Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
honnan tudok leszedni 1.3-as cracket a singeplayerhez???
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
munkahely /suli ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
http://www.magyaritasok.hu/downloads/hu/callofduty2/callofduty2hun.exe
meg ez se:
http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=629
A legnagyobb gond hogy az egesz magyaritasok.hu oldal se jonn be csak ez:
ERROR
The requested URL could not be retrieved
While trying to retrieve the URL: http://magyaritasok.hu/index.php?
The following error was encountered:
* Connection Failed
The system returned:
(110) Connection timed out
The remote host or network may be down. Please try the request again.
Your cache administrator is [email protected].
Generated Fri, 13 Oct 2006 18:02:13 GMT by proxy.tippnet.co.yu (squid/2.5.STABLE10)
-------------------------------------------------------------
a bdw-n kertem ott senki sem reagalt eddig ezert ha akarja lecci kuldje el vki ezt a 2,5mb-os kis fajlt,mert eddig nem cod2-tem a grafikusom miatt
ez sem ?
HELP!!!!!11
ne aggodj szerver gépre csinálom haveromnak ^^
Végsõ esetben uninstall, mappa törlés, reinstall, patch, multi elindít, beállít pb, rate, snaps, maxpackets.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Mitõl van az, hogy ha igenre akarom tenni a pb-t akkor kilép a játékból? Elég idegesítõ és eddig ilyet nem csinált. Mellesleg én végig azt hittem, hogy igen-en van csak amikor nem engedett be egy pb-s szerverre akkor pislogtam, hogy mivan.
Szivesen látunk téged és hasonszõrû barátaidat is.
Ha megkaptad az ajándékod, utánna ide is felkerülhetsz! 😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Azért ugy vigyázok az eredeti cod2-mre,azért játszok a warezzal de végülis mind1 mert amikor még az eredetit raktam+annak a cd keyet is használta v.ki
Szerintem: a; uninstall, b; a megmaradt mappák törlése, c; registry clean, d; telepítés (hagyva úgy, ahogy a telepítõ szeretné), e; patch.
gondolom az egyik a 21 es
Egyébként a main mappából kell kitörölnöd a szigeti modot és kész.
nah elindítom single-t és ott is ez van :SSSS mit kell tennem ?
letörli de utána fel akarja rakni és mindig ezt irja ki:S aztán. áthozta gépet és nálam is ugyanez volt, fel raktam ujra a codot, mindenhonnan kitöröltem (regedit stb.) de még igy is megprobáltam és ugyanaz:S na msot mi? pls help
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Qwerty4
Szerintem nagyon jó játék
Ha nem tetszik a grafika akkor rakd be DIrect X 9-re és úgy dinamikus fények is lesznek!
De télleg egy akkorá láma vagy azért.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!