zavaró. De egyébként jó a GFM nagyon<#eljen>